| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:12
- Nahlásit
Zuzana T
No jasně, prostě podobnost pánXpes dokonalá,Evča má ty jemný elegantní a Radka sama poděs, třeštiprdla Opačně si to ani nedovedu představit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:17
- Nahlásit
jana33
Tedy občas uvažuji o tom,že jestli někdo,kdo uvažuje o koupi LR a čte ty vaše labíčkářský story,tak si půjde koupit raději plyšáka .Někdy to na mě dělá dojem,že máte doma šílené psy baskervilské .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:24 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Zuzana T
no hele já tvrdím, že naše Fany je typickým příkladem labradora, kterýho si pořídit začátečník a nejlépe ještě jako prvního psa, tak v roce poputuje o dům dál a majitelé budou mít z bytu kůlničku na dříví a ještě budou rádi za nucenou internaci v psychiatrický léčebně řekla bych,že u zla´táků jsou ty povahy většinou takové umírněnější,zatímco u labíků bývají větší rozdíly mezi jednotlivcema a spojeníma. Taky nám Jedlička říkal,že by Fany nemyslivcům (nebo jinak se psy pracujícím) nedal,na ní to bylo už od mala vidět,že je magor
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:33
- Nahlásit
jana33
Já bych tu Fanču chtěla vidět, to musí být hrozný blázen
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:35
- Nahlásit
Ewka
Evčo, já si vzpomínám,jak k nám loni na svatbu přijela Lenka s Dolňajsem a pak mi říkala,jak mi nevěřila,když jsem říkala,co je F za blázna,ale že to jsem se ještě mírnila ale nutno říct,že teď už je to daleko lepší a už se umí chovat i jako normální pes,když se zrovna necvičí nebo nepracuje ale Helči Cora je to samé v bleděmodrým
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:42
- Nahlásit
jana33
Já mám Deniho blázna jen na honu nebo zkouškách, ale jinak bych řekla, že je to velmi klidný pes. Ale neumím si představit blázna, jakého tady popisuješ Mně přijde praštěná už Cloe a to ji všichni považují za klidné štěně.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:45
- Nahlásit
jana33
Zuzana T
No jo, já myslím, že příběhy holek by měli číst povinně. Když slyším od laiků, jak jsou ti labradoři klidní.... To se pak diví, asi jako ta paní či slečna ve vedlejším tématu. Musím říct, že naše štěnda již taky ukazují své geny po mamince, protože mi volají majitelé, jestli je normální, že se najednou zblázní, začnou lítat po bytě, vrčet a štěkat.
Dnešní zprávy od Aramiska = našel při procházce zryté místo od divočáků, tak tam čmuchal a štěkal tak, že to bylo slyšet přes celou Prahu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:45
- Nahlásit
Ewka
Deni je jako Samoušek,ten je taky na honech a obecně v lese neřízená střela,ale jinak flegma a pohodář. Je pravda,že jsem ho zažila až od roka a půl,ale podle mě byl takovej už jako štěndo. Rozára byla živější,ale kvalit Fany zdaleka nedosahovala. Ale třeba je to fakt tím,že je Fany i Cora nemocná "na hlavu"
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:47
- Nahlásit
jana33
Ewka
no ale Cora je starší, to musíš brát v úvahu... je fakt, že oproti věku okolo 2 let se trochu vyklidnila, ale tomu věří jen ten, kdo ji tehdy znal dokonce letos na dovče vydržela 1 den sama v hotelovém pokoji (šli jsme na nepsí túru), aniž by tento musel být rekonstruován... nooo vlastně ale nebyla sama ale s Kerrym. To bylo vůbec vtipné, při odchodu jsme žádali na recepci, aby nám nechodili ten den uklízet, aby psi náhodou nezdrhli... po návratu jsme zjistili, že to bylo vyloženo tak, že chceme aby nám je v poledne vyvenčili a že pokojská je tam s naprostou samozřejmostí venčila bez vodítek
A vůbec, já jsem ráda že je Corálek poděs, už jsme zvyklí
btw viděli jste na FB Keep calm and walk the lab?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:47
- Nahlásit
bilksa
Fakt štěkal? No teda,to je pašáček!
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:49
- Nahlásit
jana33
Já jsem zjistila, že si skoro nepamatuju Dendu jako štěndo, asi jsem o něm vůbec nevěděla
Cloe byla poděs první dva dny, pak najednou zlom a je fakt zlatá.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:52
- Nahlásit
jana33
Jo fakt, čmuchal a štěkal prý jako blázen. Majitelka ho odtud nemohla odtáhnout... Je to pašák.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:52
- Nahlásit
Ketrin1
Tak to by mě asi kleplo......
Ewka
Tak k nám do smečky se naše magorka hodí,alë je fakt,že život s ní ve městě a při chození do práce,si doopravdy nedovedu představit. Užívej si hodného štěňátka,to je jen dobře. Já jsem zvědavá,co za štěkanátko si vybereme,až budeme vybírat tu borderku, sice máme předsedvzetí v případě teriéra si vzít to nejklidnější štěndo,ale jak nás znám,zase nás okouzlí nějakej drak
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:53
- Nahlásit
bilksa
To by mně vyděsilo i u LR, natož u GR ale ty jsi jim určitě řekla, že mají počítat, že se to může stát
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:54
- Nahlásit
bilksa - oprava, špatný smail na konci, patřil tam tento
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:56
- Nahlásit
jana33
no právě, já jsme chtěla psa, co dokáže být sám, aniž by něco zničil a který nebude v bytě vyvádět. Stejně se děsím, že jí něco přeskočí v hlavě a začně demolovat nebo dělat kravál. Cloe byla oproti ségře jako poděs
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:00
- Nahlásit
Ewka
Tak v tomhle je výhoda,že tam mám Denyho. Fany taky zničila jen drobnosti,jednak teda jsou minimálně samotný,ale hlavně si svoji energii mohla vybít na ostatních I když je fakt,že Ferda byl škoditel děsnej a to měl Samouše. I když sedačku,parkety atd. nechal na pokoji,takže si vlastně není nač stěžovat. Vzhledem k tomu,že náš první pes, kokřice, zdemolovala v rozmezí půl roku téměř vše,co jí přišlo pod nos,všichni ostatní byli už jen vlažnej čajíček
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:03
- Nahlásit
jana33
Ona právě bývá i sama, když jdu s Denim na canisku nebo na dlouhou prochajdu, prostě ji zavřu a je tam, leží si v posteli a je ticho. Dokonce tam byla zavřená, idkyž rodina byla doma a ikdyž si Deni před pokojem hrál asi půl hodiny s jiným psem, tak byla potichu, sice asi nespala, ale zkrátka držela tlamku, ale já jí zvykala od prvního dne, prostě jsem musela s Denim na delší prochajdu, tak jsem ji hned zavřela.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:05
- Nahlásit
Ewka
Tak to si nedovedu představit ani teď
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:06
- Nahlásit
jana33
No všichni říkali, že jsem blázen a "hrdina", ale pak čuměli
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:06
- Nahlásit
No oni ani GR nejsou zase takoví mazlíci jak to vypadá - Kokino má už okousanou jednu skříňku z nové kuchyně, ovladač na televizi, dneska zlikvidoval synovi mobil - prokousnul display - no a to je doma 5 týdnů nepočítám léčení Greena, který kvůli jeho kousancům musel brát ABT
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:12
- Nahlásit
Vlasta
Já hry mezi Denim a Cloe koriguju, když Deni spí a malá otravuje, řeknu prostě DOST a je klid, ale ona není nějaká prudička a hraje si docela jemně, na to, co vídám venku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:14
- Nahlásit
Vlasta
Nj,tak s nějakejma škodama se počítat musí, to akorát Ewka má doma asi anděla my třeba máme nakousané všechny polštářky v obýváku a rozhryzané všechny zipy na nich,což je specialita Rozárky (samozřejmě druhá blondýna se ráda přidá) Ferda zase hryže deky
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:16
- Nahlásit
jana33
Náhodou, padl plyšák a jedna krytka lišty a abych jí nenaddržovala, moc jí lákají šišky v květináčích, co jsou u země
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:17
- Nahlásit
Ewka
Kdoví jestli máš doma štěně,jestli to není nějakej plyšák na klíček
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:19
- Nahlásit
jana33
No vidíš, musím ji pořádně prohlédnout ... ale přesně taková je má představa o "normálním" štěňátku
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:26
- Nahlásit
Ewka
Tak to já bych chodila neustále kontrolovat,jestli ještě vůbec žije
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:33
- Nahlásit
jana33
někdo,kdo uvažuje o koupi LR a čte ty vaše labíčkářský story
tím je přehledně jasné, proč teď ti LR tolik nejdou... ale Zuzka objevila díru na trhu, napíšem knihu jako ta paní z tématu odvedle chovatelé GR nám to zasponzorujou, zvedne se jim odbyt štěňat....akorát to nesmí kazit Vlasta takovýma prkotinama jako je displej nebo ovladač
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:33
- Nahlásit
bilksa
Teď se nabízí příležitost zdůraznit majitelům Aramiska chození na cvičák .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:39
- Nahlásit
jana33
Souhlasím, byla bych na tom stejně.
Charlotte tedy byla jako malá celkem hodná, ale taky má pár křížků: sežraná holinka tak, že jsem z ní měla pantofel, několikery tkaničky z bot. Užraný pásek z crocsů, úplně překousaný kabel od lampičky, dost nakousaný kabel od notebooku, napůl sežraný koberec pod klavírem a ožraná noha od klavíru. Tím myslím končíme. V mých očích hodné štěňátko.
Ewka
Teď nevím, co by tě vyděsilo, jestli to, že štěně štěká na místo po prasatech, nebo to, že ho chytne bláznivý záchvat.
Oboje naštěstí naši majitelé zvládají. Ono to tak nevypadá, ale maminka je taky takový "nenormální" golden.
|