Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:44
- Nahlásit

bilksa
Kdyby to vyšlo,tak ho pošli,zrovna dneska mi přišla složenka na autopojištění,na 16 tisíc

EvkaS
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:53
- Nahlásit

bilksa
Dala jsem na tebe kontakt jedné paní z Českých Budějovic. Mají půlročního goldíka z Vlčích luk, tak se ti asi nahlásí na váš cvičák.. se současným nebyli spokojeni. Tak doufám, že nevadí, že jsem dala odkaz na tebe..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:02
- Nahlásit

Holky až ten polštář nebudete potřebovat tak se hlásím jo? Nebuďte krkny jo?

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:14
- Nahlásit

EvkaS
Jo, výborně, budu se těšit, snad se ozve. Chce poslušnost, nebo lovecký výcvik??

Vlasta
Hele, my budeme hodný a půjčíme ti ho. Nebo že bych ho rozšila a náplň dala do několika menších??? Velký částky to sice nebudou, ale zase bychom si to nemuseli točit, tak každý den něco, je teké dobré!!

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:19
- Nahlásit

bilksa
Já jsem skromná,jestli tam bude každý ráno tisícovka,tak mi to stačí

EvkaS
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 20:21
- Nahlásit

bilksa
No chtějí hlavně poslušnost, ale vyměnili jsme si pár mailů a paní jsem vysvětlila, že retrívra je dobré zaměstnat, aby ho výcvik bavil, takže si myslím, že můžeš zakomponovat i nějaké aporty apod. Určitě se jim to bude líbit, když bude spokojený hafan. ;)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 21:19
- Nahlásit

bilksa
Tak takový polštář sháním už léta .

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 09:09
- Nahlásit

Dobré ráno, tak co jste našly pod polštáři?
\ještě opožděně gratuluju Vlastě k parádnímu úspěchu, jste fakt dobří!
Včera byla uzávěrka OVVR, poběží 14 psů - to je celkem ideální počet. Chystám papíry a vztekám se tu nad těmi rádoby světovými anglickými jmény dlouhými jako tejden před vejplatou, nevejde se to do tabulek, rozhodčí to neumějí přečíst, je s tím akorát otrava - že to ty lidi baví

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 10:31
- Nahlásit

Ketrin1
No jo no,obzvláště půlka anglicky a půlka hezky česky .i když já mám co mluvit- moje z Botičských meandrů je také šílené .To je tak,když si do toho necháte kecat chlapa!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:11
- Nahlásit

Zuzana T prosímtě, meandry jsou v pohodě a hlavně k nim dáváš obyč krátká jména. Představ si ale že bys k meandrům dala třeba I Shall Be Your Sacred Guardian Angel... tak něco podobného tu teď zpracovávám

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:20
- Nahlásit

Ketrin1
No, moje Ballantine je taky docela dlouhý, ale myslivcům to překvapivě problém nedělá.

Mě teď docela trápí tohle:
V Praze se chystá změna vyhlášky zakazující solení chodníků. Všechno nasolit je totiž nejlevnější způsob úklidu. Že to psům sežere tlapky je bohužel milým pánům radním úplně šumák. Pan Březina dokonce tvrdí, že sůl sama o sobě vůbec nijak neškodí, pokud nemá pes popraskané tlapky. Taková demagogie! Snad každý pes v zimě trochu popraskané tlapky má, ať se to maže čím chce. Vždyť je to normální týrání zvířat! Když si představím chudáky slepecké psy, kteří v takové nasolené břečce budou muset chodit třeba celý den, brrr. Bailinka si už po pár krocích lehá, tlapky do vzduchu a zoufale na mě kouká, ať s tím něco udělám. Dotyčným pánům, co chystají tuto skvělou novinku již jsem napsala, samozřejmě bez odezvy. Ale možná, když takových mailů dostanou víc, začnou o tom aspoň přemýšlet. Asi jsem pořád ještě i ve svém věku naivní, ale přeci, najděte si chvilku a napište pánům Březinovi a Svobodovi, co si o tom myslíte: Bohuslav.Svoboda@cityofprague.cz
Karel.Brezina@cityofprague.cz

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:41
- Nahlásit

Petra Bailie
Hele,upřímně,u nás soukromníci solili,vyhláška,nevyhláška...ale máš pravu,že je to děs a zatěžuje to nejen psí tlapky,ale i životní prostředí celkově. A Březinu bych bacilapo hlavě i za jiný věci))
Ketrin1
Tak to máš krásnej počet

Tak u nás na zkouškách přivádím k šílenosti rozhodčí spíš já

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 11:52
- Nahlásit

já o tom solení slyšela v tv a myslím že zmiňovali, že už se proti tomu zvedá dost značná nevole... no ale o peníze jde až v první řadě, že. abyste nakonec ve městech nemuseli chudáky psy obouvat.
jana33
přivádím k šílenosti rozhodčí proč, taková hujerka??

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 12:03
- Nahlásit

Ketrin1
Příjmením,mít dvě příjmení a jedno v mužským rodě,to je na ty starý pány moc

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 12:08
- Nahlásit

Ketrin1
Modlím se, aby to neprošlo, vůbec si neumím představit, jak bych to řešila. Stačilo že byly nasolené silnice a některé chodníky těch, co solili vyhláška nevyhláška. Do parku jsem chodila různými oklikami. Ale třeba vloni se mi stalo, že jsem se vracela z výletu kolem Hostivařské přehrady, kus se tam musí po cestě, kde z jedně strany svodidlo a potok, z druhé zeď a mezi tím nasolená břečka. Bailina po pár metrech zalehla na záda a už ani krok. Nakonec jsem ji těch cca 100 metrů nesla, byla jsem jak prase, v tramvaji jsem dělala, že tam vůbec nejsem. Když si představím, že takhle by to bylo všude, ne jen někde kousek, jímá mě děs. Hnusná Praha a stěhování pořád v nedohlednu!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 12:09 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Jana:
a jó, jsem si to hned neuvědomila, nojo to je jasný

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 12:12
- Nahlásit

Petra Bailie to je děs
já nevím, ale myslím že se stejně houfně solilo i když se to nesmělo...
ale asi ji budeš muset zvyknout na ty botičky... anebo s sebou pro všecky případy nosit slaňovací postroj, ve kterém ji můžeš poponést (jako tašku).

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 12:18
- Nahlásit

Ketrin1
Jo, botičky jsem měla, takový neoprénový. Prodřely se za čtyři dny.
Slaňovací postroj? Už se vidím, jak nesu v každý ruce jedoho labradora do nejbližšího parku.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 12:41 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Petra Bailie v každý ruce jedoho labradora
Tina taky nechce jít? no vím, že to zní blbě nebo komicky, ale co když nic jiného nezbyde - pořád lepší než ji táhnout v náručí..
odkaz

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 12:43 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

sakra nevím proč mi ten odkaz nejde dát jako hypertextový
no konečně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 12:51
- Nahlásit

Ketrin1
,tak já se už vidím,v jedné ruce nasr.... Cathy v druhé vykulenou Lexy a já supící a funící neb jsem astmatik se proplétám na zacpaném sídlišti .Tak to by bylo foto roku!

Já to mám naštěstí v pohodě,přejdu jednu silničku a jsem v přírodě.Ale když jsme za totáče bydleli na Tyláku,tak náš kokr v zimě odmítal chodit ven .

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 14:46
- Nahlásit

Ketrin1
To my abychom měli nějakou kárku
Tak holt musíte holky doufat,že to neprojde,ale jak jsem psala,oni leckde solili i přes zákaz

My teď byli venku,je tam krásněalepsiska funěj,že na ně je hic.
Blbý je ,že se s věkem začíná Samoušovi vracet,resp.projevovat to zatracený astma,co měl, objednám bylinky,ale obávám se,že za nějakou dobu bude stejně na práškách

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 15:06
- Nahlásit

jana33
No, ale aspoň že ty prášky jsou, lepší na práškách než udušenej. Kolik je mu vlastně let?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 15:14
- Nahlásit

Petra Bailie
Osm a půl. Hlavně aby zabírali,on nemůže mít nic s kortikoidama,protože se mu okamžitě přestane zahušťovat moč,nakonec jsme nějaký,co vyhovovali,našli,ale bral je jen chvilku,protože pak se to zlepšilo, a když jsme se přestěhovali,přestalo se mu projevovat úplně. Zatím zkusím ty bylinky,snad ještě ten rok vydrží...akorát se obávám,že už bude chodit jen na dosledy,ale celodenní běhací hony už asi riskovat moc nebudeme nebo jen třeba jednu leč

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2011 21:23
- Nahlásit

Ketrin1
I Shall Be Your Sacred Guardian Angel
Edy dědek se jmenoval Hucklebery Finn a má tam i Toma Sawyera
jinak držím všem pražským palce s nesolením a Mr. Březinovi jsem již napsala...

Ewka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 06:36
- Nahlásit

Tak já mám ráda dlouhá jména, jen když to někam vypisuji, tak nadávám .
Rozhodčí měli problém už s Deni Bri-Col Black and White, tak jsme zvědavá, jak zvládnou Breathtaking View Spatio-temporal

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 07:58
- Nahlásit

Dobrý den, nemáte někdo email na Zuzanu T? Potřebovala bych se ji na něco zeptat, můj email je pod členem. Děkuji

EvkaS
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:02
- Nahlásit

Monty
na jejich stránkách v kontaktu je e-mail: www.zboticskychmeandru.cz

Monty
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 08:05
- Nahlásit

EvkaS
Děkuji

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2011 09:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Monty
nebo
tikal.p@tiscali.cz
jsem jedno oko - ucho

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání