| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:06
- Nahlásit
Nejvíc je fletů!
Odvolávám, už vedou labradoři
jinak souhlasím s Janou... a vůbec, ono z účasti na klubových zkouškách se nedá nic moc usuzovat, vždyť tam chodí mizivé procento populace a pořád víceméně ti samí, tedy s nějakou "generační obměnou"
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:15
- Nahlásit
Ketrin1
že ty jsi dohlásila svoji smečku ?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:21
- Nahlásit
Zuzana T
cha, to určitě, my už děláme jen dvojboj outdoor/gaučing
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:22
- Nahlásit
Ketrin1
a co upřednostňujete?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:23
- Nahlásit
nikdy nemohli pochopit,proč někdo leze tolikrát na PZ.
to nemohou pochopit hlavně rozhodčí, pořád se tu o tom baví.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:25
- Nahlásit
a co upřednostňujete?
jako bys to neznala - realita života/nutnost na něj vydělávat, vede k jakési rovnováze... ale kdybych si mohla vybrat, byla bych pořád někde v pustině v horách, dokud můžu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:29
- Nahlásit
Ketrin1
Tak o tobě jsem nepochybovala .
Tak ti pejsci,co je otrávili na Evropské výstavě v Holandsku byli fakt otrávení.Pří pitvě jednoho z nich našli carbofuran .
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:35
- Nahlásit
Takže nešťastná náhoda vyloučena - ať se ten, co to má na svědomí, smaží v pekle
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:39
- Nahlásit
Ketrin1
to nemohou pochopit hlavně rozhodčí, pořád se tu o tom baví
Tak ona je to podivnost a specialita retrieverů. Lovecké zkoušky jsou určené pro získání upotřebitelnosti a my si na ně chodíme zasoutěžit. Taky prý dřív nebyly protesty kvůli maličkostem a slovíčkaření se zkušebním řádem v ruce. Dobře to vystihla jedna moje kamarádka: Je to jako bychom si ze zkoušek na řidičák chtěli udělat rallye.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:42
- Nahlásit
Petra Bailie
pěkné přirovnání .
Na mě koukali rozhodčí naposledy také divně,když jsme po samých čtyřkách a vidině CACT pokonily s Lexy marking za dvě prohlásila,že alepoň vyhraje mladší z nás,která má vše před s sebou a že se nehádám.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 14:52
- Nahlásit
e zkoušek na řidičák chtěli udělat rallye.
jj, tak nějak. Taky mě to jednou otrávilo, když jsem si na klub.zk. vyslechla, že když nemám ambice na titul a jdu si to jen užít, že vlastně zacláním a zabírám místo jiným.
z jiného soudku: hlídala jsem synově přítelkyni miničubku (číva x JRT, asi 2 kg) - přála bych vám vidět ten nos a vrozený aport!! a jen se rozkoukala, začala být na domácí bandu mírně odrzlá. Labradorstvo neví co s ní, váhový rozdíl je moc velký
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 16:00
- Nahlásit
Tak já myslím,že ti lidi,co jdou desetkrát na PZ,desetkrát na vodky atd. ,to je specialita retrieverů, který jsou veřejností chápáni jako společenský psi a má je proto většina nemyslivců,kteří nemají možnost,ani ambice chodit na hony,takže obcházení zkoušek je pro ně sport a vyžití, aby pes něco dělal. Plus samozřejmě hodně lidí si na tom podle mě honí ego,to je honba za tituly,stejně jako na výstavách
Ketrin1
Tak to je dobrý,tak ať jí někdo nezašlápne
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:00
- Nahlásit
Já tedy taky nechápu proč bych měla chodit 10x na stejné zkoušky - možná někteří šampioni kvůli štěňatům ne??? Že si jich všimne více lidí??? Mě to přijde škoda peněz na 10x PZ, ale dala jsem si závazek, že projdu všechny - tedy dnes už vidím že udělám vyjímku u LZ - barva mě fakt nebere, takže jenom na těch Všestrankách ji snad dáme -JO - už jsem si byla koupit klobouk - zítra tam jdu ještě jednou, přijde jim zboží tak zkusíme ještě jiný střih. Paní prodavačka je myslivkyně a tak mi radila jak se takový klobouk kupuje a jak mi musí sedět ( nenapadlo mě že bych se měla ohnout hlavou dolů a on nesmí spadnout) a potom se děsně smála, že ho kupuju jenom kvůli zálomku na barvě....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:04
- Nahlásit
Vlasta
Tak super,to je klika,že i obsluha je ženská a rozumí tomu Jo a jakou velikost nakonec máš?
Hele,je to prostě sport jako WT,akorát tady máš furt jedny a ty samé disciplíny.Každopádně mě by zajímalo,kde ty lidi na to berou,že bych se inspirovala
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:04
- Nahlásit
Vlasta
No jo, myslivci to přijde asi vtipný. Jo, klobouk by ti neměl spadnout, využiješ to i když se jen ohýbáš k psovi.
Jinak dámy, doufám, že barvu na všestrankách dokončíte, protože vám tam bude opět troubit Michal.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:07
- Nahlásit
bilksa fakt jo?? Tak to bude referovat co???
jana33 no největší 57 na obou druzích klobouku je mi mírně těsná - měl by přijít ještě jeden jiný střih a k tomu se v tom jednom střihu vyrábí i 58.... tak snad jo - jinak beru tu 57 a zamastím si vlasy - já jak jich mám hodně tak na tom klobouk fakt nechce držet a ještě hlava velikosti škopku - no darmo mluvit....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:10
- Nahlásit
Vlasta
Jo, s vlasama je potíž,v tom mají plešatý chlapi výhodu
bilksa
Tak při nejhorším jim zatroubí odchod
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:41 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
No to snad ne!! Holky to zmáknou a ještě jim při vyhlášení zatroubí fanfáru vítězům!!
Jo a jinak, jak jsi psala, že goldeni jsou elegantní dámy, tak jsem se vrátila z procházky s pesanama a Charlotte lítala jako úplný magor. Slídila takovou dálku, že jsem ji už skoro neviděla. Pak vždycky přilítla, podrazila mi nohy a mazala zase pryč. Tož nevím, jak to je: nejdřív mi tvrdili, že se zklidní ve dvou letech - efekt žádný, pak po štěňatech - opět efekt žádný. Pořád sebedestruktivní magoooor!!!
Vlasta
Jj, teď jsem to také měla s první ruky. Mrzelo mě, že jsem se nemohla jet dívat - v sobotu odcházela mimča a v neděli jsem nakonec dala přednost cvičení. Po půl roce jsem si to fakt užila. Bohužel další trénink musíme vynechat, zrovna nám do toho vlezl poslední turnaj flyballu letošní sezóny.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:43
- Nahlásit
bilksa
No jasně,že to holky zvládnou
Já mluvím o normálních goldenech,ne o Charlot
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 17:52
- Nahlásit
jana33
jo, já zapomněla, že mám doma maskovanou borderku.
Ještě, že tohle nečetli páníčci štěňátek, protože hodně z nich má povahu po Charlotte.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:01
- Nahlásit
bilksa
Tak my z Vlastou tak trochu počítáme,že se u vás do růžova vyhajáme,dostaneme na cestu sváču a ještě nám pojedeš držet palečky ,ale že to budeme mít i s osobní fanfárou,tak to nás překvapilo .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 18:16
- Nahlásit
Zuzana T
Jooo, holky budete to mít se servisem!! Jen doufám, že už budeme mít alespoň stůl a židle, abychom se měly alespoň kde najíst.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:05
- Nahlásit
bilksa
tak si sedneme na zem,žádný problém.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:16
- Nahlásit
Zuzana Tbilksa jasan - sedíme na zemi - hlavně že budou řízky!!! - ještě bychom Ti zakydaly novou sedačku
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:17
- Nahlásit
Zuzana Tbilksa zapomněla jsem napsat, že je jedno co bude k jídlu, bo před zkouškama nemůžu nervozitou jíst a po zkouškách mám takový hlad že je mi z něho špatně - takže zase nic
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:23
- Nahlásit
Zuzana T
Na zem ne, už máme novou sedačku, ale stolek žádný. Ale spát máte kde.
Vlasta
Něco k jídlu bude, něco do tebe nacpeme, to bys nám tu za víkend umřela hlady!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:28
- Nahlásit
bilksa já mám z čeho žít asi tak měsíc
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:31
- Nahlásit
Vlasta
No ty zrovna!! Nemáš si vůbec na co stěžovat, brblo!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:33
- Nahlásit
Jéé,mě začíná mrzet,že jsem se přihlásila do těch Varů,to bude dámská jízda
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2011 19:40
- Nahlásit
jana33 uzávěrka na Chlum je až 7.10.