Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:45
- Nahlásit

jana33 díky za nabídku, ale myslím, že opravdu nemůžu "obléct" klobouk, který je Tobě malý - nevím proč tomu nikdo nevěří,ale já mám fakt velkou hlavu. U nás nad ani není obchod kde by se to dalo vyzkoušet - ani nevím kde je a a navíc vzhledem k četnosti užívání bych nechtěla nějaký drahý klobouk - i na webovkách jsem našla klobouky za 2 tis. ze zaječí srsti - no asi jsou krásný,ale to fakt nepotřebuju.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:55
- Nahlásit

Vlasta
Tak jak myslíš já taky nemám klobouky za dva litry, bych se v tom bála chodit ven jinak jsem se koukala a oba klobouky jsou 56 a jeden mi je malej a druhej akorát

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:01
- Nahlásit

Vlasta
A kecko tohle je v ČL a mají klobouky do vel. 58
http://www.myslivecky-obchod.cz/myslivecke-potreby /category/93/damska-myslivecka-moda/klobouky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:46
- Nahlásit

jana33 týýý jo, jsi dokonalá - už jsem zjistila i kde je ten obchod - nekecám, vůbec jsem o něm nevěděla - mooc díííky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 13:50
- Nahlásit

jana33 jo a mají tady i ty zimní boty které jsem chtěla:
http://www.myslivecky-obchod.cz/myslivecke-potreby /details/130/87/boty-a-holinky/trekove-boty/boty-d emar-tirol-deluxe-6468

tedy nevím přesně jestli to jsou oni, ale vypadají stejně, akorát mají jenom pánské čísla - v pondělí se tam jdu podívat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:18
- Nahlásit

Vlasta
Ten poslední, cos psala na předchozí stránce mám já. Já jsem ho tedy kupovala na blind, ale protože vím, že mi víceméně všechno, co narazím na hlavu sluší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:37
- Nahlásit

bilksa jo ten poslední se mi taky líbí - ovšem na rozdíl od Tebe mě na hlavě nesluší nic - ani čepice takže nezbývá než závidět

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:42
- Nahlásit

Vlasta
No vidíš,máte tam takovej zázrak a ani o něm nevíš
Hele já mívám stejně klobouk na nástupu a pak na závěr -když je teplo,tak se mi v něm děsně potí hlava, když leje,tak mám kapucu. Akorát na těch leskách jsem ho měla,ale pak začalo lít i tam,takže jsem ho sundávala. Ale je pravda,že v takovém tom mezidobí,kdy ještě nemrzne,ale už není horko jsem si ho zvykla nosit i normálně ven. Nesnáším v lese ty brebery,co koušou do hlavy a zamotávaj se do vlasů

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:58
- Nahlásit

jana33
Já ho nosím hodně. Přes den míň, ale večer na tah vždycky, přesně, jak píšeš, nesnáším, když mě něco kouše do hlavy...

Jinak my dneska s Charlotte absolvovali naši první cvičnou barvu a byl moc šikovná, překvapilo mne (i Zuzku), že nebyla vůbec splašená, krásně si celou dobu ověřovala, kudy barva vede a když náhodou malinko sešla, vrátila se sama bez problému zpět. Hurrááá!!

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 15:18
- Nahlásit

bilksa
Jo na tahy nebo jakýkoli myslivecký akce si ho beru vždycky,to je jasný,ale to se Vlasty netýká
Tak to je paráda,já musím Fany doteď krotit a stejně mám problém to občas udýchat ale to je ten rozdíl mezi elegantním zlaťákem a praštěným labísem
Já mám v plánu vytáhnout barvu zítra,dneska navečer chci jít cvičit na louku hlavně navádění
Vlasta
napiš mi prosím ještě jednou nový svoje číslo,smazala jsem si došlý smsky a samozřejmě si to tvoje číslo nezměnila. Tak mi jen napiš smsku a já si to přeuložím z odesílatele

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 15:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Fakt,to bych mohla? No to by bylo prima!Alespoň bych viděla tu vaši malou dračici.Jedu ta ty všestranky 21.- 23.10.

Tedy už mám zase depku,proč jsem se hlásila.Z těch ,co byly tento víken vypadlo 8 psů z 15ti.Vyhráli a v 1.ceně byli dva ostřílení matadoři Prašivková - Arleta a Iva Nollová s Kerrym,ostatní 2. a 3. cena - masakr.Já se bojím.
Dneska jsem nakapala Lexy barvu a klasika - 1/3 je roztěkaná 2/3 jde pěkně.Tak snad nevylítnem za tu 1.1/3 .

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 16:20
- Nahlásit

Zuzana T
Haha,na poslední barvě mi přesně tohle udělala Fanyna. Taky si s tou barvou nejsem jistá a furt nechápu,jak mohla udělat ty lesky a barvu za 4
Teda to je fakt masakr....já si taky furt říkám,jestli jsem nezešílela,ještěže těm psům je to jedno

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:13
- Nahlásit

Viděly jste na FB - Fresh vyhrál rakouské finále WT v S a ještě tam dostal volbu rozhodčích - jsou borci!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:14
- Nahlásit

Vlasta
to tedy jo!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:24
- Nahlásit

Zuzana Tjá jsem si včera kapala barvu a udělala jsme ji naslepo - abych pořád neměla tendenci Greena opravovat - no našli jsme srnčí deku, ovšem bylo to nakapáno a hned jsme šli a ještě chodíme rychle - jakmile ho brzdím tak má tendenci to flákat. Vzala jsem manžela ať dělá rozhodčího za mnou a nestíhal - to jsem jako potřebovala ten věkový průměr rozhodčích

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:29
- Nahlásit

Vlasta
Mě říkali rozhodčí na leskách,že u retrívra jakmile musí jít tak rychle nebo běžet,že popadaj dech,tak je to o známku dolů. Ale kéžby to vyšlo za tři,že hele já bych se bála to chodit naslepo,že se naučí už to dělat úplně po svým....nojo,ne nadarmo se říká,že je barva královská disciplína. Btw četla jsem teď článek o Memoriálu Knolla a tam prej měli všichni barvu přes potok

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:35
- Nahlásit

jana33 no já neběžím, jenom jdu rychle - ale dost rychle to je fakt většinou ani lože nepotkáme teď to zkusím dělat na starší barvě a uvidíme jestli zpomalí. Blbé bylo, že jsou lesy plné houbařů - na té barvě naslepo jsem míjela bábinku - tak koukala jak péro - no jakoby nemohla jít hledat někam jinam když mě tam vedla barva že jo

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:43
- Nahlásit

Vlasta
Jo,to já taky,snažím se tvářit jakože jdu,ale tak dlouhý kroky fakt jindy nedělám
Mě takhle právě na tý poslední barvě tu první třetinu,kdy F scházela podupali houbaři,takže bylo evidentní,že to moc zapachovali,protože tam kde už nešli se F chytla pěkne.
To bylo taky vtipný,já kapala barvu a zrovna se mi udělal ve flašce nějakej cucek a dolovala jsem to z toho,takže celý ruce od krve a neměla jsem kapesník,houbaři se na mě dívali dost divně

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 17:59 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

k

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:14
- Nahlásit

Našla jsem zase baráček:
http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/z andov-radec-/36652380

ten by nám ale slušel i s rybníčkem, to by Greeny smrděl

EvkaS
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:10
- Nahlásit

Všechny vás moc zdravím.

Já jsem totálně utahaná po víkendovém kurzu a jsem naprosto spokojená!! Byl to skvělý zážitek. Když někdo umí a ještě to umí učit, tak to prostě nemá chybu. Určitě jsem si z toho kurzu vystavování opravdu hodně odnesla. V sobotu jsem si to zkusila s Bockou a dneska dokonce s Andrýsem. Bocku si na chvíli vzal do rukou i Gerard a byl to najednou jiný pes a naprosto jí to slušelo, charisma z ní úplně sršelo. Mám se hodně co učit, ale jeho filosofie je jednoduchá, tak snad se to naučím. Nicméně důležitý je trénink se psem, žádný stres a hlavně dobrý kontakt. Pak už jde všechno samo. Takže pokud byste někdo příští rok váhal, tak fakt neváhejte!

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:13
- Nahlásit

Vlasta
Můžeš smazat.
Krása,takže se stěhujete?
Tak dnešní cvičení a Fanči představa handlingu -povel dopředu,čuba běží dvacet kroků,udělá ostrou otočku doprava,vlítne do sloní trávy a vyžene zajíce,za což musí být logicky pochválena,protože to je její práce. Je poslána znovu,běží hezky,ale hlavu má do strany a větří,takže zakopne a málem se přizabije. Napotřetí už doběhne a přnese. Suma sumárum,zkoušky třeba neuděláme,ale rozhodně pobavíme

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:17
- Nahlásit

jana33 miláčkové
EvkaS já jsem váhala i letos ale s těma všema změnama to nějak nešlo - a že bych to potřebovala o tom žádná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 19:39
- Nahlásit

Vlasta
Eva nám udělá školení
jana33
ty se taky nenudíš

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 21:19
- Nahlásit

EvkaS
Já se příště určitě chystáme - ale letos ještě nebylo s čím.

Vlasta
No nádhera!! Tak to je fakt luxusní bydleníčko, ale ta cena!!! To je šííííílené!!!!!

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:10
- Nahlásit

Ahoj, pro pobavení hnědé fotky...
http://eda-hneda.rajce.idnes.cz/Zacatek_podzimu_20 11_Eda/
dneska na Mácháči

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:14
- Nahlásit

Zuzana T
Ne,Fany slovo nuda nemá v repertoáru
Eda
Hezký,jak u moře

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:23
- Nahlásit

jana33
Hezký,jak u moře
jojo, pohoda zítra zase do procesu, tak jsme si užívali teplý podzim

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 06:55
- Nahlásit

Tak opět hnusné pondělí. Dneska se mi vůbec nechtělo vstávat a to jsem vstávala o hodinu později, než když jsem ráno mazala venčit štěňata.

Večer nás opustilo už i poslední štěně - Amálka nám odcestovala do velkoměsta. Vesnická Máňa z ní bude zase v pátek.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 07:16
- Nahlásit

bilksa
Tak a je po všech,nastoupila realita všedního dne .
Teď se připrav na časté emaily a telefony .
Eda
Hezké,počasí bylo úžasné - miluji Babí léto!

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání