Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2011 21:17
- Nahlásit

Vlasta
Psala jsem ti... Jj, zruš to, uděláme dámskou jízdu!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2011 21:46
- Nahlásit

bilksa
supéér

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:39
- Nahlásit

Hele jako já v práci nemůžu na internet a tady to nemá kdo oživit nebo co?? Dneska jsem se vypravila jakože na poslední krásnou procházku s velkýma psama a divila jsem se co to venku tak smrdí - na kopci jsem zjistila že hoří místní KOvošrot - ovšem který EKOLOGICKY likviduje auta - natolik ekologicky že náhodou hořela ta halda plastů, sedaček a pneumatik - prostě to co zbyde z auta když se odstraní kov - a určo to bylo velmi zdravé dýchat, zvlášť když to vítr nese na město - určitě to bylo nedopatření, kterým se podnikatel zbavil toho za čeho likvidaci by nepochybně musel zaplatit - fakt hnus, Chropyně sice byla větší, ale toto taky stojí za to - dacani, jsem zvědaví co se komu stane??

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:56
- Nahlásit

Vlasta
To jsou teda radosti

My se teď vrátili z pohřbu,bylo to docela hektický,protože jsme to měli v malé síni ve Strašnicích a hned vedle ve velké ve stejnou dobu měl pohřeb Hubač,takže hafo lidí,celebrit,média. Uf,jsem ráda,že už je to za náma

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

Vlasta
No kouká, že vy tam budete mít rozhodně zdravé ovzduší. Zlatá naše vesnice, tady nic není.

Já jsem byla do půl pátý v práci, pak jsem přilítla domu, sbalila Charlotte, věci na flyball a letěla do Budějovic na trénink flyballu.
Teprv teď jsme se vrátily.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 09:27
- Nahlásit

Páteček!!!
Včera mi Tinička udělala radost, byla jsem zkusit dohledávku v rákosí a Tina byla úplně nadšená, razila tunely jak krtek a za chvíli už nesla. Měla jsem trochu obavu, co na to bude říkat, ona je slečna trochu nóbl, tady to píchá a támhle jsou kopřivy. No zjevně dumík a zvěř je u ní hodně velký rozdíl. To Bailince to bylo vždycky šumák, hlavně že může něco nosit.
Potom lítala po všech stopách jak motorová myš, zvedla hejno koroptví a byla spokojená. Kousek za Prahou, a co je tam drobné. Holky pěkně ožily, i Bailinka šmejdila pomalu jak za mlada.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 09:52
- Nahlásit

Petra Bailie
To víš,nějaký plátěný pytlík není dost motivační .Šikulka.
Já o víkendu půjdu do lesa hledat vysoké borůvčí a natáhnu v něm vlečku.Třeboňské borůvčí je prý neuvěřitelné,tak se trochu připravíme.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:13
- Nahlásit

Petra Bailie
Tak to je šikulka, Fanča s dumíkama jen kraví, Samouš je skoro nevzal do mordy, jen Rozárce to bylo jedno a byla stejně nadšená z dumíků i zvěře
Zuzana T
Tak to jsem zvědavá,kde něco takového najdeš,to bych se u nás nedohledala

já chci dneska nakapat barvu a procvičit lesní disciplíny, musím psiskům potom nakapat spoty,takže o víkendu budou mít leháro a já teda kvůli dostihům sedáro u televize

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:33
- Nahlásit

jana33
Taky už se těším na koníky. Dřív jsem do Pardubic jezdila, chodili jsme vždycky "ke klandru" k zahrádkám, naproti tribunám. Jenže kvůli aktivistům tenhle prostor uzavřeli a i od tribun se kouká skrz plot, takže jediná možnost jak něco vidět je koupit si za nekřesťanský peníz lístek na tribunu. Ale u televize taky dobrý. Kvalifikace jsem nějak promeškala, tak vůbec nevím, co poběží za koně a jak si kdo stojí. Hlavně aby se nikomu nic nestalo!

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:34
- Nahlásit

Zuzana T
Tak přijeď na trénink!!

jana33
Jo, taky se těším na telku, sobotu razím na čumendu na mezinárodku do ČB a neděle pak dostihy!!

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:56
- Nahlásit

Petra Bailie
Já v Pardubicích taky párkrát byla a taky u zahrádekale faktem je,že větší požitek z toho mám barbarsky u televize,hlavně nemusím ty davy lidí.Moc se těším,hlavně jak píšeš,aby všichni doběhli bez zranění.
bilksa
Já sepisuju nějaký práce,tak budu čučet na roviny i v sobotu

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:59
- Nahlásit

jana33Petra Bailie
Souhlasím, holky, hlavně, aby všichni v pořádku doběhli. Jsem srab a vždycky při pádu se bojím podívat zpět na telku, jestli je koník v pořádku...

Jinak já se hrozně těším na večer - v šest mi přijedou na cvičák Athos, Aramis a Amélia!! Hurááá!! Páníčky trošku potrápím, jsem zvědavá, co už za týden zvládli.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:04
- Nahlásit

bilksa
Moc je netrap nebo je už neuvidíš

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:04
- Nahlásit

Já doi Pardubic jezdila jako mladé děvče s klukama z naší jízdárny.Měli tam známé stájníky,tak jsem se dostala i tam,kam se normálně nemůže - mega zážitek!
DNESKA MÁM NOHY ZABALENÉ V PLÉDU,KÁVIČKU NA STOLE A SLEDUJI TO V tv

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:07
- Nahlásit

jana33
Tihle jsou odolní. Jeden páníček je švagrová, druhý kamarádka a třetí je moc prima pani, tak ta to vydrží.

Zuzana T
No a je to taky fajn, ne?? Ježiš, já bych se tak jela zas projet na koni!! Je to fakt vtipný - kolem Třeboně se nám tu pase stovky koní a já se nemám na čem projet.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:40
- Nahlásit

bilksa
Já jsem koníky vyměnila ze pejsky a teď už mi to ani tolik nechybí. Na vlastního koně není čas a peníze a s půjčeným už by mě to nebavilo. A to jsem u koní strávila každou volnou chvilku do nějakých pětadvaceti let! Někdy mám pocit, jako by to bylo v minulém životě. To jsem měla v hlavě jen koně, no a teď zase psy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 14:02
- Nahlásit

Petra Bailie
no ja s přestávkou cca 20ti let také.Jako holka/slečna jsem dělala drezúru.Pak se mi zabil trenér a zamilovala jsem se v tanečních a jezdecké holiny jsem vyměnila za taneční botky.Na tanec už nemá dech ani postavu a tak blbnu se psy.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:41
- Nahlásit

Holky,jak je to při dohledávce dvou kusů ve čtverci,je to úplně na blind nebo rozhodčí řeknou,kde přibližně kusy jsou? V řádech o tom není ani slovo,ale vím,že na Platošáku nám to vždycky přibližně řekli

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:45
- Nahlásit

jana33
Zrovna teď jsme to na cvičení řešili... Kuba Noll nám říkal, že se máme rozhodčích klidně zeptat.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:51
- Nahlásit

bilksa
Takže je to podle uvážení rozhodčích? Někde řeknou,někde ne?

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:59
- Nahlásit

jana33
Asi ano. Jakub říkal, že se zeptá, když mu to neřeknou, ale já bych takovou odvahu asi neměla. Přeci jenom, on je zkušený zkouškový matador.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:07
- Nahlásit

bilksa
Tak to já se taky klidně zeptám,ptala jsem se už na větší blbiny

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

rozhodně se zeptat při každé disciplíně,když je ti něco nejasné.Správný rozhodčí řekne buď jednotlivci nebo skupině,jak si disciplínu představuje.Čtverec by měl orientačně označit odkud až kam a kde je lajna,po které se smíš pohybovat.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:21
- Nahlásit

Zuzana T
To je jasný,to je i v řádu,že čtverec by měl být označenej,ale je asi na rozhodčím,jestli ti řekne třeba přibližně,že jeden kus je např. vlevo vzadu a druhej uprostřed nebo vůbec nic...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 18:37
- Nahlásit

Zuzana T to se chystej pořádně - už je tam přihlášeno 21 psů a vsadím se tak 15 z nich jsou GR
Petra Bailie to je divné kolik pejskařek dříve chodilo ke koním, já taky a Pardubice jsou úžasné na běžné dostihy v sezoně, na VP jsme byla jednou a už nikdy více - v televizi je toho více vidět.

Jinak Hawkey už má všechno očkování i vzteklinu, tu máme jenom na rok, bo vakcina na 3 roky je zase nedostatková.... vzala jsem ještě odčervění pro 95kg psů ( 40+40+15kg) k tomu Greeny boreliozu a 2x obal na pas - Kokino jako Black Hawk má černý obal - na Greena vyšel zelený a 1100 Kč bylo v tahu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 18:40
- Nahlásit

Vlasta
Si deláš .....? Jak to víš?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 18:44
- Nahlásit

jana33 mě to přijde úchylný - na ZPR byly dva klacky označující těch 50m a někde tam mezi nima dozadu byla zvěř - nikdo nám neříkal kde jestli úplně vzadu, nebo více vpravo a nebo něco takového - věděli jsme jenom na té hraně kde se můžeš pohybovat tak kde to území začíná a kde končí - to je celé, dovnitř lesa stejně nebylo vidět, takže to bylo na psovi

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 18:56
- Nahlásit

Zuzana T vím - mám svoje zdroje a uzávěrka je dnes, takže jestli to jsou včerejší čísla - může být ještě hůř

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:12
- Nahlásit

Vlasta
ty špiónko!

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:27
- Nahlásit

Vlasta
Já myslím,že by to tak i mělo být,jak píšeš,ale právě jsem několikrát četla,jak u toho psa naváděli,takže to museli vědět....

Jo,koukala jsem na zprávy a bylo tam o tom požáru v ČL

To teda budete mít konkurenci,nj poslední "velké" zkoušky

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání