Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 16:32
- Nahlásit

Vlasta
No tak já jsem taky na malotřídní škole - praxi jsem měla v obr školách, kde jsem měla třídy s 25 dětmi a teď tenhle počet máme na celé škole... Nemůžu si vynachválit!! Prostě rodina.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 17:34
- Nahlásit

Zuzana T
bilksa no kdyby to tak bylo tak super - byla bych spokojená...

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:03
- Nahlásit

Vlasta
Určitě to bude fajn!! Držím palce!!

Poslední postoje u nás doma:
http://www.lueurdoree.cz/fotogalerie/vrh-a-8-tyden -naposled-na-stole-litter-a-8th-week-last-on-the-t able

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 18:32
- Nahlásit

bilksa
povedla se....holota!

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2011 20:29
- Nahlásit

Zuzana T
Díky, Zuzí!! Hlavně ti moooc dlužím za rady!! A vůbec za všechno!

Právě odjel zelený Athosek a fialka Arlettka. Všichni páníčci jsou úžasní a já věřím, že se mimča budou mít báječně!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 09:13
- Nahlásit

Zuzana T jo, jo Zuzka je takový dobrý duch - té dlužíme všichni za rady a pomoc

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 09:22
- Nahlásit

Vlasta
Tak, tak.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:09
- Nahlásit

Vlastabilksa
nechte toho,baby.

Jo Šárko jedu do Třeboně 21.-23.10 . na všestranky,kde je nejlíp se s čokloněm ubytovat?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 10:57
- Nahlásit

Zuzana T je to pravda! S tím ubytkem to Míša vytelefonuje neboj... mluvila jsem s ní o tom.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:03
- Nahlásit

Vlasta
dík

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:08
- Nahlásit

Jak asi trénuje Evička v kruhu ?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:12
- Nahlásit

Zuzana T no jsem na to zvědavá, původně jsem jí chtěla na tuto akci půjčit Greena - on je tak nevystavovací typ že by se lektor asi zapotil, potom byl v plánu trial kam jsme nejeli a teď nemám auto, takže smůla - ale mohlo to být zajímavé

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:13
- Nahlásit

Vlasta
Určitě,jen ať se zdokonaluje.Já už nutně potřebuje náhradníka na vystavování .Oběhnu dvě kolečka a mám dost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:14
- Nahlásit

Zuzana T no musíš ještě vyškolit mě - aby Hawkey měl důstojného partnera do kruhu

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:39
- Nahlásit

Zuzana T
Já se taky hlásím!! Taky potřebuju ještě rady.

Zuzí, nechceš spát u mně?? Není v tom vůbec žádný problém.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 16:50
- Nahlásit

Teda já budu litovat,že jdu na všestranky sem k nám.-)

My se vrátili z výstavy,máme V1,vítěz třídy pracovní,ale nutno dodat,že jsme byly samotné ve třídě,takže by mě štvalo kdyby ne. Ale moc hezkej posudek a rozhodčí dával i nějaké védéčko

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 17:31
- Nahlásit

jana33
Tak gratulujeme!! To je příjemný úspěch.

My už bouráme venkovní výběh - všechna miminka jsou na doma, nebo na cestě domů. Ani jsem to neobrečela, vím, že všichni mají dokonalé páníčky, takže jsem spokojená.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 17:37
- Nahlásit

jana33 taky gratuluju k Vítězi třídy - a nelituj a přihlaš se na klubový všestranky

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 17:59
- Nahlásit

Vlasta
když já už jsem přihlášená na ty karlovarský. Jsem nás radši přihlásila dřív než si to rozmyslím budeme muset naplánovat něco společně na příští rok,já uvažuju o těch RK všestrankách v Kostelní Střímelici a asi si na dva roky zaplatím to kchls,abych mohla i na nějaký to derby

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:03
- Nahlásit

jana33
No to je slovo do pranice!!

Jinak my máme za sebou další tah na kachny - dneska lítaly kachny hodně, ale samí mizerní střelci. Jo a taky svůj první tah absolvovala naše malá Amálka - střelba naprosto v pohodě!! Myslím, že bude spát, jako zabitá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:14
- Nahlásit

jako nikde nikdo a naše téma zapadlo už do zapomnění - tak jsem ho musela vytáhnout ven

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:20
- Nahlásit

Vlasta
No já ho taky hledala a to není tak dlouho, kdy jsem psala. Je tu dneska nějak živo. U nás klid - Amálka po dnešních zážitcích odpadla, ostatní majitelé také hlásí klid. Všechna štěňátka si krásně říkají, když potřebují vyvenčit, tak mám radost, že jsem je to naučila dobře. Všichni majitelé jsou nadšení.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:23
- Nahlásit

bilksa ty jo - říkají si jo? Ani jeden můj pes si neříká - tedy jenom v případě akutních průjmů - to lítají a funí u toho - ale jinak nikdo nic.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:39
- Nahlásit

Vlasta
Jj, všichni si umějí zakňučet. Naše ořvaná Amálka si i zaštěká.

Tak jsem se rozhodla, že zítra vyrazíme s Charlotte k Chlupaťákům na výcvik - v plánu je barva, tak se mooc těším.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:46
- Nahlásit

Tak nás zas vytahuju,co se to tady děje,že za pár hodin zapadneme a musím nás hledat?

bilksa
Tak s tím počítej
Amálka je frajerka,proč by neměla zvládnout nějaký střílení

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:27
- Nahlásit

Tak jsem se včera podívala do Zkušebního řádu co vlastně je za disciplíny na Všestrankách a nějak mě začalo bolet břicho

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

Prý musím mít myslivecký klobouk na tyto zkoušky - poradíte který?
Líbí se mi tyto:
http://e-myslivost.eshop-zdarma.cz/index.php?s=pro duct&id=480
http://e-myslivost.eshop-zdarma.cz/index.php?s=pro duct&id=471
http://e-myslivost.eshop-zdarma.cz/index.php?s=pro duct&id=470

ten poslední asi nejvíce, ale nevím jaký se hodí - budu vypadat v klobouku stejně jako s kýblíkem, tak ať alespoň modelem zapadám

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:17 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Vlasta
Klobouk potřebuješ všude,kde je barva A doporučuju ho kupovat v obchodě a vyzkoušet ho,jednak ti nemusí slušet každý střih a jednak můžeš mít u každýho střihu jinou velikost. Změř si hlavu,já mám doma jeden krásnej klobou,ale právě mi ho kupoval Karel na blind a je mi malej,by´t je to velikost,kterou mám i u mýho oblíbenýho klobouku. Tak bych ti ho kdyžtak mohla poslat
A jinak co si stěžuješ,až na barvu jsou to všechno disciplíny,co už jste s Mydlíčkem prošli

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:10
- Nahlásit

jana33 no jo, ale jsou všechny pohromadě
Mám velikou hlavu - na všechny čepice, vždycky mi všechno okolo malé, takže bych šla do 57 velikosti - větší už nedělají a nemám iluze, že by mi padal do očí Jinak na moc zkoušek kde je barva už nepůjdu - tedy pokud projdeme za 3 týdny přece nebudu dělat zkoušky pořád dokola jako někdo....

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:20
- Nahlásit

Vlasta
Hele ono fakt záleží na střihu,ať si pak neobjednáš klobouk a neposíláš ho zpátky. Ale když mi dáš adresu,tak ti ten svůj navíc pošlu,když ti nebude,tak mi ho pak někdy vrátíš,já nosím jinej počkeej,příští rok jdeme na nějaký ty společný
A budeš chodit s prckem, a když chodíš na zkoušky,tak je dobrý nějakej klobouček mít

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání