Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 06:08
- Nahlásit

dopoledne 4 hodiny koupáča na pískovně, pak odpočinek a svačinka v podobě tvarohu, Lipánka, medu, jablka a piškotků, pak flyball a večer večeře v podobě ořezů ze srnčího, těstovinky a čerstvá zelenina

Já byla jen s Corou a Borgem na vodě, v tom vedru se mi nechtělo nikam dál chodit. Pořádně se vyplavali a vyaportíkovali.
Bresta třetí den ke krytí, vořech Čert stále u nás, ve dne v noci. Dvakrát jsem ho včera odvedla domů a uvázala u boudy - má tam řetěz, takže vyloučeno že by se pustil sám.... aaano, hádáte správně, než jsem došla domů už byl zase u nás.
Ještě že aspoň je bezproblémovej a neprovokuje rvačky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:06
- Nahlásit

Ketrin1
tak to nám bylo takové vedro, že jsem z toho seděli doma

Čert asi na tom řetězu vyje - a kdo ho má poslouchat, tož ho pustí aby byl klid

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 08:14
- Nahlásit

Vlasta
Musím přiznat, že je mi ho líto. Koneckonců z celé té rodiny on je bezpochyby nejinteligentnější

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:03
- Nahlásit

Ketrin1
tak to je hustý

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:35
- Nahlásit

Ketrin1

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:37
- Nahlásit

Vlasta
jukni na FB

Jinak hlásím,kontrola ucha proběhla v pohodě.Obvazy už nosit nemuséme,ale ještě do pondělka bude mít cathy štychy,takže satelitu se nezbaví!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:37
- Nahlásit

Zuzana T
nazdáár, kde jsi se vyloupla? Sekačka mi smrdí v kufru a kachny mám v lednici

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 09:47
- Nahlásit

Vlasta
sedím v práci u PC

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 11:27 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Eda
Ne, ne, na otáčku hraje pouze Jihočeské divadlo. Hraje to mladý kluk a perfektně!! Donutila jsem viděla, ale tohle je ještě lepší! Včera to bylo skvelý.

Ketrin1
Hmm, klasika. My máme vždy před vratama psi nejen z naší vesnice, ale i z okolních....

U nás dnes také pěkné horko. Ale chválím naší 110 let starou chaloupku - máme tu stále krásných 22° stupňů. Dopoledne jsem byla v práci a fakt chuťovka v tomhle být zavřená v koupelnách a čuchat savo, domestos, či jiný svinstvo.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:00
- Nahlásit

bilksa
Kéž by před vratama... tenhle je malý, všude proleze - pod plotem i na dvorek - a tam máme teď z kuchyně pořád otevřeno, takže leze až do baráku. V kombinaci s přítomností malých dětí a z toho plynoucího nevyzpytatelného otevírání těch nesprávných dveří je tím pádem hlídání háravky občas docela složitý logistický problém ufff. ještě dnes a snad už bude klid.

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 12:38 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Dneska jsem se vrhla na okna v garáži a před uhynutím mě zachránilo, že je to ve stínu jen nechápu hnědku, kde bere tu energii, kdy mi neustále nosila tenisáky a chtěla házet (podotýkám, že po normální ranní procházce!) tak jsem ji zlila vodou z hadice a dala na chvilku pokoj

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:14
- Nahlásit

Holky myslivkyně, jak je to ohledně myslivecké etikety- můžu si vzít na zkoušky černý klobouk? Koupila jsem si ho na dovče v Itálii a když už ho mám, nechce se mi na zk.brát ten starý zelený ve kterým mám děsnou ránu

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 14:52
- Nahlásit

Ketrin1
Černá je sváteční barva podle mysl. etikety, takže bezesporu můžeš.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 16:50
- Nahlásit

Ketrin1
Souhlasím se. Šárkou

Tak dneska ráno málem zkolabovala Fany i Sam. Byli jsme na procházce (podotýkám,že jsme vycházeli po šestý a vraceli se v osm), vraceli jsme se přes louku. Už předtím byli uřícený a na louce vystopovali zajocha a vyrazili za ním. Sice se za chviličku vrátili,ale už bylo dost horko, a když se vrátili,tak se motali,oči navrch hlavy,svalili se na zem a vůbec nechtěli jít. Tak jsem je donutila přejít aspoň do stínu pod strom,deset minut jsme odpočívali a pak už šli domů u nohy. Děs,zítra pojedeme jen k vodě a jinak budou zavřený

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 19:41
- Nahlásit

bilksa
Šárko,kde jsou nové fotky mimin koukajících na svět? Nějak to flákáš!!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:33
- Nahlásit

Zuzana T
Jsem teď pořád v práci, tak nestíhám.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 21:41
- Nahlásit

bilksa
tedy to je ostuda!

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2011 22:34
- Nahlásit

Zuzana T
Už se na tom pracuje. Potřebuju ale už k focení asistenta - jsou moc rychlý a zmizí mi ze záběru.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 05:56
- Nahlásit

jana33
Ty jo ještě že Fanča nedostala záchvat. My teď chodíme jen k vodě a plavou do zblbnutí
Hárání se zdá se zklidňuje a dnes už je asi s Borgem pustím k sobě. Nicméně Čert je u nás furt, v noci spí na rohožce u zadních dveří do kuchyně, vyhánět ho nemá smysl, ihned se vrací. asi si myslí že už je náš

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 08:48
- Nahlásit

Dobré ráno, my v těch vedrech chodíme jenom čůrat koelm baráku a domů - od neděle jsem nebyli na louce a nezdá se, že by to psům nějak vadilo v sobotu se má ochladit o 10°C, to je dobře - pojedu se mrknout do Boleslavy na výstavu a potom máme prasečí párty u známých...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:14
- Nahlásit

Hezký den.
My jsme se včera koupali s psiskama v bazénu a plaval i prcek. Je to strašně srandovní, jezdí tam jak motorová myš. V těch vedrech taky žádné velké procházky nepodnikáme, protože se to fakt nedá..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:21
- Nahlásit

Dobré ráno,my venčíme obdobně - 10-15 min v chládku v zahrádkách pod stomy.Do vody bohužel nemůže ani jedna.Tak jinak si Cathy klepáním o satelit pod šitím až ve špičce ucha vytvořila další hematom grr......Vet jí to nařízl a vymáčkl.Tak uvidíme,co bude dál.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:47
- Nahlásit

jana33
Ještě, že jste to zmákli!! My také žádné procházky nepodnikáme - venčíme na naší obr zahradě, ale snažíme se trávit celé dopoledne u vody. To pesani nevylezou..

Zuzana T
Chudinka, tak si to taky vybírá!!
EvkaS
Jůů, ten musel být roztomilý!!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 09:52
- Nahlásit

s jedním psem je to známé, ale viděli jste to se dvěma?

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:03
- Nahlásit

No,byl to fakt děs,já nejdřív viděla Fany,tak jsem myslela,že právě má záchvat,ale když jsem pak koukla na Samouše,že dělá úplně to samý,tak mi došlo,že se přehřívaj. Včera jsme vzali Fanču po sedmý k vodě a stejně jsem byla spocená,jak vrata od chlíva a ze cvičení sešlo,páč F se chtěla jen naložit do vody tak jsem jí nenutila
Vlasta
Doufám,že jim to vyjde,protože kdyby mělo být,jak teď,tak bych snad ani nejela. Tak se určitě zastav na pokec,telefon máš,času dost,to víš,fena v pracovce,je fena v pracovce
Ketrin1
Jj,to jsem viděla,bomba

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:08
- Nahlásit

Konečně přináším dalších pár foteček:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/media/set/?set =a.137434859683677.30198.100002514909639&type=1

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:28
- Nahlásit

Ketrin1
video je super - kolega v práci se smál až brečel
bilksa
mě to hlásí nedostupný obsah na FB

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:35
- Nahlásit

bilksa
Mě to jede,krása

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:40
- Nahlásit

Vlasta
Tak mrkni na FB přímo na naši stránku Lueur dorée.

jana33
Díky, jsou to naši smudlíčci.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:43
- Nahlásit

Ketrin1
už jsem to viděla - super.
bilksa
paráda

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání