| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:53
- Nahlásit
tak Podbrdský pohár už je na stránkách RK.Tam byli jen 4 GR.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:07
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, on sám neví. Po zážitku s Charlottkou je chudák mírně vyděšen... Taky jsem jim říkala, ať to nechají, až budou pesani větší.
Vlasta
Bude tak na půl: od pondělí do pátku u bráchy, víkendy u nás. Brácha bude mít mimčo na lovečinu a já si ho budu půjčovat na výstavy.
|
Kluci
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:21
- Nahlásit
jana33
Ahoj Jani, prosím tě, už jste zahájili průzkum ohledně výběru borderky? Docela by se mi hodilo pár info ohledně CHS a podobně. Přišli jsme v červnu o Aríska , strašný. Nemám vůbec čas být na netu a hledat. Znám jen Kubíka (CHS Fiery Lucifer), měli jsme od něj dřív irčánka. Díky Simona
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:26
- Nahlásit
Zuzana T
obr gratulace,dokončit za takových podmínek je velký úspěch§ Ad marking plně souhlasím.
Kluci
Ježiš,co se stalo.... napíšu ti mail
|
Kluci
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:50
- Nahlásit
jana33
Díky moc. Jo a ve čtvrtek mi Banýska pokousal bandog, málem mě vezli. Ale radši ti to drama napíšu do mailu.
EvkaS
Gratuluju ke chlapečkovi . Už máte pěknou smečku .
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:53
- Nahlásit
Kluci
Děkuju. To tedy máme... holt retrívrů není nikdy dost!
A jak se má Bunnýsek? Koukala jsem, že už vám nefungují stránky... Aríska je mi líto, byl to takový mlaďoch.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:11
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko moc gratuluju, taková těžká soutěž, každý kdo dokončil je vítězem.
jana33
Tobě gratuluju podruhé
Kluci
Cože, to je hrozný, vy se té smůly ne a ne zbavit snad jste aspoň vy dvounozí v pořádku?!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:34
- Nahlásit
Kluci
Ketrin1
Máte obě maily,teda jestli dorazly,nějak to v poslední době blbne
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 16:18
- Nahlásit
teda u nás zase leje - jdu žehlit, co jiného v tom počasí dělat - psi jsou mokří z procházky, ale zase celá louka byla našééé
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:01
- Nahlásit
U nás před chvilkou přestalo,tak vydrž a přestane i u vás
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:26
- Nahlásit
Vlasta
Přesně to samý jsem psala na FB. Co taky dělat jiného, než žehlit... Jsem na tom stejně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 17:26
- Nahlásit
jana33 no to jsem zvědavá kdyby alespoň ty houby rostly - babička říkávala že pokud přibývá měsíc tak nerostou - asi na tom něco bude, teď začne ubývat, tak snad už jo!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:16
- Nahlásit
Tak máme vybraná jména:
kluci: Athos a Aramis
holky: Apolline, Arlette a Amélia
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:18
- Nahlásit
Potrhos a D´Artagnanem ostrouhali
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:36
- Nahlásit
Zuzana T
Ti možná, až se dostaneme k jejich psímenku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:25
- Nahlásit
bilksa hezký jména nejsou ve Třech mušketýřích ještě nějaká ženská jména ? Byla tam královna Anna - Anna Queen ???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:30 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Vlasta
Možná ano. Holky jsme vybíraly normálně z kalendáře.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 06:41
- Nahlásit
Co taky dělat jiného, než žehlit. třeba uklízet po psech přišlých zvenka
bilksa hezká jména
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:37
- Nahlásit
Ketrin1
Díky.
Tak opět v práci, doufám, že dneska nebude krásně - to by mne fakt naštvalo... Zatím to tu tedy vypadá spíš na déšť.
Dneska se ozvali další zájemci na fenečku, tak uvidíme, jací budou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 08:13
- Nahlásit
Dobré ráno - ze severu hlásím mlha a asi 13°C - snad se to vyčasí
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 08:42
- Nahlásit
Začínám zajišťovat letošní OVVR a abych je trochu zpropagovala, udělala jsem mj. na FB stránku "OVVR 28.10.2011". Můžete se prosím podívat, jestli se vám to zobrazuje a jestli je to v pořádku? Dík
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
Ketrin1
Už sdílím na FB.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 09:21
- Nahlásit
Vlasta
No tak u nás je 19°C stupňů a jako v prádelně. Lítám tu s kýblem a vysavačem nahoru-dolu a už se mi motá kebule.
Ketrin1
Zobrazuje se mi to normálně. Sdílím!!
Jinak mám hroznou radost - zájemci na fenečku jsou aktivní manželé, fenečka bude bydlet v Pelhřimově a chtějí se s ní věnovat poslušnosti, agility, procházkám, atd. A budeme se vídat i na výstavách!
Mám radost - už 4. štěňátko z vrhu se ukáže na výstavách.
Uvidíme, jak s loveckým výcvikem - nevíte o někom, kdo cvičí v okolí Pelhřimova??
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 09:42
- Nahlásit
EvkaSbilksa Díky
bilksa se ukáže na výstavách
nechci Ti kazit radost, to fakt ne, ale mi to taky hodně lidí v počátečním nadšení slibovalo, a realita pak byla jiná. Ale nejdůležitější je aby měli fajn život s jakoukoliv vhodnou aktivitou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 09:52
- Nahlásit
Ketrin1
Mně je to jasný, ale alespoň na jednu je určo donutím. Hlavní je, že se s nimi chtějí něčemu věnovat, a že nebudou někde zavření na zahradě jen na ozdobu. Zatím jsou všichni páníčci fajn a všichni už pejska měli, tak už ví do čeho jdou.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:05
- Nahlásit
všichni už pejska měli, tak to je výhoda
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:33
- Nahlásit
No ono nevěnovat se ničemu a jen si užívat normální psočlověčí život taky není k zahození
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:38
- Nahlásit
choco
Já myslím,že to tak Helča i myslela
Ketrin1
taky sdílím,stejně mě mrzí,že jsme na ty veverky nemohli k vám
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:39
- Nahlásit
choco
To ne, ale musí spolu trávit čas. Bohužel dost často to skončí tak, že pes se hodí jako ozdoba k baráku a tak se šoupne na zahradu a páníčka vidí, akorát když projde zahradou domů, když přijde z práce. Lidi se diví, že dávám ráda psa do bytu, ale tam vím, že ten pejsek bude mít společnost, a že ho budou muset minimálně vyvenčit. Což spousta lidí z baráku nedělá, protože má přece zahradu a může se vyběhat sám.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:10 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
bilksa
Jo,já vím,jak to myslíš...taky to myšlení, že pes je šťastný, protože je přeci na zahradě nechápu nebo že si psa pořídí,až budou mít zahradu a nechápou, jak může žít pes s lidma třeba v malém bytě....
Ale já jen,že teď i bez zkoušek a všehomožného trénování se máme s psiskama fajn a užíváme si to spolu jinak
Mě teď ale nakrkli nevděčníci jedni - byli jsme o víkendu na svatbě a tak černoušci jeli s našima na chalupu a Foxy zůstala s babčou u nás. Po návratu nás Foxy vítala jak o život a prý teda ani moc nechtěla žrát a když přivezl přítel černochy tak se jen kolem mě protáhli do kuchyně, nacpali si pupky a šli spát - žádný uvítání ...jakoby se nechumelilo, prevíti jedni....a já málem slzela,když odjížděli.
jana33
Jj, já vím
|