| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:18
- Nahlásit
to tak Helča i myslela
normální psočlověčí život taky není k zahození
Jasně že jo, však my taky už dva roky nic oficiálního neprovozujeme a rozhodně to neznamená, že by labradorstvo trpělo uvázáno na řetězu
choco takže Foxy už je vaše? - ta se má občas koukám na fotky na FB, vypadá děsně symapticky a spokojeně
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:27
- Nahlásit
choco
No jo, Foxy je určitě vděčná!! Je to hezká šmudlinka, moc se mi líbí !! Jsem ráda, že jste si ji nechali, a že našla bezva pánečky.
Chápu, že si užíváte jinak.
Snad ti moji malí chlupáčci najdou taky takový.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:04
- Nahlásit
Ketrin1
Jj,zůstala u nás no...doma s náma je mazel, venku je jak z divokých vajec a když si postaví hlavu,tak ji nepřesvědčím ani za zalté prase Ale teď byla tři týdny s mojí mámou na chalupě a jak se tam střídalo moc návštěv, odjížděli a přijížděli táta a ségra,tak jí asi pak úplně hráblo a když si máma odjela na nákup,tak zničila na chalupě troje dveře a pak zjistila,že zůstalo pootevřené okno,schodila garnýž se záclonou a vyskočila ven na zahradu a našla si skulinku ve vratech a pobíhala na ulici - soused si toho naštěstí všiml,tak ji odlapil - ale teda od té doby byla prý jak vyměněná a hrozně hysterčila sama....u nás se psama je zas v klidu...tak jestli toho na ni už bylo moc...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:16
- Nahlásit
choco
hmm, docela důrazný způsob jak všecky upozornit, že chce taky jezdit na nákupy
mně před chvílí volali páníci od Kolety, nejdřív že se zastavějí, že zrovna jedou "okolo", pak zas že ne, že to vlastně tak úplně okolo není... ale neva, hlavně že se má fajn
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:26
- Nahlásit
Ketrin1
Fakt jsem to vůbec nepochopila...před tím tam taky zůstávala sama a nic, u našich v bytě taky nic a pak zničehonic udělá takovýhle rambajs....kdyby se to u ní dalo čekat, tak by ji šoupla do kennelky a bylo by,ale tohle bylo fakt z čistajasna a k nepochopení fakt...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:47
- Nahlásit
choco
to bylo jasný,že u vás zůstane jsem o ní slyšela od Hanky z Chlumu
Jinak já bych asi Fany samotnou nechat nemohla,nikdy úplně sama nebyla,taky by asi zbořila barák. I když Ferda byl sám taky poprvé někdy v roce a půl a zvládl to
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:50
- Nahlásit
choco
Už toho na ni asi bylo moc, chudinka. Hlavně, že je zase v pořádku.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 12:55
- Nahlásit
jana33
No její táta ji právě odchytával )) Samotu už jsme s ní právě měli odzkoušenou, takže to bylo nemilé překvápko....kor máma si to tam všechno opečovává, takže jsem si fakt vyslechla no...když se nechala samotná na zahradě a šli jsme někam na krátko bez ní, tak to třeba vyla a naříkala, ale vevnitř prostě zalehla na gauč a dobrý...no to se nedozvím,co se jí honilo v hlavě.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:17
- Nahlásit
choco mohla se něčeho vyděsit, kdo ví
jana33 Cora byla poprvé bez škod na majetku sama ve skoro 2 letech, jenže to bylo v Alpách po celodenní túře na třítisícovku a ta samota netrvala dýl než cca hodinu po dobu večeře
|
choco
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:47
- Nahlásit
Snad ji už nic podobného u nás nechytí, u černochů nic takového řešit nemusím, jsou zvyklí být sami kdekoli mě napadne a nemají potřebu nic ničit ani vyvádět.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:04
- Nahlásit
Ketrin1
No,to jsou ty smečkový zvířata
Tak jsem dostala propozice na vodky,oproti původnímu je sraz přímo u rybníka namísto v hospodě,což jsem ráda,protože v hospodě než se všechno probere,tak to děsně trvá
A dorazil vstupák do Bolky,nejede někdo aspoň na čumendu?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:22
- Nahlásit
jana33
Vyrážíte do Bolky?? Já jsem koukala na obsazení tříd a v otevřené u goldenů ve fenách je to fakt sranda - 20 kousků. V pracovce, kde by byla Charlotte je 5. Tak budeme držet palce!! Věřím, že se vám bude dařit minimálně stejně, jako teď na zkoškách.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:26
- Nahlásit
jana33 kdy je vůbec Bolka??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:43 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
No,vzhledem k tomu,že jsou s náma ve třídě samý feny ,co už mají nějakýho toho Cace nebo res.Cace na kontě,tak moc šance naše káčátko asi nemá,ale já mám Bolku ráda a pak pojedeme už jen tady na krajskou A bacha,končeně mají někde i labíci samostatnej kruh,tak se snad nebude opakovat Liťák,kde jsme trčeli do půl čtvrtý nebo kolika
Vlasta
Příští víkend
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:18
- Nahlásit
jana33hmm, to asi nic nemám, bych se možná jela mrknout
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:52
- Nahlásit
Vlasta
tak to by bylo fajn
A ty se s Mydlíkem letos nechystáš vůbec nikam?
Jinak jsem koukala,že ono toho 17.-18.kdy je Derby v Úštěku je i výstava v Brně a klubovka v Oslavanech,takže asi i to bude mít vliv na účast
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:03 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
Hmm, to určitě bude málo psů. Už teď bylo přihlášeno přes 100 goldenů. Tak to bude znát. Snad to nezruší.
Nám zrušili jeden flyballový turnaj, což mně tak nevadí, protože měl být 25. září a to ještě Charlotte nestihne. Poslední v letošní sezóně je 15. a 16. října, tak to už doufám, že Charlotte odběhá. Uvidíme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:14
- Nahlásit
bilksa
no,Vlasta se toho právě bojí. Každopádně to nedomysleli. Ale rozhodčí s tím počítaj,na leskách se mě ptali,jestli se tam chystám s Fanuší
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:56 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Já a první? Kde jste?
Já si dneska přivstala,protože už má být hic,tak budou přes den psékové zalezlý a odpol pojedeme s Fanuší cvičit na vodky. Teď jdu ještě odplevelovat kytičk,dokud se nepeču
A změnili nám rozhodčího v MB,sice Polku za Poláka,ale Polák,podle toho,co jsem si našla na netu,preferoval psy typově do Fanči,tahle nevím. Ještěže nám tam nešoupli některý nejmenovaný Čechy
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:52
- Nahlásit
Já jsem vzůru od třičtvrtě na pět - je mi zle, každou hodinu zvracím a jsem zesláblá jak moucha.
Fakt by mne zajímalo, co to je. Počítám, že zase v nějakém jídle bylo něco, co mi vadí, takže alergie jako prase.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 19:49
- Nahlásit
Tak jak jste strávili dnešní krásný den??
Já v horečce, zvracení a v bolestech - alergie to bohužel nebyla, včera v práci jsem asi chytla nějakou virózu. Fakt super!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 08:27
- Nahlásit
bilksa tak co už je lépe? My jsme tedy měli podstatně hezčí včerejšek - byli jsme se podívat na štěňátka - byli úúžasný
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:41
- Nahlásit
Vlasta
Jůůůů!! No krása!! V noci jsem snad vypotila pět litrů, ale je to znát a dnes už je mi líp. Ještě mě dost bolí záda, ale lepší se to.
U nás už se pan modrý a slečna oranžová snaží postavit na přední nožičky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 09:43
- Nahlásit
bilksa
Co to máš za divnou alergii?
Mimča byla kouzelná.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:06
- Nahlásit
Zuzana T
Mám alergii na něco, co přidávají do jídel (pravděpodobně na něco chemického). No a občas se mi stane, že někde něco sním a pak mne to prožene buď jednou nebo druhou stranou...
Bohužel nevím, co to je. Nesmím žádné pytlíkové polévky, žádné konzervy. Doma je to v pohodě, to mamča nepřidává nic (ani masox), ale občas s tím mám problém v restauracích, apod.
Holky, nechcete se pak přijet podívat i k nám na jih??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:21
- Nahlásit
bilksa já tam jedu v sobotu na kachní trial, někam do Klece - ale bohužel prohlídku u štěňátek nestihnu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:30
- Nahlásit
Vlasta
Z Klece pochází Charlottka. To je škoda!! Kdybys měla chvilinku, tak dej vědět. Z Klece je to k nám 20minut.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 10:43
- Nahlásit
bilksa fakt jo - to je dobré.... já pojedu s Míšou v autě a navíc budeme převážet zvířátka z trialu na ZPR co se konají taky tam někde.... takže to fakt nestíhám - ale držte nám palce ve vašem kraji
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:00
- Nahlásit
Vlasta
No palce určitě držet budeme!! Zvládnete to určo krásně!! To je škoda, že se sem nedostaneme. Tak si holt budeš muset udělat ještě jeden výlet...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:20
- Nahlásit
bilksa
Tak to bacha na školní jídelnu - bohužel se občas ečka i potravinách pro děti objeví.
|