| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 19:55
- Nahlásit
jana33
No vidíš, jaká je šikovná!!
U nás je to s houbama stejné - napsali, že na Nových Hradech je houbařský ráj, tak nás tu zaplavili pražáci, no naštěstí nic neroste, tak už dali pokoj. Ale ten bordel je šílenej - taky sbíráme odpadky!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 06:55
- Nahlásit
Dobré ráno všem a především Zuzce všechno nejlepší k svátku!!!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:21
- Nahlásit
Ha, Vlasta byla první Zuzko, všechno nejlepší!
Tady je hub plno, taky ovšem pořád leje a je strašná zima v pondělí jsem topila, včera jsem chtěla zatopit zase ale už mi to připadalo fakt trapný v srpnu obden topit... nakonec jsem se zahřála žehlením za současného popíjení vína
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:25
- Nahlásit
Ketrin1
hmm dobrý zahřívátko Taky se chystám na houby, ale když projíždím kolem lesů tak je tam více aut než u Kauflandu, což mě docela odrazuje
Koukali jste včera na FB ty inzeráty na štěnda co tam dávala M.Šustová?? To mě fakt pobavilo, labrador - žlutý vořech jak vyšitý za 500 kus- jako fakt neskutečný! Ještě štěnda goldenů samice s PP a samec dokonce taky s PP - to jsem se málem udusila kávou to fakt zůstává rozum stát!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:39
- Nahlásit
Vlasta
jj, lidi jezdí autem až do lesa, nejradši by ty houby sbírali z okýnka, něco jako Mc Drive. Inzeráty jsem neviděla, myslím že se bez toho i obejdu
Vás to počasí nedeptá? anebo možná je u vás líp... ségra se taky včera do telefonu divila, co vyšiluju, že v Praze je docela pěkně..ále co, Bresta hárá a pomalu se blíží vrchol, tak zase přijdeme na jiné myšlénky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 08:44
- Nahlásit
Ketrin1
mě počasí nijak nevadí - nemám ráda velká vedra, takže toto je milejší,ale pravda - mohlo by být tak 21-25°C
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 09:19
- Nahlásit
Já jsem na tom jak Vlasta,horka nemám ráda,takže mě tohle počasí nevadí,teda až na mytí psů,to mě leze na nervy,je těch pacek moc ale samozřejmě největší hic v celým srpnu bude asi o víkendu,kdy se mi to teda vůbec nehodí
Zuzce taky vše nej
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 09:42
- Nahlásit
Hezké dopoledne!!
Zuzce všechno nejlepší!!!
Ketrin1Vlastajana33
My máme s tátou na houbaře fintu: vždycky, když jdeme se psama kolem nějakých, co mají auto až v lese, tak nahlas říkáme: musíme to tu projít, hospodář říkal, že tu včera rudl prasat vyhnal 12 houbařů!! A já na to: no jo, je to teď v lese nebezpečný, ty lišky na všechno čůraj....
To byste měly vidět, jak rychle se to vylidní.
Vlasta
Taky mi vyhovuje teplota mezi 20 a 25°stupni. Zvlášť pokud chodíme s Charlotte cvičit.
Jinak náš krásný pan zelený dnes překročil 900 gramů.
Včera se přihlásili naši dobří známí, že by si rádi vzali pejska, tak teď mám velké dilema, jestli jim pana zeleného dát. Pejsek by se u nich měl královsky - mají ještě dalmatina, dva koně, takže pohyb by rozhodně měl také.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 09:51
- Nahlásit
bilksa
Hele,tak u nás se houbaři klidí,jen vidí ženskou s takovou smečkou ale mě lezou na nervy,protože dělaj čurbes a nemůžu psiska v lese pouštět na volno,nechci aby se jich někdo lekl. A tohle je náš les! přes rok nepotkáme ani nohu. Takže at radši houby nerostou,resp. jenom trochu,já svý místečka mám a na ty žádnej houbař nechodí
Dej jim pana zelenýho a vy si nechte madam oranžovou,ta se narodila přímo pro vás zvlášt když to jsou kamarádi a víš,že se tam bude mít dobře
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 09:54
- Nahlásit
jana33
No jo, zatím to tak vypadá. Je fakt, že slečnu oranžovou se nám dát nechce...
Já pesany pouštím - holky si nikoho nevšimnou a Brity se každý bojí, tak vyklidí pole.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 09:57
- Nahlásit
bilksa
Tak to naši by se šli pozdravit a Fany je stará seřvávačka,jak člověka nečeká a uvidí ho až v poslední chvíli,tak začne nejdřív ječet a až pak vítá,ale o to bouřlivějc
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:13
- Nahlásit
jana33
Jo, tak to dělá Charlotte, když na ni nečekaně "bafne" chlap. Brita, pokud nemají psa, tak si jich nevšímá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:15
- Nahlásit
bilksa
Nj,jsou to prostě skorosestry u nás je jedinej spolehlivě nevšímací Samoušek
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
téda vy jste ale oškliví,mě byste nevyhnali,já jsem houbařskej šílenec,ale odpadky neodhazuji.Max.v zápalu sbírání poztrácím slečené šactvo .
Děkuji všem za přáníčko,k svátku jsem si koupila pláštěnku a holinky na zkoušky ... )))
Vlasta
Už jsi viděla nové fotky FV.Tak jsem přehodnotila favority
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:23
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, taky všechno nej a nej k dnešnímu svátku! Musím zavolat mamce, protože je taky Zuzka.
No jinak postojvky FV jsou naprosto luxusní!!! Můj favorit je žlutý.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:24
- Nahlásit
žlutý,šedáček a pinky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:25
- Nahlásit
Zuzana T
teď mi volala Eva Š - tak u mě jednoznačně žlutý!!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:27
- Nahlásit
Zuzana T
EvkaS
si myslím, že po zvěřejnění těch fotek už jsou rozebraní
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:28
- Nahlásit
Vlasta
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:38
- Nahlásit
bilksa
nahlas říkáme: musíme to tu projít, hospodář říkal, že tu včera rudl prasat vyhnal 12 houbařů!! A já na to: no jo, je to teď v lese nebezpečný, ty lišky na všechno čůraj.... cha cháá, dobrý jinak taky hlasuju pro oranžovou, už proto že moje srdeční záležitost Borgo byl taky oranžový
jana33
stará seřvávačka,jak člověka nečeká a uvidí ho až v poslední chvíli,tak začne nejdřív ječet a až pak vítá,ale o to bouřlivějc
hm, dobrý Corina si zase 100 lidí nevšimne, resp. je vítá vrtěním celého psa, a na 101.zaječí - udělá to tak zhruba 1x do týdne - a jak je černá a ten její jekot si nezadá s řevem alarmu, tak bych se nedivila kdyby si dotyčný cvrknul nepodařilo se mi zjistit, podle čeho si vybírá toho, na koho řve - řeším to v posl.době tím, že ji nechávám pořád něco nosit, pak neřve
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 10:49
- Nahlásit
Zuzana T
Jsou krásní!! Já mám favorita šeďáčka.
Zuzana T
Hodný houbaře nevyháníme. Jen ošklivý, co po nich zůstanou petky, pytlíky, obaly od sušenek, apod. To fakt nesnáším!!!
jana33
To už víme dávno, že musí mít společný předky. Ostatně, kdo tady má furt nějaký úraz?? Jen ty naše dvě magorky hyperaktivní.
Ketrin1
No jo, oranžáda je naše láska!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 15:52
- Nahlásit
Děkuji všem za přáníčka tady i na FB .
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 18:43 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin1
Vás to počasí nedeptá?
ale ano, deptá, proto jsem to vyřešila letos druhým pobytem u moře, jedeme zítra a ještě to pojistím Gardou, tak se v kopcích zapotím, i když bude zima
Borgo byl taky oranžový
no jó, ale pamatuju se na to jako dneska, jak tam spinkali na terase
bilksa
petky, pytlíky, obaly od sušenek, apod. To fakt nesnáším!!!
kdyby jen to, ale tady je plno střepů, protože je děsně "in" nechávat v lese prázdné placatky od rumů a dalších bezva nápojů
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:08
- Nahlásit
Eda
Lidi jsou fakt prasata!! Já nesnáším ani odhozený papírový kapesník. To si to sakra nemůžou dát do kapsy??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:16
- Nahlásit
bilksa
To si to sakra nemůžou dát do kapsy??
tady na Brdech to jakž takž skousnu a uklidím, ale když se podíváš třeba na KRNAP...
a to v Aplách nebo Dolomitech jsem se s ničím podobným nesetkala...
|
kikilukesova
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2011 20:36
- Nahlásit
ahojky mužem dál jsem retrívří slečna keisy
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 06:57
- Nahlásit
Eda
v Aplách nebo Dolomitech jsem se s ničím podobným nesetkala...
v červenci po cestě na Vioz (3645) asi ve výšce 3200 jsem našla vaničku od Nutely s ČESKÝM nápisem, asi byl dotyčný turista tak vysílen, že ten cca 1 gram odpadku nemohl unést užij si moře!! jela/letěla bych taky a hned, včera jsem zrovna koukala na last minuty na Sinaj... jenže není čas ale snad, možná začátkem září ještě uskutečníme jeden týdenní pochod po Pfundererských Alpách
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 07:06
- Nahlásit
Joo, joo páteček - a já mám příští týden dovolenou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 08:30
- Nahlásit
Ketrin1
Jak typické...
Vlasta
Hezký!! Mělo by být i celkem pěkně. Máš něco v plánu, nebo jen odpočinek doma?? Mně už se to krátí - měla jsem 3 měsíce volna a uteklo to, jako voda. 25. nastupuju.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2011 08:44
- Nahlásit
Tak náš pan Zelený už překročil 1 kilogram. Přesněji dneska váha ukázala 1084g!!
|