Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:37
- Nahlásit

Tak tady začalo asi včera ve dvě a od té doby chčije a chčije,jak by řekl klasik a fučí vítr. Ale příští týden má začít hic,to mi vadí víc

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 20:26
- Nahlásit

jana33 u nás je stejně - jestli to nebude tím, že bydlíme kousek od sebe co??

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 20:35
- Nahlásit

Vlasta
nene,k vám to muselo dojít aspoň o hoďku později

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 09:26
- Nahlásit

Tak u nás stále leje a to jsme měli mít odpoledne trénink flyballu... Teplota Charlotte stále stejná. Už bych kočičce přála, aby porodila, když je takhle prima chládek.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 11:32
- Nahlásit

Tak jsme dneska zase šli barvařit a dnešní druhá barva byla pěkná - musím Greeňáka pochválit. Jinak u nás je 14°C a fučí, v lese tedy bezvětří, ale na sídlišti nám mlátí okna a skoro je to na svícení celý den...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 11:47
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj,vy Hujeři pořád makáte.Tady je konečně druhý den pořádné léto i s větrem pro surfaře.
bilksa
Kdy máte termín?

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 11:48
- Nahlásit

Vlasta
Taky svítíme a k tomu větru ještě hnusně mrholí. No fakt hnus. Flyball jsem byla nucena zrušit, protože na cvičáku nám stojí voda a já si nevezmu na hrb možné zranění nějakého pesana.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 12:54
- Nahlásit

Zuzana T hele my sice makáme, ale stále to není nic moc - až dneska se to nějak chytlo. To jste mohli jet na Macháč - sice je zima ale fičí hodně
JO a jinak my ještě pořád chodíme za čerstva po nakapání a cca 300 kroku, více to není. Takže než to vychodíme to bude ještě trvat...

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 13:30
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj!! 63. den je příští sobota, tak jsem zvědavá, když je jich tam tak hodně, jestli to nebude dřív... Už jsem napnutá jak trenky. Zítra ještě musím do práce a v úterý máme závody ve střelbách, tak na ty bych ještě chtěla jet.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 07:35
- Nahlásit

Hezké ráno!!

Tak co otravné pondělí?? Já už makám. Fuj, zase až do desíti.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 08:32
- Nahlásit

U nás se otravné pondělí řeší moje podaná výpověď - bude ještě veselo..

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 09:07
- Nahlásit

Vlasta
Hmmm, tak to je taky hezký!! Tak držím palce, ať to pro tebe dopadne co nejlépe!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:31
- Nahlásit

Vlasta
Jejda,už jsi do toho praštila? A co tedy?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 11:56
- Nahlásit

Zuzana T
pořád jsou ve hře 2-3 - tož nevím ale výpověď jsem dala a odpoledne běžím na koberec - ono to tady není jen tak, takže nastoupí přemlouvání a potom nátlak, no nic déle než do 30.9. to nehrozí a mám měsíc dovolené - tak ten srpen nějak přežiju. Potom mi zřejmě zabaví auto a nebo ještě něco vymyslí - no uvidím...

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:30
- Nahlásit

Vlasta
Tak co, jak jsi to zvládla??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:17
- Nahlásit

bilksa no první kolo nerozhodně - dohoda nemožná a tak končím k poslednímu září. Dovolená které mám 20 dní bude spíše proplacena s čímž nesouhlasím, musím zjistit, jestli mě musí nechat dovolenou vybrat a nebo nemusí.....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 07:17
- Nahlásit

Vlasta
Tak hlavně ať si polepšíš! o té dovolené by bylo ideální se dohodnout, ale pokud to není možné, zaměstnavatel asi počítá s tím že soudit se nebudeš

Taky vás stojí tolik sil snaha nepropadat otrávenosti z toho děsného počasí?? tady nebylo sluníčko už ani nepamatuju, nejradši bych pořád spala doma obden topíme, je děsné vlhko a chladno všude... - ještě že máme ty čtyřnohé dodavatele pozitivní energie. Včera jsem dostala sraženého zajíce, úplně neporušeného, tak jsme aportovali, dohledávali a vlečkařili, to bylo radosti taky jsem s Corou začala zkoušet potápění, baví ji to a jde jí to a máme tu teď na týden kamarády a spoustu dětí a omladiny, tak mají psi celý den zábavu

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 07:20
- Nahlásit

Ketrin1
no jo , nějak to musím spáchat, šetřila jsem dovolenou na podzim na hony a teď budu mít prd a na hony budu moct jenom o víkendu... mám jí asi 24 dní, ach jo..

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 08:39
- Nahlásit

Ketrin1
Tady včera sluníčko vykouklo, už to vypadalo nadějně, že bude hezky a dneska opět zataženo...

My máme dneska závod ve střelbách - Michal pořádá Míša cup. Tak třeba si přivezu i nějakou medaily, když soutěžá ženy zvlášť a ženský jsme jen čtyři.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 08:40
- Nahlásit

Vlasta
Čerpání dovolené určuje zaměstnavatel. Činí tak podle rozvrhu čerpání dovolené (dříve plán dovolených). Jestliže jsi měla tuto dovolenou od zaměstnavatele schválenou, pak by ti ji měl povolit vyčerpat, v případě zammítnutí čerpání při změně tohoto rozvrhu by měl nahradit náklady vzniklé touto změnou (např. storno zájezdu apod.). Jestliže jsi však dovolenou naplánovala bez toho, že máš zajištěn souhlas zaměstnavatele, tak čerpání a i náhrada za zamítnutí je pasé.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 12:33
- Nahlásit

Marie Šustová
počkej to jako když chci ukončit pracovní poměr tak by mi mohla propadnout dovolená?? Nikam nejedu, chci si odpočinout a dovču neplánujeme a nebo jenom tak orientačně. Přece jim nenechám 20 dní... to snad není možné..

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:19
- Nahlásit

Nepropadne ti, když ti ji neumožní vyčerpat, musí ti poměrnou část dovolené, která se vypočítává ke dni odchodu proplatit.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 13:20 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

To zamítnutí se týká třeba již zaplacené dovolené, pokud si ji neměla zaměstnavatelem předem odsouhlasenou.

Bohužel, ZP je v tomto tak daný. Proto by se měly dělat plány dovolených.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2011 14:01
- Nahlásit

Marie Šustová
ach jo, můžu já mít něco jednoduchého??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 08:34
- Nahlásit

Dobré ráno, tady to nějak umírá - pracujete??? Včera mi někdo ukradl ze sklepní místnosti kolo co jsem si koupila na podzim abych vymakala Greena - bohužel někdo ze 6 partají které od té místnosti mají klíče dveře byly neporušené a nějaký umělec aby to zamaskoval tak je vysadil z futer a se zamčeným zámkem je postavil vedle - ale byl to blb, protože to jsou nové ty bílé interiérové dveře, které kdyby je někdo páčil a násilím vysadil z futer tak budou olámané a bude to na nich rozhodně vidět - takže to byl někdo z nás a snažil se to zamaskovat vysazením dveří - kola tam byly dvě - moje a souseda z přízemí, ten na to přišel, obě samo pryč... tedy já mám období

EvkaS
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 10:21
- Nahlásit

Hezké a slunečné dopoledne!!

Vlasta
Vlasti, ty máš tedy zase období. To je vyložená smůla. A neboj, o víkendu si u nás napravíš náladu. Prckové ti ji určitě zvednou - hlavně malý Andreas:

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 10:56
- Nahlásit

EvkaS
jéé, pytlíček malinkej - už ho učíš sedni???

EvkaS
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 11:08
- Nahlásit

Vlasta
Učíme hlavně přivolání - tedy všechny učím přivolání na píšťalku. Ale Andreas už je pokročilý a už se učí chůzi u nohy, přivolání a sedni s píšťalkou. Jsem švihlá, já vím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 12:14
- Nahlásit

EvkaS
nejsi, pamlsková metoda v útlém mládí je ke nenahrazení, já jsem to s Greenem taky tak dělala - tedy bez povelů jsem ho přes pamlsek navedla vedle nohy a až byl tak kde jse potřebovala tak jse řekla ten povel, vydržela ještě dva kroky a poblbli jsme - bavilo ho to, bo byl nenažraný, po měsíci se už řadil vedle nohy sám bo čekal až bude něco dobrého

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2011 12:17
- Nahlásit

Marie Šustová
Májo nevíš bude vůbec Severočeské derby? Už jsou na webu propozice na zkoušky v říjnu a Derby které mělo být v září pořád nikde - to samé pohár myslivosti - nejsou a měl být v srpnu v Hradci Králové - na ten nejdu, ale to derby mě zajímá...

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání