Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 17:34
- Nahlásit

bilksa
Myslím na tebe na dálku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 19:49
- Nahlásit

Tak Charlotte stále šíleně dýchá, venku si snaží nosit všechny hračky do jejího vyvoleného doupěte, jinak pořád nic. Uvidíme, co nás čeká v noci... Jdu si připravit kafe, colu, protože to vypadá, že se moc nevyspíme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 20:07
- Nahlásit

bilksa to začíná být napínavý - držím palce a sleduju dění tady

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 20:14
- Nahlásit

Vlasta
Já už jsem taky napjatá jako guma u trenek. Už bych byla ráda, abychom to obě měly za sebou. Zítra a v neděli probíhá v našem domácím revíru Jihočeské derby.. Tak jsem se těšila, že vyrazíme a máme úplně jiné starosti. Michal tam bude troubit, tak alespoň takhle budeme účastni.

Momentálně se madam uklidnila a polehává.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 20:54
- Nahlásit

bilksa o Derby mi ani nemluv, nešla jsem na Středočeské, ani žádné a čekala na Severočeské - a ono nebude... není to k nasrání?

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 20:58
- Nahlásit

Vlasta
No to fakt je!! Mně to taky trošku mrzí, snad se příští rok budeme moc věnovat zkouškám.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2011 21:54
- Nahlásit

bilksa
Držíme palce¨a myslíme na vás
Vlasta
jaktože nebude?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 08:10
- Nahlásit

jana33 kdy ž se podíváš na KCHLS tak tam nejsou propozice a když jsem se dotazovala telefonicky tak se nikdo ještě nepřihlásil - když jsem říkala, že bych se chtěla přihlásit, ale chybí propozice tak mi bylo řečeno, že se lidi hlásí už na začátku ku jak se vypíšou termíny zkoušek no a sem se nikdo nepřihlásil. No nevím, já si sice dělám takový plán zkoušek, ale hlásím se až vidím, že jsou propozice a ne že bych se přuhlásilana začátku roku na všechny co chci jít....takže zvažuju Západočeské, ovšem se mi nechce 150 km jet a ještě tam muset spát, ale když nebude u nás, tak budu muset asi... hlavně když tady Marie lákala na Středočeské, které taky bylo eventuálně za rohem, tak já jsem statečně trvdila že jdu až v září na Severočeské, nooo tak zřejmě pešek...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 08:11
- Nahlásit

bilksa tak co?? PLaný poplach??

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 08:18
- Nahlásit

Vlasta
Od půl jedné Charlotte odtéká první plodová voda, funí, chodím ji každou chvilku venčit, pak se zase na chvilinku uklidní, usne.

Nechce už vůbec žrát a teplota klesla na 36,6. Tak snad už během dneška... Ale zatím nevidím, že by měla nějaké stahy, jen šíleně funí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 08:39
- Nahlásit

bilksa ty joo, tak fandím na dálku!!!! Objednávám 5 holek a 1 kluka - to by šlo ne??? V poledne jedu k Evče, tak budeme koukat na zprávy v Pardubicích.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 08:45
- Nahlásit

bilksa
Šárko, tak to bude každou chviličku!! Moc a moc držím palečky a přeji rychlý porod. Holky, to dáte!! A souhlasím s Vlastou - 4-5 holek a max 1 klučíka. ;)

Nám každou chvíli dorazí pro Alishu.. fňuk, fňuk..

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 08:45
- Nahlásit

Vlasta
To by bylo super!! Ale nevím, nevím, když jsme viděli 8 kostřiček.. Každopádně, jestli to takhle objednáš, tak paráda!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 08:59
- Nahlásit

EvkaS
Neboj, bude se mít krásně!! Já doufám, že už to bude co nejdříve, protože se bojím, aby se Charlottka moc neunavila... zatím stahy stále nejsou vidět, jen ten čirý hlenovitý výtok. A začala chudinka zvracet, jak se pořád olizuje.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 10:24
- Nahlásit

EvkaS
Tak to bude smutno,už ti to začíná
bilksa
Myslíme na vás
Vlasta
Co je to za krávovinu? To je snad jasný,že se hlásím,až když jsou propozice.To jsou blbové

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 10:46
- Nahlásit

Máme prvního kluka!! 408g. Mamina rodila v běhu, jak jsem předpokládala.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 11:54
- Nahlásit

bilksa
prostě typické

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 12:02
- Nahlásit

bilksa
Tak to je skvělé, jen tak dál!!!

Nám právě odjela Alisha...

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 12:05
- Nahlásit

EvkaS
Hele,ještě že Fanču neuchovníme,já bych na to neměla

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 12:22
- Nahlásit

jana33
No, musím říct, že je mi hodně do breku, i když vím, že se tam bude mít skvěle!!! Takže tě chápu... je to jako kdybych dávala vlastní dítě.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 12:27
- Nahlásit

Dvě holky!! 454 a 398g.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 12:39
- Nahlásit

bilksa
Super,teď už budou jen holčičky
EvkaS
No,musí to být děs,já bych to ořvala. Teda neořvala,protože by nám všechny zůstali - Karel by po budoucích majitelích chtěl i lustrační osvědčení a finanční přiznání

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 12:46
- Nahlásit

jana33
Kéž by!! Rozhodně bych se nebránila... Charlottce by už porod stačil. Je mi jí líto, při představě, že jich tam může být ještě pět...

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 14:24
- Nahlásit

bilksa
tak jak

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 15:05
- Nahlásit

jana33
Další kluk... Zatím je to vyrovnané. Dvě holky, dva kluci. Akorát tedy nevím, jestli jich tam fakt je tolik, tak už se tam nemůžou vejít. Tenhle poslední kluk má skoro 500g!!

Charlottka se vyvenčila, už má tendence běhat a honit se s Britou. Teď kojí a stahy zatím žádné.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:22
- Nahlásit

bilksa
To je lepší než televize

Já byla F nakapat barvu,ale moc si dneska nefandím,jen než jsem jí dokapala,přejel přes ní traktor a přešli dvoje lidi. Takovej provoz u nás,na to nejsem zvyklá. A Samoušek ochranka málem padnul,je neskutečný dusno

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:28
- Nahlásit

Sarko, myslime na tebe. Sedime s Vlastou u nas na zahrade a sledujeme vse online.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:28 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
Nám sem teď přišla šílená bouřka, tak tomu říkám socializace!!! Ale ochladilo se, což je fajn. Charlottka rodí pomalu...

EvkaS
Díky, holky!! Charlottka to má dloooouhý. Už bych jí přála klid, je už unavená.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:32
- Nahlásit

bilksa
A teď pracuje k porodu nebo se tváří,že nic? Dávají si prcci na čas,asi se jim od maminky nechce

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:35
- Nahlásit

jana33
Už má opět stahy. Jen to jde fakt pomalu, chudinka, začínám si vyčítat, co jsem jí to udělala...

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání