| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 15:40
- Nahlásit
Vlasta
Což u psů to chápu, bohužel se ale najdou i muži, kteří fungují úplně stejně...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 15:48
- Nahlásit
Na stránky jsem přidala tabulku váhových přírůstkůch a fotogalerii. http://gr-charlotte.webnode.cz/stenatka/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:48
- Nahlásit
jo,když se povede pes erotoman,tak je to na prášky. Ale aspon ho může člověk vykastrovat a nemusí to s ním prodebatovávat
bilksa
hezky rostou,puclíci
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:51
- Nahlásit
jana33
Maxík je erotoman i vykastrovaný.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:56
- Nahlásit
EvkaS
Tak Ferďásek čuby taky svádí. A nutno říct,že úspěšně
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 17:59
- Nahlásit
jana33
Maxíka vždy nejvíce vzrušovaly vykastrované fenky a mladí psi. Nevím, zda nemá nějakou lehkou mozkovou disfunkci.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 18:02
- Nahlásit
EvkaS
hehe,Samoušek miluje mladé krémové zlaťáky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:08
- Nahlásit
EvkaS Maxík by nesouhlasil - bych řekla...žádná disfunkce, je to Max prostě a šmidlik!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 19:09
- Nahlásit
jana33 jakou barvu má Samoušek?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:03
- Nahlásit
Vlasta
Černoušek
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:08
- Nahlásit
jana33
No jo, pořád se cpou, šmudlíci. Je fakt, že někteří pesani jsou fakt praštěný - na Britu to taky občas nějaký zkouší, i když je od roka vykastrovaná.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:12
- Nahlásit
Hele,že to zkoušej i na kastrovaný,to chápu,čuba je furt čuba. Samouš si taky furt kontroluje,jestli přecejen nebudou ty naše někdy hárat
Ale kamarádka měla psa,byly jsme třeba čtyři hodiny venku a on jen klapal mordou,slintal a snažil se všechno klátit a teprve před barákem,když už byli doma,se honem honem začal venčit.Magoooor
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2011 21:24
- Nahlásit
jana33
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 07:21
- Nahlásit
Dobré ráno,docela zima na srpen co??
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 07:46
- Nahlásit
U nás je největší ojížděč kastrovaná Cora, která "musí" několikrát denně oskákat svou starou matku Borgoušovi to vůbec nedovolí, asi ji pošlu na Prague Pride
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 07:59
- Nahlásit
Ketrin1
U nás ojíždění moc nefunguje, Greny si Kejsovi vždycky lehne, takže nic a Kejsi sice je občas ojížděn, ale Greena to nijak nenadchne, takže to je spíše symbolicky jako aby ukázal že je dobrej
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:23
- Nahlásit
Hezké ráno!! Dneska tedy pěkná kláda!! Jdu přidat mimiňákům do bedýnky vyhřívací dečku... Všichni opět nádherně břibrali na váze, musím jim každý den povolovat obojky. Dělají nám samou radost.
Včera jsem jednala s další zájemkyní, ale tady to si nevyjde - pesan by měl být venku v boudě a navíc, když slyšela, že jsme z Třeboně, tak se moc netvářila. Máme čas, budu pořádně vybírat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:39
- Nahlásit
bilksa
no fujj, blbka jedna goldena do boudy - nasráát!!
U nás na louce staví pás domečku a jedni už tam mají plotek a mají tam černého labíka - samotného, boudu má na terase, oni tam ještě nebydlí, ale chodí tam dodělávat. Když jdu kolem se svýma psama tak sice závidím zahradu, ale nezávidí tomu psovi, co bude celý život jenom za plotem pozorovat jak kolem chodí spousta lidí se psama na procházku a on nebude, bo je neposlouchá a utíká, takže podle mě bude jenom za tím plotkem- chudák.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:41
- Nahlásit
bilksa
Ty bych vyřadila hned!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 08:51
- Nahlásit
Vlasta
Jo, je to hrůza. Já vždycky, když slyším, že mají velkou zahradu, že se tam ten pejsek bude mít dobře, že se vyběhá sám, tak mi teče krev ze zubů!! Jako větší zahradu, než my asi nemají a rozhodně se holky samy nevyběhají!!!
Zuzana T
No už je vyřazená. Mám čas, tak můžu vybírat. Štěňátek není tolik, tak si sakra rozmyslím, než někomu štěndo slíbím.
Jako ozdobu k baráku fakt štěndo nedám!! Třeba se najdou lidi, kteří ho budou mít nejen, jako člena rodiny, ale navíc se s ním alespoň občas budou věnovat výstavám a výcviku. Chci počkat.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:04
- Nahlásit
bilksa
Dlouho jsem tu nebyla, takže se zpožděním gratuluji k miminkům, teď už to bude jen hezké, na první špatný zážitek se rychle zapomene. Že ale rostou! No v tomhle počtu se nemusí nijak uskromňovat!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 10:13
- Nahlásit
bilksa
Je dobře,že ten počet je takovej,jakej je a můžeš si vybírat,kdyby jich bylo dvanáct,bylo by to horší. Budou z nich pěkní vaibuci
|
Anetqua
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 13:37
- Nahlásit
Ahoj,
sháním pro fotografování do kalendáře aktuálně plemena zlatý a labradorský retriever.
Pokud byste měl někdo zájem "propůjčit tvář Vašeho pejska" veřejnosti, kontaktujte mě na Aneta.Jungerova@seznam.cz
Sháním pouze psy s PP. Pro Vás to budou fotky pro Vaší prezentaci zdarma - náhledy fotografií naleznete na
http://Aneta-foto.com
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2011 14:22 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Petra Bailie
Moc děkujeme, už si miminka moc užíváme!! I mamka se už uklidnila, i když stále vyhrožuje, že tohle už nechce nikdy prožít znova.
No jo, rostou nám před očima!! Už jsou to pěkní buclíci do ruky.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 08:20
- Nahlásit
Dneska nikdo?? U nás v noci klid, mrňata se zrovna nacpávají a neuvěřitelně u toho mlaskají. Půjdu Charlottce připravit nějakou ňamku a zvážit mrňata.
Včera jsem se snažila trošku nafatit protrétky, kdo jste neviděl, můžete mrknout na FB: http://www.facebook.com/profile.php?id=10000251490 9639#!/media/set/?set=a.129290857164744.27602.1000 02514909639&type=1
Je u vás taky tak šílená zima?? Ráno jsem vyběhla vyvenčit holky v pyžamu a myslela jsem, že umrznu. Brrr!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 10:19
- Nahlásit
bilksa
Portrétky krásný
Já vyrazím s Rozárkou a Ferdíkem do lesa aspon pro nějakou bedlu,jinak u nás houby nerostou,a pak odpol nejdřív se Samem nakapat barvu a pak s Fanuší cvičit.Mě vyhovuje,že je chladno,aspoň můžeme něco podnikat celej den
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 11:07
- Nahlásit
jana33
To jo, na cvičení je krásně!! Koukám, že nezahálíš!! Nám tu taky houby vůbec nerostou, je to fakt bída.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 14:56
- Nahlásit
bilksa
No,snažím se,ale nemám z tý barvy zrovna dobrej pocit. Ale asi s tím už nic nenadělám.
Našla jsem jednoho jedinýho obrovskýho křemenáče! Toho jsem snad našla naposled jako dítě. A dva sežraný hříbky. Tak se zítra půjdeme podíva do "hříbkovýho",jestli něco nevylezlo
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 18:42
- Nahlásit
bilksa,jana33
tady je hub hodně, bohužel však i dost houbochtivých občanů
vůbec by mi nevadili, kdyby si po sobě v lese uklízeli tak cestou domu vždycky naplníme tašku sajrajtem...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 19:42
- Nahlásit
Eda
To mi povídej,jak se rozkřiklo,že rostou,tak udělali nájezd a ten čurbes,to je děs. Naštěstí zjistili,že nic neroste,tak už nejezdí
Tak dneska mě Fanuška moc potěšila,krásně pracovala a barvu šla bez chyby a dokonce s nízkým nosem. Jen mě štve,že nevím,co to,jak barvu jde,ovlivnuje
|