| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 15:48
- Nahlásit
Ahoj všichni - jupijou - další holčičiky mají rtg.Diana ( stříbrná ) a Doris ( oranžová ) mají shodně od Šebka DKK 0/1 a DLK 0/0.
Mám radost.....
Vlasta
TY MÁŠ TEDY PECH.Kašli na to,hlavně ať se ti vyřeší kariera a víš ty co ještě...
EvkaS
Tedy ty jsi příkladný chovatel!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 16:56
- Nahlásit
Vlasta
Tedy, ty máš fakt pech!! To je strašný, ještě, jestli to fakt udělal někdo z baráku!!
Já dneska mám zas fajn den: ráno se ozvaly dvě, zatím podle jednán,í prima pani, obě by chtěly fenečky. Tak snad si to nerozmyslí a vydrží s odběrem. Pak jsme jeli vybírat sedačku a objednali jsme si fakt nádhernou obrovskou sedačku celou v kůži. Je sice strašně drahá, ale kůže nestárne a má i nadčasový design. Je to tahleURL, akorát bez toho dílu na ležení.
EvkaS
Vzorný chovatel!! Já už zas mám doma CD, které používáme na cvičáku, kde jsou nahraný různé zvuky a chci to pak mrňousům pouštět, až budou větší, aby si zvykali. Je tam snad všechno - vysavač, metro, hluk lidí, vlak, letadlo, bouřka, ohňostroj, střelba z různých zbraní, no fakt na co si člověk vzpomene.
Zuzana T
Zuzí, mooooc gratulujeme!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 19:22
- Nahlásit
Ahojte - Zuzi gratuluju, můžeš být spokojená se zdravým vrhem co?
bilksasedačka je fakt krásná, akorát nevím co v létě - nebude se ti potit zadnice - sedačky v autě v kůži jsou v létě tedy nic moc. Ale na přírodu si potrpím, takže na kůži ujíždím - fakt je moc hezká.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2011 20:45
- Nahlásit
Vlasta
No my jsme taky na přírodní materiál, takže nábytek z masivu, dubová plovoucí podlaha a kožená sedačka. Už se moooc těším, až bude obývák hotov. Dneska jsem v ní seděla v minisukni dvě hoďky a v pohodě, zadek se nelepil.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 06:19
- Nahlásit
Včerejší Cory třetí vlečka v životě: zajíc asi 3 kg, délka vlečky 150 kroků, terén v lese - vývraty, vysoká tráva, ostružiny.... Čas od vypuštění psa do předání kusu: 47 vteřin.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 07:09
- Nahlásit
Ketrin1
hmm, zase nějakej bláznivej labrador co
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 07:58
- Nahlásit
Vlasta
copak bláznivej, ale hlavně nemocnej pejsek, co bere léky na zklidnění
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 08:04
- Nahlásit
Ketrin1
jj
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 12:40
- Nahlásit
Ketrin1
Hihi,to je plemenná přříslušnost,Fanča se včera při vlečce v lese málem přerazila,protože při návratu neviděla přes králíka a jak to brala tryskem,tak neviděla na klacky pod nohama
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 13:19
- Nahlásit
jana33
Cora zase po cestě zpět s kusem v tlamě děsně chrochtá - předpokládám hromadný úprk zděšených houbařů z lesa
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 13:26
- Nahlásit
Ketrin1jana33
Přesně, jako Charlotte. Akorát ona je zlaťák, takže by měla kráčet klidným krokem...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 13:40
- Nahlásit
Ketrin1
no Greeny taky chrochtá, ale bohužel už se mi stalo, že jeho zachrochtání rozhodčí vyhodnotil jako křupnutí bažanta a upozornil mě, že by nás mohl vyhodit.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 13:51
- Nahlásit
Vlasta
rozhodčí musel být nahluchlý, mezi těmi zvuky je rozdíl... leda že by pes křupání kostiček mazaně maskoval ještě chrochtáním ...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 15:37
- Nahlásit
Ketrin1
no asi jo, bo po ohledání bažanta nenašel žádnou prasklinu ani zlomeninu čili zůstalo u výhrůžky a nevyhodil nás, ale tvářil se velezle on totiž Greeny nechroptí stále, jenom chvilkama si jakoby chrochtne, tak to tak bral...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 15:41 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Vlasta
haha,takhle chrochtla Fanča při kontrole zubů u Kašpara na výstavě a on od ní odskočil a ptal se mě,co to má znamenat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 18:16
- Nahlásit
jana33Vlasta
To je, jako kdyby neznali retrievery... Vždyť je to klasika, že chrochtají. Charlottka si taky sedne před člověka, chce drbat a chrochtá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 18:19
- Nahlásit
bilksa
Jj a největší expert je Samoušek,ten když se rozkecá,tak je to neskutečný
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 19:02
- Nahlásit
jana33
Tak dneska dorazila jedna potvrzená rezervace. Mám radost, s fenečkou by budoucí majitelé chtějí pracovat, tak snad vše vyjde tak, jak má.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 20:18
- Nahlásit
bilksa noo, vidíš - a to se ještě nenarodili.... hlavě aby byla ta fenečka..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2011 22:19
- Nahlásit
Vlasta
Doufejme!! Ještě jedna pani mi má potvrdit rezervaci v pondělí, ta chce taky fenečku a jednu si chci nechat já (bude tedy u bráchy, ale ten je stejně pořád u nás).
Tak jsme s tátou byli na posedu a přišly nám jen tři kusy srnčího, ale strašně daleko. Máme tu velký lán kukuřice a všechno je zalezlé v tom.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 07:05
- Nahlásit
bilksa
mě v poslední době pořád skáčou srnky před auto ráno když jedu do práce - dneska tedy žádná, ale včera dvě - naštěstí je zatím vždy včas vidím, tak je vždycky vytroubím aby jako zrychlily přes tu silnici....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:07
- Nahlásit
Vlasta
Tady už spousta sdružení instaluje plašiče. Taky se na to chystáme, protože nám taky spoustu srnčího skončí pod koly a je to škoda.
Dneska se mi Charlotte zdála v noci nějaká nervóznější, ale zatím je klid... Tak uvidíme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 09:46
- Nahlásit
bilksa
tady jsou podél silnic ty pachové odpuzovače, ale podle mě jak jsou tam několik let a asi se o to nikdo nestará tak nefungují..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:23
- Nahlásit
Ty pachovky jsou fajn,ale pokud má někde zvěř staletý chodníky,tak tam stejně budou chodit. Nehledě na to,že pokud to dávají někde téměř všude,tak si na to zvykne jako na cokoli jinýho a začne to ignorovat
bilksa
nj,ta už je na rozsypání,tak na vás budeme myslet
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 10:42
- Nahlásit
Vždyť je to klasika, že chrochtají. Charlottka si taky sedne před člověka, chce drbat a chrochtá.
Cora při vítání chrochtá a sténá, jako kdyby měla... no víte co... ještě že jsem ji nevystavovala u Kašpara
Jedu na nákup, o víkendu nás bude 15. Charlottce přeju šťastný porod!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:25
- Nahlásit
jana33
Tady instalujeme ty světelné - jak odrážejí světlo aut. Zatím s tím mají myslivci dobré zkušenosti. U těch pachových je nevýhoda, že jsou cítit pořád, takže si na to zvyknou rychle, navíc se musí doplňovat, a kdo to dělá poctivě... Počítám, že si časem zvyknou i na ty světelné, ale tam je výhoda, že zasvítí na zvěř jen, když chce běžet do silnice a když tam zrovna jede auto.
Moc děkujeme za držení palců!! Budu je asi potřebovat - načapala jsem Charlotte, jak hrabe v rohu kůlny, takže to vypadá, že už si chce chystat díru. Zahnala jsem ji tedy do bedny a tady zatím klid. Jsem s ní doma samotná, tak snad to zvládnu, kdyby se něco dělo.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 11:44
- Nahlásit
bilksa
Také moc držíme palce ať porod proběhne rychle a v pořádku!! Moc se těšíme na miminka. A Zuzka psala, že také drží palce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 12:04
- Nahlásit
bilksa
taky se přidávám k držení palců, doufám, že hned po ukončení napíšeš stavy
EvkaS
k Tobě se těším na zítra to budou plyšáčci vyhlazení až do bezvědomí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 12:16
- Nahlásit
Vlasta
Budu se snažit průběžně informovat. Uvidíme, kolik jich na konec bude a v jakém složení....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2011 14:53
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, já se na vás taky moc těším!! Už budu mít očíčka vybrečený, protože dopoledne odjíždí Alisha.. ach jo. Jdu ji domů ňuchňat a udělat poslední video a fotky, když jsou spolu...
|