Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 00:43
- Nahlásit

jana33
Tak dominantní rozhodně není, ale co nám tam pan otec nadělil, to se uvidí...

Tak jsme do teď zapíjeli kamarádů synka, který se vyklubal na svět dneska ráno, a bylo to moc fajn. Snad se bráškovi už také zadaří. Už bych taky chtěla pochovat jako tetička.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 07:07
- Nahlásit

bilksa
hele Ty nechodíš spát nebo co??

Jinak dobré ráno
Mě dneska kakají řídce oba psi - je posekaná louka(konečně) a tak asi našli něco dobrého - sakra....

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 10:08
- Nahlásit

Vlasta
Chodím, ale zapíjeli jsme nový přírůstek mezi kamarády.

U nás měla průjem Charlottka včera. Tak taky nevím, co někde našla.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 11:35
- Nahlásit

Tak to my průjem neznáme (tuk,ťuk)
bilksa
Pořiď si vlastní a nemusíš držet palce bráchovi

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:02
- Nahlásit

jana33
Ještě nemáme zařízené ani bydlení, natož, abychom si pořizovali mimčo. To je ještě čas. Navíc, teď, když vidím, kolik mi zbyde štěňat, tak neutáhnu finančně ani ty, natož dítě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:04
- Nahlásit

bilksa
no jo chudák Mydlíček mě budil už ve 3 ráno - a tak jsem ho vyřvala a v 5 když jsem s ním šla - tak to bylo slyšet na půl ulice - bobánek, ještě že to vydržel

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 15:17
- Nahlásit

Tak jsem včera udělala pár foteček naší těhulky:

Zbytek na FB.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:25
- Nahlásit

bilksa
Hezky se kulatí taky už to máte za pár

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 19:22
- Nahlásit

bilksa no jo, kolik že jich bude???

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 06:18
- Nahlásit

bilksa
Vypadá spokojeně Jestlipak už trošku ubrala tempo? průjem neznáme (tuk,ťuk to my také ne, jen na dovče jaksi ta granulózní ho*na byla jiná a dosti nechutná
Hlásím, že u nás na Černém moři (rybník kousek za barákem) se usídlil černý čáp, marně se ho pokouším vyfotit, když jsem včera vzala psy na vodítko, aby ho předčasně nevyplašili šploucháním, tak zas mi v nejblbější chvíli začal zvonit telefon musím se tam vypravit bez psů a bez tel.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 07:48
- Nahlásit

Ketrin1
u nás je vidět spoustu volavek - jsou krásné, ale nějak mě nenapadlo je vyfotit - možná bych to taky nestihla

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:33 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Ketrin1
Jj, ubrala, ale jen do té doby, než něco navětří. To je v mžiku v trapu. Nepřestávám koukat, jakou rychlost ještě dokáže vyvinout.
Černý čáp je krásný!! My tu máme mořské orly, ale vyfotit je, to je nadlidský výkon.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 10:11
- Nahlásit

Tak my máme taky volavky,ty vyfocený i máme. Ale černýho čápa už jsem neviděla,ani nepamatuju,to je dost vzácnost a o orlech teda ani nemluvím

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 13:03
- Nahlásit

a hele, bude jich tu v okolí asi víc

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:03
- Nahlásit

Ketrin1
ten je kráásnej!
Dneska páteček a nikde nikdo?? Co všichni děláte????

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:09
- Nahlásit

Vlasta
bohužel makáme
a mi už hrabe - zatímco na (ručně psaném) dodacím listu je psáno vrták *6 já to čtu jako vstát v 6 (a marně si nad tím lámu hlavu, proč ne v 5 jako obvykle?!)

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:50
- Nahlásit

Tak jsem se právě s Charlotte vrátila z poslední prohlídky u veta před porodem:

Dělali jí snímek RTG a ultrazvuk a viděli jsme 8 kostřiček!!

Ach bože, páníčci pořád žádní!! Já si nemůžu nechat 6 dalších goldenů...

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 13:09
- Nahlásit

bilksa
A to tam bude ještě nějaký schovaný tak je budeš rozdávat na Vánoce pod stromeček nebooj,až budou na světě,tak se určitě páníčci najdou
Já jsem si byla v lese nakapat barvu a tak za hoďku s F vyrazím,večer jedeme ke kamarádům,tak musím vyrazit teď. A zítra přijede smečce opět očkovací návštěva,tak budou mít o víkenu povinnej klid,tak se zavěnuju zahradě a domácnosti

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 14:29
- Nahlásit

jana33
no jo, to jsi mi připomněla že Greeny ještě nemá borelku a psincák, nechci to očkovat najednou a protože máme stále tak nějak před nějakýma zkouškama tak to odkládám a teď bych zrovna mohla.. půjdu zítra.

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 14:41
- Nahlásit

jana33
Já doufám, že se páníci najdou, ale to víš, nervózní jsem...
Vlasta
Taky bude Charlotte potřebovat přeočkovat - musí to počkat až s očkováním mimin.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 15:47
- Nahlásit

U nás před 14 dni přeočkovával tetanus,teď bude vše mimo vztekliny,tu mají až za rok

Tak nevím,dvě barvy,stejně dlouhý,použitý stejný množství krve,kapaný ve stejnou dobu a jednu jde jak debil,co nic neumí,druhou až na krátký jedno zaváhání krásně

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 16:18
- Nahlásit

jana33
Jo, tak nad tím si taky lámu hlavu, jak to, že jednou vypadá, že to nikdy nedělala a podruhé při téměř stejných podmínkách je to nádhera.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 19:24
- Nahlásit

jana33 my na to jdeme zítra... barva připravena, pro lístečky ještě musím skočit

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 11:13
- Nahlásit

Hezké dopoledne!! Dneska opět nikdo? Všichni očkujete, či cvičíte??

My jsme byli nuceni přestěhovat porodní bednu, protože Charlotte nechtěla být sama, tak ji mám nastěhovanou v pokoji - tady už je klidná a v bedně v pohodě spí.

Dneska mám trošku volněji, tak se chci vrhnout na doupravení všech fotek.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 13:05
- Nahlásit

bilksa já uklízím, vařím, peru - no všední víkend a přemýšlím, jestli mám jít dělat barvu když prší. Usoudila jsem, že na zkouškách taky může pršet takže za chvíli vyrážím...

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 14:13
- Nahlásit

bilksa
Neočkujeme,vet nestíhal,přijede zítra. Necvičíme,psiska se nechtěj ani venčit,jak leje-sedí mezi dveřma a dál nejdou a na barvě jsem zmokla už včera
A o mě se od rána pokouší teta M,tak se snažím být v klidu,abych jí zažehnala. Jen kančí gulášek probublává na plotně

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 15:52
- Nahlásit

jana33nooo, nebyl to zrovna nejlepší nápad... jsem mokrá jak myš, ale zítra jdu ještě jednou, bo mám vytaženou barvu.... nasbírala jsem i houby - rostou! Greeny pořád chodí s vysokým nosem mrzák jeden, zkraje dá hlavu dolů, ale potom se snaží revírovat a šněruje to a zaplétá se mi šňůra mezi stromy.. ach jo.. na vylepšení jsem mu hodila jeden marking a potom na to místo poloblind na cca 100 m a to vyfiknul na jeden povel - to mě potěšil..

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 16:03
- Nahlásit

Vlasta
To víš,všechno uměj,všechno znaj,akorát my je omezujeme a ty nakapeš a rovnou jdeš?
Tak u nás nerostou,jen bedly,zatím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 17:34
- Nahlásit

jana33 jo ještě jo, nakapu si dvě a potom jdu do auta pro Greena a jdeme na to...

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:57
- Nahlásit

Vlasta
U nás začalo pršet až odpoledne, zato tedy pěkně!! Vezla jsem zase nějaké věci na barák, a než jsem to vyložila, tak jsem byla totálně promočená.

Ale mám fajn náladu - byl za mnou truhlář, vybereme barvu a začne se nám dělat nábytek do obýváku!!

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání