Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:29
- Nahlásit

Zuzana T hmm, to se půjdu podívat, u toho nesmím chybět

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:39
- Nahlásit

Vlasta, Zuzana T
No, to se uvidí. Možná až bude Andrýsek větší, tak si troufne. Každopádně by to bylo moc pěkné, protože u zlaťáků moc chlapů v kruhu nebývá. Ale zatím si na to Luky nevěří.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:44
- Nahlásit

Vlasta
čau,mrkni na fb,jsou tam noví FV!

Eda
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:13
- Nahlásit

bilksa
nevím proč, ale slečinka oranžová je mi moc sympatická
asi proto, že je to taková raraška...

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:25
- Nahlásit

EvkaS
Evi, to je super!! My teď máme dilema, jestli doma zůstane fenečka, nebo kluk...
Každopádně se tedy těším do Prahy až uvidím štěnísky!!

Eda
Slečinak oranžová je náš benjamínek!! Já už ji teď miluju a Michal už teď fňuká, že ji nedá. Je to neskutečný rarášek.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:33 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Ježiši - vám to takhle zůstane doma všechno !

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2011 21:39
- Nahlásit

Zuzana T
Ne, ne, já jsem nekompromisní!! Zůstane doma jedno štěndo, které bude u bráchy a švagrový. Jen teď vybrat to ONO..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 07:05
- Nahlásit

Zuzana T
jo jsou krásný, na webu 3.fotka od vrchnu to je správnáčký výraz - myslím, že je to stejné štěně několikrát i na té travičce,ale nejsem si jistá, ještě pořád jsou si strašně podobní.... a jestli to taky není ta jediná fena
bilksa
vybírat z 5 štěňat je hodně já když jsem vybírala Greena z 4 kluků, tak jsem to zúžila na dva a potom to nechala na chovatelce - bo jse stejně nevěděla jak se rozhodnout
no aletady vlastěn jsi chovatelka Ty tak se musíš snažit

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 08:20
- Nahlásit

bilksa
Šárko, jsou nádherní!!! Pupíčci malincí. Jsem to říkala, že ty budeš rodit a mně bude odcházet první štěně.
Jako na práci je určitě lepší si nechat psa.

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 09:34
- Nahlásit

Hezké ráno všem!! Tak noc u nás proběhla klidně - všechna štěnda přibírají na váza a jsou to puclíci. Pan zelený už má 600g!!

Teď zrovna u nich sedím v bedně a pozoruju je. Všichni spí, jen slečna oranžová dohání váhu, a tak se cpe. Ráno už měla 370g.

EvkaS
No jo, tys to měla v nose!! Na práci ano, ale nejsympatičtější je mi stále rarášek slečna oranžová... Ta je prostě ňuňací!! A taky je temperamentní po mamce, což se mi moc líbí. Zatím je to náš benjamínek.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:05
- Nahlásit

EvkaS
Proč na práci? Teda kromě hárání. Já bych to tak jednoznačně neviděla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:08
- Nahlásit

bilksa
Ahoj,to jsou pozitivní zprávy.Říkala jsem ti,že to mrňous dožene.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:16
- Nahlásit

jana33
No já to vidím při tréninku. Pes se posouvá kupředu rychleji. Fenky, tedy alespoň ty moje, a co znám jiné, tak mají takové ty "hormonální" pauzy kolem hárání a občas se s nimi vracím zpět o nějaký ten krok. Lara je třeba měsíc před háráním naprosto nepoužitelná. Ale Green od Vlasty nic takového nemá a jde ve výcviku rychleji. Proto si myslím, že z tohoto hlediska je pes lepší. Navíc když jsou štěnda, tak fena je vyřazená minimálně na půl roku z provozu. Ale samozřejmě tím nechci říct, že feny jsou špatné. To ne!

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:23 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
Evča to asi myslela tak, že se nemusíš zaobírat tím, že hárá...

Zuzana T
Jj, malá se moc snaží. Je to fakt úžasný rarášek!!

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:27
- Nahlásit

EvkaS
Zas když máš psa magora (a fakt to není o výcviku),tak ti bude reagovat na každou čubu před,po hárání a někdy furt. Fany teda byla nepoužitelná akorát během falešky a samozřejmě v aktuální dny,ale měsíc před to neznám,neznali jsme to ani s Rozárkou,ani s čubama,co byly předtím. Březost je samozřejmě pauza,ale nemyslím si,že by to ovlivnilo nějak výkonost ve smyslu,že se čuba vrátí o krok zpět,vždyť mnohé měsíc po odchodu štěńat skládají zkoušky. Nevím,mě přijdou obě pohlaví stejný,co se týká posunu ve výcviku,je to podle mě individuální

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:28
- Nahlásit

bilksa
Tak tu bych si nechala,rarachy my rádi a vy jste na ně taky zvyklý

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:35 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

jana33
Jasně, musí se zvážit obě strany. ;)

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 10:48
- Nahlásit

jana33
No jo, musím taky brát zřetel na bráchu, u kterýho ten pejsek bude. Já osobně bych taky brala raráška!!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:04
- Nahlásit

jana33
Ono s fenkou je to těžší v tom, že pořád plánuješ, jak to bude a nebude kvůli hárání - výstavy, zkoušky i jiné akce. Dosta často se hárání vyskytne dříve nebo později, než si plánovala apod. Se psem je to jednoduché, ten může více méně pořád všechno.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:07
- Nahlásit

bilksa
Vyber takové štěndo, které bude vyhovovat oběma stranám. Uvidíš, jak ti které učaruje v průběhu. My jsme oba s Lukym přirostli k Amálce a k Andrýskovi asi nejvíce a vlastně hned od porodu, takže chápu tvé nadšení pro oranžovou lumpici.

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:08
- Nahlásit

EvkaS
No každý má něco do sebe. Je to opravdu těžké, rozhodnout se, co si pořídit. Charlotte nemá problémy kolem hárání normálně cvičit, ale taky mne s háráním překvapila. Celou dobu hárá pravidelně a nechá si vybočení zrovna na krytí..

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:12
- Nahlásit

Ahoj!
bilksa
Gratuluji ke štěňátkům, škoda že vše neproběhlo úplně hladce, to se holt stává ale hlavně že se mamina o ně dobře stará a máte pět krásných mimin
ad pes x fena - souhlasím s Janou, že je to zcela individuální kus od kusu. Podle mě je obecně snazší pořízení s fenou... ale zase nepořizujeme si psy jen na práci, že? Já mám užší vztah s Borgem a páník zase s Corinkou... ale není to o tom, že bychom ty druhé měli míň rádi, je to prostě .... jiné.

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:23
- Nahlásit

EvkaS
No budeme se muset rozhodnout, protože takhle nemůžu přijímat rezervace...

Ketrin1
Teď už je to fajn, ale nebylo mi tedy vůbec dobře...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:31
- Nahlásit

bilksa
Komu by taky bylo, jsou to nervy - člověk se bojí o fenu, o štěňata... Taky jsem to zažila - poslední porod jsme měli blbý, sice to zvládla bez císaře ale jinak nic veselého... asi i proto máme tu naši bláznivku černou nepodařenou tak rádi

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 11:51
- Nahlásit

bilksa
No pes ve vaší fenčí smečce je také v období hárání problém,takže si nevybereš.Předpokládám,že hrotit zkoušky ani výstavy nebudete - chcete hlavně zdravé,šikovné štěně do praxe,ne?Pes nebo fenu se rozhodněte dřív,ale který jedinec to bude nakonec,na to je ještě dost času.

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 12:05
- Nahlásit

Zuzana T
No ráda bych skloubila vše dohromady. Já se s ním chci věnovat canisterapii a výstavám no a brácha chce zkoušky a praxi.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 13:29
- Nahlásit

Já mám dva psi - ani jeden nikdy nekryl a přesně pokrýváme průměrný nároz zde - že je to individuální: Kejsi je erotoman a psí úchyl, Greeny je celkem v poho a dá si říci, přestože kontroluje každou fenu, tak nakonec je schopen myslet i na něco jiného - Kejsi ani omylem, tomu při přítomnosti fenky zůstane funkční jediná mozková buňka a ta velí najít a užít si .-)

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 14:06
- Nahlásit

Vlasta

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 14:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2011 15:08
- Nahlásit

bilksa
Zuzana T
jj,životní realita nebývá peříčko - je potřeba se podívat pravdě do očí

<< 1 ... 441 . 442 . 443 . 444 . 445 . 446 . 447 . 448 . 449 . 450 . 451 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání