| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:38
- Nahlásit
bilksa
to si dokážu představit tak jí hlavně nenervuj
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 16:52
- Nahlásit
jana33
Nenervuju, teď jsme se zas byli projít.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:09
- Nahlásit
Tak jak? Sledovala jsem průběh u Evči a teď je nějaká dlouhá prodleva...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 21:27
- Nahlásit
Jj, taky jsem napnutá...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 23:25
- Nahlásit
Tak chovatel ze mne asi nebude:
nakonec jsme mazali na sono, kde jsme ještě viděli dvě miminka, tak dostala Ch kapačku, po chvíli, když už tlačila jako blázen stále žádné štěně nevycházelo, tak do ní doktorka šáhla a zjistila, že štěně je tam zaseklé a ještě k tomu vzpříčeně. Další půl hodinu se ho snažila nějak pootočit, aby vyšlo samo, masírovala Ch břicho, snažila se na štěně dosáhnout, ale nešlo to. To už Charlotte tlačila šíleně, a doktorka se bála prasknutí dělohy, takže okamžitě na sál... Tak to taky probíhalo divoce, protože i doktorka toho měla plné zuby.
Charlottka je naštěstí už v pořádku, spinká, má rozpárané celé břicho. Povedla se zachránit ještě jedna holčička, takže nakonec 3 holky, 2 kluci.
Asi jsem srab, ale tohle už nechci zažít.
|
Irča
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 23:33
- Nahlásit
bilksa Moc gratulujeme k miminkům, koukám nebylo to jednoduché. Přejeme mamince i miminkům pevné zdravíčko, teď už bude všechno určitě OK. Posílám k vám jednoho zájemce
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 23:36
- Nahlásit
Irča
Moc děkujeme!! No na první štěňata jsem si tedy nemohla vybrat víc. Teď už se tu statečně hlásí o mlíčko, jen je mi líto Charlottky, až jí to bříško přijde k sobě, to bude pekelně bolet.
Zájemce vidíme rádi.
|
Irča
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2011 23:45
- Nahlásit
bilksa
Charlottka je moc statečná holčička! Určitě už bude jen dobře. Přeji, ať vám miminka dělají jen samou radost a mamince, ať se rychle zotaví. Těšíme se na fotečky malých Charlottek a Deanečků
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 06:09
- Nahlásit
bilksa
Šárko, jste stateční, jak jste to zvládli. Mamince přeji rychlé zotavení a aby jí bříško nebolelo, a miminkům hodně mlíčka, zdravý růst a ty nejlepší pánečky... a chápu, tohle není vůbec pěkná zkušenost.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 06:15
- Nahlásit
bilksa Jéje, to bylo nic moc - tak držím palce ať je to v pohodě a štěňátka ať rostou - máte stejný počet a poměr jako Eva co??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 07:58
- Nahlásit
Hezké ráno!! Tak noc v pohodě - Charlotte je opravdu statečná a opět se prokázalo, že je to plechová dáma - zatím opravdu nijak nekňučí, i když vidím, jak ji to strašně bolí.
Miminka do rána přibrala na váze, i poslední nejslabší holčička - ta nám ale v noci dala zabrat, je šíleně ukřičená a řve, i když se kojí, takže jsme s Michalem pořád střídavě lítali k bedně, protože to vypadalo, že ji tam vraždí. Teď už se lepší, ale i tak je pěkně ukecaná.
Charlottka se ráno vyvenčila a teď už mimiňákům dává snídani. A já půjdu připravit něco Charlottce.
Vlasta
Jj, máme to stejně - 3 holky, 2 kluci. Jeden kluk už teď má krásnou širokou hlavu. Teď máme doma dilema, jestli si nenechat radši kluka - zvlášť po tomhle zážitku.
Irča
Moc díky za podporu, obdivuju Charlottku, jak to zvládla!!
EvkaS
Ještě teď mě bolí hlava a mám toho plné zuby. Fakt jsme si to vypili až do dna. A mám pocit, že když jsme si ty štěníky takhle vybojovali, tak to bude stejně, jako psala Janča: výpisy z účtu, trestního rejstříku, apod. Než je někomu dám, hodně si to rozmyslím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:13
- Nahlásit
Ježiš, četly jste ten příspěvek agresivní štěně??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:29
- Nahlásit
bilksa
uf, tak to tedy bylo drama. je moc dobře, že je všechno nakonec v pořádku! teď jen přeju, ať je všechno dobré
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:39
- Nahlásit
bilksa šla jsem si to počíst - to je zase výživné téma už na začátku, ani nemá cen to komentovat, škoda úderu do klávesnice...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:48
- Nahlásit
Vlasta
Taky jsem přemýšlela, že něco napíšu, ale přesně, jak píšeš... Je smutné, když si někdo pořídí zlaťáčka a představuje si, že bude jen ležet v bytě a dělat mu ozdobu...
Eda
Nakonec jsme to zvládli, ale nejhůř to nesla moje mamka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 08:52
- Nahlásit
bilksa JJ, napoprvé to určitě nebyl hezký zážitek, to věřím.. říkala jsem si jak jsi včera dlouho nepsala, že se něco děje, ale že to bude až tak složité jsem nečekala...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 09:50 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
bilksa
Šárko, určitě zájemce pečlivě vybírej!! Máš na to právo a lidi jsou v dnešní době fakt divní a je spousta překupníků.
No vidíš, nakonec budeš mít pejska jako my. Tak se hezky opatrujte.. já se tenkrát taky bála, že Lara kvůli tomu poslednímu bude muset na císaře, jelikož byl mrtvý a nedoputoval k porodním cestám, ale nakonec se posunul a paní doktorka ho vytáhla..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 09:59
- Nahlásit
EvkaS
Tak kluk zůstane doma?? My uvidíme, jak se budou fešáci vyvíjet... Teď jsme si s taťkou dělali srandu, že hodíme spárek, a který ho čapne a přinese první, ten bude náš.
Dneska se mi ozvala zase další paní, tak budu snad mít i z čeho vybírat. Zatím mám jisté dva zájemce - ti jsou fakt perfektní, jedni už měli goldenku, bohužel nebyla chovná, ale chtějí s fenečkou pracovat a druhá je má kamarádka z mládí, která bude mít kluka a taky chce makat. Jedno štěndo tedy zůstane doma a ten zbytek si páníky hodně prolustruju.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 12:07
- Nahlásit
První fotečky:
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.129290 857164744.27602.100002514909639&type=1
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 15:17
- Nahlásit
bilksa
Ahoj Šárko,celou cestu domů jsem na Vás intenzivně myslela.Je mi líto,že hned první zkušenost s porodem jsi neměla pěkný.Nezoufej,Charlotka se opravdu velmi brzy zotaví.Je důležité,že se stará a štěňata pijí.
Bohužel se občas stane,že jedno štěně zašprajcuje cestu ostatním a musí se na císař - není to opravdu nic ojedinělého,tak se netrap.Máš výborný počet,na odchov to Charlotku ani vás nezničí a můžeš si taky vybírat prima zájemce,když jich není dvanáct .
Blahopřejeme mamce a štěnískům přejeme jen to nejlepší do života.Ty i rodina velmi brzy zapomenete na to ošklivé a budete se těšit se štěňat,jen počkej ...
Jinak hlásím příjezd domů .Cesta v pohodě,jen by krucinál
nemuselo zase pršet...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 15:29
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj Zuzí!! Moc děkuju za podoporu a za rady, které od tebe celou dobu mám!!
Vím, že to není ojedinělé, ale strach jsem měla - už jsem to tu myslím psala - minulý ovčák mi umřel po uspání a od té doby to nějak špatně snáším. Charlottka je ale moooc statečná, fakt to skvěle zvládá, štěníky miluje - nechce se od nich hnout ani na chvilinku. Všechna štěňátka přabrala na váze. Slečna červená a pan zelený jsou tedy pěkní macci. Mrkni na váhy: http://gr-charlotte.webnode.cz/stenatka/
Slečna oranžová je sice nejmenší, ale myslím, že bude mít nejvíc ze Charlottky - je šílená střela. Neustále v pohybu a stále má nějaké připomínky. Když někdo z bedny řve, jako když ho na nože berou, tak vždycky ona.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 15:51
- Nahlásit
bilksa
Fotky jsem už všechny viděla,pěkné a Ch. vypadá spokojeně.
No nazdar,chudák budoucí majitel .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 16:39
- Nahlásit
Zuzana T
To jo, musí ji dostat někdo akční.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 18:30
- Nahlásit
bilksa
Šárko,nám zkolaboval net a rozeběhl se až teď,tak jsem se dopoledne informovala přes Vlastu,jak jste na tom. Moc mě mrzí,že to nešlobez problémů,ale hlavní je,že to Charlotka zvládla a mimča přibírají. Te´d už budou samé radosti a jak psala Zuzka,na to ošklivé zapomenete
EvkaS
Vy si necháváte toho nezadaného klučíka?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 19:33
- Nahlásit
jana33
No, zatím to vypadá, že jo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:12
- Nahlásit
EvkaS
Co je to zatím to budete mít doma veselo
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:15
- Nahlásit
jana33
No, věci se mají tak, že nám Andrášek uvízl v srdíčku a vzhledem k tomu, že zatím se o něho hlásili samí exoti, tak je nám asi souzeno, aby zůstal. Jj, veselo u nás je pořád, tak je jedno jestli 3, 4 nebo 5 psů.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:24
- Nahlásit
EvkaS
Tak si říkám,jestli by to nechtělo už multivan .
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:26
- Nahlásit
Zuzana T
No, bude to časem chtít ještě jedno auto a asi trochu větší.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2011 20:27
- Nahlásit
EvkaS
Lukyna uvidíme s Andym i v kruhu ? )))
|