Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:55
- Nahlásit

Ketrin1
Šikovná!! Ale lepší bahnitá louže, než kamenitá stráň...
Vlasta
Bočnice mají 55cm, takže nízká není.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:22
- Nahlásit

Tady je vedro ve dne v noci....

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:23
- Nahlásit

Zuzana T
Tady taky horko, jen v šest, když jsem byla venčit, tak bylo krásně. Dneska jsme dostali v práci volno, tak valím k vodě!!

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:32
- Nahlásit

Tak tady teď trochu pofukuju,tak je snesitelněji,ale už to začíná pálit. Jsem zvědavá,jestli před tím zítřejším ochlazením přijdou zase nějaký velebouře. hlavně ať moc neprší,v neděli jdeme na brambory

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 13:46
- Nahlásit

jana33
Tak jsme zpět od vody. Bylo to super, cestou zpět jsme se zastavili na česnečku a malé pivčo a teď jdeme stavět výběh miminům.

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 20:05
- Nahlásit

bilksa
bezkonkurenční je oranžovka komplet omatlaná od kaše a evidentně spokojená!

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 20:20
- Nahlásit

Eda
Jo, to je bobeš!!

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 17:12
- Nahlásit

Tak jsme zpět z Bolky,ráno totál hic,museli jsme psům koupt stan,když jsme ale byli odpol v kruhu my,drkotali jsme zuby. Fany dostala výbornou a moc hezkej posudek,tak jsem spokojená

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 19:29
- Nahlásit

jana33
Tak gratulujeme k výborné i k posudku!! A kdo u vás posuzoval?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 20:40
- Nahlásit

Tak je nás doma o jednoho více - naštěstí nepřibylo dítě ale pes: Black Hawk Flores Vitae - a já nějak nestííhám

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 20:43
- Nahlásit

Malošek je úžasnej, pořád vrtí ocáskem a do všeho se hrne, okouzluje všechny včetně sousedů a dokonce i mých odrostlých dětí - a to je co říci

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:25
- Nahlásit

jana33
Moooc gratulujeme, to je pěkný!!

Vlasta
Vlasti, teď ti nějak nerozumím?? To jako na stálo???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:27
- Nahlásit

bilksa no jasně že nastálo, přece si nebudu půjčovat štěně

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:29
- Nahlásit

jana33 Já jsem tak zahleděná do štěněte, že jsem Ti zapomněla pogratulovat - já jsem výstavu nestihla - takže se omlouvám a gratuluju!!!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:29 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
No a to se neumíš pochlubit, že přijde do smečky nový člen?? Takovéhle šoky mi tu děláš!! Je moooc krásný, už jsem na něj koukala.

Téédy, tři chlupáče v bytě, to tě obdivuju!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:33
- Nahlásit

bilksa já jsem to nechtěla psát dokud nebude doma ale už je - tak píšu Fotky budou až za týden, protože mám staro-nový foťák v opravě, takže nejspíš první budou od Evči z našeho výcviku - obě bereme všechny psi včetně puppíků - alepsoň se skamarádí...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:36
- Nahlásit

bilksa jo, jo 3 chlupáči v bytě je konečný stav - ale nemyslím, že to bude takové dobrodružství, jenom teď zkraje to bude fofr, ale až Hawkey povyroste a nebude doma čůrat a tak.... tak myslím to bude v poho. Cvičit bude chodit s Greenem, na výstavy bude chodit asi sám

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:39
- Nahlásit

Vlasta
No jseš odvážná. A jak dlouho si to plánovala?? Tak budoucí výstavní a pracovní šampion, hmmm. Vypadá opravdu nádherně, vybírali jste se Zuzkou??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:51
- Nahlásit

bilksa no vybíraly jsme se Zuzkou, Evčou ale hlavně s chovatelkami, a plánovala jsem to až na příští rok, ale když jsem ho viděla tak jsem nemohla odolat

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 07:47
- Nahlásit

Vlasta
No jo, kdepak, taky nesmím nikam chodit. Já už bych si teď nechala všechny naše mimina...

Jak jste zvládli noc?? Naše mimča ještě večer zdlábla druhou dávku kašičky. Mamča už u kojení dost trpí - všichna mají prořezané zoubky, tak už ji to asi chudinku bolí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 07:59
- Nahlásit

bilksa noc dobrý ráno v 5 budíček a od té doby už jsme byli 3x venku, Hawkey správně vyzývá Greena ke hře a lítá po celém bytě, dokonce překonal schůdek na balkon - máme ho zasklený takže neprodadne, tak tam může. Momentálně je v ohrádce a zrovna moc se mu tam nelíbí, ale chtěla bych aby si odpočinul

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 08:42
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je dobře, že jste to takhle zmákli!! Koukám, že to bude akčňák!! Já jsem dneska v práci, tak si mimiňáky neužiju - je tu krásně, tak poputují do venkovního výběhu.

Už máš naplánované výstavy?? Kde vás budu moc vidět??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 08:56
- Nahlásit

bilksa ještě nee - výstavy ani zkoušky - uvidíme

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 09:18
- Nahlásit

Vlasta
No a já se těšila, že vás už uvidím někde ve štěňátkách.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 10:25
- Nahlásit

EvkaSNějaká Polka,změnili nám rozhodčího. moc jsem nepochopila,co preferuje,přišlo mi,že každou třídu vyhrál jinej typ psa a i zkušení harcovníci,co jí znaj říkali,že je nevyzpytatelná
Vlasta
Já si říkala,že asi už pojedeš pro štěndo,takže jsem ani nepsala,když ses neobjevila tak hodně štěstí s mrńouskem

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 10:43
- Nahlásit

jana33
No zmákly jste to s Fančou skvěle!! Nakonec jste stan museli koupit?? Nic jste nesehnali na půjčení??

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 10:48 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

bilksa
No,letos jsme ještě neschytali védéčko,lepšíme se museli,kamarádka měla vzít sluuneník,ale nějak ho nenašla a dopoledne tam bylo fakt na chcípnutí. Chtěla jsem koupit slunečník,ale nikde žádnej neměli,ale pak jsem narazila na prodejce,co měl akci na stany,stál 450 a je docela velkej,takže se nám na výstavy asi neztratí. Artík si způsobně zalezl dovnitř,ale Fanys je všetečka,takže si zalezla tělem,ale hlavu musela mít venku Jen se ho musím naučit skládat,protože to se nám nepodařilo,tak jsem se musela vrátit,nechat si ho složit a pak ho nad hlavou dotáhnout až na místo určení

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 11:08
- Nahlásit

jana33
No tak to je super cena!! To je ten samorozkládací?? Já ho mám a poprvé jsem ho neuměla složit. Teď už alespoň přibližně vím, ale i tak mi to dá fušku, než to vymyslím.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 20:35
- Nahlásit

bilksa
Není samorozkládací,ale ta montáž není nic složitýho,pokud nejsi antitalent jako já
Tak jsme byli celej den na bramborách a jsme grogy,jak my,tak psi.Ráno jsme ještě byli na procházce,tak si to vynahradili za ty dny,co měli kvůli horku domácí vězení

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 20:48
- Nahlásit

jana33
Tak to se určitě naučíš!!

Jo, brambory, tak ty mi ani nepřipomínej - sázíme je dvakrát, jedny už jsou venku a druhý nás čekají.

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání