| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:03
- Nahlásit
bilksa
No,my všechny za dnešek nevybrali,nestíhačka. A to zítra nebudu chodit,je to děs. A psiska se jich přežrali,to by měl vidět nějakej výživář
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:36
- Nahlásit
Dobré ráno,
v neděli jsem fotila Hawkyho - jenom mobilem, bo foťák je v opravně - kdo se chce mrknou:
http://garde.rajce.idnes.cz/Hawkey_den_prvni
Je to docela těžké vyfotit štěně když běhá pořád za mnou takže je tam víceméně v klidu a nebo když se zaujatě věnuje něčemu jinému
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:16
- Nahlásit
Vlasta
To je tedy překvapení ať je zdravý a dělá Ti radost!
Tady byl opět blázinec... o víkendu byl v obci sjezd rodáků spojený s kulturním festivalem, spousta akcí, takže u nás opět spalo a jedlo dost lidí, jsem utahaná a přišla jsem o hlas radost a prospěch z toho hemžení měli samozřejmě psi.
Mimoto jsme se trochu nervili kvůli hurikánu Irene, protože nejstarší syn zrovna v sobotu letěl do Philadelphie. Dorazil v pořádku, ale nic tam prý nefunguje.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 15:06
- Nahlásit
Vlasta
Krásnej!! Ježiš, to je ňuňánek!! Škoda, že tohle období tak rychle zmizí...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 17:05
- Nahlásit
Vlasta
Hawky je průzkumník a ať se mu daří!
Ketrin1
přišla jsem o hlas
šalvěj na to několikrát denně pít i kloktat, nemluvit a hlavně co nejméně šeptat a hlasivky jsou OK
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 19:52
- Nahlásit
Eda
a to školní rok ještě nezačal!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 20:07
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, je úžasný!!! Moc se na toho myšáčka těším, až ho pomuchlám.. kluci si budou určitě rozumět. A aby ne, když jsou vlastně příbuzní.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 20:23
- Nahlásit
Zuzana T
a to školní rok ještě nezačal!
cha, mě to snad letos neskolí, už nebudu řvát na harantíky, ale jen "klidně" přednášet dospělákům
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 20:46
- Nahlásit
Eda
jen aby
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:45
- Nahlásit
Nj,školní pracovníci už to mají za pár pevné nervy
Já jse včera šla s Karlem na posed a měli jsme tam zoologickou - z jedný strany srnčí,pak se k němu přidala daněla s dančetem a pod posedem byla mufloní rodinka - ovce,beran a dvě muflončátka Jen čuníci jsou v kukuřici a nevylezou. Ale my si na ně počkáme,mám v mrazáku poslední kousek kančího,tak se K bude muset snažit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:55
- Nahlásit
jana33
Ty s tou zvěřinou - bacha na dnu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:41
- Nahlásit
Zuzana T
Tak revma už mám,tak je to jedno ale jinak to myslím nehrozí,tím,že až na šál se to musí všechno nakládat,a tím i plánovat,nějaký přežírání divočinou zas nehrozí o tom,co budu vařit,se většinou rozhoduju ráno
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:34
- Nahlásit
Hezké odpoledne!! Já dnes opět v práci, tak doháním resty, zjišťuju, co se dá a vůbec se snažím zaběhnout.
Dneska jsem dokonce nafasovala služební notebook, tak to jsem tedy koukala. Jdu dopsat žákovské a sešity a mažu domů - v šest přijedou první zájemci na fenečku a zítra na pejska. Už se na ně těším.
jana33
Závidím muflony, ty tu nemáme. Taky se chystám vyrazit na posed, táta viděl krásnýho desateráka, tak se chci taky mrknout.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:36
- Nahlásit
bilksa
Tak těch máme hafo,já je mám moc ráda,jsou to krásná zvířata. Ale ve vztahu ke psům to máte lepší,nemáte muflony,ale víc rybníků a kachen
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 13:09
- Nahlásit
jana33
To jo, rybník tu máme na každém rohu. V sobotu a v neděli máme hon, tak se těším. Charlottku vezmu na chvilinku na hráz, aby si mohla přinést alespoň jednu kachýnku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 15:30
- Nahlásit
bilksa hele Ty jedeš začínáš učit, prodáváš štěnda - já běhám s Hawkeyem před barák až se mi kouří za patama - ale je moc šikovný, zatím nemáme moc loužiček doma
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 16:21
- Nahlásit
Vlasta
No mám-li se přiznat, tak už mi jde hlava kolem. Každý den mám objednanou nějakou návštěvu na štěnda, ve škole finišujeme před přivítáním dětí, dokončujeme stavbu a potřebuju se přestěhovat, a aby toho nebylo málo tak se snažím zajistit chod cvičáku.
Hawkey bude šikula!! Máme jednoho ve flyballovém týmu (borderka) a je moc šikovný!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 16:58
- Nahlásit
Vlasta
A co na něj vůbec kluci?
bilksa
Nojo,to je takový období,ono se to zas uklidní i když ty jsi takovej hyperaktivec,že si najdeš zas něco jinýho
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 17:34
- Nahlásit
jana33
Já nejsem hyperaktivec!! Co to tu všichni máte??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 17:34
- Nahlásit
bilksa
Hele nešil moc,jo ! Charlotku nepouštěj do vody,ještě se čistí a taky kojí!!!!Ona se honů dočká,neboj.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 17:51
- Nahlásit
Jinak máme po RTG u Danteho z Botičských Meandrů u vet. a chovatelky Líby Štorkové.Bylo to s celým komfortem,odevzdaly jsme usínajícího pesana a byly vyslány do cukrárny na kafe a dortík - posílit nervy .Po necelé hoďce jsme dostaly zpět probouzejícího se psa,velmi umírněný účet,ale HLAVNĚ ujištění,že je Dante zdravý a všechny kloubíky vypadají pěkně.Teď počkáme,co s tím provede hodnotitel,ale Jupí - oddechla jsem si,že je další odchov v pořádku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:52
- Nahlásit
Zuzana T
Tady je voda čisťoučká! Tak dostane kachýnku alespoň na břehu.
Taky chci odeslat odchov k Libušce, až půjdou na RTG.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:52
- Nahlásit
Zuzana T tak gratulace k úspěšným odchovům - ten vrh se povedl co??
jana33 jo napřed byli takoví vlažní zvlášť Kejsa, ale každým dnem je to lepší - dneska Hawkey zkoušel nakrývat Greena
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:19
- Nahlásit
Zuzana T
No paráda!! Moc gratulujeme k tak parádnímu odchovu!!
Před chvilkou odjeli budoucí páníčci Arlettky a jsou úžasní!! Mám z nich moc velkou radost.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:31
- Nahlásit
bilksa no tedy - tak kolik nemá páníčky? Jeden pes?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:27
- Nahlásit
Vlasta
U jednoho pejska to nevím 100%, ale možná si ho vezmou ti známí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:31
- Nahlásit
bilksa no takže pohoda ne?? A to bylo strachu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:37
- Nahlásit
Teď ráno jsem viděla, jak si lidi zajeli při couvání vlastního jezevčíka. Přejeli mu zadek a packy. Nevím ,jestli to přežije, ale ten pes nekňučel,ale přímo kvičel. Bylo to děsný, a panička, když vylezla, tak jen řekla: "Do pr..." Zvedl se mi žaludek, tak jsme s Edou musely utéct rychle pryč.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:40
- Nahlásit
Eda Panebože - to bych nechtěla nikdy zažít. Greeny je taky magor a když třeba manžel odjíždí od známých ze zahrady tak má snahu to auto chytat - naštěstí my nemáme zahradu, takže jenom tam a to pohlídám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:43
- Nahlásit
Eda
Takhle zajela svýh jezevce manželka Karlova šéfa
Vlasta
Tak to je dobře,že se kluci přzpůsobili a budou malýmu dobrýma parťákama
Já na dnešek vytáhla kachnu a chci vzít F na vodu,rákos tu teda nemáme,ale aspoň aport a handling vyzkoušíme, v sobotu jsou zkoušky a cvičili jsme vodu všehovšudy dvakrát,to zas bude ppadesát na padesát
|