Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 21:03
- Nahlásit

bilksa
No,my všechny za dnešek nevybrali,nestíhačka. A to zítra nebudu chodit,je to děs. A psiska se jich přežrali,to by měl vidět nějakej výživář

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:36
- Nahlásit

Dobré ráno,
v neděli jsem fotila Hawkyho - jenom mobilem, bo foťák je v opravně - kdo se chce mrknou:
http://garde.rajce.idnes.cz/Hawkey_den_prvni

Je to docela těžké vyfotit štěně když běhá pořád za mnou takže je tam víceméně v klidu a nebo když se zaujatě věnuje něčemu jinému

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:16
- Nahlásit

Vlasta
To je tedy překvapení ať je zdravý a dělá Ti radost!

Tady byl opět blázinec... o víkendu byl v obci sjezd rodáků spojený s kulturním festivalem, spousta akcí, takže u nás opět spalo a jedlo dost lidí, jsem utahaná a přišla jsem o hlas radost a prospěch z toho hemžení měli samozřejmě psi.
Mimoto jsme se trochu nervili kvůli hurikánu Irene, protože nejstarší syn zrovna v sobotu letěl do Philadelphie. Dorazil v pořádku, ale nic tam prý nefunguje.

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 15:06
- Nahlásit

Vlasta
Krásnej!! Ježiš, to je ňuňánek!! Škoda, že tohle období tak rychle zmizí...

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 17:05
- Nahlásit

Vlasta
Hawky je průzkumník a ať se mu daří!
Ketrin1
přišla jsem o hlas
šalvěj na to několikrát denně pít i kloktat, nemluvit a hlavně co nejméně šeptat a hlasivky jsou OK

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 19:52
- Nahlásit

Eda
a to školní rok ještě nezačal!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 20:07
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, je úžasný!!! Moc se na toho myšáčka těším, až ho pomuchlám.. kluci si budou určitě rozumět. A aby ne, když jsou vlastně příbuzní.

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 20:23
- Nahlásit

Zuzana T
a to školní rok ještě nezačal!
cha, mě to snad letos neskolí, už nebudu řvát na harantíky, ale jen "klidně" přednášet dospělákům

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 20:46
- Nahlásit

Eda
jen aby

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:45
- Nahlásit

Nj,školní pracovníci už to mají za pár pevné nervy
Já jse včera šla s Karlem na posed a měli jsme tam zoologickou - z jedný strany srnčí,pak se k němu přidala daněla s dančetem a pod posedem byla mufloní rodinka - ovce,beran a dvě muflončátka Jen čuníci jsou v kukuřici a nevylezou. Ale my si na ně počkáme,mám v mrazáku poslední kousek kančího,tak se K bude muset snažit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 09:55
- Nahlásit

jana33
Ty s tou zvěřinou - bacha na dnu

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 10:41
- Nahlásit

Zuzana T
Tak revma už mám,tak je to jedno ale jinak to myslím nehrozí,tím,že až na šál se to musí všechno nakládat,a tím i plánovat,nějaký přežírání divočinou zas nehrozí o tom,co budu vařit,se většinou rozhoduju ráno

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:34
- Nahlásit

Hezké odpoledne!! Já dnes opět v práci, tak doháním resty, zjišťuju, co se dá a vůbec se snažím zaběhnout.

Dneska jsem dokonce nafasovala služební notebook, tak to jsem tedy koukala. Jdu dopsat žákovské a sešity a mažu domů - v šest přijedou první zájemci na fenečku a zítra na pejska. Už se na ně těším.

jana33
Závidím muflony, ty tu nemáme. Taky se chystám vyrazit na posed, táta viděl krásnýho desateráka, tak se chci taky mrknout.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 12:36
- Nahlásit

bilksa
Tak těch máme hafo,já je mám moc ráda,jsou to krásná zvířata. Ale ve vztahu ke psům to máte lepší,nemáte muflony,ale víc rybníků a kachen

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 13:09
- Nahlásit

jana33
To jo, rybník tu máme na každém rohu. V sobotu a v neděli máme hon, tak se těším. Charlottku vezmu na chvilinku na hráz, aby si mohla přinést alespoň jednu kachýnku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 15:30
- Nahlásit

bilksa hele Ty jedeš začínáš učit, prodáváš štěnda - já běhám s Hawkeyem před barák až se mi kouří za patama - ale je moc šikovný, zatím nemáme moc loužiček doma

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 16:21
- Nahlásit

Vlasta
No mám-li se přiznat, tak už mi jde hlava kolem. Každý den mám objednanou nějakou návštěvu na štěnda, ve škole finišujeme před přivítáním dětí, dokončujeme stavbu a potřebuju se přestěhovat, a aby toho nebylo málo tak se snažím zajistit chod cvičáku.

Hawkey bude šikula!! Máme jednoho ve flyballovém týmu (borderka) a je moc šikovný!!

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 16:58
- Nahlásit

Vlasta
A co na něj vůbec kluci?
bilksa
Nojo,to je takový období,ono se to zas uklidní i když ty jsi takovej hyperaktivec,že si najdeš zas něco jinýho

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 17:34
- Nahlásit

jana33
Já nejsem hyperaktivec!! Co to tu všichni máte??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 17:34
- Nahlásit

bilksa
Hele nešil moc,jo ! Charlotku nepouštěj do vody,ještě se čistí a taky kojí!!!!Ona se honů dočká,neboj.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 17:51
- Nahlásit

Jinak máme po RTG u Danteho z Botičských Meandrů u vet. a chovatelky Líby Štorkové.Bylo to s celým komfortem,odevzdaly jsme usínajícího pesana a byly vyslány do cukrárny na kafe a dortík - posílit nervy .Po necelé hoďce jsme dostaly zpět probouzejícího se psa,velmi umírněný účet,ale HLAVNĚ ujištění,že je Dante zdravý a všechny kloubíky vypadají pěkně.Teď počkáme,co s tím provede hodnotitel,ale Jupí - oddechla jsem si,že je další odchov v pořádku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:52
- Nahlásit

Zuzana T
Tady je voda čisťoučká! Tak dostane kachýnku alespoň na břehu.

Taky chci odeslat odchov k Libušce, až půjdou na RTG.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 18:52
- Nahlásit

Zuzana T tak gratulace k úspěšným odchovům - ten vrh se povedl co??
jana33 jo napřed byli takoví vlažní zvlášť Kejsa, ale každým dnem je to lepší - dneska Hawkey zkoušel nakrývat Greena

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 21:19
- Nahlásit

Zuzana T
No paráda!! Moc gratulujeme k tak parádnímu odchovu!!

Před chvilkou odjeli budoucí páníčci Arlettky a jsou úžasní!! Mám z nich moc velkou radost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 08:31
- Nahlásit

bilksa no tedy - tak kolik nemá páníčky? Jeden pes?

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:27
- Nahlásit

Vlasta
U jednoho pejska to nevím 100%, ale možná si ho vezmou ti známí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:31
- Nahlásit

bilksa no takže pohoda ne?? A to bylo strachu

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:37
- Nahlásit

Teď ráno jsem viděla, jak si lidi zajeli při couvání vlastního jezevčíka. Přejeli mu zadek a packy. Nevím ,jestli to přežije, ale ten pes nekňučel,ale přímo kvičel. Bylo to děsný, a panička, když vylezla, tak jen řekla: "Do pr..." Zvedl se mi žaludek, tak jsme s Edou musely utéct rychle pryč.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:40
- Nahlásit

Eda Panebože - to bych nechtěla nikdy zažít. Greeny je taky magor a když třeba manžel odjíždí od známých ze zahrady tak má snahu to auto chytat - naštěstí my nemáme zahradu, takže jenom tam a to pohlídám.

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 09:43
- Nahlásit

Eda
Takhle zajela svýh jezevce manželka Karlova šéfa
Vlasta
Tak to je dobře,že se kluci přzpůsobili a budou malýmu dobrýma parťákama
Já na dnešek vytáhla kachnu a chci vzít F na vodu,rákos tu teda nemáme,ale aspoň aport a handling vyzkoušíme, v sobotu jsou zkoušky a cvičili jsme vodu všehovšudy dvakrát,to zas bude ppadesát na padesát

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání