| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 22:40
- Nahlásit
Zuzana T
ne,ALE měla vražednou konkurenci,ale líbila se a přitom měla vražednou konkurenci
Snad bude někdo obdobně kvalitní i někde poblíž a v termínu dál od honů
bilksa
Já se chystám do těch Karlovejch Varů, do Třeboně ne. My i holky se musí potkat někde na výstavě
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 22:46
- Nahlásit
jinak, už jsem sem psala několikrát dřív pod nickem zuzanarosakova, tak kdybyste si to náhodou někdo pamatoval tak abyste neměli pocit, že vás chci nějak oblafnout. fakt mi dečistě o to získat v tom větší přehled
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 22:52
- Nahlásit
jana33
No jo, třeba v Bolce, letos jsme ji vynechávali, ale příští rok se chystám - mám to tam ráda.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 23:05
- Nahlásit
Adiddaska
a proč máš jinej nick? Já jsem teda přes labroše,takže k tomu moc neřeknu,ale vzhledem k tomu,že holky samy chovají,tak tu asi nebudou psát,že ten a ten je špatnej,aby to nevypadalo jako pomluvy. Spíš můžou napsat ty podle nich dobré. A jinak myslím,že chovky holek,co sem chodí - Zuzana,EvaS,Biksa jsou určitě ty dobré,protože to je chov pro radost
bilksa
Jj,do Bolky určitě vyrazíme,taky to tam mám ráda.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 23:19
- Nahlásit
jana33
jinej nick mám pro to, že jsem zjistila, že tohle forum čte hodně lidí a zjistila jsem, že není uplně dobrý, když si někdo zadá do googlu moje jméno a vyběhne mu cz-pes, kde píšu, kdy a kam jedu na tábor nebo na výlet, výstavu atd. nejde mi ani tak o špatný zkušenosti, spíš o dobrý, nějaký tipy na CHS, o kterých si pak můžu něco víc přečíst na jejich stránkách třeba, je to prostě čistě ze zájmu rozšířit si obzory (a nechce se mi googlit )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 07:01
- Nahlásit
Adiddaska
Pokud tě zajímá kvalita psů jednotlivých chs,jak se k nim majitelé chovají,čemu se věnují,pak je dobré navštívit pár kvalitních výstav a koukat se nebo se někde poblíž jet podívat na nějaké zkoušky.Projet si weby - a nehledat bombastická prohlášení o kvalitách těch či oněch,ale zdravotní výsledky psů,odchovů,kontakt chovatele s majiteli atd.Nenech se mást tituly,občas je to vítěz jeden z jednoho.Názor kdo je dobrý nebo špatný ti tedy zde nikdo z nás neřekne.Co je špatné pro jednoho ,nevadí druhému.Svůj názor ti může a nebo nemusí říct někdo osobně,ale rozhodně zde nenajdeš pořadí od nejlepší po nejhorší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 07:30
- Nahlásit
Adiddaska
ahoj, pod starým nickem jsi psala odkud máš své dva goldeny a jak jsi je získala - no měla jsi vyloženě smůlu, protože to že Ti nacpali dva psy místo jednoho pod tím důvodem co jsi psala je zhovadilost!!! A chovka... no... asi bez komentáře...
Ještě jsem neslyšela o nikom kdo by tam udžoval stálý kontakt, ale zase se nedivím, bo při tom počtu štěňat by to asni nestíhali Tady asi nikdo moc nebude psát vyloženě negativní zkušenosti, bo tady moc né nepomlouváme, ale je hloupé se vyjadřovat o někom negativně na internetu... jak píše Zuzka - chce to být déle v kontaktu s lidma kolem retrieverů a potom si vybrat od někoho koho už znáš a kdo Ti vyhovuje. Hodně lidí odsud už má odchovy a věnuje se lidem s jejich štěňatama, podporují je, pomáhají s výcvikem, mají radost z jejich úspěchů - když si to tady pročteš tam poznáš kdo...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 07:33
- Nahlásit
bilksa
Zuzana T
to já jedu do Chlum u Třeboně - Nová Huť - asi - je to daleko od Vás??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 07:36
- Nahlásit
jo a zapomněla jsem Vám říci že je PÁÁÁÁTEČÉÉÉK!!!!!!!!!!!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 08:00
- Nahlásit
Vlasta
PÁÁÁÁTEČÉÉÉK!!!!!!!!!!!!!
už jsem to chtěla urgovat!!!
Ať neprší, ať neprší, ať nepršííííí!!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 08:16
- Nahlásit
Ketrin1
nebude - vždyť hlásí že má být babí léto o víkendu a až 25°C - to by šlo ne??
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 08:18
- Nahlásit
Krásný pátek všem!!!!
Nevím, ale mám divný pocit, že naše Bocinečka bude hárat. Chová se hodně mazlivě a chodíme každou chvíli čůrat.. ach jo.
Adiddaska
Naprosto souhlasím se ZuzkouT. Já jsem do všeho spadla taky jako totální laik, až chozením na výstavy a kontaktu s konkrétními lidmi a chovateli si člověk udělá názor sám a tak je to podle mě nejlepší.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 08:23
- Nahlásit
EvkaS
a to vadí? máte nahlášenou nějakou akci?
Vlasta
nebude uff, nesmí... jsme sbalení k zítřejšímu odjezdu do hor, jenže dneska se musí dodělat založení jedné stavby, -a to v dešti fakt nepude - jestli se to nepovede, tak se muž neodváží od toho odjet
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 08:34
- Nahlásit
Ketrin1
No máme nahlášenou KV Oslavany, která je příští víkend. No uvidíme. Ale na druhou stranu bych byla ráda, aby to stihla odhárat, abychom mohli na ty zkoušky. Tak uvidíme.. nechám se překvapit.
Snad pršet nebude.. hlásí babí léto.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 09:13
- Nahlásit
EvkaS
No Bocka přece předvedla že nechce už být fena výstavní, ale pracovní - jak jinak už Ti to má sdělit ?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 09:14
- Nahlásit
Vlasta
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 09:38
- Nahlásit
Vlasta
A kam na zkoušky se chystáte? Nj,tak buď výstava nebo zkoušky,nic nenaděláš.
Teď mi došlo,že v Chlumu má kamarádka rodiče a jezdí za nima,takže ubytko bych tam taky měla A Hanka,Choco,tam má chalupu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 09:48 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
jana33
snad tu barvu doděláme..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:02 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Vlasta
Jéé,já tam nechtěla dát tebe ale Evu. Tebe vííím. A co barva,jak jde? Já chci jít zítra F nakapat,tak jsem taky zvědavá Takže:
EvkaS
Kam se chystáte?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:09
- Nahlásit
jana33
Na OVVR ke Ketrin. A pak možná do Střímelic, pojedu tam s Larou, tak bych přihlásila i Bocku. Uvidíme.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:12 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
EvkaS
Co je v Střímelicích? Nějaký WT? Aha,já myslela,že veverky už máte.
Tak ke Ketrin bych taky jela,chtěla jsem mooc dělat veverky u ní,ale má ouplně blbej termín pro jarního psa a nejnižší věk deset měsíců
A co vůbec s Larčou,půjdete te´d na nějaký zkoušky?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:27
- Nahlásit
jana33
No vzhledem k neplavací Bocince jsme stále veverky nedaly. Ale což půjdeme tam hrdě a statečně, ač poměrně nejstarší. S Maxíkem jsem je taky skládala až ve dvou letech.
Ano, ve Střímelicích jsou WT od RK. Loni to tam bylo super. Byla jsem tam s Larou a letos ji tam beru znovu, půjdeme zkusit kolik si toho pamatujeme. Jinak Laru mám teď přihlášenou na PZ tady v Pardubicích na konci září. Tak snad už nebudou ve vodě krokodýlové a uděláme. Ale teď leze do vody naprosto v pohodě, tak snad...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:30
- Nahlásit
EvkaS
Nj,vlastně ta voda,ta vám nějak nesvědčí hele dva roky jsou nic,já teď pomáhám jedný paní připravit pětiletýho labroše na zkoušky vloh
U vás to jsou omsky nebo klubovky? Tak to budu moc držet palce,určitě to dáte,loni to byla prostě smůla smůlovatá
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:36
- Nahlásit
jana33
No, tak jestli je labroš vlohový, tak to dá i v pěti letech. ;)
Ty PZ jsou klubovky od RK. A když je tu máme takhle hezky u nosu, tak jsem nás tam přihlásila. Navíc ty terény tu známe, tak by to mohl být i malinkatý bezvýznamný plus pro nás.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:39
- Nahlásit
EvkaS
Jo,určitě,tak to dáte s přehledem,to je fajn,když to máte za bukem U nás RK nic nedělá
Jo,vlohy dá (na začátku léta neaportoval a teď nosí krásně),ale oni by chtěli příští rok PZ a to bude ještě hodně práce,nechce hledat,on je takovej dost velkej flegmatik
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:39
- Nahlásit
Vlasta
A chovka... no... asi bez komentáře...
no zrovna ale na výstavě, (nebyla to teda žádná kvalitní, šli jsme to jen zkusit, vzhledem ke zdravotnímu stavu psů) byli skoro všichni psi ze stejné chovky (z té "naší") a když jsem si šla nechat zapsat výsledek, tak se tam o té chovce vyjadřovali dost pochvalně...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:41
- Nahlásit
Adiddaska
hele,nemůžu si pomoct,ale z vaší chovky vidím tak jednoho psa na X výstavách (aspoň u labrošů,ale u GR to bude to samé). Podívej se na výsledky letošních výstav,kolik psů z této chovky se někde ukázalo a myslím,že skoro prd prd nic
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:51
- Nahlásit
jana33
tak já nevim, já byla na jedný oblastní, tam byli tři odtama, jeden vyhrál, a na jedný krajský, tam bylo 5 myslim odtama. Tak asi myslíš ty lepší výstavy, tam jsem nebyla nikdy, to by nemělo cenu s mýma psama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 10:55
- Nahlásit
jana33
čus si tu? sice OT ale koukni
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4753-q-nasla-se-ps i-slecna
kdyby jí nikdo nesháněl...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 11:03 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
ani nevíš,jak se tento týden na pááááteček těším už od pondělka.:ú
Adiddaska
V neděli 18.9. je v Oslavanech u Brna klubová výstava RK - přihlášeno je 391 retrieverů z toho kolem 130 GR z několika zemí.Máš šanci se pokoukat,navíc spec.psy - které máš ty, posuzuje vynikající irská chovatelka.Kvalitní výstavou jsem nemyslela krajskou.Na výstavu,aby jsi viděla a poznala se nemusíš hlásit se svými psy,naopak bez psa víc vidíš,máš čas.
Jestli je to chovka,co myslím,tak pokud tě zajímá zrovna exterier a pomineš vše ostatní,tak ten u psů občas nemívají vůbec špatný.Sem tam stříhám a osobně znám jednoho fešáka,který ujde s přehledem 100 Km a není to žádný ošklivka .Exterier zdaleka není to hlavní.
Exterier nebo zdraví se nepovede i u chovek,které uznávám a kteří se snaží pro chov udělat to nejlepší,co umí. - to je život.
|