Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:52
- Nahlásit

Ketrin1
Jj,to jsou média a davové šílenství na to navazující.

Dneska chci jít s F cvičit a začít dělat základy handlingu,tak jsem na to žádostivá,to budou zas tanečky ale karel i vyrobil krásný dvě tyče na směrování,tak to by bylo,aby nebylo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:56
- Nahlásit

JJ,souhlasím,pro rodiny obětí je to kruté.
Je pravda,že tak masivní smuteční ohlasy by nebyly,kdyby spadlo letadlo s obyčejnými smrtelníky.Ale to tak už prostě je...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:23
- Nahlásit

jana33
co šílíš? Nepotřebuješ tyče - směruj na přírodní dominanty - stromy, křoví, eventuálně sloupy nebo tak...
My se chystáme o víkendu taky pilovat tu hnusnou barvu - asi pojedeme na ty poslední VZPR v říjnu.... když mi bouchlo to Derby.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:44
- Nahlásit

bilksa
Máš ode mě mailíky. Jo a pana zeleného jsem si dala taky na stránky, ale když ho vyfotíš jinak, tak si to taky přidám na stránečky. ;)

Je mi líto všech příbuzných, kteří musí tu davovou a mediální hysterii stále poslouchat dokola. Je to opravdu strašné, co se stalo.. bohužel mladých lidí denně umírá spousty na silnicích.. bilance jsou opravdu strašné.

Vlasta
U nás jsou bitky na denním pořádku, ale pokud se do toho nevloží labík, tak si hrajou alespoň potichu. Max u toho řve jako když ho na nože bere!! Musím prcka dneska zvážit, už ho skoro neunesu.. v pondělí jdeme na třetí očkování.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 10:58 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Vlasta
na tý naší obr louce stromy nejsou,až okraj lesa a tam je jednolitý křoví,takže tam nějak nejsem rozpoznat rozdíly a taky by se mi tam blbě chodilo a obcházelo na to,aby F nešla po mý stopě,což je její specialita. A taky do toho křoví Fany schovávám,když chci,aby mě neviděla. A na tyče nás to učili na cvičáku v Kolodějích,tak si to tak i pamatuju. Navádění v lese dělám na stromy,ale na louce jsem dost ztracená
Ale jinak o víkendu taky plánuju barvu nakapat. Od lesek jsme jí nedělali,tak musíme

Tak to je myslím stejný termín jako na tom karlovarsku

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:10
- Nahlásit

jana33
co je stejný termín jako na karlovarsku?? Ty OMSové Všestranky??
My navádíme třeba do prostoru kde je jinak vybarvená tráva, nebo kde se pole mění v louku apod. ale je to fuk, stejně - přesně jak píšeš - jsou ty markanty pouze pro lidi aby věděli kam to tomu psovi dali... mám stejný problém, spadnou 2 dummy a když přinese první tak nevím kde je ten druhý - a potom máme být tým, kdy bych mu měla pomáhat - já sjem mu spíše na obtíž, protože celkem pravidelně pískám blbě.... bo nevím kde přesně je

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:10
- Nahlásit

jana33
a vy jdete s Fančou teda na všestranky, kam?

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:17
- Nahlásit

Vlasta
Přesně proto mám ty tyče,protože jí nechci blbnout,když si to já špatně zapamatuju a pak jí pískám dohledávku jinde,než kde to je. A já jsem fakt na tohle blbá a všechno mi nějak splývá

Jj,všestranky na karlovarsku u OMS, Už jsem se dívala,že tam na ně retrívři chodí a pískají je stejní rozhodčí jako karlovarské derby. A nemáme to až tak děsně daleko.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:30
- Nahlásit

jana33
jo.jo já to má do KV skoro 200 a k tomu ubytování - no a představa, že po tomto mi pes udělá marking za 1 by byla tristní, takže na toto tak daleko fakt ne to raději půjdeme na ty Všestranky a ještě si přídáme trial.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:34
- Nahlásit

Vlasta
Tak Třeboń je ještě dál,ne? Ono to není v KV,ale právě na karlovarsku,skoro na rozhraní s ústeckým krajem. My to taky nějakejch sto máme. Ale právě jet do třeboně,platit startovný,k tomu zvěř,ubytko a vypadnout na první disciplíně,tak mě odvezou a stejně tam nemám jak jet,leda s tebou.
Jak si přidáš trial?

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 11:37
- Nahlásit

My,když na klubovky,tak jedině do Kostelní Střímelice,to je na dojezd,takže bez ubytka a od RK,kde jsem členem. Tam bych příští rok ráda,pokud všechno vyjde,jak má. Ale nejdřív musím vysvětlit Fanče,aby se na klidu na stanovišti v lese,chovala stejně jako na stanovišti u vody

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:15
- Nahlásit

jana33
no přidám si ho tak, že se na něj přihlásím Na Nezdřevu jsou kachny - taky je daleko - ale víš, jak, když mi nedonese tak nedonese a je to jednoznačné, ale když ti udělá oblouček na markingu a podle rozhodčího to je za 3 a u někoho ( myslím jiného rozhodčího) i za 1 tak to je budka.... Jasně že vypadnou můžeme vždycky, ale ten trial je nějak kochavější... i když máme pouze jeden vyhraný, potom 3.cenu a potom jsme vypadli - tak třeba se zase naladíme na tu vyšší úroveň je to fakt hezké a pokud pes má klidy tak nemá celkem problém, důležité je pouze nevyrazit a přinést te správný kus - líbí se mi to.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 12:32
- Nahlásit

Vlasta
no,tak trialy jsou vzhledem k naší praxi tabu.Ale vy to určitě dáte,teď to byla jen smůla,že nedohledal. Jinak víš jak,já letos ani všestranky neplánovala,jsou jí teprve dva roky,tak jsem nechtěla spěchat,ale když jí to tak jde,tak to asi zkusíme

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 17:50
- Nahlásit

G. Hennessy
+ L. Hennessy, GB
Golden Retriever L. Hennessy
+ G. Hennessy, GB

posuzovatelé GR na DUO CACIB Brno 2012

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 18:51
- Nahlásit

Vlasta

JJ víme a máme radost.Obzvláště na ní se těším - ta to tady propere .

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:09
- Nahlásit

Vlasta
Pojedete s prckem?
Zuzana T
Znáš,nějaká drsonka?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:25
- Nahlásit

jana33 no jo - vychází nám to do dorostu - budeme mít 8 měsíců Greena asi nechám doma, aby je nevyděsil, bobánek velikej

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 19:30
- Nahlásit

Vlasta
Greena asi nechám doma, aby je nevyděsil
Labíci mají taky známý rozhodčí,co posuzovali i na klubovce. Ale jednak je to z ruky a druhak bude mít v tý době F tak o pět kilo míň,takže by děsila taky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:08
- Nahlásit

jana33
Znám oboje,Hennessiovci ( kennel Ritzilyn )jsou starší manželé,velice příjemní a usměvaví.Ona posuzuje přísněji.Měla jsem je v květnu na klubovce v Maďarsku - viz mé stránky.

z manželů Donoghue - jsem měla jen jeho - také byl prima.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:12
- Nahlásit

Zuzana T
Tak tam se Lexy líbila

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:33
- Nahlásit

jana33

jj líbila,ale měla vražednou konkurenci .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 20:39
- Nahlásit

Zuzana T tak v Brně bude mít zase ne??? To zase bude nářez

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:21
- Nahlásit

Vlasta
No to si piš.Odpadne snad Duffny z Maďarska - je nakrytá a další konkurentka z Maďarska by měla být též,ale nebojím se,že by nedojelo něco dalšího.Navíc doma je toho pěkného už také dost.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:40
- Nahlásit

Ahoj, můžu se vám sem na chvilinku vetřít? Mohli byste mi prosím napsat nějaké názory na to, jaké si myslíte, že jsou nejlepší CHS goldenů u nás? S kým máte třeba zkušenosti dobré a tak? Díky moc

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:44
- Nahlásit

Adiddaska
Hodláš si pořídit goldena? Záleží co hledáš.

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 22:10
- Nahlásit

Zuzana T
Taky chci někam vyrazit s malou, mám zkusit nahlásit to Brno??

jana33Vlasta
Holky, jestli vám jde o obytko v Třeboni, tak nevím, co řešíte??? U mne je volno a pejsci jsou u nás rozhodně vítaní!! A já vás ráda uvidím, jen Fanču s Charlotte bychom museli držet dál od sebe, společně by to mohla být vražedná kombinace.

Adiddaska
Zrovna tady Zuzka chová goldeny. A troufám si říct, že s ní mají všichni jen ty nejlepší zkušenosti!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 22:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa

hihi - já nejsem chovatel - to je moje zájmová činnost .
Kam se Jana a Vlasta chystají do Třeboně - něco mi uniklo???

Malé bude 7 měs - proč né,na zkušenou k přijemným a zkušeným rozhodčím je to dobré.Když zvládne nával v hale a nezvyklý rachot,tak je to dobrá socializace.Ještě k tomu zkoukneš konkurenci.

Irča
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 22:16
- Nahlásit

Adiddaska
Názor? Nevím jak to myslíš, pro každého je ta jeho rodná, spřátelená a vlastní nejlepší. Každý si musí obrázek udělat sám. A jak píše Zuzana T., záleží, co hledáš.

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 22:24
- Nahlásit

Zuzana T
Taky jsem nepsala chovatel, ale že chováš. Zájmová činnost, ale dělaná s láskou, péčí, zdravým rozumem!! A to je hodně důležité!!

Právě si říkám, že nechci na první zkušenost k blbcovi (pardon), tak tady by to za to stálo. Už jsem zkoušela budoucí páníčky a s Aramiskem a Arlettkou asi vyrazí. Uvidíme, jak se ta naše dračice budou vyvíjet. Je to tedy neskutečné číslo!! To je tedy rarach, snad horší, než maminka!! Dnes tu byli známí a zamilovali si Athoska, to je zase neuvěřitelný mazel

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 22:24
- Nahlásit

Irča

nehledám, jen tak mě to zajímá, chtěla bych si udělat přehled o těch chovkách, se kterýma máte dobrý zkušenosti a třeba se kterejma špatný. Goldeny už mám a z chovkou zkušenost nic moc právě. Zajímá mě to jen tak, čistě teoreticky, abych si rozšířila obzory

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání