Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 09:56
- Nahlásit

Tak fotky už jsou na FB nebo na rajčeti http://jana333.rajce.idnes.cz/SZVP,_OMS_Litomerice ,_MS_Klapy

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:02
- Nahlásit

jana33
parádní fotky a moc vám to holky oboum sluší

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:07
- Nahlásit

Ketrin1
Dííík,Fany je narozdíl od paničky fotogenická

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:11
- Nahlásit

http://garde.rajce.idnes.cz/Vystice_2011/

mě už se to taky povedlo tady jsou fotky co jsem fotila já na tréninku WT

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:18
- Nahlásit

Vlasta
Už jsem koukala na FB. Vidíš,jak jsi holka šikovná

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:23
- Nahlásit

jana33
já je na FB nemnám - to jsou Evči - teprve před chvílí jsem je vykopala z foťáku
Jinak Tvoje krásné....

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 10:28
- Nahlásit

Vlasta
Eva tam píše,že jsou od tebe,tak se dohodněte

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 12:33
- Nahlásit

Ahoj všichni - nestíhám.Fotky jsou zkoukla jen zběžně a jsou všechny moc pěkné.
O víkendu si to prohlédnu důkladněji.
papa

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:00
- Nahlásit

jana33
no tam kde je Mydlík tak jsou Evy a tam kde je Eva jsou moje skoro to tak je, ještě fotil Lukáš, ale Eva je má dole podepsané - já mám vyfocený i statek a rybník - jsem byla jako japonský turista

Tak nějak nestíhám - konečně mi začal fungovat počítač.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:01
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, já jsem ty tvoje z rajčete nasdílela na svůj profil, tak proto je Jana viděla na FB. ;) A jinak moc děkuji, fotky jsou moc pěkné a s dovolením si dám odkaz i na stránky.

Zuzana T
Zuzi, všechno nejlepší k dnešním narozeninám!!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 13:45
- Nahlásit

EvkaS
Jo jasně - to je pro mě čest, když dáš ke svám fotkám ty moje
Jo a to s tím FB jsem nevěděla - tak potom měla Jana pravdu - moc se mi líbí to okolí jak jsem fotila a ten rybník

Zuzana T
taky všechno nej k narozkám, ať se Ti všechno daří jak si přeješ a k tomu i zdraví ať vydrží

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 14:15
- Nahlásit

Tak před chvílí přišel mejlík, že Severočeské Derby bylo zrušeno pro nezájem - sakra!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 17:23
- Nahlásit

Vlasta
jsem ti psala,že mi to rozhodčí říkali na to karlovarský už asi kašleš,co?To je škoda

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 17:39
- Nahlásit

Díky díky,není už co slavit .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:33
- Nahlásit

jana33 jo na KV kašlu, nebudu platit ještě ubytko a nechci nechat Hawkeyho doma 2 dny
Zuzana Tnech toho jo???

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:36
- Nahlásit

Vlasta
Aby ti ho za 2 dny nezkazili nj,nedivím se ti,ale je to škoda
Zuzana T
Co budeš říkat za deset let?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:52
- Nahlásit

Vlastajana33

To už jistě budu říkat: " Díky za každé dobré ráno "

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:54
- Nahlásit

Jinak byla dnes na rtg další fenečka - Dita.Podle Líby Š by měly být na kyčlích nuly nebo jedničky,záleží na Šebkovi a lokty jsou prý čisté.Mám radost.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:56
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzí, všechno neeejlepší!!! Ještě máš co slavit, co budeš říkat, až ti bude osmdesát???

Vlastajana33
Fotky krásný.

Já tu dneska měla zájemce na Athoska, milí lidi, ale manžel si představoval, že pes bude u boudy, tak tam ho nedám. To je takový úžasný mazlíček, já bych si ho hned nechala!!

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 18:56
- Nahlásit

Zuzana T
krásnej vrh,gratuluju

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 19:06 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa

Dala jsem ti Athose na svůj web,ale nepodařilo se mi z FB stáhnout fotku.Vyfoť ho v nějaké roztomilé situaci a pošli mi ho,přidám i fotku.
Do boudy ho nedávej,tak golden nepatří.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 19:39
- Nahlásit

Zuzana T
No taky ho do boudy nedám. Sama mám Charlotte nastěhovanou v ložnici i s pěti miminama.

Gratuluji k odchovu!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 19:51
- Nahlásit

Tak jsem si po dlouhé době pustila zprávy a hned taková rána.Brečím jako želva.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 19:58 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Zuzana T
Já už to slyšela odpoledne v rádiu, ale nebyla jsem si jistá, že jsem slyšela správně. Tak bohužel. Je to šílená tragédie....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2011 20:34
- Nahlásit

bilksaZuzana T taky jsem nechápala když jsem si sedla do auta a jela z práce - v kanclu mám puštěnou místní stanici a tam nic neříkali.
jana33 oni mi ty peníze převedou na jiné zkoušky - a na Derby půjdeme příští rok...
Zuzana T gratulace ke zdravému vrhu

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 06:58
- Nahlásit

mně o tom neštěstí volal syn, taky jsem to nejdřív nějak nepobírala ty letadla padají nějak moc často. Zrovna tenhle týden dva z našich kluků letí odněkud někam, moc dobrej pocit z toho teda nemám...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:50
- Nahlásit

Ketrin1
Mě odjem manžel do Itálie,v noci jsém se snad 10x vzbudila .... tedy včera,ač narozeninový den,mi nebylo vůbec dobře.
Příliš špatných zpráv převážilo ty dobré.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:10
- Nahlásit

Zuzana T
je to síla, hlavně jak pořád v rádiu opakují ty komentáře z MS - to jestli slyší někdo z jejich příbzných to musí být šílené!!!!

My jsme včera byli s Hawkeym na druhém očkování, zastavili jsme se i ve střihárně a tak máme ostríhané drápky, uši a voní po norkovém oleji - večer ještě stačil mastit staré psy - myslím, že by se raději odstěhovali jak je prudí, hlavně Greeny je terčem neustálých nájezdů...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:42
- Nahlásit

Vlasta
Tak já slibuju,že se pokusím pochlapit a pošetřit,abychom mohli příští rok s vámi

Hele tragédie je to veliká,o tom žádná,ale ta hysterie i od lidí,kteří by je po prohraným zápase nejraději prokleli,je prostě šílená. Lituju rodiny a přátele,stejně jako rodiny a přátele každýho člověka,kterej zemře

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2011 09:45
- Nahlásit

jana33
ta hysterie i od lidí,kteří by je po prohraným zápase nejraději prokleli,je prostě šílená.
jj, přesně tak , i včerejší online kecy na ČT24, kterou mívám puštěnou např k žehlení místo rádia... i když to bylo relativně kultivované, tak ale... nevim zda je nutné to omílat 100000x dokola.... ale to jsou holt média a každá tragédie je pro ně byznys

<< 1 ... 459 . 460 . 461 . 462 . 463 . 464 . 465 . 466 . 467 . 468 . 469 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání