Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:28
- Nahlásit

Zuzana T
Já vím, bohužel nevím, co přesně mi vadí.. Mám s tím problémy, i když jedeme někam na dovču, tak si většinou vařím sama.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 11:56
- Nahlásit

bilksa
co glutamat?

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:09
- Nahlásit

Zuzana T
To jsem si myslela, ale bude to asi i něco jiného, protože mi vadí i některé potraviny, které by měly být bez glutamatu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:23
- Nahlásit

bilksa
MOŽNÁ BARVIVA

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 12:28
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, něco takového to bude. No každopádně je to občas na nervy. Teď to ale nebyla alergie - řádí nám tu nějaká viróza a já to zrovna chytla.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 13:24
- Nahlásit

Zdravím všechny, Fidorka se hárá. To by nebylo špatný, ale včera jsem platila za zkoušky 1500 peněz. Nechcete někdo jít místo ní. 20.8. LZ a 27.8. PZ pod OMS Mladá Boleslav. Jedny za 500, oboje za 1000

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 15:16
- Nahlásit

Marie Šustová
nápodobně,Lexy též.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 06:44
- Nahlásit

bilksa
To je nepříjemný a docela komplikace při nakupování, cestování atd. viď?

U nás se též hárá - dnes 14.den. Do včerejška byli pohromadě, dnes Borgo zahlásil, že už je Bresta ke krytí, tak jsem je oddělila. Kromě toho má Brestík dnes 11.narozeniny

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 07:43
- Nahlásit

U nás nikdo nehárá Gratulujeme Brestičce k 11.narozeninám, hlavně to zdraví aby sloužilo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 07:56
- Nahlásit

Vlasta
no alespoň na něco se dá spolehout .
Ketrin1
Teda toto letí,blahopřejeme!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:19
- Nahlásit

Zuzana TJJ nás tady v tom směru nic nepřekvapí
Byla jsem hned po ránu se psama na louce - je před bouřkou, už se to na kopečkách připravuje a psi jsou momentálně na hyperventilaci a jenom leží. Jsem zvědavá zítra na ten trial - bude vedro to není dobrý..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:40
- Nahlásit

Vlasta
nemá být - 24 st,to by šlo,když bude foukat - hlavně ať fouká.Slídění ve vys.rákosí bez větru je masakr.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:42
- Nahlásit

Hele,nevím,jestli už jsi byla na kachnách,ale bacha - to jsou potvory vytrvalý - ne jako blbý bažant-křídlovaný bojují o život,občas se potopí a zaštípnou pod vodou i kdyby se měly utopit nebo pod břeh.
Držím palce!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:27
- Nahlásit

Uf tady leje a bouří!

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:46
- Nahlásit

Ketrin1
Přejeme Brestičce vše nejlepší!! Hlavně zdravíčko!!

Jinak u nás se tedy nehárá, místo toho se každé dvě hodinky kojí. Od úterka má Charlottka vyndané stehy, pan doktor jí prohlédl a pochválil - vše je v pořádku.

Zuzana T
Tady zatím nic, ale vypadá to, že začne lít každou chvílí a Michal jede sekat trávu na cvičák.

Jinak s kachnama souhlasím - pokud jsou křídlované na vodě, tak je to pro psa občas dost velký oříšek. Charlottka na prvním kachním honu plavala po rybníku, snažila se dohnat kachnu, ta se vždy potopila, Charlotte kňučela a šlapala vodu. Teď už to má na háku a dokáže si s nimi neuvěřitelně poradit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:51
- Nahlásit

bilksa no tak to jsem v pasti jestli tam bude taková hééérečka, na kachním honu jsme nikdy nebyli... .-)

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:05
- Nahlásit

Vlasta
Uvidíš, jaké to tam bude. Taky je Mydlíček starší - Charlottce byl rok, když byla na prvním honu, tak ještě nic moc neuměla a nezažila, tak si s tím Mydlíček poradí lépe. Záleží na štěstí.

Tak u nás už také leje a já zrovna peru věci pro štěňátka, chci jim zase převléct bedýnku. Jinak už jsou některým vidět očička!!

Červená a pan zelený už mají 1740g, slečna oranžová už má 1050g.

Dneska jsem odeslala přihlášku ma ČMKJ, tak uvidíme, jak rychle nám to paní Dvořáková vyřídí. Zítra odčervujeme, tak to bude velká sranda.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:29
- Nahlásit

bilksa
No to už mají mrňata čas ,aby " prohlédla"
S pastou si užiješ - moc jim to nejede.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:20
- Nahlásit

Děkujeme za gratulace!!
bilksa
jj s pastou je legrace, dělají při tom děsné obličeje

Dneska brzo ráno jsem umyla okna, -už přes ně nebylo vidět - načež se spustila průtrž mračen prostě zbytečná práce

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:22
- Nahlásit

Ketrin1
proč děláš takové hlouposti?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:23
- Nahlásit

Zuzana T
jak říkám - muselo se svítit i ve dne

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:37
- Nahlásit

Ketrin1 já jsem si včera po dlouhé době za vlastní prachy nechala umýt auto....bo šetříme a neproplácí nám to, tak jsem to sabotovala...

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:51 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Ketrin1
Mne to čeká po vymalování... Zednické práce už se dokončují, tak snad příští týden nastoupí malíř.

Vlasta
Hmm, auta by taky potřebovaly umýt. Nějak se mi nedostává času.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:39
- Nahlásit

Ketrin1
Gratulace Brestičce!

Já byla tři dny bez netu,tak doháním
Jinak jsme se byli podívat na místo vodek a rákos teda masakr - je suchej,nezasahuje do vody,ale asi tak tři metry vysokej, a do poloviny tak proschlej a propletenej,že už chápu,proč mi hospodář říkal,že tam psi neprojdou. Když tam Karel hodil poprvé kachnu,tak nepropadla a zůstala asi ve dvou metrech. Takže bude to velice zajímavé

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:44
- Nahlásit

jana33
Neboj, když Fanča kachnu dostane do nosu, tak to prorazí, i kdyby jiný pes ne!! Tedy tak to alespoň praktikuje naše Tornádo Lú a přeci jenom jsou holky asi příbuzný, tak si myslím, že to bude stejné!!

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 14:54
- Nahlásit

bilksa
No,tak hlavně,aby to dostala do nosu. Obávám se,že to je přesně ten rákos,kde když to zapadne a zavře se to nad tím,tak to pes chytne,až když je přímo u toho. Prostě musí fučet Jo a zkoušeli jsme klid na stanovišti a to jí fakt jde - procvičuje si u toho prostný - vstane,sedne,lehne,prostě jako na těch leskách a když konečně dostala volno,tak skočila do rybníka a musela jsem jí z prostředka upískávat zpátky,protože by tam jinak plavala dote´d - když se tolik střílelo,tak tam prostě někde musí něco bejt

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:13
- Nahlásit

jana33
Hmmm, to od někud znám. Charlotte, když jde s tátou na tah, tak šlape vodu uprostřed rybníka. Táta už raději nosí dummíka, aby tam nešlapala doteď.

Musí foukat, no. Když se to ani nehne, tak je to v takovémhle rákosí fakt blbý. Budeme držet palce!

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:18
- Nahlásit

bilksa
Jj,prostě nechápou,jak může být někdo tak neschopnej
Palce držíme teď Vlastě,na nás času dost. Ono to nějak dopadne,zas na rákos je opravdu šikovná. Teď nám tam vyhnala srnčí,tak by nám mohli započítat aspoń to

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 15:29
- Nahlásit

jana33
Přesně, ještě že neumí mluvit, to by bylo řečí, že nic nespadne...

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 22:08
- Nahlásit

Tak jsem se právě vrátila z dohledávání srnce - táta střílel a odběhl mu kousíček do kukuřice. Charlottka měla bohužel smůlu, tak jsme si půjčili kamarádů jezevčíka.

<< 1 ... 450 . 451 . 452 . 453 . 454 . 455 . 456 . 457 . 458 . 459 . 460 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání