| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 19:47
- Nahlásit
Dneska nikdo??
Myslím celý den na Vlastu...
Já jsem byla dopoledne makat na baráku a odpoledne jsme se vrhli na mimina a nacpali do nich pastu... No ksichty ani moc nebyly, ale zmatlaná jsem byla pěkně a pastu měli mimina téměř všude.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:12
- Nahlásit
Hlásím příjezd z trialu: vypadli jsme na poslední kachně celou dobu ve 4, Greeny fakt pěkně makal a do druhé leče jsme šli na rybník, kde před náma bylo rákosí - objektivně musím říct, že ostatní ze svého stanoviště alespoň viděli mezerama v rákosí vodu, my ne - stáli jsme na nejzazším konci rybníku - padly kachny a první Greeny donesl, druhá padla na vodu, ale neviděla jsem kam - poslala jsem ho a čekala, bo přes to rákosí jsem neviděla ani psa ani vodu, ani kachnu - potom mi říkala Míša že Greeny šel přes rákosí, plaval na další ostrůvek, ale kachnu nedonesl a protože jsem tam neviděla nemohla jsem mu ani pomoci - takže povolali druhého psa a ten donesl - čili my nula a bylo to - tož tak - vyhrál p.Korda s krásným čespíkem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:29
- Nahlásit
Vlasta
Jejda, tak to je fakt smůla!! Ale stejně zasloužíte pochvalu!! Koukám, že p. Korda se s Josefem rozlej. (Předpokládám, že to byl Josef, teď poslední dobou nikoho jiného nevodí).
Myslela jsem na vás, tak to určitě vyjde příště!! Je vidět, že nacvičíno máte výborně!! Škoda, že vám ještě nevyšla ta návštěva.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 20:54
- Nahlásit
bilksa jo říkal mu Pepo - nebo Josef - nevím přesně. Uvidím až budou výsledky - měl tam nějakou 3 za ovladatelnost - my samé 4 - fakt pešek! Zase musím uznat, že druhý pes donesl - takže prostě bylo to tak a bylo to spravedlivé - ale pro mě nečekané - to je fakt
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 21:04
- Nahlásit
Vlasta
Když nevíš, kam máš psa poslat, tak je to fakt těžké - já bych to s Charlotte nedokázala. Jste šikulové!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2011 22:09
- Nahlásit
bilksa no jo no, jenže druhý pes to dokázal - nevím jestli toho měl Greeny plné zuby bo to rákosí prošel několikrát a bylo určo zapachované bydlícími kačenkami - každopádně on to nedal a někdo jiný jo...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 08:44 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Vlasta
No jo, nejsou to stroje... Jak píšeš, mohl už toho mít dost, druhý pes mohl mít lepší vítr, je to o štěstí.
Jinak já dnes opět v práci.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:23
- Nahlásit
Na KCHLS už jsou výsledky - fakt k pokochání
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 09:59
- Nahlásit
No to jo, byla to fakt smůla!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:16
- Nahlásit
Hlásím že Jana 33 má poruchu připojení na Internet - takže prý kdyby tady rok nebyla tak na nás nezanevřela
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 14:26
- Nahlásit
Vlasta
Chudák, odříznuta od světa! My máme výpadky taky často, ale většinou jen chvilkové.
Ty nejsi někde s pesanama u vody nebo v lese?? Já jsem tak naštvaná, že musím být v práci!! Konečně krásně a já to trávím zavřená na penzionu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:09
- Nahlásit
bilksa ne my máme odpočinkový den doma - vytáhla jsem barvu, ale nějak nemám chuť ji jít nakapat
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:30
- Nahlásit
Hoj.hoj,net furt nejede,jen ted má nějakej záchvat,asi poslední záchvěv,ale spravit se to zatím neobtěžovali,tak asi zas zmizím do propadliště dějin
Tady teď prší,ale jinak je dusno horko,doufám,předpovídají celý týden tropy,tak doufám,že alespoň v sobotu na výstavu se to umoudří. Zítra jdeme s Fančou cvičit na vody,dneska mají leháro, včera dostali spoty do kožichu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:35
- Nahlásit
jana33
Tady je krásně a doufám, že to ještě vydrží, abych mohla štěnda příští týden už vyvenčit na dvoře. V týdnu jim s tátou uděláme výběh, tak ať to má význam.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:36
- Nahlásit
bilksa
Vydržet to má,ale na mě bude teda krásně až moc,32 to umírám,o psech nemluvě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:44
- Nahlásit
jana33
To jo, to už je hodně. Zvlášť na cvičení - loni jsme s Charlotte dělali vodky a bylo 33° ve stínu, rákosí neprostupné, fakt chuťovka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 17:53
- Nahlásit
bilksa
Nestraš,máme to za dva týdny
Na výstavu asi budu muset sehnat slunečník
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:02
- Nahlásit
jana33
Ne, to už určo takovýhle horko nebude.
Na výstavu by to asi něco chtělo. Já jsem zrovna dneska objevila celkem prima stan. Je rychlorozkládací a má i podlášku, což je fajn, protože když jezdíme na flyballové turnaje, tak jsou dvoudenní, tak bych v něm mohla vegetovat i v noci. Ale cena je šílená...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:05
- Nahlásit
bilksa
no,tak pro naše tři čtyři výstavy se to fakt nevyplatí. Ale ten slunečník musím někde půjčit i kvůli mě,na sluníčku se mi dělá blbě a v Bolce stín bohužel není.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 18:17
- Nahlásit
jana33
To je jasný, že se to nevyplatí. My jezdíme celkem dost, teď mám jen ten malý samorozkládací. No, bude muset zatím stačit.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 21:51
- Nahlásit
Ahoj, nemáte náhodou recept na to, jak hnědce vysvětlit, že se v těch vedrech nemůže jít koupat?
Byla jsem na týden pryč a hlídala sestra. A jako na potvoru jí nějakej malej nerudnej čokl bez jakýhokoliv signálu udělal prímovou díru na stranu břicha
a výsledek? hnědka vyjíždí preventivně na malý psy do teď ji vadila jen jedna jack russel teriérka... ach jo, snad jí to brzy sroste a zase bude normální...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 22:07
- Nahlásit
ale cítí se fajn, řekla bych...
jedna z dneška na FB...
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.177349966 2636.2087924.1393633909&saved#!/photo.php?fbid=191 9009660295&set=a.1773499662636.2087924.1393633909& type=1&theater
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2011 23:18
- Nahlásit
Eda
No vysvětlit labrouškovi, že nesmí do vody, je fakt oříšek... Asi jako vysvětlit Charlottce, že také ještě nemůže do vodičky.
Chudinka, občas jsou mrňousové dost nečitelní. Charlottku takhle ťafnul jezevčík. Chtělo by to nějaké kamarády s malými psy a ukázat jí, že jsou v pohodě.
Jinak po návratu domů už na mne z bedny koukala všechna mimča.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:21
- Nahlásit
Vlasta škoda, ale to je holt trial, kde nemají všichni stejné podmínky a je to i o štěstí. Ale zas taky i dobrá zkušenost, ne?
U nás o víkendu vrcholilo hárání a místo 3 psů jsme jich měli 5 majitelé, kteří dva dny nemají psa doma a je jim to úplně jedno, mě dokážou rozpálit vzteky doběla.
Eda a má to šité? tak vydržte, že nemůže do vody zrovna když teď mají být vedra je taky k zlosti.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 10:47
- Nahlásit
Ketrin1
ale jo, už jsem to rozchodila - ale mrzelo mě to hodně
místo 3 psů jsme jich měli 5 to muselo být "bezva" tedy taky nechápu že je jim to jedno
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:12
- Nahlásit
Eda
Ahoj,jestli to hnědku trochu utěší,není jediná,kdo nemůže zase do vody ... po poďobaném a zaníceném lokti, pak meziprstí a hlavě,teď má Andy zase zanícenou ránu nad polštářkem a u pátého prstu. Letos si to léto fakt vybírá s těma kožníma problémama.
Vlasta
I tak jste podali super výkon a jste prostě úžasní
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:25
- Nahlásit
Eda
Moje holky také nemohou - Lexy hárá,Cathy má sešité ucho
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 14:54
- Nahlásit
choco,Zuzana T
tedy dámy, to jste mě utěšily, že v tom nejsme samy...
Ketrin1
nemá to sešitý, ale o to dýl se to hojí pan doktor prý tvrdil, že to nemá smysl a samo to sroste. jasně že jo, ale za jak dlouho
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 18:14
- Nahlásit
Hm, kouká, že jediný, kdo si užívá koupáče je Brituška a Skeeve (máme tu na 14 dní zlaťáka sestřenky).
Včera jsem říkala, že bych chtěla být našim psem - dopoledne 4 hodiny koupáča na pískovně, pak odpočinek a svačinka v podobě tvarohu, Lipánka, medu, jablka a piškotků, pak flyball a večer večeře v podobě ořezů ze srnčího, těstovinky a čerstvá zelenina.
Uf, dneska pekelný vedro, jdu do sprchy a jedeme na otáčivé hlediště na Sluhu dvou pánů, těším se.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2011 21:30
- Nahlásit
bilksa
néé, já bych chtěla ýt vaším psem jen to srnčí bych oželela...
a to tam jede ND s Donutilem? pořád se to ještě hraje? to je super představení!
|