| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:42
- Nahlásit
Zuzana T si představ, že druhá půlka koláče po mém příjezdu domů opuštěně uschla na stole - příště kašlu na domácí a beru sebou všechno co trouba upeče, protože tam to alespoň někdo ocenil a snědl
Jo a jinak nemáš za co děkovat, spíše bych měla poděkovat já Tobě
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 18:54
- Nahlásit
Vlasta
no tééda, v neděli ráno na mně už nezbyl - to je škody naděláno.
Co Mydlíčkův ocásek?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 19:07
- Nahlásit
Zuzana T Mydlíček je mrtvej celej, takže ani nesleduju ocásek - není co....
nebooj, příště vezmu oba plechy sebou....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 19:08
- Nahlásit
Vlasta
Holky také padly za vlast i já jsem docela utahaná.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 19:10
- Nahlásit
Doufám,že se fotografům povedly záběry a to nemyslím můj baletní výstup .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 19:21
- Nahlásit
Zuzana T jj, taky se těším na fotky. Jinak mě bolí v krku, ještě musím jednou se psama a potom jdu spááát
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2011 19:27
- Nahlásit
Vlasta
JJ asi to všichni odneseme nachlazením.Dobrou.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:05
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!!
Tedy musím říct, že posun času tímto směrem mi nevyhovuje! Jsem jako praštěná palicí.
Jinak Zuzi, Vlasti, moc děkuji za super víkend. Já i holky jsme si to moc užily, škoda, že to tak uteklo. Fotky se povedly moc pěkné - včetně té baletní s kachnou. Snad se tím dneska prokoušu a nahraji alespoň na net. Holky (včetně Bocky) jsou utahané. Jinak jsem zjistila, proč mi Laruška včera kulhala. Udělal se jí na pacce (polštářku) takový puchýřek a než jsme dojeli domů, tak si to rozlízala a má tam takovou ranku, Tak jsem to vyčistila, namazala framykoinem a má klídek. Myslím, že to bude brzy ok.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:43 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
To je dobrá zpráva,že to není nic vážnějšího.Něco si tam asi píchla a zanítilo se to.V sobotu byla ten bažant v lese skoro v trní,takže si tam něco mohla vrazit.
Na fotky se těším.
Jinak i já snáším posun času velmi špatně,už v neděli jsem se nemohla ráno rozhýbat.Víkend byl opravdu příjemná změna a moc jsem si to užila.Těším se na další akce.
Hárání nic?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:52
- Nahlásit
Zuzana T
EvkaS
ahoj holky - jsem na tom stejně - ale v pondělí to tak mám vždycky, že mi trvá půl dne, než se dostanu do tempa. Taky se mi výlet moc líbil - pokec byl super! U nás ocásek stále neocáskuje ale po ránu bylo opět Mydlíčkování, takže se nic neděje, počkám do zítra a když tak skočím k veterináři.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 08:55
- Nahlásit
Vlasta
To přejde samo,neutrácej za veta,je to zbytečné.Teplíčko a láskyplné drbání postačí.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:18
- Nahlásit
Zuzana T
Hárání zatím nic. Ale asi už to bude brzy. Bedlivě to sledujeme. )
Jinak fotky jsou tady.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:27
- Nahlásit
EvkaS
Fakt úžasný krásný fotky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:34
- Nahlásit
EvkaS
Ty jsi rychlík,Míra byl v šoku,že už to máš.Super,povedly se.Nejvíc se mi líbí oklepávající se Lexy s kachnou.To se ti povedlo.
No já věděla,že nosit si s sebou foťák by bylo nošení dříví do lesa.Škoda,že nejsou fotky s králíkem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:49
- Nahlásit
Ahoj holky!! Tak vy jste měli cvičící víkend!! Tak to závidím, taky bych už potřebovala vypnout. Já měla tenhle víken psychicky náročný - v sobotu parašutista a včera jsem do půl jedný psala diplomku.
Jinak s časem souhlasím, je to šílenost!! Budu se rovnat až do října, než to vrátí zpět.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:53
- Nahlásit
EvkaS
Skvělý fotky!!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 09:59
- Nahlásit
Ahoj všem. Já jsem dost zavalený prací, tak snad těch pět fotek, co se mi povedly, taky stihnu v dohledné době někam nahrát.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:06
- Nahlásit
Mira A
pět??????
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:10
- Nahlásit
Teda nemůžu říct, že by mne neštvala ČMKU, před měsícem jsem jim psala, jak to vypadá s žádostí o CHS, a prý je vše v pořádku a 28.1. byla žádost odeslána na schválení do Belgie. Žádost jsem odesílala v půlce prosince, je skoro duben a pořád nic.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:13
- Nahlásit
EvkaS
Evi, fotky jsou jako vždycky úžasný - akorát mám nějak problém poznat v těch mokrých psech Mydlíka
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:13
- Nahlásit
Zuzana T
Jasně že pět.
bilksa
Jaký název máš? Jinak časově je to zatím, myslím, dobrý. Taky jsme to měli tuším, již za 4měsíce vyřízený...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:16
- Nahlásit
Mira A
Je zvláštní, jak to každému trvá různě. Kamarádky ze cvičáku to měli za dva měsíce doma. No Charlotte zatím nehárá, tak doufám, že to stihneme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:17
- Nahlásit
bilksa
V Belgii nepracují zase tak rychle.....Možná jsi na spodu velké hromady.
Mira A
No tedy....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:19
- Nahlásit
bilksa
Neplánovalas ty štěnda na příští rok? A jaký máš teda ten název chs?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:25
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to jsem v klidu. To to možná stihneme s uchovněním další fenky.
Mira A
No je to trošičku ve hvězdách. Původně ano, protože Charlotte hárá jednou v roce, takže jsem počítala s krytím v lednu. Ale teď se mi rozhárala už v říjnu. No a netuším, jestli tedy zase za rok, nebo za 9 měsíců, jak to bylo teď...
A máme Chasseur d´Or. Tedy jestli to vyjde.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:29
- Nahlásit
bilksa
óoó,to je honosné
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:32
- Nahlásit
Zuzana T
jj 5x foto na téma "Zuzka háže kachnou" pak mám asi tři z Telče
bilksa
Sakra, to je název! Co to je v překladu? Zní to honosně, akorát mu nerozumím.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:33
- Nahlásit
bilksa
Hehe google translator : French to Czech translation Chasseur d´Or - Hunter Gold (česky tedy hunter gold ?)
Ale začínám chápat význam
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 10:35
- Nahlásit
Je to tedy zlatý lovec?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2011 11:17
- Nahlásit
bilksa
Chasseur d´Or To je moc pěkné! Jen lituju rozhodčí na zkouškách většinou měli problémy i s jednoduchoučkou Calenzanou To abys pak dávala i jména štěňat šmrnclá franc., např.Étienne, Pascal, Marie-Claire a podobně
Fotky z vašeho víkendu krásné - ty kapičky vody!
|