Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Fresh
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 14:42
- Nahlásit

Ketrin1

jo, uz jsem si vzpomnel! Sesam aus Luehlsbusch...

Jj, tak to neni nic easy pro psa. Ted to resi treba kamarad z Finska s Vikyho brachou, jak jezdit po soutezich po Evrope. Ze by se mu vyplatilo nekam doletet, bo je to strasna dalka vzdycky, ale otazka je, jak to pes snese treba na druhy den nastoupit na trial.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 15:09
- Nahlásit

Ahoj všem!!

Vlasta
No jo, Green je taková nudle vytažená.. Sestřenky starý golden má 45kg, je to pes se silnou kostrou a na veterině po ní chtěli, aby 5kg shodil. To je podle mne pitomost. Je fakt pěkný.

Charlotte má teď počítám kolem 30kg (+ - 1kg).

Jinak mám dneska ohromnou radost: ředitel základky, kam chodím na praxi mi od září slíbil místo na malotřídní škole. Mám to 2 minuty na kole od nového bydliště, ve třídě budu mít cca 11 dětí, no nádhera!! Jsem šťastná jako blecha. Sice jen to jen zástup za mateřskou, ale pro začátek skvělý.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 15:22
- Nahlásit

bilksa
Tak to je super- gratulace, pančelko málotřídka - pěkná makačka pro úču, ale jistě se těšíš a jsi plná energie

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 15:25
- Nahlásit

Ketrin1
No to bude makačka, ale já jsem na malotřídku chtěla. No uvidím, snad to všechno zmáknu.

Fresh
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 15:27
- Nahlásit

bilksa

toz teda gratulace a pevne nervy

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 15:31
- Nahlásit

Fresh
Díky!! Uvidíme, jsou to děti u vesnice, tak ty nebývají tak strašné. Navíc jich bude míň.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 15:37
- Nahlásit

Fresh
no to tedy nechci říct.Já nezaměňuji tuk za svaly a vím,co je to zápasit u psů s nadváhou.Tento boj svádí obě mé feny - ano boj,protože je šidím na krmení a honím i tu veteránku.Mají k tomu dispozice obě.Pes - sedíci LR je osvalený skoro až nadstandartně a mě se to líbí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 15:39
- Nahlásit

bilksa
No včera jsem ti to přivolala ne? Super,gratuluji,alespoň máš o jednoho nervíka míň.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 16:16 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Zuzana T
Jo, taky jsem si hned na tebe vzpoměla. Teď ještě musím doufat, aby mimčo paní učitelka v pořádku donosila.

Já mám jinak u fen spíš obrácený problém - Brita je konečně pořádný ovčák až ve svých osmi letech a Charlotte dlouho vypadala jak houžvě, až teď je pěkná. Je to výhoda - absolutně nemusím odměřovat žrádlo, mají nandáno pořád a žerou, kdy pocítí hlad.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 16:25
- Nahlásit

bilksa
Gratulaceee,jsem ti říkala,že někde na tebe to místečko čeká. Ale to teda bude hození rovnou do vody,malotřídka není sranda,ale zas to bude úplně o něčem jiném než velká škola někde ve městě.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 16:35
- Nahlásit

jana33
No to jo, ředitel mi to říkal, že když si projdu malotřídu, můžu učit už všude... Zatím nevím, jaké budu mít třídy. Ještě asi povedu kroužky - flétny a sbor. Je fajn, že tu mám známé už zkušené učitelky, tak se můžu klidně zajít poradit za nima.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 18:21
- Nahlásit

bilksa no paráda - taky gratuluju, ještě aby Tě ty děti nepřeválcovali takovou houžvičku pančelku

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 18:22
- Nahlásit

Zuzana T ty svaly jsou krásně vidět i na té fotce jak skáče, mooc se mi líbil.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 18:38
- Nahlásit

Vlasta
Houžvičku?? No ty máš co povídat!! Jak kdybys byla nějaká matrona!!

Snad to vyjde, musím to zaklepat, aby všechno dobře dopadlo.

Dneska se mi povedlo napsat dalších šest stránek diplomky, tak už mám třicet.

jana33
Na kolik stránek máš diplomku??

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 19:00
- Nahlásit

Vlasta
že jo - vždycky když předvede stopku na 5m - tak dlouho mu trvá než fakt zastaví a sedne - tak to Míše vysvětluju, že než on tu hmotu zastaví tak to trvá déle než její lehké Ferrari, která si sedne hned

Říkám to podobně, Žufrik je lokomotiva, ta se jen tak nezastaví Za to Busty když brzdí, tak ho zadek předežene

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 19:06
- Nahlásit

Vlasta
Greeny má 40kg a to je hubený - na show parametry...

Žufrik mívá kolem 35 kg, na zimu ještě nabral, ale i při těch 35 furt poslouchám, jak je tlustý Jsem vždycky říkala, že je ve výstavní kondici. Koukám, že má co dohánět

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 21:21
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Žufrik a tlustý, jo??? Takový sportovec!! On je holt takový krásný chlupatý medvídek!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 07:12
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
mě taky přijde že jestli má hodně srsti - a to má -tak ta dělá hodně - Greeny jí moc nemá a tak vypadá jak vypadá.

Jinak dobré ráno a hurá je páteček!!!!!!!!! U nás to vypadá jak v listopadu - tma, zima a prší - fuj!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 08:29
- Nahlásit

Zuzana T
No to my máme spíše obrácený problém, co se tloušťky týče. Lara se mi teď ale krásně spravila na stravě Artemis, tak jsem ráda. Bocka po průjmu zase trochu zchudla, tak budeme zase nabírat hmotu, ale v jejím případě je to náročné, protože je velmi aktivní a všechno vyběhá.

bilksa
Taky gratuluji k budoucí nové práci. Je fajn vědět, že se máš kam upíchnout!!

Vlasta
U nás to vypadá stejně. Po raním venčení jsem své něžné holčičky ani nepoznala, když vylezly z té bahnité lázně.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:36
- Nahlásit

bilksa
Diplomku mám asi na 70 stránek.

My jsme psiskum zase přehradili zahradu,protože mýt čtyři psiska po každý loužičce,na to fakt nemám. Bohužel,kde se dostavoval plot je bahno a psi tam samozřejmě neomylně zamíří pokaždý

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 10:42
- Nahlásit

Já teď musím obě holky držet zpátky co se krmení týče, Bailinka bývala vždycky nežravá, ale co je po kastraci, nějak přehodnotila životní priority. No a Tina ukradne a sežere na co přijde, naposled celou paličku česneku. Jak jí potom táhlo z huby! Exteriérově i povahou je spíš po tátovi, umazlila by mě k smrti - někdy mám co dělat, abych se jejím bouřlivým projevům lásky ubránila.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:09
- Nahlásit

Pěkné dopoledne!!

EvkaS
No jeden kámen mi spadl ze srdce, fakt se mi nechtělo stoupnout si někam do supermarketu a jako magor (alias Mgr.) doplňovat regály...

Vlasta
EvkaS
Buďte rády za listopad - my tu máme jako uprostřed zimi... Od sedmi od rána chumelí jako blázen a už nám tu leží tak 3cm sněhu, takže všude bílo. Mně to tedy nevadí, ale holky mám zavřený doma, protože jak to není zmrzlý, vypadaly by jak prasátka a ještě by rozdupaly celý dvůr.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:17
- Nahlásit

bilksa
no, úplně s tebou cítím. Taky jsem měla strach, když jsem končila školu a nikdy nechtěli pětadvacetiletou inženýrku se vzděláním systémový inženýr. Takže držím palečky, aby ti to všechno vyšlo!! Hlavně aby se ti tam líbilo.

Bocínek se včera rozhodla, že Lukymu pomůže z účetnictvím a vypůjčila si pár dokladů a trošku jim poupravila fazónu.

Jinak doma padlo rozhodnutí, že nakonec asi vyměníme autíčko. Tak jsem zvědavá co z toho nakonec bude.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:18
- Nahlásit

bilksa
no k nám se to asi blíží taky protože jsou 2°C a prší...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:20
- Nahlásit

Já chci taky sníh. Tady leje a leje, už se těším,jak se na procházce psiska vyrochní v prasečíh jámách
Jdu dělat dort,tak držte palce,ať se povede

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 11:28
- Nahlásit

jana33
Já dělala včera, jen ovocný, ale povedl se.

Nebojte, holky, dojde to i k vám. Vyfotila bych vám to tu, ale půjčila jsem foťák tchýni - dnes odlétá na Maricius. Závidím!!

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 15:27
- Nahlásit

Chci malé společenské plemeno,které nemá rádo mokro a nevyžívá se v lítání bahnem a stříkáním ho jeden na druhýho

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 15:41
- Nahlásit

jana33

Tak to si pořiď terárko a hada.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 15:50
- Nahlásit

bilksa
Pořídím si nějakýho pidinaháče a bude chodit na kočičí záchod

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 16:02
- Nahlásit

jana33
No a budeš ho v zimě balit to svetrů, aby ti i doma nenastydl a v létě mazat opalovacím krémem, protože sluníčko svítí i skrz okno.

Ber toho hada, sestřenka ho má a je nenáročný - terárko, světlo a jednou za měsíc jedna myš k jídlu.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání