| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 19:00
- Nahlásit
Fresh
To,co popisuješ bych brala ve chvíli,kdy by bylo možné střílet pernatou na individuálním lovu. Vzhledem k tomu,že to nejde,tak psi vypichujou a naháněj psy na představené střelce,proti kterým jdou honci se psy. V mnohých honitbách je drobná hlavně v trnitých a neprostupných remízcích a houštinách,proto je potřeba psů,kteří je aktivně vyženou i na větší vzdálenost na přehlednou plochu,kde jsou nastoupení střelci
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 19:48
- Nahlásit
jana33
tomu rozumim, ale problem asi bude, ze jsem u nas takovy hon jeste nezazil A koneckoncu priznam se, ze bych ani nechtel
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 19:50
- Nahlásit
Fresh
A u nás jiné hony nejsou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:25
- Nahlásit
jana33
U nás taky jen s předstoupením střelců. Myslím, že ve většině honiteb jsou takovéhle. Záleží na drobné a té bohužel moc není.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
http://www.lockjakt.cz/prodej-dvd.html#zacatek
první video - lov divočáka
Tak tohle je tedy masakr - to už mi nepřipadá jako hon na spárkatou.Všimněte kde jsou psi v okamžiku střelby z kulovnice!
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:51
- Nahlásit
Zuzana T
jatka, hnus. A presne to je to, o cem mluvim, k tomuhle psa fakt nepropujcim, aby mi nekde zmizel a pak bych si ho jen odnesl v pytli.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 07:22
- Nahlásit
Zuzana T
mě brní nohy jenom se na to dívám, na takovém honu bych být nemohla ani omylem...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 08:04
- Nahlásit
Mně to video nejde.
Nedávno jsem se už už málem nechala ukecat s Borgem na prasata - myslivci mají málo psů, ale včas jsem se vzpamatovala a odmítla... a zrovna na tom honu došlo k nešťastnému zastřelení psa.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 08:16
- Nahlásit
Tak se mi konečně povedlo video spustit a ze své zkušenosti vás musím uklidnit - nikde jsem nezažila, že by naháňka na černou vypadala takhle. To jsou prostě jen videa ze zahraničí, kde mají šíleně zvěře a místo myslivců jsou to jen obyčejní lovci, přírodu neřeší a jen jim jde o střílení.
Opět bych neházela všechny myslivce do jednoho pytle... Ano, stane se neštěstí, ale to spadne letadlo taky a nikdo to už skoro neřeší.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 08:21
- Nahlásit
bilksa
Nemyslela jsem to nějak kriticky, vím že se to může stát a stává. S myslivci běžně spolupracuju a mám mezi nimi kamarády, původně jsem se po ukončení Borgovy zkouškové "kariéry" chtěla věnovat praxi, ale není tu drobná zvěř, a na tu černou... prostě se o něj bojím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 08:26 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Ketrin1
To nebylo k tobě, ale tak celkově. Ten strach chápu. Já chodím jen kvůli tomu, že Charlotte nejde do kontaktu, ale samozřejmě se může něco stát. Já se vždycky uklidňuju tím, že stačí jít na procházku nebo na houby a může se stát, že holky narazí na bachnu a může je nabrat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 12:18
- Nahlásit
Tak goldeny na NVP v Ostravě posuzuje pan Korda. No škoda, že je to daleko, třeba by nám konečně někdo neřekl, že mám přibrat...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:43
- Nahlásit
sakra už jsem 3x napsala text a pokaždéí se to kousne
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:44 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Další pokus
bilksa
Já nechtěla kritizovat naše honce - poukazovala jsem pouze na to video proto,že to myslivcům nabízejí jako úžasné video - to je hnus,nedodržují žádná slušná pravidla.Divím se,že se nepotříleli navzájem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 13:56
- Nahlásit
Zuzana T
Já co jsem viděla takovéhle videa, tak jsou fakt šílený!! Absolutně nechápu, ž to normálně prodávají. Je fakt, že v okolí neznám nikoho, kdo by na tohle koukal, ale určitě se nějaký blbec, co s tímhle souhlasí najde. A to pak raději na druhou stranu republiky od něj!!
Tak mám od rána další tři stránky dimlomky, už abych to měla hotový, tak krásně a já místo, abych si šla s Charlotte pocvičit, trčím doma u počítače. Fakt hnus!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:36
- Nahlásit
bilksa
trčím u počítače. Fakt hnus!!
souhlas, já teď zaběhla na poštu a pro pečivo - venku náádherně a já makám na daních atd. jak barevná, už aby bylo za 10 dní - ne že by pak nebylo co dělat, ale už budu moct trošku zvolnit a začnu zas chodit do práce pěšky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 14:42
- Nahlásit
Já jsem dopoledne byla v Praze a vystála jsem frontu z Letňan až na Průmyslovou a začala mě bolet hlava - venku sice je hezky, ale to slunko mi rve oči a hlavu
Zuzana T
poslala jsem Ti mejlíka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 15:03
- Nahlásit
Vlasta
To jo, já nemůžu být bez slunečních brýlí. Taky mne hned začne bolet hlava, to mám vždycky z toho, jak přivírám oči.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:02
- Nahlásit
A to víte, že to slunko tady je "slunko egyptské"? pživezla jsem Vám ho sem a teď už si to budeme jen užívat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 17:48
- Nahlásit
Eda
No tak super!! Když už nebude hnusně, to je hned zlepšení nálady!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2011 20:08
- Nahlásit
Eda
Tak já Ti budu věřit víc než jednomu zaměstnanci, co mi dnes tvrdil, že ještě bude -9° !!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 06:31 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin1
bude -9° !!
ale no tak u vás a v noci, to nevylučuju...
pro lepší náladu na dnešní den...
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid= 1613545223875&set=a.1613543143823.2075860.13936339 09&theater
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 08:46
- Nahlásit
Dobré ráno všem
Chápete to??? - celý týden hezky a o víkendu má pršet - není to naschvál??
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:00
- Nahlásit
Vlasta
aspon se bude pejskum v Trebici dobre pracovat ))
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:07
- Nahlásit
Fresh
no nevím, jetsli bude zima,fučet a pršet, tak asi nic moc....
Jsem zkoumala kdy je Tábor a ono už za dalších 14 dní - sakra! toto letí, protom hned Konopiště.. doufám, že se Greeny vzpamatuje - zatím to moc nevypadá
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:33
- Nahlásit
Já mám dneska po dlouhé době v práci hafinu a hned je mi tu líp Asi si je sem budu muset brát na střídačku zase častějc
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:45
- Nahlásit
Vlasta
Nepřivolávej takové počasí. Já už si chystala sebou jarní oblečení.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 09:46
- Nahlásit
Vlasta
mysli pozitivně,nebude!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 10:07
- Nahlásit
Zuzana T
EvkaS
Tak jo - jsem pozitivní - na počasí!!!!
choco
závidím - moje příští zaměstanání bude taky se psama
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2011 10:13
- Nahlásit
Vlasta
klidek, o vikendu hlasi 6-10 stupnu a troska deste nas nezabije, nejsme z cukru a psi uz vubec ne
|