Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 10:21
- Nahlásit

Vlasta
U nás je to fuk, jsem tady v kanclu maximálně se šéfem a ten to neřeší - navíc naši nikoho neotravují a neštěkají - jako například tady naproti mé kanceláři čoklina,co na každé klapnutí dvěří a zvonek reaguje vřískotem a na její vřískot reaguje úplně stejně její panička - a takhle to provozují celý den. Naštěstí tady nejsou denně. Akorát těch x přestupů je otravných - bus,metro,bus, někdy i tramvaj - ale zase je to spolehlivě unaví )

A přítel si je někdy bere i oba , má to cestování jednodušší - ale zase sedí v otevřené kanceláři,takže psiska jsou fakt naučení zalehnout u toho jeho stolu a zvednou se ,až maximálně ,když jdou venčit - to je pak pro ostatní v kanceláři překvapení, najednou objeví dvě černé obludy, o kterých nikdo neměl ani páru Ale přítel říkal,že jak si tam jeden čas brali lidi těch psů moc a kolikrát je fakt ani nehlídali a nechávali si je lítat po celém Seznamu a prudit ostatní,co na to nejsou zvědaví,tak to pak v různých odděleních začli zakazovat. Naštěstí u něj to neplatí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 10:24
- Nahlásit

Vlasta

příští zaměstnání - se něco děje???

No u nás to také nejde,škola i kuchyně je pro psy zapovězena.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 10:40
- Nahlásit

Zuzana T
Všechny školy ne, jak jsou rádi, když tam s pesanama přijdem. :-D

choco
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 10:43
- Nahlásit

Zuzana T
Já chodím taky za mámou do školy se psem A dokonce, jak se máma zmínila paní ředitelce,že jim chci pořídit hafa,tak jí paň ředitelka řekla,že když bude od příštího roku učit,tak to by prcek určo doma nevydržel a bude si ho teda muset brát do školy A to má máma do školy asi pět minut chůze

choco
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 10:44
- Nahlásit

A na výšku, kolik se tahalo psů , i já jsem tam Andyho s sebou brávala a socializovala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:01
- Nahlásit

Zuzana T
no zatím se nic neděje - ale víš jak - klidně může, máme nového majitele a nevíme co ho napadne.... nebudou výsledky a klidně nás zavře a když nebudou výsledky tak první kdo půjde budou obchoďáci že jo.... takže pokud by něco bylo k mání tak měním - ale ve svém věku taky s rozmyslem - uvidíme....

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:01
- Nahlásit

choco
A už víš,co za pesana jim pořídíš?

Jen ať je o víkendu hnusně,budu sedět ve škole,tak ať mě to nemrzí

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:13
- Nahlásit

choco
Jee, tak to závidím, Charlotte chodí do škol, nemocnic, apod., ale k sobě na vysokou ji vzít nemůžu.... Takže pak mám třeba hodiny ve škole, letím domu pro psa, pak zpět do ČB, protože ji tam nemůžu dvě hodiny mít. Bych je zabila, blbce!!

Co bude za psíka??

choco
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:45
- Nahlásit

jana33
bilksa
Nakonec to vyhrál kavalírek - táta se nakonec k lovečákovi neměl. že by na něj neměl čas - a ségra by o něj taky nestála. Mamča by nejradši velkého psa,ale pak mi dala za pravdu,že tahle volba bude lepší. Tak snad se holčička TR narodí

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:47
- Nahlásit

choco
Já myslím, že skvělá volba. Když jsem si pořizovala Charlotte, tak jsem se rozhodovala mezi goldenem a kavalírem. Nakonec zvítězil velký pes, u nás rozhodovala myslivost a canisterapie. No a nejlepší volba my vyšla zlaťák.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:51
- Nahlásit

Já jsem právě tátovi navrhovala,že mu dáme k 50 tinám štěndo - ale rozmluvil mi to. A dal raději přednost zaplacení si střelení jelena a takovýho dorta

choco
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 11:55
- Nahlásit

bilksa
jasně no,kdyby táta toho psa k lovečině chtěl,tak by to byla jiná...kavalírek se mi líbí povahově i vzhledově a mamča se ségrou ho zvládnou líp než velkýho psa. Sama bych nad ním jako nad mazlíkem uvažovala,když tak po nich koukám

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 12:25
- Nahlásit

tak to já jsem vybírala velkého psa a toho co se podle knížek už rodí vycvičený....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 14:07
- Nahlásit

Vlasta
haha,zase jedna, co naletěla

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 14:38 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
no u druhého jedince už jsem na to přišla že nééé, tak už se tomu snažím přizpůsobit
Právě jsem se vrátila z angličtiny a nějak mi to jde čím dál, tím méně číslovky jakž-takž, spelování nic moc, výslovnost a slovní zásoba katastrofa na papírky už si musím pořídit šanon, ale moc tomu nerozumím. Dneska byly členy a, an a ještě množná čísla - no možná to časem pochopím

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 15:37
- Nahlásit

Vlasta
No jo, to jsou ti psi, co se necvičí, co pouslachají sami.. Nekoukali jste teď v neděli na Rady ptáka Loskutáka??? Mluvili tam o portugalském vodním psovi a ta chovatelka, řekla, že nejsou na výcvik, ten že nepotřebují... No ona to myslela dobře, že nepotřebují nějaký dril, že stačí jen výchova, ale už vidím laiky, jak si je pořizují, protože nepotřebují žádný výcvik.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 18:31
- Nahlásit

bilksa ještě že jich je málo a koukala jsem že jsou dost nemocní - ale líbí se mi...

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 18:41
- Nahlásit

Vlasta
Jo, jsou nemocní?? Přitom by člověk řekl, že je jich málo, tak nebudou přešlechtěný.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 21:00
- Nahlásit

bilksa
Co já vím,tak u nás hodně trpěli na dysplazku
Dneska se zase potvrdilo,že Fanča přitahuje průsery,honily se a spadla na ní hranice ze dřeva. Naštěstí to vypadá,že až na psychickej šok se jí nic nestalo. A konečně jsme byli dneska cvičit,tak tam se odreagovala,byla ouplně nadšená (chvílema až moc)

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 21:27
- Nahlásit

jana33
Jejda, ta holka fakt přitahuje pohromy!!! Hlevně, že jí nic není! Cvičení závidím, já byla dneska ve škole a odpoledne natloukla zas pět stránek diplomky.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2011 21:44
- Nahlásit

No,doufám,že se jí do zítřka nějaká bolístka nerozleží

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 06:36
- Nahlásit

jana33
ouplně nadšená (chvílema až moc)
Umím si představit
Jsem včera večer dodělala Corálkovi fotogalerii na FB a když na to tak kouknu, ono to celkově vypadá, že je to zvíře nějaké hyperaktivní...

Nevíte, angličtináři, jak přeložit "underdogs"? Odpovídá to našemu pod psa, tj.špatně?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 07:19 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

bilksa
co jsem se dívala tak i oční vady, nohy - no nic moc...

K angličtině se nevyjadřuju

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:25
- Nahlásit

Ketrin1
Nevíte, angličtináři, jak přeložit "underdogs
nějaké souvislosti by nebyly?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:27
- Nahlásit

VTIP NA RÁNO:

Bezdomovec v USA sedi na ulici a natiera si na chleba hovno. Stretne ho Obama a vravi mu: Preboha, to ako mozes takto jest? Ved nie sme krajina, ktora by bola na tom tak zle. Pozri, tu mas 500 dolarov a chod sa najest do nejakej dobrej restauracie. Bezdomovec v Rusku sedi na ulici a natiera si tiez na chleba hovno. Stretne ho Putin a vravi mu: Preboha, to snad nie sme na tom tak zle! Pozri, tu mas 100 stravnych listkov, to ti vystaci aj na cely mesiac. Chod a dobre sa najedz! Bezdomovec na Slovensku sedi na ulici a natiera si rovnako hovno na chleba. Stretne ho Radicova, chvilu na neho pozera a vravi: Ale no! Nie tak nahrubo! Aj zajtra je den!

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:30
- Nahlásit

Ketrin1
fotkou dne z FB vyhlašuju tu s názvem Hospodyňka
ale ty horský se mi samozřejmě taky moc líbí!!!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 09:38
- Nahlásit

Eda
souvislosti
Kouala jsem na zpravodajství BBC a běžel tam titulek, že McLaren "is underdogs". Hospodyňka jo, ta je oblíbená a ze života - štěně do myčky nenaaranžuješ

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 10:37
- Nahlásit

Ketrin1
Fandule se taky jako malá snažila rvát do myčky,ale letěla,protože se samozřejmě s její inteligencí nejdřív vrhala na olizování nožů

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:07
- Nahlásit

jana33
No to byla hospodyňka malá, teď už jí to samozřejmě taky nedovolím, ale stejně pořád u myčky asistuje a chtivě zírá

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2011 11:08
- Nahlásit

Ketrin1
Fanynka debilka byla taky malá

Takhle to dopadne,když chce člověk něco na točit foťákem
http://www.stream.cz/video/572146-fanca-a-vlecka

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání