| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 16:43
- Nahlásit
bilksa
Když já bych mu tu myš nezvládla dát
Tak dortík se docela povedl,zkusím sem dát fotku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 16:48
- Nahlásit
jana33
Dort krásný!! Už jsem koukala na FB. Šikula!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 16:49
- Nahlásit
bilksa
Konečně jsem si taky nějakej vyfotila,peču pro všechny okolo,ale vždycky si na focení vzpomenu, až když je sežranej
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 17:44
- Nahlásit
jana33
to je pěkné, i ten věk )
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 18:05
- Nahlásit
Tak jsem si dávala dohromady podklady pro schůzi, co máme jako výcvikáři a výbor na cvičáku a jsem potěšená počtem různých lidí, co navštěvují naše stránky:
Průměrně 500 různých lidí za měsíc, to si myslím na Jižní Čechy je pěkný.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 18:58
- Nahlásit
Zuzana T
dědovi bude letos 88
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 19:09
- Nahlásit
jana33
no to je tedy úctyhodný věk
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2011 19:12
- Nahlásit
Zuzana T
Jj,tak děda to má mít po kom,jeho maminka umřela v 97 my to máme v rodině nějak namíchaný, z jedný strany dlouhověkost, bohužel ze strany tatínka je to naopak
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:42
- Nahlásit
Tak Fanynka dneska slaví druhé narozeniny. Nějak to uteklo,ještěže nás stále přesvědčuje,že máme doma furt malé štěkanátko
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:44
- Nahlásit
Jsem po ránu potkala důchodce prudiče - fakt na pěst. Stál uprostřed chodníku u nás před barákem a něco si četl ( asi seznam co nakoupit-tipuju) a protože po jedné straně jsou popelnice a po druhé živý plotek musela jsem se se psama protáhnout - přitom si samozřejmě jeden čuchnul k jeho nohavici - a ten magor začal nadávat kde mají košíky. Abych to zlehčila tak jsem se ptala na co košíky, že nejdu na nákup, tak to ho dopálilo a začal řvát na celou ulici že mám psi jako hovada a nemají košíky a řval to celou dobu co byl v dohledu ( možná i potom, to už nevím) lidi se otáčeli, koukali po mě - to fakt kretén. Byl tak hysterickej že byl schopen vzbouřit půl ulice že ho moji psi napadli - ještě že ho to nenapadlo Loni mi zase nadávala starší paní, že psi čůrají na trávník ( hovna sbírám, ale na to čůrání jsem tedy nic nevymyslela) - nějak se zapomněla rozhlídnout aby se podívala, že trávník je plná odpadků a střepů a občas je tam i něco "lepšího" bo bydlíme naproti hospodě. Jo,jo lidi jsou různí - jedu cvičit
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:45
- Nahlásit
jana33 tak gratujujeme Fanynce k narozkám, co dostane?? - my budeme mít v květnu 3 a v srpnu 8 let...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 10:56
- Nahlásit
Abych to zlehčila tak jsem se ptala na co košíky, že nejdu na nákup,
to je moc hezká reakce
Já něco podobnýho zažila jednou v Praze a byla z toho málem rvačka,protože se nás zastal nějaký úplně cizí chlápek a začali se s důchodcem hádat a řvát na sebe,že jsem docela měla strach
F nedostane nic stejně by jí to zabavil Samoušek,který si zakládá na svém právu prvního výběru a zkoušení
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:03
- Nahlásit
Vlasta
No tak to si dovedu živě představit. Nás takhle seřval nějaký chlápek, jak jsme byli teď v Brně. Na to nemá cenu reagovat, já prostě mlčím a odcházím. Ať si třeba dostanou infarkt, když nemají nic lepšího na práci než nadávat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 11:08
- Nahlásit
Holky nevíte,kde je na netu takový ten program pro výpočet příbuzenské plementiby,resp. rodokmenu?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 16:32
- Nahlásit
jana33
napiš Mírovi,má ho a umí s tím.
Vlasta
Já psy beru zpět k noze,když vidím,že je někdo nervózní.Ale pokud mi začne bezdůvodně nadávat,tak si to slízne.Na hrubý pytel,hrubá záplata.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 19:32
- Nahlásit
Vidim, ze ty problemy jsou vsude. Nas soused, ktery sotva, co se tu nastehoval, tak se rozhadal s celym barakem krome nas (nejspis proto, ze nas tady kvuli vetsimu poctu psu samozrejme nekteri lidi nemusi, takze jsme byli vicemene na stejne lodi). Tak ted si vylil zlost i na nas, pritom my uz radeji psy nevencime vubec kolem baraku, vzdycky je nalozime a vyvezem za mesto. Takze dneska jsem se dozvedel, ze je drzitelem zbrane a jestli tady toho psa jednou uvidi jit jinak nez na voditku + s kosem, tak ze to bude resit razantne. A ze jestli jednou pes stekne v byte, tak bude volat okamzite policii. Mam pocit, ze tady kluky od mestaku pozvu driv kvuli nej, jestli mi jeste jednou zkusi takhle vyhrozovat. Pritom u toho byla Tana i domovnik. Ten clovek je proste blazen.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2011 23:27
- Nahlásit
jana33
http://www.czerwonytrop.com/inb/index.php?full=ok& lng=en
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 08:25
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Tak v noci opět noční bojovka s výjezdem - tentokrát střílel brácha sele - 41kg živé váhy. Do postele jsem se dostala v půl třetí ráno.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 10:22
- Nahlásit
Fresh hm, s magorama je to těžký to je fakt, s těma se nedomluvíš normálně...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 10:25
- Nahlásit
Zuzana T jsem úplně nasraná když kdejaký ušňafaný vořech chodí na volno a sere moje psi pobíháním před nima, ale protože je malý tak nikoho nenapadne hučet že nemá košík a jejich páničci ani nikdy nesbírají hovna, protože přece to malé hovínko nevadí... sousedi nad náma mají 3 malé psi - tedy 3 malá hovínka, ale přece je to furt malé hovínko - v životě jsem je neviděla sbírat..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 11:15
- Nahlásit
Vlasta
JJ,já se snažím být ohleduplná k okolí,ale nenechám si na.... na hlavu.Pokud je někdo hulvát bez důvodu,tak se ozvu.Naštěstí mé feny jsou asi nejvychovanějšími psy na sídlišti a jsou vcelku oblíbené.Znám lidi,co psy nemusí a vyhýbám se jim.Je fakt,že přejdu silnici a jsem v přírodě - tam si to na nás zkusil jen jeden otrava a dostal co proto.Přestal ječet,když jsem mu doporučila košík pro vzteklouny a vyšetření,jestli nemá vzteklinu.Zjistil,že se ho nebojím,že psi poslouchají a tak kušoval.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:04
- Nahlásit
Taky mám tu čest se s takovýma rejpalema setkávat, vždycky si říkám, že se na ně můžu vyprdnout a můžou mi políbit šos,ale pak si taky neodpustím jim to náležitě vrátit.
Včera si Ellie na cvičení roztrhla o něco zadní packu zepředu nad prstama - tak má tři stehy, ale nějak jí to nevadí a běhá, jak vždycky, jen si teda moc nezacvičili, tak snad za 14 dní už budou moct [img]http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/grin .gif[/img]
A taky jsme byli včera na maturiťáku sestry, byla jak princezna a při nástupu mě to až dojalo [img]http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/lol. gif[/img] Jako půlnoční překvapení měly připravené holky vystoupení na hudbu z Baywatch a měly to fakt vtipný - na konci byla první pomoc utopeným , tak jim profka říkala,že z praktický mají už 50 procent splněno,jen že nechápe to profackování [img]http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/lol. gif[/img]D Ségra je na zdravotním lyceu [img]http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/grin .gif[/img] Jestli mi dá brácha video,co nahrál na telefon,tak to sem hodím |[img]http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/gri n.gif[/img]
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:08
- Nahlásit
choco JJ, vím - byla jsem tam. Smůla, všichni jsem posílali psi na stejná místa a Ellie to odnesla - přitom tam cvičíme celou zimu. Sice si nezacvičila, ale nám ostatním to zase moc nešlo - já nevím, Greeny asi hárá nebo co??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:11
- Nahlásit
choco hele co to je za odkazy - jsem myslela že tam budou fotky a ono nic..
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:14
- Nahlásit
Vlasta
Jj, štígro no...jsem se chvástala nedávno, že jsme teď byli se psama u veta jen na očkování a údržbě, tak to mám za to
Greeny hárá? Já bych zas neměla náladu cokoli dělat řeba dneska,jsem jak praštěná a chce se mi fakt hrooozně spát. Úklid taky odkládám na zítra nebo popozítra
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:16
- Nahlásit
Vůbec netuším, má to být asi smile, odkazy jsem nedávala.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:32 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
choco no jo, hárá - já mu tím dělám alibi na to, že je jak po amnézii, všechno co uměl jakoby zapomněl a dělá kraviny.... hlavně že Eva finišuje s našima novýma webovýma stránkama a já si tam asi budu dávat fotky z procházek, protože jinak tak nebude co dávat
já jsem myslela že tam najdu fotky z toho plesu víš?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:35
- Nahlásit
Fresh teď jsem si vzpomněla - co RS s těma novýma stránkama?? Jsi na podzim říkal, že naposledy dáváš zdlouhavě výsledky na web a je pořád stejný....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:36
- Nahlásit
Fresh ještě mám dotaz - slyšela jsem, že ještě nějaká plemena mimo retrieverů můžou dělat WT - víš která????
|
choco
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:54
- Nahlásit
Tak tady část foteček, na dalších se ještě pracuje
https://picasaweb.google.com/schafa/MaturitniPles#
Vlastí myslím,že to jsou španělé - vím,že takový kokr nebo španělský vodní pes..
|