| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:19
- Nahlásit
bilksa
Tak když člověk hraje,tak je to něco jinýho,ale když jen poslouchá,tak to dojímá,aspon mě. Mám Sukovo cédéčko se skladbama,co tam hrál a řvu u toho i doma
Nj,obecně peněz do kultury jde hrozně málo,je to smutný,ale je to tak
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:32
- Nahlásit
jana33
Bohužel. No ono je to celkově teď šílenost. Takhle to nemůže jít věčně, jednou to prostě musí bouchnout. Já s vysokou škemrám o práci jak magor, to je tedy doba...
Ještě, že máme ty pesany, ti nic neřeší.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:51
- Nahlásit
jana33
Ti půjčím aspoň DVD, jestli chceš, dostala jsem jich pár k vánocům.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:53
- Nahlásit
Ketrin1
To není ono, to chce tu atmosféru
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:59
- Nahlásit
jana33
No to sice jo, ale lepší než nic, ne? se přiznám, že jsem takovej barbar, že si to někdy klidně pustím i k vaření/mytí nádobí apod. (ale musím být doma sama, jinak mají kecy).
Máš email
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:05
- Nahlásit
Ketrin1
Tak to já si pustím třeba nějaký árie, Pavarottiho nebo něco takovýho,ale celou operu ne,to chce mít atmosféru
Máš odpověd
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:10
- Nahlásit
Ketrin1
jana33
Tak to jste holky hodně kulturní!! Já si užívám ticho, protože je tu vzácný.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:01
- Nahlásit
Zdravím všechny. Opera se mi líbí, ale bohužel jsem barbar a neudělám si čas, abych zašla vůbec do divadla.
Jinak tak koukám na to moje "bílé" zlatíčko a ono už tak bílé není. Začala mi teď během pár dní tmavnout a špinavá není, protože jsem ji koupala v neděli v šamponu. Zázraky se dějí.
A hlásím, že u nás právě prší, prší, jen se leje.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:09
- Nahlásit
EvkaS
Jak tmavnout? U nás furt jen vítr,ale takovej,že do lesa bych se bála jít. Já v divadle nebyla ani nepamatuju a to jsem jednu dobu chodila na všechny premiéry do Národního. Ale na červen jsem dostala k narozeninám lístky na Jesus Christe Superstar,tak to se mooc těším. Akorát teda doufám,že to nevyjde na státnice
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:48
- Nahlásit
jana33
No, na zádíčkách se jí dělá nazlátlý pruh, hlavičku a ouška má taky tmavší. Chytá takový zlatavý nádech, takže bychom byli konečně alespoň podle standardu "smetanoví"?
Muzikály mám moc ráda, ale bohužel jsem dlouho na žádném nebyla.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:53
- Nahlásit
EvkaS
Jo tak,tys to psala,jak kdyby šedivěla a oni světlý zlaťáci normálně věkem netmavnou? Mě se zdá,že světlý labíci všichni trošku ztmavnou,Fanča je taky na hřbetě a uších tmavší než byla jako štěndo.
Já mám muzikály ráda,ale málokterý se mi líbí,přijde mi,že je to u nás kvantita na úkor kvality. Ale Jesus je v původní obsazení,což považuju za nejkvalitnější obsazení i muzikál u nás v historii vůbec,tak na to se moc těším. Před lety byl ještě super muzikál Vlasy v Brně,ale možná,že jsem byla ovlivněná nahatejma černouškama v něm
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:05
- Nahlásit
jana33
J.CH.S. ve Spirále byl úžasný, byli jsme na něm asi 5x páč švagr zpíval ve sboru (a někdy Heroda). Jenže to už je historie
Ale Bárta už v tom novém představení není, že?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:06
- Nahlásit
EvkaS
No tak vidíš!! Úspěch!! Charlotte mi taky neustále tmavne, teď jsem byla na výcviku u chlupaťáků a všichni byli lehce v šoku, jak je hezky zlatá. No to mne tedy pobavilo.. Já jsem tedy naprosto spokojená, s její barvou, ale že by mi přišla úplně zlatá...
U nás taky stále jen hrozný vítr.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:07
- Nahlásit
Ketrin1
Právě,že tam je Bárta i Střihavka,Basiková,prostě to původní,jak to bylo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:09
- Nahlásit
Tak opravuju,původn Bárta už tam není,je tam jinej Bárta
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:22
- Nahlásit
EvkaS
Mydlík taky tmavne - už dáávno není Mydlíček, vymydlíkovanej co byl jako štěňátko. No tedy Bocince jsem to záviděla jak je krásně bílá..
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:23
- Nahlásit
jana33
bilksa
EvkaS
to máte dobré, že tmavnou
Borgovi už od 5.roku šediví morda. Ne že by to vadilo,jen má člověk o to víc na očích ten pádící čas
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:33
- Nahlásit
Ketrin1
To jo, Britušce už taky nějak moc šedivý tlamka. Do toho problémy s lámajícími se zuby... Letí to.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:36
- Nahlásit
Ketrin1
Faaakt? To je zajímavý,když je světlej. Samoušek má zatím jen šedivou bradičku zespoda,takže když o tom člověk neví,tak si toho ani nevšimne.Na honech ho všichni měli za mladocha. Salinka taky nebyla šedivá,že ne?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 19:28
- Nahlásit
jana33
No šedivět snad ještě chvíli nebude.
bilksa
Dyť mají doma zlatou Viktorii, tak by je to nemělo udivit, ne?
Vlasta
No, tak už nám nemáš co závidět. Tedy jestli si to slečna zase nerozmyslí. V jejím případě je možné úplně všechno.
Ketrin1
Maxíkovi letos bude taky pět (v červenci) a už má lehoučce prošedivělou papuli. Jinak celkově ztmavnul. Jako štěně byl hrozně světloučký a teď nám lidi říkají, že takových "tmavých" žlutých labíků se vidí čím dál tím méně. Tak nevím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 19:54
- Nahlásit
EvkaS
To jo, ale překvapilo je, že se mladší goldeni málo vidí zlatí.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 21:40
- Nahlásit
jana33
Faaakt? Koukni na jeho novou fotku jak dřepí na té pasece - na FB - tam je to vidět.
Sali nebyla vůbec šedivá. Jen bradičku ale úplně malilinko.
EvkaS
Max byl světlý a ztmavnul? Borgo je pískový odmala, byl to jeden z důvodů proč jsem sáhla po něm a ne po jiném.
Mně by se líbil fox red, třeba si ho jednou pořídím
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 07:15
- Nahlásit
Dobré ráno, včera večer jsem jen tak letmo prohlížela ostatní témata tady na CZ psu - všimli jste si někdy jak jsme klidné a bezkonfliktní a celkem personálně uzavřené téme???
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 09:26 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Ketrin1
Ano, hodně ztmavl.
Jako štěně vypadal takto:
A jako dospělák v téměř pěti letech takto:
Jako fotky hodně zkreslují, ale ten kontrast je vidět.
Jinak red fox se Lukymu taky líbí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 09:29 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
EvkaS
neříkej Maxovi dospělá........
jo už jsi to opravila
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 09:33
- Nahlásit
Vlasta
Naše téma je velmi klidné a mírumilovné, proto sem ráda chodím. Už jsem vyléčená z bouřlivých diskusí.
jj, opravila. Byl to překlep.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 09:47
- Nahlásit
EvkaS
To je opravdu rozdíl!
Je pravda že fotky můžou hodně klamat, Borgo na spoustě fotek vypadá světlý, ale není a ani nikdy nebyl. Smetanová Bresta naopak věkem ještě víc zesvětlala, je prakticky bílá.
Vlasta
Téma je mírumilovné jako retrívři
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 09:55
- Nahlásit
Ketrin1
Ano, Maxík na spoustě fotek vypadá také světlejší, než ve skutečnosti je. Ale opravdu hodně ztmavl a občas mi přijde, že snad ještě tmavne.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 10:19
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj, zrovna jsem si na tebe vzpomnel, v nedeli zavirame prihlasky na WT Trebic a od tebe nic nemam...jestli si pamatuji, tak jsi chtela jet (na trenink ne, ze by to na Mydlicka bylo moc )? Kdyz se nekdo jeste rozmysli, tak prihlasky budeme prijimat samozrejme i dal pristi tyden, ale uz primo ke mne do mailu, protoze na stranky musime vyvesit dubnove Anglicany.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2011 10:23
- Nahlásit
Vlasta
No také jsme klidné,bezkonfliktní dámy a slušní pánové ne???
To jsi mě měla vidět včera v práci,jak jsem bezkonfliktní - uklízečky měly ode mě leteckej den v okamžiku,kdy se jejich šéfka pakovala v poledne domů a jídelna byla nedouklizená - prach, špinavé topení,neumyté stěny atd.A ona se mě zeptala a to chceš udělat ještě tento týden?!Podotýkám ,že jsou pololetky a od ředitele je nařízen generální úklid.Ani jedna z nich by u mě v kuchyni nevydržela týden.To mají bohužel stejný plat ,jako mé pomocné kuchařky,které makají ,jak mourovaté.
No nejsem nyní v kolektivu oblíbená....
|