Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 19:28
- Nahlásit

jana33
to bude asi jinačí,než uměle nakapaná stopa barvy na zkouškách.
Mám hodné kamarádky...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 19:31
- Nahlásit

Zuzana T
Hele,to zní,jak kdyby si ty tvoje kamarádky pustily žilou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 20:02
- Nahlásit

jana33
no skoro

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 20:03
- Nahlásit

Zuzana T
Já si tedy myslím, že to bude stejný...

jana33
No tak to radši budeme bez zkoušek a budeme chodit dohledávat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 20:06
- Nahlásit

bilksa
neplašte se hned -vy dvě myslivkyněříkám,že se to může stát.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 20:08
- Nahlásit

Zuzana T
No llona mi to potvrdila,že se jim to dokonce osobně stalo
bilksa
Prostě ty zkoušky musíme udělat rychléééé

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 20:16
- Nahlásit

jana33
No s naší frekvencí cvičení, to tedy nevím, nevím!!

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 20:24
- Nahlásit

bilksa
No tak s naší panostitidou to taky hrozí

EvkaS
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:18 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Já jsem s holkama ještě barvu nezkoušela a letos ani nevím, zda se do ní pustíme. Uvidíme. Nemám s tím moc zkušeností. Maxík po barvě chodí a i docela pěkně pomalu.

Vlasta
Jestli pak ses dnes dívala do našeho kalendáře? Mydlíček má dneska svátek, tak mu přeji všechno nejlepší a posílám mu veliké pomuchlování. A v sobotu dostane nějakou dobrůtku od tetičky z Pardubic.

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:32
- Nahlásit

EvkaS
Jůůů, tak to přejeme Mydlíčkovi všechno nejlepší!!!
Vyrážíte v sobotu cvičit?? My máme teď pauzu - cvičí se jednou za 14 dní, a příští týden je za prvé nějaká sranda soutěž a za druhé jsem v Praze s ukázkou našeho programu prevence úrazů způsobených psem. Jestli se tam někdo budete sdržovat a nebudete mít co dělat, tak se klidně přijďte podívat.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:43
- Nahlásit

bilksa
Jj, máme naplánovaný trénink v Bolce, tak se těším. I když s Laruščiným blížícím se háráním postupně ztrácíme mozek, ale ještě to nějak jde.
Ten program v Praze může být dost zajímavý!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:51
- Nahlásit

EvkaS
Je to prezentace nejlepších projektů v rámci programu na podporu dobrovolnictví - Make a conection. Bohužel máme program na hodinu a tady nám dali na představení jen 15 minut, protože se budou představovat další týmy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:54
- Nahlásit

bilksa
a kdo bude předvádět oběť?.
Mydlíček má svátek - to jsou věci,tak že gratulujeme.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:59
- Nahlásit

Psí svátky,to jsou věci Fanča měla "lidskej" svátek den po Rozárčinejch narozkách. To by se furt něco slavilo
Zuzana T
a kdo bude předvádět oběť?
správná otázka

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:00 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Zuzana T
Oběť vyberu z publika... Kousat se nebude, prozkouším si lidi, jestli vůbec ví, co dělat, když "potkají" psa, který hodlá zaútočit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:38
- Nahlásit

ty jo - přiznávám se dobrovolně - nevím že má Mydlík dneska svátek a to jsem ho ráno ještě seřvala, zase mi při větrání na balkon natahal z balkonu dummíky do obýváku - chudinka a on má svátek
Včera na něho ječel po ránu manžel - nachystal si do obýváku hromádku s věcma na ráno do práce, ponožky si prozíravě uložil až dospodu, ale bylo mu to prd platné - bo Mydlík asi věděl že tam jsou i ponožky a rozházel hromádku a ponožky mu vzal - tedy byly vyprané, takže Mydlík prostě miluje VŠECHNY ponožky, nejen použité - joooo, ten pes to u nás nemá jednoduché

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:46
- Nahlásit

Vlasta
No má zvláštní úchylku, ale každému nechť je přáno!!

Chudinka, on má svátek a ty mu ani nedovolíš dummíčky!! Já seřvala Charlotte včera - ráno mi na procházce utekla a šla se vykoupat do rybníka, tam ještě plavaly kry, no pako!! Jindy by mi to nevadilo, jenže jsme měli canis. Tak jsem ji pak musela vzít fénem, který nesnáší...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:05
- Nahlásit

Téda, ono je Mydlíka a my to nevíme kdy je Bresty atd.taky nevím, jsem já to panička Tak všecko nejlepší a dopřej mu nějaké ponožky-to nemáte žádné liché? já z lichých dělám psům přetahovadla Borgovi se včera narodily žluté dětičky - 4 fenky a 1 pejsek.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:11
- Nahlásit

Ketrin1
teda,ten je šikovný - kolik už má vrhů?
Já svátky také neřeším - ony mají holky sváteční každý den...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:20
- Nahlásit

Zuzana T kolik už má vrhů?
Tenhle je třetí A dvoje vnoučata Ráda bych si jednou, až mi to doma všecko zestárne, nechala štěně po něm, snad se pak ještě nějaká fena najde, co nepohrdne starým pardálem on Borgo fakt výborně a zcela samostatně kryje. Bohužel to má i svou stinnou stránku...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:22
- Nahlásit

Ketrin1
Jé tak gratulujeme Borgovi k potomkům.
Právě že máme všechny ponožky liché - na Vánoce jsem utratila snad 1500 Kč za ponožky a co myslíš - min. 10 párů už nemá kolegyni - a to jsem se snažila a kupovala jsem ty páry po dvou-třech stejné - aby se toto nestalo. Ovšem potomci jsou naprosto laxní a když dojdou jim, tak mažou ráno vybrat šuplík manželovi - asi dám zámek na skříň - ať si nohy omotají toal.papírem - v Rusku to taky tak dělali! A pořád se nadává Greenovi, přitom kdyby se ponožky neváleli po zemi, tak si je Mydlíček z koše na prádlo nevytáhne!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:28
- Nahlásit

Vlasta
kdyby se ponožky neváleli po zemi, tak si je Mydlíček z koše na prádlo nevytáhne!
Ne? Jestli ty ho nepodceňuješ. to jsem si taky myslela, že jsem koupila takový odpadkový koš, který žádný pes neotevře a nebude v něm bufetit-chyba lávky, hned druhý den to uměli

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:33
- Nahlásit

Vlasta

Ketrin1
Jak jako stinné stránky ,platíš ve někde po okolí alimenty?

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:34
- Nahlásit

Zuzana T
Chtěla bych být tvým psem.

Ketrin1
Teda, ten se snaží!! Gratulujeme!!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:38
- Nahlásit

Zuzana T
no právě jsem musela udělat opatření, abych je platit nemusela po tomhle 3.krytí už mu jaksi hráblo a jak nejsem v dohledu, klidně zdrhne a přijde za hodinu. On je poslušnej, odvolám ho i od háravky - ale když tam nejsem, konec. Ovšem stejně na tom vydělá, protože o to víc se mnou chodí do práce a podobně, jenom prostě už ho nemůžu nechat přes den, když jsme pryč, s holkama na zahradě, protože výška plotu je pro něj nedostatečná.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:40
- Nahlásit

Ketrin1
No koš na prádlo je vysoký - takže možná pokud by byl plný tak něco vytáhne, ale jinak nemůže, bo by tam zapadl sám
Ovšem kdyby ho převrátil, to by taky šlo. Ale on si koše na prádlo nevšímá - je to sice divné, bo je proutěný a tudíž vhodný k sežrání, ale nic mu nedělá.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:44
- Nahlásit

Vlasta
připomněla jsi mi historku mé (Brestiny) chovatelky, jak jedna její fenka přišedšímu veterináři radostně nosila z prádelního koše použité kalhotky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:01
- Nahlásit

Ketrin1
,strasti a slasti chovatele retrieverů....

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:11
- Nahlásit

Ketrin1
Gratululuju. Nojo,vy máte symbolickej plot asi jako my,já bych se je tu taky bála nechávat na zahradě samotný,min. Ferda by toho určitě využil.

Výsledek dnešní procházky - jedna myš (Ferda),jedna zaječí pacička (Fanča), hovna nepočítám a psiska jsou upečený. A jaro už je definitivně tady,v lese začaly rozkvétat jaterníky:

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:13
- Nahlásit

jana33
Kdyby jen jaterníky - dneska jsem sundala první klíště!!!

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání