| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 13:53
- Nahlásit
bilksa
No,já jsem na to zvědavá,nejlepší je Rozárka,ta štěkat na povel umí a vždycky jí málem klepne,když se snažím rozštěkat Fanduli..
My se teď vrátili z procházky, jak se oteplilo,vylézaj myši,ale jsou ještě nějaký zpomalený,tak Ferda chytá jednu za druhou a jednu se nenápadně přinesl až domů
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 17:20
- Nahlásit
Vlasta
No ono kdybys viděla Greena v kruhu, tak se sice nebojí ale stojí doslova jako spráskaný pes, ocas dole a jenom trpně zírá
Nám při poslední výstavě rozhodčí řekla - jéžiš, ten je ale znuděnej ... stál podobně
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 18:03
- Nahlásit
Ančí a Žufrik no jo, my to máme pro letošek už vymyšlený - žádný výstavy - práce bude - potom se uvidí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 18:40
- Nahlásit
Tak jsme si dneska užili skvělý den!!
Dopoledne jsme vyrazili pocvičit k Chlupaťákům, tak zas víme, co pocvičit, pak jsme měli doma opět sestřenky a kamaráda psy, takže se vyřádili a zakončili jsme to flyballem - no prostě nádhera!!
Charlotte teď spí jak zabitá.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 21:56
- Nahlásit
bombáá,flat vyhrál celou výstavu! V devíti letech,to je neuvěřitelný
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:02
- Nahlásit
jana33
Jo, taky jsem koukala!! To je paráda!! Stejně je to vtipný - vítězi 9 let a druhému 17 měsíců!! Oba byli krásní!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:08
- Nahlásit
bilksa
Jj,basetík byl můj favorit,mě se děsně líběj. A dneska byl v minipsech čtvrtý dokonce desetiměsíční shi-tzu
Karel střelil prase a zůstlo v ohni,ale protože jsme bez psího auta a ještě dlouho budeme,nemohli si ho jít pséci najít,achjo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:09
- Nahlásit
jana33
To je škoda!! Každopádně střelci lovu zdar!!
Taky se mi basetík moc líbil, přesně těmhle dvěma jsem fandila.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:13
- Nahlásit
bilksa
Tak snad aspoň nějakou barvu nabere. S autem je to k vzteku,ale líp nebude
Mě se hrozně líbí,jednu dobu jsem po něm pokukovala,jsou to rošťáci od pohledu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:18
- Nahlásit
jana33
Jo, to je přesný!! Rošťáci! Já jsem zase uvažovala o čertovi, ale mám těch favoritů víc.
S autem to znám, my teď jezdíme (ťuk, ťuk), ale za jakou cenu...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:26
- Nahlásit
bilksa
Jakým čertovi?
Tak my máme provozuschopný auto na "normální" ježdění,ale do Audiny se vejde jeden,max.dva psi a je to tak k veterináři,kdy nejsou zprasený. Do lesa a na celou smečku to fakt není
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:31
- Nahlásit
jana33
O flatíkovi.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 08:01
- Nahlásit
co to je: zůstalo v ohni??? Jakože namístě?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 09:19
- Nahlásit
Vlasta
Ano, že neuteče.
Všem hezké ráno!! Dneska mám volno, tak mažu s holkama na procházku a odpoledne jedu s Charlotte až do Tábora na canis. Už se těším!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 09:33
- Nahlásit
dobré ráno - na Cruft´s byl BIS devítíletý charismatický flatík - jupíí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 09:48
- Nahlásit
Zuzana T
Ty to tady nečteš nebo co? Holky to probírali už kousek nahoře... poslala jsem Ti mejla...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:13
- Nahlásit
Vlasta
čtu,ale musela jsem přeci zajásat ne!
máš odpověď
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:00
- Nahlásit
Zuzana T
Jen jásej,víc takovejch veteránů
Tak Karel včera dodal malou lahvičku barvy,střelil jen selátko,ale alespoň něco Tak ještě se vyzdravit,koupit obojek a můžem začít cvičit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
Hele já byla na barvě v sobotu .Sežeň si krev prasete domácího,protože na zkouškách prý jiná být nesmí.Určitě bude odlišná z divočáka,aby tě to nevypeklo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:24
- Nahlásit
Zuzana T
Tak na to už je pozdě,už je po zabíjačkách a tady se teda letos ani moc nezabíjelo. A na jatkách neseženu. Budu muset doufat,že barva je barva, a když jde po jedný,půjde i po druhý. Spíš jsem zvědavá,jak bude reagovat na konci - mám prasečí deku,takže budeme učit na ní,ale na zkouškách bývá srnčí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:27
- Nahlásit
jana33
já s Cathy měla mrtvé sele divočáka.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:44
- Nahlásit
Zuzana T
Faaakt? Já jsem všude viděla dávat srnčí. Divočák by byl lepší. S tou barvou je to holt dneska problém. Ty jí bereš kde? Leda si domů pořídit čuníka a jednou měsíčně mu pouštět žilou
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:39
- Nahlásit
jana33
Já ti nevím, ale vždycky se říkalo, že pes, který už šel po barvě divoce žijící zvěře, pak už jen velmi nerad a neochotně jde po pobarvené stopě s použitím vepřové krve, která je jen slabá náhražka. - že ta srnčí, jelení atd. barva -nebo černé zvěře - je prostě pro ně atraktivnější. Byla jsem i několikrát na zk.svědkem naprostého výbuchu zkušeného psa, pak se ukázalo že třeba před 14 dny dohledával srnce a podobně. Já jsem si na to vždycky dávala bacha. Takže aby sis to zbytečně nezkomplikovala.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:04
- Nahlásit
Ketrin1
Hmmm,tos mě teda nepotěšila. Tak si počkám na tebe. Ale zas když bych tu barvu střídala,tak by to neměl být takovej problém,ne? Koneckonců ona už i prase dohledávala,takže to stejně zná
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:11
- Nahlásit
jana33
Asi uděláš nejlíp, když se zeptáš někoho kdo se psy loví a zároveň chodí na zkoušky, jestli s tím mají problém. Třeba Ilona.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 15:14
- Nahlásit
Ketrin1
Jo,rozhodím sítě. Fakt si asi pořídíme miniprasátko,vietnamský a budeme mu dělat rozbory zase si říkám,že všichni ty myslivci,co maj teriéry a braky,kopovy apod. je berou na dohledávky už od mala a pak taky dělaj zkoušky....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:01
- Nahlásit
jana33
já ji nesháněla,byla mi poskytnuta,zdroj neznám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:39
- Nahlásit
Zuzana T
tss,někdo neshání a má,někdo shání a nemá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 19:16
- Nahlásit
Zuzana T
No tak to jsi mě tedy taky nepotěšila!! Rozhodím sítě, ale už je po zabijačkách, tak to asi těžko budu shánět vepřovou.
Jinak dnes canis u dětí z 1. a 3. třídy - místo 30 jich bylo 43, psi tři a jen Charlotte zkušená - jinak začátečníci. Ještě tam holka vzala fenku, která začala hárat a chudák druhý psí nováček byl úplně mimo. No byla to dneska sranda. Děti ale krásně spolupracovaly, tak to nakonec všechno dobře dopadlo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 19:17
- Nahlásit
bilksa
to jsou věci,co? To abysme frajerky nebrali ani na dohledávky
|