| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:20
- Nahlásit
bilksa
Nekaž jarní romantiku
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:25
- Nahlásit
jana33
hovna nepočítám že by vyrovnaná bilance? - něco v lese zanechali, něco si odnesli?
symbolickej plot nejde o plot ale o to, že je to prostě samec, co má ***em a testosteronem zatemněnej mozek Cora dokáže vyskočit mnohem výš (ohrada s kompostem) a přes plot přitom nezdrhá. No sice mě to štve, že nemůže být před den na zahradě, ale nic s tím nenadělám - ten debil, co zastřelil Haltufovým ty 2 psy, bydlí vzdušnou čarou 2 km odsud, nic se mu za to nestalo, klidně by to udělal znovu, takže tady končí sranda, pes je holt přes den buď se mnou v práci, nebo na dvorku, nebo v kotci.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:28
- Nahlásit
Ketrin1
myslím,že plusová bilance dost převažuje
Mě je to jasný, že má místo mozku z háravejch čub kostku a ten váš plůtek je jako nic. Cora nemá důvod,ale třeba si taky časem nějakej najde
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:31 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
jana33
Ještě k tomu sousedka (NO) má nějakou úchylku, že hárá skoro pořád. a ještě si chtějí pořídit druhou - její dceru, která to jistě zdědí, aúúúú Borgo je jim dobrý akorát jako kontrolní pes, kdy mají jet krýt
Hele on to zas tak symbolickej plůtek není, kdyby pes nekryl, plot by stačil
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:35
- Nahlásit
Ketrin1
Je symbolickej ve chvíli,kdy má pes důvod nebo zájem jít za něj ti říkám,my máme taky takovej, psiska přes něj nelezou,nicméně F přes něj přelezla už asi v půl roce,když šli okolo lidi a ňuňali na ní
Něco jako Fanča,hárám každý tři čtyři měsíce a mezitím si ještě měsíc střihnu falešku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:46
- Nahlásit
jana33
Táta kdysi měl ovčouna a musel si udělat na plot takové ty nástavce, jak jsou ohlé dovnitř, aby je nepřelezl. Byl to pracant a šplhat po plotech pro něj nebyl problém. Takže měli čtyřmetrový plot a ještě ohlý dovtř. Tak to by mělo zabrat i na pesany, co mají místo mozku z háravých čub kostku...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:48
- Nahlásit
bilksa
Jj,to se dělá. Ale už vidím Helču,jak tam v tý přírodě staví ploty jak ve věznici s nejvyšší ostrahou
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 13:51
- Nahlásit
No to jo, to by se tu vyjímalo. A ještě k tomu asi 400 m délky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 15:20
- Nahlásit
Ketrin1
takovej trošku věznicovej plotek by to byl - ještě elektriku jako na Kajínka ....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 15:38
- Nahlásit
Ketrin1
No myslím, že mu mnohem víc vyhovuje, když je pořád s tebou, co by za to holky daly!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 17:11
- Nahlásit
Kontrolní otázka - venku krásně,páníček sedí před barákem,kouří,čte,otevřené dveře ven,já si po práci na zahradě jdu dát sprchu - kde jsou labradoři?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:22
- Nahlásit
jana33 v koupelně?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:27
- Nahlásit
Vlasta
Přesně,před sprcháčem,že jsem neměla,kam šlápnout,když jsem vylízala
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:29
- Nahlásit
jana33 to znám, u nás to je stejné... když je tam pustím - máme v koupelně místo tam 1x1m, takže je tam neberu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 18:40
- Nahlásit
Vlasta
Tak my máme naštěstí koupelnu velkou. A hlavně,máme jen zašupovačky,takže se mě psiska neptaj,a když proniknu do koupelny nepozorovaně, jednoduše si otevřou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:18
- Nahlásit
jana33
Tak to u nás nehrozí - obě holky se koupelny bojí, protože nesnáší, když je cpu do vany.
Tak dnes opět divadlo - tentokrát La Bohéma v italském originále, bylo to fajn.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 06:56
- Nahlásit
bilksa
jé, na tom jsme byli předminulý týden (záznam přenosu z Met). Krása V kterém divadle manžel hraje - v Budějovicích?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 07:57
- Nahlásit
Teda holky vy jste vzdělané - se přiznám, že jsem totální kulturní barbar a v divadle jsem byla naposledy někdy na základce...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:13
- Nahlásit
Ketrin1
Jj, v Budějovicích, hraje první lesní roh. Včera jsem měla super obsazení - Rudolfa zpíval mexičan Alvarez a Mimi zpívala jeho žena, fakt krásný!
Dneska jsem ještě měla jít s Michalem na Mam´zelle Nitouche, ale ten nakonec musí hrát, tak nejdu - už jsem to viděla pětkrát, tak jsem věnovala lístky jiným.
Vlasta
No tak já to mám snadný - bylo by divné, kdybych nechodila do divadla, když tam Michal hraje. Už teď se těším na otáčivé hlediště, tam je to krása!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:18
- Nahlásit
bilksa
no u nás je staré malé divadlo, kde je po první půlhodině vzduch který by se dal krájet - tak to nemusím a někdo jezdí do Prahy do divadel - dokonce máme volňásky do ABC v práci - ale na to jsem shnilá!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:27
- Nahlásit
Vlasta
Já chodím ráda i do Třeboně - máme tu sice malé, ale krásné divadlo. Říká se mu malé národní, je fakt krásné. To ale míň, protože ono je taky rozdíl chodit na zaměstnaneckou vstupenku za 50,- než za plnou cenu 250,- to člověk může jít občas.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:41
- Nahlásit
Vlasta
Kdyby mi někdo před 4 lety řekl, že budu chodit na operu, tak bych se mu vysmála, ale úplně jsem tomu propadla. Je to nádhera! Zatím jezdíme na přímé přenosy do Jablonce a na starší záznamy do Semil, ale od příští sezony už snad budou v Semilech i přímé přenosy - máme to blíž a hlavně je tu parádní nově zrekonstruované kino s úžasnou kavárnou a šikovným vedoucím, mj. v ceně vstupenky je občerstvení o přestávce - víno atd., prostě dokonalost
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:07
- Nahlásit
Ketrin1
tomu nerozumím - jaké přímé přenosy opery??
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:18
- Nahlásit
Vlasta
Prostě přímé přenosy v HD kvalitě z Metropolitní opery v New Yorku. Tím pádem z toho máš, nebo aspoň já jo, větší zážitek než kdybys seděla přímo v tom divadle - na plátně vidíš každý detail, ty emoce... v Met vystupují ty největší hvězdy, navíc nejen zpívají, ale opravdu i hrají, u dramatu tajíš dech, u komické opery se bavíš Je to prostě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:21
- Nahlásit
Ketrin1
aháá, to vůbec nevím že něco takového existuje, jsem fakt barbar! Tak to jsi jak Pretty Women - ta se taky málem počůrala
A taky nevím proč si myslím, že jsi z JIžních Čech jako Bilksa - když jezdíte do Semil tak jste někde z našeho konce - asi fakt stárnu...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:22
- Nahlásit
Ketrin1
Jj, nádhera, tady se to taky promítá. Fakt paráda!!
Já mám sen jednou se jet podívat na operu do La Scaly.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:43
- Nahlásit
Vlasta
jak Pretty Women - ta se taky málem počůrala
tak teď se zas nechytám já sice jsem to viděla, ale už děsně dávno.
z JČ je můj muž, já jsem pražská naplavenina naplavená do podkrkonoší
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:53
- Nahlásit
Ketrin1
No přece ji Richard Gere vzal tryskáčem do Njújorku na operu a řekl jí, že první zážitek je nejsilnější a buď si operu zamiluje nebo se jí nikdy nebude líbit. No a Julii se to líbilo tak, že řekla že se málem počúrala.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:52
- Nahlásit
Operu miluju,ale nějak není nikdo,kdo by na ní se mnou chodil. S bývalým jsme chodili i hodně na koncerty,Pražský jaro, akorát já mám poblém,že mě vážná hudba dojímá,takže třeba když jsme byli na Sukovi,tak jsem to skoro celý prořvala
Dnesa je tu strašnej vichr a mě se pěkně motá palice,asi se něco přižene
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:14
- Nahlásit
jana33
Jo, tak to já naštěstí neřvu, protože když jsem hrávala koncerty, asi by se mi těžko hrálo, když bych řvala.
Je škoda, že jde do kultury čím dál míň penež. Michal hraje první hornu a bere 11.500,- čistého, což je pro chlapa fakt mizérie. A to stále řeší, jestli to jako nezrušit, vždyť je to zbytečný, ne?? Radši narveme peníze do fotbalistů, když tam chodí ti fajn diváci, co se vždycky poperou a rozbijou půl stadionu...
Jinak tady už máme zataženo od rána a taky šíleně funí, vypadá to, že každou chvílí začne pršet. Holky jsou zatím na dvoře, tak jestli bude pršet, zaženu je domů.
|