| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:39
- Nahlásit
jana33
Prý je to spíš tou obrazovkou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:40
- Nahlásit
Eda
no to asi jo.Máš nějaký tip?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:41
- Nahlásit
Zuzana T
kdo vyhrál
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:43
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem bohužel nesledovala - smolím už tři hodiny diplomku a za tu dobu 5 stránek. To nemám moc dobrý průměr. Kolem sebe mám 14 kynologických knížek, tak jsem tu trochu zavalená.
Už jsem totálně grogy, takže se jdu odreagovat k telce.
Zítra poslední den praxe - bude se mi stýskat, nejradši bych už ve škole zůstala. Dneska jsem byla dát životopis na další základku a místo stále v nedohlednu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:48
- Nahlásit
tak vyhrál flat,goldík byl čtvrtej
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 20:57
- Nahlásit
bilksa
Tohle je bobík a 4.veskupině gundogs.Vyhrál devítiletý
flat.
http://www.linirgor.co.uk/oscar.html
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 22:17
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jsem na to koukla a flatík je dle mého gusta malinko při těle, ale moc se mi líbila jeho veselost - to byla nádhera!! Na to, že je mu devět, je to tedy fakt třída. Z každého pohybu byla vidět vitalita. Překvapil mne goldík, když jim předávali kokardy a on na pohlazení skoro nezareagoval. Charlottu by ta pani měla radostí až na ramenou.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 22:36
- Nahlásit
Zuzana T
a myslíš to vázně a jak moc je to aktuální?
bilksa
tři hodiny diplomku a za tu dobu 5 stránek.
tak to máš můj obdiv, já měla za tu dobu většinou jen nervy nadranc... ale za to mohla moje "milá" paní vedoucí té práce
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 07:41 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Také jsem viděla,že je flat trochu silnější,ale zase na 9 let,to je třída.Jinak ti psi jsou už večer grogy a je vůbec div,že se předvedou.
Eda
No ano,vážně o tom uvažuji - to,že mluvím jako retard.jedinec mi čím dál tím víc vadí. V podstatě záleží, kdy si řeknu teď jdu zase do toho .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 10:19
- Nahlásit
Tak na 9 byl teda úžasnej. Mě spíš překvapilo -před tím dávali podle mě něco jako psy s pracovníma zkouškama - byl tam springel,welschspring, dva trialáci labíci,jeden krátkosrstej ohař a golden a tam se fakt skoro všichni až na toho goldíka báli. Taky zaslouženě vyhrál
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 10:59
- Nahlásit
jana33
to asi že trialáci měli z té haly blbý pocit - přece jenom s těma na výstavy asi tak často nechodí..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 11:06
- Nahlásit
Vlasta
Oni se nebáli při pohybu,ale při kontaktu,nevím,vypadalo to divně. Zlatáček byl v pohodě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 11:16
- Nahlásit
jana33
aha, já jsem to neviděla. Hm tak to je divné..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 11:24
- Nahlásit
Vlasta
Třeba se mi to jen zdálo,ale každopádně rozhodčí vybral prvního zlatáka a pa vypadal dost bezradně,koho dát na druhý a třetí místo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 11:35
- Nahlásit
jana33
No ono kdybys viděla Greena v kruhu, tak se sice nebojí ale stojí doslova jako spráskaný pes, ocas dole a jenom trpně zírá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 13:41
- Nahlásit
Vlasta
No když ty ho táááá, týráš!! Flatík byl na ty roky fakt úžasný!!
Tak dneska mi skončila praxe - už bych u dětí nejradši zůstala. Škoda.. Večer se jdu odreagovat do divadla - Michal hraje nové představení a prý je to paráda. Je to opereta - Hledám děvče na Boogie Woogie.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:06
- Nahlásit
Zuzana T jsi měla konečně náladu na aktualizaci co? Moc Vám to tam s Lexy sluší, ale koukala jsem že s pohárkama se moc nepředali co??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:48
- Nahlásit
bilksa
už bych u dětí nejradši zůstala
to je bezvadný, že to máš takhle nastavený! moc ti přeju, aby ti to co nejdýl vydrželo
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:58 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Eda
já to Šárce také přeji.Tento týden byla holota ze základky obzvláště " výživná" .Ještě,že jsou příští týden prázdniny,škola bez dětí je super.
|
Irča
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 08:31
- Nahlásit
Ahoj všem! Tak včerejší sono nám ukázalo, že Arwínka, bohužel, není březí Miminka nebudou (((
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 08:55
- Nahlásit
Eda
Zuzana T
Jen jestli mi to holky nepřejete škodolibě!! Já vím, že mne to taky bude štvát, ale mám tu práci s těmahle mrňousama ráda.
Irča
To je škoda!! Takže budete čekat na další hárání??
Doufám, že je u vás tak nádherně jako tady!! Úplné azuro a vypadá to, že bude i teplo. Zítra si jedeme prvně zacvičit ke Chlupaťákům, tak se těším!! První trénink od podzimu - kromě praxe jsme nic nedělali.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 10:27
- Nahlásit
Irča Jéé, to je smůla - dovedu si představit jak moc jsi se těšila - taky bych se moc těšila. To je mi líto.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 11:48 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Teď mi volala kamarádka, že fena krátkosrsté kolie co jsme ji vezli jednou z Prahy byla Crufts na druhá ve fenách. To je krásné co??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 12:30
- Nahlásit
Irča
Tak se zadaří příště
Tady je taky azuro,ale já jsem odrovnaná "ženskejma záležitostma",takže jsem ráda,když si můžu břicho v leže nahřívat termoforem
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 13:05
- Nahlásit
Irča
je mi to moc líto.Bohužel i tohle patří k chovatelství,zažila jsem to 3x.
Jinak tady je také super počasí,odpoledne jdu s Lexy cvičit na nadcházející zkouškové období - tak jsem zvědavá,jak nám to půjde.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 13:10
- Nahlásit
Já chci jí taky cvičiiiit jenže jsme s F obě ve stavu neschopných. Btw F je fakt typickej retrívr - učím jí štěkat na povel - nejjednodušší je to na lux,fén,prostě na věci,se kterýma se ráda od mala pere. Momentálně jsme ve fázi,kdy dotyčná věc nemusí být ani zaplá,stačí,že stojím u ní a F štěká jako blázen. Nicméně,když věc není,ani nemukne,smutně kouká kolem a pak to vyřeší po retrívřím - přinese první věc,co najde asi budu muset na konec barvy dávat vysavač
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 13:24
- Nahlásit
jana33 ty si jako cvičíš hlásiče? Nebo jak se to jmenuje? Já jsem zvědavá jak nám půjdou barvy - ještě jsem ani neobjednala ten obojek
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 13:35
- Nahlásit
Vlasta
Na zkouškách asi půjdeme na jistotu jako vodič,ale v praxi bych potřebovala,aby zhaslej kus hlásila. Neboj,my taky obojek zatím nemáme
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 13:50 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
V depozitu u Pardubic máme fenečku x retrívra. Vkládam se, třeba byste věděli o někom komu by se líbila.
http://www.kocicinadeje.cz/clanky/nabidka-psu-k-os vojeni.html
Sára *2009
očkovaná proti vzteklině
Lokalita: Sezemice
Kontakt: PavlaH., tel. 605458087, mail cymb@centrum.cz
Sára je dvouletá černá kříženka labradora. Sára má kohoutkovou výšku do 50 cm a váhu asi okolo 30 kg. Její současní majitelé jí zachránili z nevhodných podmínek, kdy se o ní její minulý majitel vůbec nestaral a ani jí pořádně nekrmil, takže byla velice vyhublá. Bohužel její současní majitelé, kvůli pracovním povinnostem na Sáru nemají moc času a Sára na zahradě steskem pláče a sousedé si stěžují. Sára je velice milá a neagresívní fenka, ale potřebuje dovychovat. Hledám pro ní domov u člověka, který na ní bude mít čas a bude ochotný ho s ní trávit. Sára potřebuje výcvik a pozornost svého člověka, určitě by ráda chodila na dlouhé procházky - potřebuje zabavit fyzicky i psychicky. Vychází s ostatními psy i s kočkami.
Prosím také o sdíleni na fb
http://www.facebook.com/profile.php?id=1123847507# !/album.php?aid=275181&id=269748252392&fbid=101501 12119942393
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2011 17:45
- Nahlásit
jana33
Já jsem Charlotte naučila povel hlas tím, že když vezmu vodítko, nebo aport, tak ona začne úplně šílet a mimo jiné i štěkat. No a výhoda je, že u kusu hlásí sama od sebe.
Ale taky jsme měli období, kdy místo štěkání nosila různé aporty, všechno, co našla.
|