Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Irča
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:30
- Nahlásit

Zuzana T
Lexy si to zasloužila! Moc jí to sluší a krásně stála! Což se o tom našem puberťákovi říct nedalo. Ten zlobil jako čert

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:36
- Nahlásit

Vlasta
Jak, pálí? Dám si ruku do poutka na konci, zbytek smotám a jak se pes na začátku barvy chytá, postupně popouštím, až je rozvinutá na celou délku. Tak si kdyžtak vezmi rukavice. Ono hlavně ten pes fakt nesmí jít rychle - v rychlosti snáz udělá chybu a na zk.za to sráží body, i když chybu neudělá a jen jde moc rychle.
Mi se zas jednou ta drahá kožená sňůra přervala, takže od té doby mám jen stopovačku a stačila.
obojek bych vzala ten 70. My pokud máme nějaký obojek, tak 65 - ale chodíme nahatí nebo v případě potřeby moxon.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:38
- Nahlásit

Vlasta
Ketrin1
No,chce to. KArel když něco střelí,tak barvu nabere,ale jednak je toho z těch selat minimum a jednak střelí jedno za půl roku. Tak nevím,kde to budu brát

Já mám tuším sedmimetrovku hladkou koženou šńůru,prostě klasiku

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:41
- Nahlásit

Vlasta: to číslo o obojků znamená celkovou délku, když je natažený, nezapnutý.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:47
- Nahlásit

Ketrin1
A ty máš teda 60? Budu ho muset taky pořídit.
A máš mail

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:52
- Nahlásit

jana33
Mám 65 a dle potřeby si ho Borgo s Corou půjčují ale jak říkám, většinou jsou nahatý.
už jsem odepsala

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:53
- Nahlásit

Ketrin1
Já mluvím o tom barvářským

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:00
- Nahlásit

Vlasta

Tak tady jsou fotky ze včerejška.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:18
- Nahlásit

EvkaS
krásný - Mydlík jak tam čumí zpoza rohu - dobytek jeden! Doma jsem mu udělala vojnu: žádné mazánkování, žádná postel - mazánkovat budeme a blbnout jenom na cvičení pokud to bude dobře - aby si vzpomněl co má dělat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:20
- Nahlásit

Ketrin1
tak investuju do obojku a zkusím tu hladkou plochou stopovačku a rukavice - pálí to když pes zabere a nestačíš to zatáhnout - potom jenom jede sopovačka mezi prstama a mooooc to pálí....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:23 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

pálí to když pes zabere
to vííím, jen jsem se snažila naznačit že to nemáš dopustit, na barvě platí soustředěnost a klid. Pokud myslíš, že bude letět, kravit... tak barvu řeď vodou, kapej jí málo a choďte ji vícehodinovou - to ovšem předpokládá už minimální zkušenost psa - že ví,co má dělat. No, asi to chce zkušenějšího sparingpartnera, ono je vůbec ideální když to aspoň někdy kápne někdo jiný. Ad fotky - vy jste teda pilní!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:51
- Nahlásit

Ketrin1
no pilní jsme, ale konkrétně my s Greenem to tedy mršíme jak se dá. Greeny od toho Konopiště nějak vůbec nemaká a dělá, že nic neumí - nevím, jestli psi mají takovéto výpadky,a le už mě to štve - viz výchovné opatření asi o 3 příspěvky výše...
Já se budu učit barvy s Míšou T. sama neznám techniku kapání ani nic kolem toho - jenom si pamatuju ty boje u vleček když jsem Greena nemohla pustit a vlečku jsem svištěla za psem. Kdysi dávno s Kejsou na stopě jsem byla odvláčena a hodila jsem totální tlamu mezi kravince bo jsem to jeho tempo už fakt nestíhala, tak jsem se tam vyčerpaně položila - naštěstí se mi to povedlo mezi a ne do kravince

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:01
- Nahlásit

Vlasta
Ad výpadky-to moc dobře znám radši nevzpomínat!!
hodila jsem totální tlamu
mě jednou pes, tedy aspoň že cizí a ne můj stáhl celou do vody, bo se nemohl dočkat

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:13
- Nahlásit

Vlasta
A nechceš mu dát pauzu? Nebo na něj prostě leze jaro,já to v tomhle období na Samoušovi pozoruju každej rok. Teď už asi čtrnáct dní neustále kontroluje F,jestli nebude hárat a venku je taky takovej rozvrkočenej
Na to tahání je dobrý provlíct tu šňůru mezi předníma packama,psa to zpomaluje. No,já jsem na nás taky zvědavá, s Fančou jsem u vleček naštěstí nebojovala,protože na vodítku šla asi čtyři a tu čtvrtou už šla na jistotu,tak jsem jí na pátou pustila a od tý doby už chodila jen navolno. Ale zpacifikovat jí na barvě,asi bude taky legrace

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:27
- Nahlásit

jana33
on je normálně drzý až vyzývavý - včera mu Míša schovala do suché trávy míčky a dummy - pes to viděl - poté byl posazen do prostoru kde to všechno bylo schované a já jsem odešla a postavila se kousek dál a začala jsem pískat hledej - no to by jsi musela vidět - on jenom nazdvihl uši a nic, pískala jsem jak divá, v píšťalce jsem už měla napliváno a pes sedí a čumí - nakonec na povel hledej se zvedl a začal předstírat že hledá, ale hovno hledal, jenom tam běhal po míčkách s nosem na zemi a dovršil to tím, že začal značkovat - no děs. Vysílačka na známé místo - ani z 20 metrů rovně - vždy obloukem, stopku no to ne, to neznám - fakt to bylo depresivní. Nepřipadá mi že by byl nějak přetížený, vlastně od prosince cvičil minimálně, koncem ledna zmršil to Konopiště, potom měl taky pauzu a teď cvičíme cca 3 týdny asi 2x týdně - spíše mu chybí motivace a myslí že to má zmáklý nebo co??

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:32
- Nahlásit

Vlasta
Tak to bude to jaro. Nech tam vyčůrat háravku a uvidíš,jak bude hledat
Jj,tohle je vždycky depresivní,člověk očekává,jak pes bude fungovat a psovi je všechno šumák to známe. Ale neboj,to přejde Tohle bylo děsný,když jsme ještě cvičili se Samem a Rozárkou společně, když měl den blbec jen jeden,tak to ještě šlo,ale když oba,tak jsme to chtěli vždycky vzít domů přes útulek

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:33 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Koho mi to jen připomíná??!!
Vlasto, dokud ti na zkouškách nepřinese místo báži klacek, tak víš houby co je to drzý a vyzývavý pes

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:51
- Nahlásit

Ketrin1
jana33
myslíte že to přejde - já nevím jak mohl zapomenout to, co už pěkně uměl - a nebo se mu prostě nechce - ale trvá to dlouho.
Hele včera jsme tam jednoho takového mladého labíška měli - hledej.. a hledal a našel - klacek..

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:05
- Nahlásit

Vlasta
Já myslím, že to vidíš moc černě. Já tam včera taky byla a zase taková tragédie to nebyla. Lara byla taky jako zabržděná, už se blíží háračka, tak se jí na mozku lehce zatahuje. Hlavu si z toho nedělám, prostě až přejdou hormony, tak to bude zase dobré. Já bych to u Mydlíka taky viděla na přechodné období.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:09
- Nahlásit

EvkaS
se bojím, že přechodné se změní na furtozní období, že už asi překročil svoji mozkovou kapacitu a teď se furt zasekává a budeme to resetovat a začínat od začátku - vždyť i Míša se divila jak se zhoršil - vždyť to víš.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 13:43
- Nahlásit

Vlasta
Ale prdlajz,nepropadej panice
Tak jsme byli a chvilku venku,Fanča lítala,jak kdyby nebyla venku rok a samozřejmě zatímco ostatní se vrátili čistý, ona se musela vyválet v nějakým bobku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:09
- Nahlásit

Vlasta

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:28
- Nahlásit

Zuzana T
To se směješ mě? To od tebe není hezké, někteří mi říkají Hujerka a já teď mám zaseklého psa

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:38
- Nahlásit

Vlasta
mrkni k Evě Š na stránky - má tam Greena na dvou fotkách ze včerejšího výcviku - ta první je přesná, to je ten okamžik kdy nereagoval - a čumí a myslí si: něco píská , co by to tak mohlo být?? , no ještě chvíli počkám, ono to přestane.....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:39
- Nahlásit

Už to musím přestat prožívat - koukám, že už odpovídám sama sobě - Vlasta - Vlastě....

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:39 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, to je nádhera!!!! Moc, moc, moc gratulujeme!!! A nesnižuj hodnotu výstavy, to já bych tu svoji oblastku tady nesměla ani hlásit. To je fakt nádhera!!

Irča
Díky, za to hlavně děkuju Zuzce.

Vlasta
Vlastí, taky věřím, že to bude přechodné. Mě Charlotte dokáže tak neuvěřitelně vytočit!!! No fakt bych ji někdy nejradši seřezala. No a ještě, když na ni nemůžu ani houknout, protože se mi psychicky složí, to je pro mne fakt škola.

Jinak já jsem si k Vánocům udělala radost a koupila tenhle obojekURL a barvářskou šňůru kulatou, 8 metrů.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:40
- Nahlásit

Vlasta
No a o řádek nahoru je Laruška, která se na to tvářila naprosto stejně a trvalo to hooooodně dlouho, než jí doteklo, co panička chce (to už panička měla píšťalku plnou slin a v plicích žádný vzduch). Takže ti naši dva si nemají co vyčítat za včerejšek. Mladí nás holt strčili do kapsy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:45
- Nahlásit

Vlasta
ne tobě ne,líbí se mi ten restart

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 15:22
- Nahlásit

Zuzana T
já jsem to myslela za srandy - i kdyby ses smála mě - tak co už fčil že jo??
bilksa
obojek dobrý, ale malý - já tedy asi taky musím 65cm - jak psala Ketrin - ta délka je obojek celý a rozepnutý a to by Greeny nezapnul. Když dám na tvůj odkaz o stránku zpět tak tam je taky pěkný, dokonce i výběr velikostí tam je, ale cena je vyšší

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 15:46
- Nahlásit

Vlasta
Hele já nezapomenu,jak jsem byla po prvním kachním honu tři týdny před podzimkama nadšená,jak je Fandule šikovná a hned na první cvičení po té se tvářila,že kachnu do huby nikdy nevzala, povel hledej nezná a pískání stopky nikdy neslyšela já myslím,že to známe všichni

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání