Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 19:12
- Nahlásit

EvkaS
Já počítám labíkům po třech a Ferdovi dvě. Jde koupit i na netu

Vydrž,my jsme jezdili dva roky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 19:43
- Nahlásit

EvkaS
To jako 2 pipety najednou při každé aplikaci?No tak to je 100,- jedna dávka a od března do listopadu potřebuješ aplikovat 4x - takže na psa 400,- a to pořídíš na jednu sezónu scalibor taky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:06
- Nahlásit

EvkaS pozemky - ha,ha
taky jsem jeden doslova snový objevila:

http://www.sreality.cz/detail/prodej/pozemek/pro-b ydleni/kvitkov--/952632412

je to vesnička asi 5km od CL, schovaná mezi skalami o asi 50 domech,úžasné - bohužel tomu odpovídá i cena. No co, ve Sportce je 120 mega - ještě mi zbyde

EvkaS
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:16
- Nahlásit

jana33
Aha, tak to já se na netu juknu. Díky za tip.

Zuzana T
Jo, to já jsem to nechtěla srovnávat se Scalibrem v ceně. Jen s tím Advantixem, který je mnohem dražší, takže mě ten Top Spot On vyjde levněji.

Vlasta
Tak když ti zbyde, tak se ozvi.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:18
- Nahlásit

EvkaS ale pozemek krásný ne??? - slušel by mi že jo - a Mydlíčkovi jak by se tam lítalo.... snad tam nemají zmije

EvkaS
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:31
- Nahlásit

jana33
No já doufám, že to bude dříve než za dva roky. Ale to víš, že vydržím. Nic jiného mi taky nezbývá.

Vlasta
No krásný je, úplně tě tam vidím, jak okopáváš záhonky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 20:39 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

EvkaS záhonky tam nevidím - měla bych na to malý traktůrek s tou sekačkou a s tím udělátkem jak zapracuje tu posekanou trávu zpátky do půdy a hnojí to - abych se nemusela obtěžovat vymýšlet kam tu trávu dám - to jsem viděla v Loskutákovi - tak to si koupím hned po tom pozemku - no jo, už se vidím, přijedu z práce posekám hektary, potom jdu se psama...

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:01
- Nahlásit

VlastaEvkaS
No my jsme teda dle vašich představ ve snovém prostředí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 21:34
- Nahlásit

bilksa no nekecej!!!!! začínám závidět!!!!!!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:11
- Nahlásit

bilksa
Tiše závidím...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 08:21
- Nahlásit

Vlasta
Pěkné, skoro jako u nás!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 10:27
- Nahlásit

Ketrin1
No jo, jako vkus bych měla dobrý - akorát v bance mám kulový....

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:55
- Nahlásit

Jj,u Helči je to mooc krásný
Tak hlásím,že Fany po zátěži zatím nekulhá,tak ťukám na vše,co máme,abych to nezakřikla

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 11:59
- Nahlásit

Vlasta
no ono už je dost těžký něco takovýho sehnat. Mimo intravilán se stavět nesmí, územní plány jsou neprůstřelné... takže lidi skočí po každé zřícenině, jen když má č.popisné.
jana33
nekulhá supr
mooc krásný a tos tu byla vždycky v období bahna!

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:02
- Nahlásit

Ketrin1
a tos tu byla vždycky v období bahna!
já mám bujnou fantazii,co nevidím,to domyslím

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:11
- Nahlásit

jana33

jsem si to uvědomila, když tu teď byla týden švagrová se svým vnukem (vždycky sem jezdí v zimě) a tak áchala nad fotkama letní pohodičky na dvorku s altánem a kytkama...
už se na to taky těším. Kdyby byl aspoň sníh

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:15
- Nahlásit

Ketrin1
Já se letos chystám sázet kytky,když konečně máme zprovozněnou zahradu, i když teda úměrně financím,všechno je to šíleně drahý,ale tak aspoň něco pro začátek. Stejně chci kytky dávat jen k plotu,protože jinak by smečku nepřežili a určitě si chci vysadit bylinky
Jj, nedostatek sněhu mě taky sejří,loňská zima byla na tohle nepřekonatelná.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:24
- Nahlásit

jana33
K plotu? no nevim, tam se přece choděj psi bavit s kolemjdoucími?!
My toho teda mimo dvorek (kde jsou psi jen s náma) moc nemáme, jen takový ostrůvky většinou kombinace azalek a stálezelených dřevin, pod okny růže, na oknech truhlíky a v nádobách lilie / menší věci typu skalniček a pod. Ono to dá dost práce a to psí zahrad-ničení není úplně ideální, i když u nás je to veliký a tak se devastační efekt rozprostře

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:36
- Nahlásit

Ketrin1
K plotu do pole u plotu k sousedům máme tuje,teda nějaký se tam musí ještě dosadit a plot na cestu je před domem,kde je zámková dlažba. Zahrada je za domem a navazuje na ní už jen pole. Tak tam chci něco vysázet,aby to trošku vypadalo,nějaký keře,vysoký trávy a k tomu nějaký nenáročný kytičky,aby tam taky něco kvetlo. Do prostoru,kde psiska běhaj nebudu dávat nic,to by bylo házení perel sviním

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:39
- Nahlásit

Ketrin1
Jo, taky vždycky u nás návštěvy v zimě a v létě slintají blahem. Nejhorší je to bahnitý období, to je fakt na nic.

Jinak kytek tu my máme hodně, akorát to máme naopak - na dvoře, kde jsou psi zavřený, když nejsme doma a není hnusně máme jen kytky v žardinkách, truhlících a komínových tvárnicích. Na velké zahradě toho máme hodně, tam pesani jsou jen s námi. Musím ale říct, že naše holky moc dobře ví, kam nesmí - všechny záhonky jsme obložili a to výrazně pomohlo. Ví, že tam se prostě nechodí.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 12:55
- Nahlásit

jana33
aha tak to jo

bilksa
My máme dvorek jako takový vlastně letní obývák.
záhonky jsme obložili a to výrazně pomohlo
jj to je pravda, taky máme takové ty palisády, docela to i hezky vypadá. Je fakt že naši v těch záhonech vlastně taky moc nedupou, škodu největší napáchal loni cizí prudič, co tu tábořil u háravky... a pak hryzci na trávníku - ti pracují odspodu a psi pak holt odshora

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 14:21
- Nahlásit

Ketrin1
Přesně, u nás taky největší škody, když se nám tu usalaší nějaký zamilovaný trouba. Jinak taky dvorek máme jako letní obývák. Trávíme tam většinu času, i tu jíme. Předloni jsme si dodělali pergolu, tak to je paráda!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2011 21:09
- Nahlásit

Tak jsem psala na ČMKU, jak to vypadá se schválením CHS a 28.1. žádost odeslali na schválení do Belgie, tak snad už se to blíží ke konci. Hurá!!

Eda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 05:54
- Nahlásit

bilksa
já snad fakt budu bez práce...
jestli je to na ZŠ, pojď za mě... dvě školy nezvládám a dávám přednost učení na VŠ

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:35
- Nahlásit

Eda
Hehe,nějak pochybuju,že se Šárce bude chtít z jižních Čechy dojíždět ku Praze

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:48
- Nahlásit

jana33
no to bych jí protlačila k nám na Chmelnici

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 11:51
- Nahlásit

Zuzana T
leda že by si z platu učitele koupila vrtulník a lítala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 12:09
- Nahlásit

Tak pořád říkají v telce že je málo učitelů bo se tam málo platí, tož jaktože Šárka nemůže sehnat flek - by jí ho měli nabízet i s bytem ne?? I když moje kamarádka ze ŠJ tvrdí, že to s těma platama ve školství zase není tak hrozný - jako je fakt, že bych ty fakany neučila ani za 30 čistá ruka - fakt ne...

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:13
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili z procházky -výsledek schánčlivosti Fanynky -mamutí kost a bochník chleba,výsledek všech - milion chomáčů srnčí srsti
A dneska to nějak fungovalo obráceně - před procházkou byli na zahradě,totál zprasený,protože na zahradu svítí sluníčko,takže námraza se už rozpustila, po procházce čistý - v lese je všechno zmrzlý na kost,takže se o trávu a křoví a pomocí samočistících chlupů uvedli do stavu,kterej je opravňoval ke vstupu do domu ještě netuší,že bude týrání malých psíků,plánuju trimovat Ferdu a vyčesat ostatní,zvlášť F začala nepředstavitelně línat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2011 14:26
- Nahlásit

jana33
závidím, že můžeš chodit v tuto dobu na procházky - já sedím v práci a dřu
za chvíli odcházím na druhou lekci angličtiny

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání