Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:11 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

jana33 no jo, se ani nedivím, všechny výstavy - Zahrada Čech, Můj dům můj hrad apod se stali přehlídkou wietnamských stánků a jsou o ničem, pro psy je to malé - jsem zvědavá jaké budou ohlasy na dvoudenní výstavu kdy každý den budou všechny plemena - jako Brno to umí, na LTM to myslím bude velké sousto. Ale raději nekritizuju, jednou jsem pochválila a hned jsem to odnesla - tak si nedovedu představit co by se stalo po mé kritice

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:26
- Nahlásit

Vlasta
Cos chválila? Tak jde o organizaci,místa tam zas není tak málo, loni bych řekla,že byla zabraná max. polovina plochy. Každopádně letos uvidíme a příští rok už nebude nic ještěže v Lounech začali dělat aspoň krajskou. Vlastně tu chtěj letos udělat na podzim i v Lt,asi chtějí poslední rok max. využít nebo co

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:53
- Nahlásit

jana33 chválila jsem Brno a nesmím do Prahy
Jinak v Lt ty betonové plochy na které paří v květnu slunko jsou nic moc... loni jsem tam málem chcípla

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 21:01
- Nahlásit

Vlasta
To jo,ale to si pamatuju i z Brna, když jsem tam byla s kamarádkou vystavovat kokry,tak oni byli uvnitř v hale a labroši běhali přímo na betoně,taky bylo asi sto stupńů.
Lońský Lt mi nepřipomínej,den předtím hnusně, hlásili déšť i zimu i na výstavu, já tam pak v tom pařáku běhala ve svetru

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 12:01
- Nahlásit

Vlasta
No díky, to ani nestálo za řeč - oblastka. Jen jsem doufala, že si malinko zvendu náladu od toho Déčka. A hlavně - konečně něco, co máme za rohem, tak jsem vyrazila. Posuzoval Fr. Pasák. Kupodivu se mne prvně někdo zeptal, co máme za zkoušky, když jsme v pracovce, a dokonce přišel a povídá: to vypadá na pracovní typ fenky, opravdu s ní pracujete?? No a završil to tím, že je to golden trialáček.

Teď už jen Budějovickou mezinárodku, na víc bohužel nejsou zatím penízky, uvidíme co dál. Dali jsme se s Michalem do přestavby našeho nového bydlení, tak peníze budeme cpát tam.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 14:17
- Nahlásit

Aktualizace webu:
http://gr-charlotte.webnode.cz/stenatka/

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 17:39
- Nahlásit

bilksa
To se divím,Pasák u labrošů nechává vyhrávat vždy ty největší bečky.
Pesák krásnej,akorát teda píšeš,že je krémovej a na tý úvodní fotce vypadaj oba s Charlot jak zrzavci zrzavý

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:11
- Nahlásit

Musím vykecat, že Zuzka veze z Polska fantastický úspěch - podrobnosti a upřesnění jaký nechám jí - snad už má doma zapojeno a ještě dnes nám to sem napíše

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:17
- Nahlásit

Vlasta
No tos toho vykecala

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:53
- Nahlásit

Vlasta
Co napínáš!! To je nefér!!!
jana33
No nese zlatou vlohu, ale je světlejší než Charlotte.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:46
- Nahlásit

Néé, nechci kazit Zuzce radost ze sdělení, ale byly s Lexynkou mimořádně úspěšní fakt a to nejen ve své třídě, ale daleko výše..

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:47
- Nahlásit

Vlasta
No tak jsem si myslela, že to nebude jen ve své třídě. Každopádně se už nemůžu dočkat, až se Zuzka pochlubí!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:15 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdar vespolek.
Domů jsem dorazila v osm večer.už máme položené krásné lino,ale to je všechno,nábytek a věci jsou na hromadě,takže i PC.Tudíž info až dnes ráno:
Byla jsem s Lexy spolu s Danou H. a její Rozárkou CH.Štěstí na Zelenogorské( podle mně asi na úrovni oblastky) výstavě v Polsku - ale Cac se tam zadával( tedy CWC).Z Polska máme jedinný titulek a tak jsem tam vyrazila zkusit štěstí.Bylo veliké a bylo to moc příjemné,ikdyž úrověň psů bych si tipla na našich oblastkách je o hodně vyšší .Už se nedivím,že čeští psi jezdí odtamtud s tituly a vyhrávají soutěže.Kdyby nedorazili psy z Čech,tak nevím,co by rozhodčí mohla vybrat.No zkrátím to.Lexy vyhrála třídu pracovní nad Jill Líby Štorkové,pak byla nejlepší fena nad Bášou a Corinkou opět Čr a jedné polské feny velikosti Greena.,pak jsme si vystály pěkným postojem BOBa,protože pohyb nemáme zrovna příkladný.V závěrečné soutěži XIII.sk skončila Lexy na BIG3. za špringlem a kokrem,který nakonec byl nejl.pes výstavy.Tak to byl náš úspěch,no.Danči Rozárka docela zlobila a skončila za Martiny Bášou V2 v otevřené- kde bylo nejvíce fen - 6 kousků.Celkově tady bylo přihlášeno pouze 23 goldenů.

Irča
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:19
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko moc moc moc gratulujeme!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:22 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T
jedné polské feny velikosti Greena.

No a my ještě jednou gratulujeme

Já jsem to včera říkala Evě Š. že z Polska už něco máte - tak co už to tedy je PL CH ???

Irča
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:29 - Změnil/a: Irča
- Nahlásit

bilksa
Chválím výběr ženicha!!!!!

Irča
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:31
- Nahlásit

Se teda omlouvám, že jsem k vám tak vtrhla, ale musela jsem Zuzce ještě jednou někde pogtratulovat

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:32
- Nahlásit

bilksa
gratulujeme k úspěchu na výstavě, věřím, že sis tam určitě opravila chuť po Déčku. A ohledně trialového goldena jsi mě fakt potěšila, je vidět, že ho pan Pasák nikdy neviděl.

Zuzana T
Zuzi, ještě jednou velikánská gratulace!!! Jste šikulky!!!

Vlasta
Už pracuji na fotkách.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:46 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Irča
Nám to tedy vůbec nevadí - přece nebudeš pořád na goldenforu tam to moc nežije - to nemyslím nijak ve zlém - občas tam nakouknu, ale jsou tam velké prodlevy v komunikaci,občas.
EvkaS
super - už se těším

Nevíte někdo jak dlouhá má být šňůra na barvu - koukala jsem že mají 6m,7m - a je to nějak předepsané na zkoušky??

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:28
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko moc gratuluju, to máš jistě obrovskou radost
Vlasta
já mám 10 m, minimum je 5 m. Doufám teda že nekecám, přece jenom na posledních zkouškách jsem byla v říjnu 09... ale tohle se snad nemění.
ono je lepší tu šňůru mít delší, páč pokud je pobarvená stopní dráha nakapaná v "bordelu", tak se ti různě zamotává do ostružiní, zachytává o pařezy a podobně a je lepší mít rezervu, aby sis psa zbytečně nestrhla.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:56
- Nahlásit

Ketrin1
díky - tedy je lepší mít tu kulatou koženou - ta se zadrhne méně než textilní že jo? A obojek? Vím že s obrtlíkem, ale koukala jsem na internetu a mají samé divné - nebo se mi to zdá. Viděla jsem na všestrankách takový hodně široký - je to lepší a nebo stačí standardní šíře co tam vidím - cca 2-3cm?? Greeny potáhne jako prase - to dělal už při nácviku vleček, než jsem ho začala pouštět - tak se mám na co těšit

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:03
- Nahlásit

Vlasta
noo, já ani s obrtlíkem nemám, jen jednou jsem si ho půjčovala od kámoše na nějaké všestranky, jinak jsme to vždycky odchodili s obyč koženým širokým stahovákem zapnutým na nestahování, používala jsem ho jen na barvu, takže nasazování už bylo součástí takového toho rituálu - psi už věděli, co bude.
Obrtlík je ideál, ale myslím že není nezbytně nutný, ty opravdu pěkné obojky jsou dost drahé a člověk to zas tak často nepotřebuje.
Táhnout může, přímo by měl - jít "zalehlý v řemeni", ale nesmí letět moc rychle. Moje psy barva vždycky hodně bavila a mě tím pádem taky, akorát je to náročné na čas.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:13
- Nahlásit

Ketrin1
já jsem právě našla s obrtlíkem za 200 i méně, ale ty byli malé - ta šňůra je větší palba - kulatá kožená za necelou 1000 - a myslím, že byla 7m, na zakázku prý udělají delší... tož to je děs. Kdysi v Praze na výstavě býval stánek a tam dělali sedláři obojky a vodítka - metr té kulaté kůže stál kolem 30Kč/m a dát na konec karabinu snad není taková přidaná hodnota aby to bylo tolik. Byli někde z Jaroměře Josefova - škoda že jsem na ně ztratila vizitku.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:17
- Nahlásit

Zuzana T
Obr gratulace a nesnižuj úroveň výstavy,prostě jste hvězdy
Vlasta
Ty obyč obojky na barvu i s obrtlíkem se dají sehnat okolo tří stovek, to docela jde.
Já mám problém barvu sehnat, myslivci vždycky zapomenou a na jatkách,u řezníka jí neprodávaj,nedávaj,že je to zakázaný

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:18
- Nahlásit

http://www.kone-rokytnik.cz/product/barvarska-snur a-z-kulate-kuze-10-m-669/

tady je levná 10m - kožená, ale na co je ta přezka a má to vůbec karabinu a nebo jak se to zapne??

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:19
- Nahlásit

Vlasta
ta šňůra je větší palba - kulatá kožená za necelou 1000 - a myslím, že byla 7m,
no to je teda palba, kup normální 10 m stopovačku, ta je za nějaké 2-3 stovky, ne? a uplně stačí. Úspěch na barvě netkví ve špičkovém vybavení

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:21
- Nahlásit

Irča
Vítej mezi převážně náš babinec a sem tam jeden -dva chlapci.Děkuji za gratulaci.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:26
- Nahlásit

jana33
že by už se sehnala jen ze známosti?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:27
- Nahlásit

Ketrin1
chápu, ale na 10m stopovačce jsem cvičila Kejsu - normální stopy - a ta se zacuchává i na holém poli a nabírá na sebe větvičky a suchou trávu - měla jsem kulatou. Ta plochá pálí v ruce jako čert....
Ještě poraď jak se měří obojek - Green má takový přetahovací přes klavu - kožený - a je to 50cm - ale nerozepíná se, je to prostě okolo krku 50cm. A jak to myslí u těch barvářských obojků - mají 50,60,70, cm - a je to ten max. rozměr a nebo min a nebo střed - asi je tam více dírek na různé zapmutí, ale nevím který chci....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:28
- Nahlásit

jana33
já mám možnost mít protekční, ale jenom do konce roku - a pravda zakázané to je...

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání