| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 17:12 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Eda
Je to na ZŠ - 1. stupeň a hudebka, tak jestli je to s bytem, začnu o tom uvažovat... Páč z platu si vrtulník nekoupím...
Zuzana T
No neříkej dvakrát, už jsem uvažovala, že bych se na chvíli zkusila chytnout v Praze a bydlela zatím u tchýně.
Vlasta
Vlasti, taky jsem si říkala, že práci najdu, ale tady u nás je to teď s prací fakt bída, nezaměstnaných je tu jak blázen, takže se každý drží, kde může.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 19:49
- Nahlásit
bilksa a kdo si tu práci kde nedrží??? - vždycky to je tak, že sice každý - včetně mě - nadává, ale je rád že má alespoň něco a bojí se, že o to přijde....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 20:45
- Nahlásit
Vlasta
Tak, tak, to je doba...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:33
- Nahlásit
no, jsou mnozí co si i teď vybírají... třeba jeden známý aktuálně nemůže sehnat prodavačku do řeznictví v centru Liberce - když vyprávěl ty důvody, co mu zájemkyně uváděly, proč jim to nevyhovuje, jsem jen zírala.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:53
- Nahlásit
bilksa
1. stupeň a hudebka
po mně "zbyde" 2. st. angličtina bez bytu...
Ketrin1
když vyprávěl ty důvody
a co třeba? že by musely dojíždět do práce JEDNU hodinu? to je v nás celkem často, ne?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2011 21:55
- Nahlásit
jana33
Hehe,nějak pochybuju,že se Šárce bude chtít z jižních Čechy dojíždět ku Praze
Jani, je vidět, že z Tebe mluví neználek
naše ZŠ je supr čupr!!! a určitě byto "stálo za to"!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 06:59
- Nahlásit
Eda
že by musely dojíždět
to ani ne... spíš že by tam musely, jaksi, pracovat... na rozdíl od Kauflandu kde prý si můžou v prac.době 2 hodiny pospat ve skladu - přísahám, že si nevymýšlím
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:13
- Nahlásit
Ketrin1
My máme v práci síť firemních prodejen a vím, že prodavačka tam maká skoro za min.mzdu do večera a přes víkendy - takže fakt nic moc.. to bych dělala v nouzi nejvyšší - i když zase jak se říká - nikdy neříkej nikdy
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 07:25
- Nahlásit
Vlasta
Tohle je za celkem slušné peníze - relativně, regionální průměr, rozhodně ne za min.mzdu... no asi je podpora zajímavější.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:11
- Nahlásit
Ketrin1
aha tak to jo. No divím se, že by si prodavačky mohly v Kauflandu pospat ve skladu - tyhle firmy to mají tak precizně zmáknuté že bych se divila kdyby to šlo... kdysi jsem dělala konkurz na šéfa potravin když se otevíral Kaufland u nás - a po třetím kole výb.řízení jsem na další nešla - měla jsem ještě jiné možnosti a ty jejich vzorce chování naplánované na každou možnou situaci by mi časem asi lezly na nervy.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 08:55
- Nahlásit
Vlasta
Taky se tomu divím a hlavně si myslím, že vždycky musí být příjemnější a pestřejší práce v malém kolektivu a malé prodejně.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 12:41
- Nahlásit
Dámy, já bych chtěla být v příštím životě kominíkem nebo automechanikem (v případě, že by mi nevyšlo rentiérství nebo výhodný sňatek)... to jsou tedy pálky, co si ti pánové účtují!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:16
- Nahlásit
Já jedině kominík,budu v balíku a ještě budu nosit štěstí
Tak jsem právě odeslala přihlášku na krajskou v MB,ale asi rezignuju na klubovku v Humpolci. Na konci května je ta dvoudenní tady u nás a dvě víkendový výstavy v jednom měsíci,to už je dost finančně náročný
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:22
- Nahlásit
Eda
v případě, že by mi nevyšlo rentiérství nebo výhodný sňatek). taky bych brala tuto variantu
Jinak souhlasím s automechanikem - spíše s majitelem servisu, to je lepší... včera jsem vyzvedávala fakturu za opravu prasklé hadičky na zadním ostřikovači na 6 tis. - říkala jsem pánovi co mi ji dával, že být to moje auto tak si raději to zadní okno polévám kyblíkem než dávat 6 tis. za prasklou hadičku - koukal tedy nechápavě, to jo... ještěže to auto je služební
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:32
- Nahlásit
Vlasta
opravu prasklé hadičky na zadním ostřikovači na 6 tis
Ta hadička je ze zlata??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 13:55
- Nahlásit
Eda
Hm, tak angličtinu bohužel nee. To bych spíš potřebovala doučit já. Každopádně, kdybyste některá o něčem věděla v Praze, ideálně s bytem, dejte mi vědět.
Jinak u nás ráno letošní rekort - minus 20°. Teď už je to lepší, na procházku jsem vyslala Michala s kamarádem, jdou dneska opět několik kiláků a mě nějak pobolívají nožky, tak si je hodím nahoru.
Vlasta
Jsou to šílený pálky, no psala jsem to tu, kolik nás stál auto, kvůli splácení musím omezit výstavy, takže asi nepojedu ani jarní Ml. Boleslav, i když ta mne tedy mrzí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2011 14:20
- Nahlásit
Ketrin1
není, ale u dvojkové Fabky se musela rozdělat celá palubka aby se technik dostal k tunelu, kterým je ten ostřikovač tažen celým autem dozadu - auto bylo kvůli tomu 2 dny v servisu.
Zapnula jsem si zadní ostřikovač a voda mi tekla skrz vnitřek palubky na nohy u řidiče závada se projevila v únoru - loni v září skončila záruka
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 07:44
- Nahlásit
bilksa
napsala jsem Ti e-mail
jo, a úplně nejvíc se těším teď na prohlídku auta, kdy opět řeknou auto ok a stálo to x tisíc... ach jo...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 07:50
- Nahlásit
Jéé, můj oblíbený pátek. Od pondělí mrzneme v kanceláři protože nám v těch mrazech málo topí - dneska poprvé je tady teplo a protože přes víkendy se netopí vůbec - už teď se netěším na pondělní kosu - asi si půjčím vaťáky od manžela a nebo použiju své báječné termoprádlo...
Včera jsem se musela smát, odpoledne se trochu oteplilo, ale málo a Greeny si na louce myslel že už se v té louži může vyválet - jenžéééé ona ještě nebyla natolik povolená aby to šlo - ale ten pokus byl dost směšný
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 09:31
- Nahlásit
Vlasta
už jsem si myslela,že nepoukážeš na páááteček !
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 10:08
- Nahlásit
Zuzana T
no přece tradice - mám ráda pátek fakt - kdybych byla rentiérem tak by mi to bylo šumák
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 12:05
- Nahlásit
Vlasta
já jsem dneska nějaká nanicovatá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:48
- Nahlásit
O mě se pokouší teta M Ale ráno jsme byli s Karlem na obchůzce revíru, viděli jsme muflony,daňky,srnčí a nádhernýho lišáka - obr, přední půlka ryšavá,krásnej límec a náprsenka,zadek a ohánka do černa
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:59
- Nahlásit
jana33
ježiš nestraš,já mám naplánované daně
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:02
- Nahlásit
Zuzana T
Hele,zatím jsem neblia,tak to třeba bude "jen" velký bolení hlavy
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:13
- Nahlásit
Zuzana T
co Ty všechno neděláš?? Daně... děs!
Včera nám na schůzi domu řekli že budeme zateplovat celý plášť, střechu a vůbec všechno + hydroizolaci kolem celého baráku - investice asi 10 mega, na fondu oprav jsou 2 miliony, čili 8 mil.půjčka a splatnost 4 roky - tak nám asi tak o 3 tisíce zvednou nájem - fakt už mě to štve.. doufám, že alespoň část ušetříme na topení.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:14
- Nahlásit
Eda
Díky, mrkla jsem na to.
Vlasta
Joo, páteček taky můžu.
jana33Zuzana T
Holky, nestrašte!! Na víkend, fuj, pryč s tetou!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:25
- Nahlásit
Vlasta
to nás čeká též
jana33
Ale až uvidím ten bordel,co můj muž považuje za účetnictví,tak mi určo také rozbolí...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:29
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, chlapi, já když to dávám dohromady taťkovi, tak to je taky neuvěřitelný...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2011 14:33
- Nahlásit
Zuzana T
jako Ozák - mám to do května ..... jako účetnictví...
Dneska mě pobavila spolužačka - neví co dát manželovi k narozkám - tak prý: asi mu zaplatím 30denní pobyt na ukrajinské ubytovně - aby si vážil toho co má doma - v poslední době nevaří a nežehlí, jenom občas vyluxuje - tak jsem jí psala že ten můj dělá to samé, ale luxoval naposledy loni - takže asi půjde na ubytovnu pro bezdomovce - v březnu má taky narozky, takže nadělíme zážitky
|