Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 14:19
- Nahlásit

Vlasta
Já se chystám na tu krajskou do Boleslavy - vždycky si uděláme prima výlet, mám to tam ráda, že je možnost vyvenčit psy.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 14:20
- Nahlásit

Vlasta
no mně se tedy líbí, ale můj názor asi není podstatný, že kašli na to a dělej s ním to, z čeho máš radost - nač se ve volném čase a za těžce vydělané prachy stresovat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 14:29
- Nahlásit

Ketrin1
Jj, já bych se právě letos chtěla více soustředit na zkoušky - ty vyšší a sice tajně bych chtěla ten jeden CAC co nám chybí aby mohl být českým šampíkem - pouze pro ten můj pocit - ale stále více ve mě sílí pocit, že toho nikdy nedosáhneme, takže letos fakt nebudu utrácet peníze za výstavy - oni ty zkoušky taky cosi stojí No a jinak k té radosti - mě baví s ním cvičit, ale zkoušky mě stojí docela nervy - tož nevím, radost mám až když je dobře projdeme - předtím a během žádná radost není, nebo nevím... jestli není někde něco špatně a nebo to tak má být?

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2011 14:40
- Nahlásit

Vlasta
Vy ty zkoušky alespoň pořádně projdete! Já ze Charlotte šílím - zatím vždy něco vymyslela, aby paničku připravila o nervy. A když už konečně šlapala tak, jak je jejím obvyklým zvykem, tak nám to zkazili rozhodčí.

Takže já to u nás vidím na mysliveckou praxi, kde si to obě opravdu užíváme a já z ní mám ohromnou radost.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 00:14
- Nahlásit

Tak jsem se terpv dostala do postele - v deset jsme vyráželi dohledávat tátovi prase. Charlotte byla moc šikovná - tentokrát jsem ji neměla na barvářské šňůře, ale na volno. Krásně sele navětřila, jen se jí chvíli nechtělo u něho hlásit, až po chvilce. No a pak nás čekalo vyvržení, než se to udělá, tak to přece jenom chvilku trvá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 07:14
- Nahlásit

bilksa
Ty jo, Vy tedy jste šikovné....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 08:23
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, jen s Greenem pracujte. Letos si doděláte šampíka práce, a to si myslím, že je daleko cennější titul. Já se letos chystám aktivně zúčastnin pouze klubových výstav a pokud bych měla s kým, tak bych vyrazila na nějakou výstavu do Polska nebo na Slovensko. A vůbec, mně se Mydlíček líbí!!!

bilksa
Tedy vy jste šikulky!!!
Jinak na krajské v Bolce se uričtě uvidíme, budu se těšit.

Jo a včera mi přišly všechny papíry ke krytí apod. Je toho docela kupa, musím prostudovat co se kdy a kam posílá, aby to nezvrtala. Paní Maříková je fakt rychlá. Vždy všechno obratem zařídí.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:26
- Nahlásit

bilksa
Gratuluju. To máš výhodu,že Charlotka sama od sebe hlásí, Samouš i Rozárka nehlásí,resp. Samouš hlásí jen když na něj prase řve tak si pokecá proto chci Fanču naučit na barvu jako na hlásiče,ale bude to naučený,od přírody to taky nemá

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:30
- Nahlásit

Už jsou výsledky Brna na ČMKU dívala jsem se na goldeny - jestli i labroši nevím...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 10:49
- Nahlásit

Vlasta
Každopádně v sobotu koukám,že šest goldenů v šampíkách dostalo V1 labradoři už konečně taky jsou

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:14
- Nahlásit

jana33
jdu se podívat - to jsem nezaregistrovala - jenom jsem koukala na Déčka, že jich tam je nebývale mnoho....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:35
- Nahlásit

Nojo, fakt je tam těch V1 ve všech třídách nějak moc.....

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 11:38
- Nahlásit

Vlasta
To chtěli asi vyvážit ty déčka

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:17
- Nahlásit

jana33
no jo, vidíš to mě nenapadlo - asi jo

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:34
- Nahlásit

a v šampionech psech 6. nebyl nikdo 1. pátého byl náš tatík Hugoušek
no chtělo by to taky uvádět rodiče, takhle u těch neznámých-mladých jedinců člověk neví nic... ale to už bych toho chtěla moc

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:11
- Nahlásit

Vlasta
EvkaS
Díky holky, mám z ní radost, je to šikula. Evi, tak to se budu moc těšit. Budeš vystavovat, nebo jen čumenda?? Jo, co jsem slyšela, tak všichni si paní Maříkovou chválí, že je to fofr.
jana33
My jsme včera chytali barvu, že si půjdeme zacvičit, uřízneme hlavu, tak uvidím, jak jí to půjde. Na zkoušky budu ale cvičit asi na vodiče protože jí mrše už nevěřím. Jak ji znám, tak by zrovna ani nehlesla. Ona hlásí i její máma, tak to asi podědila.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:34
- Nahlásit

bilksa
Já jí na zkoušky taky budu připravovat jako vodiče,to je jistota,ale v praxi bych potřebovala,aby hlásila
Ketrin1
Buď ráda,že jsou výsledky,už to vypadalo,že se labíci a zlatáci neúčastnili

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 15:55
- Nahlásit

Dobrý podvečer,tak jsem zpět z krásných bílých italských hor.Tady je samé bahno a zataženo - fuj.Chci zpátky!!
Co je v pejskařské obci nového ?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 16:28
- Nahlásit

Zuzana T nazdááár, nového nevím nic a nudím se doma. Tož tak asi - právě jsem si četla loňský zpravodaj RK a do toho nového PPČ - ani se mi nechce jít ven se psama.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:08
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj lyžařko!! Závidím hory, tady celý týden nic moc, v pondělí nám tu napadlo, ale hned to slezlo, dnes je to stejné, ráno krásně chumelilo, teď opět bláto.
Vlasta
Taky jsem listovala novým PPČ.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:20
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
co je tam nového,já už ho nekupuji?
Mám přes sto fotek,tak až se naučím s rajčetem,tak je zveřejním.Nádhera,bezva lyžování a odpočinula jsem si jako už dlouho ne.A to tiramisu!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 17:29
- Nahlásit

Zuzana T no tak tiramisu můžu taky!!! PPČ docela ujde, Brychtová uvádí nový seriál článků o výstavách, docela mě baví číst poradny výcvikářů sporťárny, zajímavé je čtení o chovatelce NO a veterinární příběhy. Já ho zatím kupuju, přestala jsem kupovat Psí svět - to už bylo o ničem.
Jinak jsem koukala, že z ČMKU zase zmizely výsledky sobota Brno. Asi budou opravovat těch 6 V1 v jedné třídě. Zuzko co aktualizace??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:08
- Nahlásit

Vlasta
Vlastičko,dneska jsem dorazila z Livigna a před hodinou mi syneček nainstaloval opravené PC.Do té doby jsem zápasila s manželovým notebookem.Dej mi čas-- sííím.Musím vybrat to nej od Evy a Evy a Míry.,pak to upravit na web,napsat výsledky atd atd.
Stihla jsem akorát dát něco na FB,kam ty skoro nechodíš - haha.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:22
- Nahlásit

Zuzana T tak já se na FB podívám - mě to totiž na FB neba... a neboj, to já jenom tak hartusím jako, abych se měla na co dívat - Evka Š. by Ti to určo potvrdila že ji taky prudím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:30
- Nahlásit

Vlasta
Už aby jsi měla ty stránky,počkej,jak tě budeme honit !

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 18:59
- Nahlásit

Vlasta
Jo, to si smlsnem. Já jsem to teď taky hrozně flákala, chtěla jsem se do toho teď o víkendu pustit, tak jsem něco udělala, ale smazala jsem si, blbec, všechny posudky z výstav.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:32
- Nahlásit

Zuzana Tbilksa jj, Evka říkala v březnu, tak uvidím jestli to stihne. A taky jestli bude co psát....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 19:35
- Nahlásit

Včera jsem se dívala že RS už má stránkách propozice na Třebíč na WT - jako pojedu, ale docela by se mi líbilo i zatrénovat si s tou rozhodčí co chová goldeny a pracuje s nima, ovšem za 700 dusit Greena den před WT asi nebude to pravé... tak fakt nevím, asi pojedu jenom na WT.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2011 22:06
- Nahlásit

Přidávám fotky s kunou a seletem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 08:30
- Nahlásit

bilksa ty jo - ta kuna je velká !!!

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání