| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:52
- Nahlásit
Zuzana T
jéé, kam to až jedete 1000 km? Užij si to!
my byli včera na večerním v Herlíkovicích, (25 km) ale paráda
Vlasta
vot eto maja sabaka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:55
- Nahlásit
Ketrin1
no jo, kolega ještě pokračoval: éto noga - četýre! éto glava - adinaja..... jsme se taky po ránu váleli smíchy... to by asi Ericson koukal, kdybych mu to tam povykládala
ČMKU stále stávkuje co? Naše výsledky nikde.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:59
- Nahlásit
Zuzana T
Závidím!! Já se letos asi na lyže nedostanu.
Vlasta
Neboj, budu se chovat slušně. Sakra, já jsem tu pod dohledem - normálně mi ale dělá mamču Zuzka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:03
- Nahlásit
bilksa
no Zuzka je před dovolenou a nemá čas, tak si zvykej na tetu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:04
- Nahlásit
bilksa
To máš jedno,baba jako baba.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:09
- Nahlásit
Ketrin1
Do Livigna v Itálii,byli jsme tam už jednou a super polyžováníčko.Máme apartmán na konci údolí,takže pohodička,klídek.Všude se dá skibusem i se psy.Jedinný trochu problém je manželská postel s jednou velkou dekou.Beru si svojí,minule jsme s manželem o ní stále přetahovali.
No je to divné s těmi výsledky - ostatní je mají už dávno.Asi je někdo vyhodil ...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:15
- Nahlásit
Vlasta
to je bomba,to by chtělo někdy zkusit
Zuzana T
Tak si to užijte,a půjčte lyže i psům,ať si taky užijou
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:31
- Nahlásit
Zuzana T
nojo tak to je dlouhá cesta, já to tam znám jen v létě, ale naši chlapi s kamarády jezdí buďto tam anebo do Bormia. Štěpán si v Livignu před 2 lety způsobil na snowboardu menší otřes mozku a zhmoždění krční páteře tak bacha
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:36
- Nahlásit
jana33
už jsem to zkoušela na rakouského výcvikáře na tréningu WT - ptal se jestli já jako dojč a nebo engliš - tak jsme na něho vybalila že ne, že ja pa rusky - jenom se zasmál, potom mi tlumočila Míša
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:39
- Nahlásit
Ketrin1
nápodobně.mého muže jsme poslední den vezli domů se zlomenou holenní kostí - to byla cesta hrůzy.Před dovolenou nám ukradli auto,tekže jsme jeli 4 dospěli a dva psy ve vypůjčené Fabii s ohromnou rakví nahoře.Dovedete si představit tu jízdu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:42
- Nahlásit
Zuzana T
Ketrin1
hmmm, máte tedy fajnšmekrovské dovolené
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:46
- Nahlásit
Ještěže nelyžuju
Vlasta
Tss,amatér neuměl rusky,jo?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:56
- Nahlásit
jana33
nooo, sem se taky divila - takový světový jazyk
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:57
- Nahlásit
Zuzana T
hele teď jsem si vzpomněla na tu jízdu na Jiřetín a potom z Děčína - vy to máte vůbec adrenalinové co??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 10:58
- Nahlásit
Vlasta
Náhodou,já považuju ruštinu za jeden z nejhezčích jazyků. Angličtina ani němčina se mi nelíbí
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:03
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, tak si hezky užijte dovču. Tady už od rána leje, takže to vypadá na dosti blátivý víkend i blátivý trénink. Včera se Bocce smekly nohy na trávě a rázem byla z půlky černá. Prďolka jedna!
Jinak už máme opravené autíčko. Měnil se celý spojkový blok plus kuláky, protože na našich silnicích prostě déle, jak dva roky nemají šanci vydržet. Díky tomu, že jsme sehnali součástky levněji, tak nás to přišlo jen na 15 tisíc. Nicméně padlo rozhodnutí, že bude asi jiné auto. Tak uvidíme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:07
- Nahlásit
EvkaS
Vlasta
Díky,vynasnažíme se nedělat blbiny a adrenalin necháme v klidu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:39
- Nahlásit
EvkaS
mě u Fabky praskla hadička co vede k zadnímu ostřikovači, bohužel tak blbě, že když jsem ho pustila tak mi to teklo palubkou na nohy za jízdy. Servis musel rozebrat celou palubku( prý to u dvojkové Fabky jinak nejde) a bylo to na dílně celý den - faktura asi za 6 tis. - kvůli prasklé hadičce - ještěže je to auto služební....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 11:51
- Nahlásit
Vlasta
Jestli máš katalogy, tak výsledky goldenů jsou u mě na FB ve fotogalerii...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 12:56
- Nahlásit
Mira A
jsem je oba doma vyhodila - věřil bys tomu?? A to proto, že je vždycky skladuju a překáží mi a vyhodím je až po roce a taky v očekávání okamžitých výsledků na webu ČMKU jako vždycky že jo
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:24
- Nahlásit
Vlasta
Ale jo, věřím tomu! Já to dělám taky tak
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:59
- Nahlásit
Zuzana T
Itálie je prý nádherná!! Já jsem byla nejdál na lyžích v Rakousku, ale Itálii bych si tedy taky nechala líbit. Snad jednou až se vyhrabeme s peněžního srabu...
EvkaS
Tak to jste to zmákli celkem levně - nám se na novém autě rozbilo turbo, vačka, filtr pevných částic, no ještě něco a vyšlo nás to na 55 tisíc. Na to, že jsme si v červenci to auto koupili.... No a jelikož vydělává jen Michal, tak jsme si půjčili od táty a teď jen splácíme a splácíme. Ani nevím, jestli budu mít peníze na Albeř.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 15:21
- Nahlásit
Budte v klidu,naše anabáze s autem skončí u soudu. Nemáme co dělat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:26
- Nahlásit
jana33
No tak to je taky pěkný...
Mám dotaz - v čem jsi dělala zkoušky z myslivosti?? Nemůžu sehnat nic slušného mysliveckého na sebe. Uniformy se mi líbí, ale pět tisíc nemám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 18:33
- Nahlásit
bilksa
Měla jsem klasický kalhoty,zelenou halenku,sáčko. Uniformu nemám do dneška,jen jsem si na Aukru sehnala zelený sáčko Prosím tě,kdy ty zkoušky děláš? Vždyť jsi teď začala,ne? Jinak kdyžtak mám zpracovaný nějaký otázky,tak ti je můžu poslat,dávám je kamarádce,co taky letos "myslivečkuje"
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 22:40
- Nahlásit
jana33
Zkoušky máme až v prosinci, ale s mýma 160cm se zelené shání fakt strašně těžko, tak musím začít už teď. Snad něco seženu, potřebuju, aby přišla do módy zelená i v normálních obchodech.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 09:32
- Nahlásit
bilksa no jo, v dětském zelená moc nefrčí, ale v běžných velikostech se sehnat dá. Já mám všechno zelené z výprodejů, včetně zeleného kostýmku co jsem měla v sobotu v Brně. Ten stál jenom 600 v OP Prostějov, bohužel čistírna je za 300, takže ho moc nenosím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 11:22
- Nahlásit
bilksa
Zkus sledovat aukro,tam se občas něco najde. Hele,a takový ty modní obchody,co jsou ve všech nákupních centrech,tam bys nic nesehnala? Mě přijde,že tam mají výhradně velikosti pro panenky.
Jupíí,zima se vrátila,napadl snížek
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 16:50
- Nahlásit
jana33 vůbec nesdílím Tvoje nadšení pro sníh. Ráno už jsou slyšet ptáci, těším se na jaro.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:17
- Nahlásit
bilksa
Ty jo, co jste to koupili za autíčko? To jste do něj tedy vrazili pěkný balík za tak krátkou dobu. To naše už toho taky za těch 5 let spolklo docela dost.
jana33
Já tvé nadšení sdílím, ale bohužel u nás ani vločka.
|