| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:41
- Nahlásit
EvkaS
"žlutý gen", páč tento druh chování se projevuje výhradně u žlutých labradorů
a co to je? neznám, nevím...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:53
- Nahlásit
Ketrin1
no nekeéé - kde to je - já se chci podívat
jana33
Greeny dělá to samé, na honu když jsem čekali na odvoz tak dlouho skákal po kusu ledu až sebou říznul a dopadl na záda - jenom heknul - ale otřepal se a vstal a dobrý, nic mu nebylo. No on je v podstatě taky trochu žlutý. A skákat dovede i když jde po schodech dolů - taky sebou párkrát praštil, ale nenechá toho.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 14:58
- Nahlásit
Vlasta
přes mě to na fb nějak najdeš
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 15:02
- Nahlásit
Vlasta
Haha,Fandul má vždycky jedno za čas zásek na schodech,kdy se bojí je vyjít. Důvod? Pravidelně si narve držku asi pěti hračkama,včetně plyšovýho prasete,kterýho courá po zemi, a samozřejmě se pak na schodech přizabije. Pak sedí dole a řve,že schody koušou, pak jí to zase přejde a celá anabáze se opakuje,protože na to,aby se poučila,jí právě chyběj ty mozkový buňky Když jde dolů,bere schody na dvakrát,nějaký chození po jednotlivejch schodech nepochopila
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 15:19
- Nahlásit
jana33
to já se slzou v oku vzpomínám na dobu, kdy se Cora bála schodů, teď si pokud jsou otevřené dveře chodí nahoru jak se jí zamane a tam škodí, krade, žere a přemísťuje věci žluťáci přijdou domů, lehnou si a civilizovaně relaxují, zatímco ona pořád vyvíjí nějakou aktivitu tož nevím jak je to s tim žlutým genem ?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 16:08
- Nahlásit
Ketrin1
Já nemám na co vzpomínat, Fandule si už ve čyřech měsících odstranila příčku z dětský ohrádky a vydrala se po schodech nahoru,kam se jí panička schovala dodneška nechápu,jak to dokázala
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 18:29
- Nahlásit
Zdar vespolek.
Tak u nás na ledu s sebou práskám akorát já,čuby jsou šikovný!
Evka S
Stále platí tvé handlerské ruce na Brno???? A foťáček také vezmeš ,viď.Budete tam s Mírou tři a i tak asi nebudte stíhat ,je nás mnogo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 18:41
- Nahlásit
No my jsme sice zlatý, ale žlutý gen bude fungovat stejně. Dnes jsem Charlotte střihala na jídelním stole a ona z něho seskočila na dlaždice, takže dopadla a rozjely se jí všechny čtyři nohy. Já myslela, že ji zastřelím.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 19:09
- Nahlásit
bilksa
ještě že jste už po RTG
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 19:11
- Nahlásit
Aktuální foto Charlotte:
Zuzí, prosím zkoukni to, co mám Charlotte přistřihnout?? Na té druhé fotce má tu oholenou nožku...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 20:01
- Nahlásit
bilksa
Na fotce to ani není poznat,že byla oholená,to chce vidět na živo.Ostřihaná je je pěkně.Možná na předních tlapkách,zastřihnout chlupy mezi tlapkou a posledním polštářkem - zdá se mi to nezarovnané.Jinak až ji uvidím v hale,takhle se to těžko posuzuje. Na fotce je to OK.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2011 20:30
- Nahlásit
Zuzana T
Je, tak to jsem ráda, že se to ostřihání dá zkousnout. Na živo noha poznat je, ale já o ní vím, tak to vnímám víc - laici si toho ani nevšimli. Jsem moc ráda, že to zarostlo takhle rychle - to jsem ani nečekala.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 08:52
- Nahlásit
Dobré ránko!
Dnes nikdo? U nás pěkná zima - minus 13 a mlha jako mlíko, ale vypadá to, že by se snad mohla rozpustit. Dneska nám mění kotel, takže se jdu nabalit, abych tu nezmrzla.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 09:05 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Eda
"žlutý gen" je hromadné označení pro žluté labíšky, kteří se vyznačují občas nevysvětlitelným chováním.
Zuzana T
Zuzi, platí. Budu tam už do rána. Moc se na všechny těším. Foťáček bude v pohotovosti i s novým bleskem a zásobou baterek do blesku. Tak snad se něco povede. A Míra tedy nakonec jede taky?
bilksa
Charlotce to moc sluší!!
Já sebou možná budu mít v neděli i Bocku, ještě uvidím. Aby zavzpomínala na kariéru v kruhu. Tak uvidíte, jak nám dorůstá ocásek. Jsem jí ho trochu upravila, tak je to méně vidět, ale pořád má na konci takovou "štětku".
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 09:50
- Nahlásit
EvkaS
No to je dobře,alespoň bude mít E. Bocku do sbírky odchovů. .Tak to já nechám foťák doma,protože jednak je to prdítko,proti těm vašim a druhak nebudu mít na focení čas.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:00
- Nahlásit
Zuzana T
Nápodobně, budu sama, takže ho ani nemám komu dát. Kamarády mám u flatů a borderek, tak mi ani ty moc nepomůžou.
EvkaS
Jee, děkujeme. Přibrala tři kilča a myslím, že jí to prospělo.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:34
- Nahlásit
Zuzana T
No nevím, jestli by se s Bockou teď měla E. moc chlubit - je to taková žížala bez chlupů.
bilksa
Neboj, něco nafotíme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:35
- Nahlásit
bilksa
vypadáte pěkně - což je nemilé,když jsme spolu ve třídě -.
Snad nás Evička vyfotí v kruhu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:37
- Nahlásit
EvkaS
Jestli bude co.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:42
- Nahlásit
bilksa
Určitě bude - minimálně jak stojíte v kruhu, při běhu, při posuzování a pak u čísla.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:49
- Nahlásit
EvkaS
Jasně, já budu ráda za jednu pěknou fotečku z kruhu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:50
- Nahlásit
U nás je ledovka jak prase, je trochu pod nulou,ale padal zmrzlej déšť a na zemi je po něm zrcadlo. Fandul statečně kulhá,tak to se dneska zblázní,až půjdu s ostatním ven. Nechápu,proč musí pajdat,vždyť my na žádnou výstavu nejdeme
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:59
- Nahlásit
jana33
Asi jenom zaslechla, že nějaká výstava je, tak raději preventivně...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 10:59
- Nahlásit
bilksa
Taky mám ten dojem
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:05
- Nahlásit
jenom zaslechla, že nějaká výstava je, tak raději preventivně
k nám do hvozdů naštěstí nic o výstavách nedolehlo. Ještě by se mi kastrátka rozhárala, to tak
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 11:07
- Nahlásit
Ještě by se mi kastrátka rozhárala, to tak
nestraš
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 12:37
- Nahlásit
EvkaS
haha u čísla...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 13:05
- Nahlásit
Zuzana T
Dneska měla Evča k snídani vtipnou kaši...
Přidávám pár foteček z dnešní prochajdy - bylo tu nááádherně.
Zbytek fotek zde.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:45
- Nahlásit
to je jako v pohádce!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 14:50
- Nahlásit
Zuzana T, bilksa
Jo, kdyby vtipnou kaši - jen bílou Activii. Ale dyť víte, že já u čísel nejraději vidím zlatou barvu.
|