| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 14:57
- Nahlásit
Eda
moje doktorka se taky na homeo netváří - je to jejich boj. Zázvorový čaj je super - prohřeje celé tělo, mám ho moc ráda.
U nás do rána zase napadlo asi 5-10cm sněhu - jako jediné plus vidím to, že mám čisté psy - jinak už mám sněhu plné zuby.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 15:24
- Nahlásit
Tak jsme se vrátili z prochajdy,psiska vylítaný a čistý a jako bonus mi Fanuška donesla krásnej spárek,podle velikosti dančí,tak ho dá hned sušit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2011 16:22
- Nahlásit
jana33
No paráda, další aport. Charlotte mi nic nepřinesla, zdrahla u rybníka a vyválela se v nějaký rybině.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 08:17
- Nahlásit
Huráááá, u nás je konečně sníh!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 09:32
- Nahlásit
zdravím všechny.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 09:45
- Nahlásit
EvkaS
U nás opět připadlo... Je to tu opět jak v pohádce, doufám, že to ještě vydrží.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 10:55
- Nahlásit
Tady taky něco málo přiipadlo a teď začalo megachumelit
Jdu uklízet a dělat kančí gulášek, duševní práce bylo za dva týdny dost
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 10:57
- Nahlásit
jana33
Jee, já bych si to klidně vyměnila. Už se na učení nemůžu ani podívat - neleze mi to do hlavy. No a kančí gulášek....hmmm.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 11:01
- Nahlásit
bilksa
Obávám se,že já jsem s matematikou skončila na základce,když přišly zlomky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 11:05
- Nahlásit
jana33
No tak já se v tom tedy ještě budu matlat...
Nemáte někdo typ na prodejnu nábytku z masivu?? Vybíráme ložnici a obývák.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 13:33 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Koukni sem - není to nic levného,ale kvalita je špičková - máme od nich stůl - nádhera,když ho nablejskám a není uslintaný od psů .
http://www.rott-nabytek.cz/katalog.php?skupina=7
Dělá hlavně stoly,ale nábytek má v nabídce také.Je to náš kamarád,obchoduje hlavně s cizinou,ale když si něco vybereš,můžu mu zavolat a zkontaktovat vás.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:00
- Nahlásit
Zuzana T
a jaký máš stůl Ty? myslím model? právě také scháníme stůl, ale přiznám se, ty ceny mě zarazily... (když připočítám i židle...)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:08
- Nahlásit
Eda
Nám dělali na míru konferenčák,počkej,kouknu a připodobním.
Ceny jsou velké,nevím,jestli dávají slevu,když je to do Čech.Oni v podstatě celou výrobu posílají do Německa a Švýcarska.Byla jsem letos v létě slavit majitelovi 50tiny a tak nás fabrikou provedl - je to všechno precizní,takřka ruční práce.Ten stůl,pokud ho ve vzteku nerozštípeš, vydrží věky.Pamatuji takový nábytek ještě když žila má babička,tak měla z masivu všechno.Židle jsem měla ještě před 5ti lety doma já.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:11
- Nahlásit
http://www.rott-nabytek.cz/katalog.php?produkt=140 - něco jako tohle,ale obdélníková a místo skla je vrchní deska také dřevo a máme tmavý dub,lakovaný.Mají dvě úpravy,lakovaný nebo voskovaný.
a ještě tady má nějakou nabídku http://www.rott-nabytek.cz/katalog.php?skupina=13
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:12
- Nahlásit
Zuzana T
No ceny jsou tedy pěkný, ale nábytek vypadá opravdu výborně. Líbí se mi ten obývák, ale cena celého obýváku bude šílená.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
písla jsem ti na email
a kterej? Můžu se zeptat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:28
- Nahlásit
Zuzana T
Líbí se mi ten program Cadiz: http://www.rott-nabytek.cz/katalog.php?skupina=14
chtěla bych to nějak nakombinovat.
Teď řešíme, jestli si zatím vybavit nově jen obývák, bez toho, abychom si brali půjčku, nebo i ložnici, ale to si budeme muset půjčit. Spát máme na čem, skříně zatím taky, tak já jsem zatím jen pro obývák a až našetříme, tak ložnici. No nevím...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:29
- Nahlásit
Zuzana T
hmm, při podrobnějším zkoumání jsem zjistila, že stoly jsou hodně hranaté, což k rustikální kuchyni moc nejde. máme klasiku Korynu a o nový stůl si volá už pěknou řádku let
tak musím hledat jinde... ale díky!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:35
- Nahlásit
Eda
JJ,Jestli jseš z Prahy,tak od mého bydliště cca 150 m je starý dvoupatrový baráček - nějaká historická sýpka čičo - plný holandského rustikálu,možná si tam vybereš!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:36
- Nahlásit
bilksa
Určitě jde nakombinovat všechno.Vyber si co by jsi z čeho chtěla a písni mi to a já vznesu " důležitý" dotaz .
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 17:55
- Nahlásit
Zuzana T
bezva nápad, a kde to přesně je? až se vyležím a skončí zkouškový a studentíci odpadnou, vyrazila bych
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Eda
Je to na ulici Práčská v Praze 10 Záběhlicích.Pokud by jsi jela od Hostivaře touto ulicí směrem k Michli,tak je to zhruba v 1/3 cesty,vpravo na parkovišti.
tady:
http://www.google.cz/search?sourceid=navclient&hl= cs&ie=UTF-8&rlz=1T4ADSA_csCZ361CZ363&q=Prodejna+ho landsk%c3%a9ho+n%c3%a1bytku+Pr%c3%a1%c4%8dsk%c3%a1 +ulice%2cPraha+10
a tady mají stránky : http://www.holandskynabytek-best.cz/
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:13
- Nahlásit
Zuzana T
děkuju!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2011 18:14
- Nahlásit
Eda
autem se dá pohodlně zaparkovat před vchodem nebo autobus ze Skalky 224,138
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 06:44
- Nahlásit
Sníííííh!!
Zuzko, ty bydlíš v Práčské? Tam jsem jezdila ke strejdovi...před 30 a více lety, teď už bych to tam asi nepoznala
Dámy, včera večer jsem dělala domácí "Baileys" - jako že ty tlamolepy nemám ráda, tohle je mňamka!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 07:07
- Nahlásit
Ketrin1
Jo tak to asi nééé,místo zahradnictví,polí a starých záběhlických baráčků jsou tu paneláky.Zůstal akorát Botič,Záběhl.zámeček,zahrádky ,pole a zdevastovaný sad.Už nějakou dobu se o Trojpolí hádají aktivisti se třemi městkými částmi,které to chtějí samozřejmě zastavit.Ale zatím,pořád příroda vítězí.
Baileys s ledem bych si dala...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 07:22
- Nahlásit
Zuzana T
strejda bydlel právě v paneláku, takovým tom malým 3patrovým ze 60.let. naproti bylo myslím nějaké zahradnictví se skleníky.
tehdy mi vrtalo hlavou, proč Práčská, když okolo je to samá Jabloňová, Zvonková a podobně
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 08:14 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Dobré ráno!! U nás je to jako v pohádce!!! Do rána připadlo další 10cm a pořád nádherně chumelí!! Ježiš, mě tak štve, že se musím učit. To je takhle vždycky... místo, abych vyrazila na běžky, tak čučím do knížek. V sobotu musím oželit i poslední naháňku sezóny, ach jo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 08:22
- Nahlásit
bilksa
tedy nechápu Tvoji radost - u nás taky sněží, ale už jsem z toho unavená.
Holky prý už jsou rozeslané vstupní listy na Brno mejlíkem. Mě nic nedošlo - máte je??? Co vím mají je belgičtí ovčáci, bordery a stafordi.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2011 08:29
- Nahlásit
Vlasta
Vlastičko vyčkej,prý to posílají podle abecedy - včera dorazi Mírovi - A- ntoš a dokonce i H- ubík.
Máš mailík.
|