Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 18:31
- Nahlásit

Zuzana T tak to mě i na cvičáku říkali že je Greeny hubený - dost dlouho jsem tam nebyla - už ho krmím i rohlíkama, ale váhu tedy nedoženeme - i když mu do granulí přidám konzervu tak stejně sežere tu svoji obvyklou dávku a co je navíc nechá v misce - on si tu váhu asi dal za úkol udržovat sám.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Tak ho fedruj dobrotami a moc ho nehoň.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:49
- Nahlásit

Zuzana T no teď už jo, ale myslím, že bude pozdě, za ten týden toho moc nenabere

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:53
- Nahlásit

Vlasta
já ti to říkala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Led 2011 19:57
- Nahlásit

Zuzana T já vím...

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 02:23
- Nahlásit

Vlasta
Pokud potřebuješ nahnat váhu a objemově už to nejde, zkus máslové žloutkové věnečky (sušenky) s plnotučným tvarohem a ještě si u veta můžeš koupit calopet pastu. To by mohlo mít úspěch i za týden. A gratujuji ke Konopišti.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 06:47
- Nahlásit

Marie Šustová
Děkuji za radu, a děkuji za gratulku - akorát jsme tam moc nezazářili oproti Hluboké to byla hrůza.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 08:11
- Nahlásit

Vlasta
Ale,prošli jste a to je hlavní.Chovatelka z Vás musí mít radost!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 08:46
- Nahlásit

Zuzana T
no nevím... na RK už jsou výsledky, se podívej na tu bídu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 08:48
- Nahlásit

Vlasta
Někdy se nazadaří,někdy jo.Koukni na FTR v Rakousku,tam dokončí 1-2 normálka.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 08:55
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti ještě jednou velká gratulka!!!
Já jsem teď Bocině taky nasadila speciální energetickou pastu (Nutrical), protože baští jako prokopnutá, ale pořád je jako nudle.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:09 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit

Já když potřebu u psů trochu nahnat kila na výstavu, tak nedám dopustit na tesko knedlíky za 10 kaček. A pokud je zalilu vývarem, tak teplá snídaně a večere zmizí společně z granulema. Obzvlášť teď v zimě.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 09:46
- Nahlásit

Tak u nás je opačný problém,Lexy dohárala a už se chystá být matkou - když není větší přísun krmení - což tedy není,spíš naopak - doráží se vodou a pak vypadá jak březí vlk .Musím vodu schovávat a dávat přídělem.Chudák Cathy,ta to odnáší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 11:17
- Nahlásit

Zuzana T
EvkaS
Marie Šustová
já už uvažuju o zátěžovce, jenže my na výstavy pojedeme jenom občas a tak ho zase nechci zkrmit moc, aby mohl běhat. No a přesně - honit to na poslední chvíli je naprd - s těma knedlíkama se docela bojím aby nechytil průjem - doma v bytě je to smrtelný problém
Mě připadal pořád stejný - ale asi není.

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 12:53 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Ahoj všem!!

Prosím, kdo máte zkušenosti s mrtvým ocasem??? Jak se toho co nejrychleji zbavit?? Od včera nevrtíme, tak doufám, že je to jen mrtvý ocásek a nic vážnějšího.

jana33
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 12:59
- Nahlásit

bilksa
Držet v teple,to je jediný. Pokud by jí to bolelo,tak dát vhodný analgetikum. Zkušenost nemám,ale hodně známých s tím válčí docela pravidelně. držím palce,do víkendu by to mělo být v pohodě

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 13:06
- Nahlásit

jana33
No zatím je jen doma - ničím ji cpát nechci, ale potřebuju, aby do soboty byla OK... Nevím, jestli ji to bolí, ale evidentně ji to štve - špatně se jí venčí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 14:22
- Nahlásit

bilksa
jestli je to mrtvý ocas tak do soboty bude fit - Greeny to měl taky a trvalo to cca 3-4 dny a zase vrtěl. Je to pro psa bolestivé, Greeny si ani nechtěl sedat bo ho to bolelo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 14:26
- Nahlásit

Vlasta
Charlotte si ho zase občas chce jako kousat, pak zase ne, je vidět, že jí to taky vadí. Teď se vyhřívá u topení, tak snad to bude brzy zase v normálu.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 14:41
- Nahlásit

bilksa
U nás na to trpí hodně labík Maxík. Párkrát stačilo jen držet v teple a v klidu. Ale již dvakrát to do dvou dnů neodeznělo, a tak nám vet nasadil Tolfedine, je to protizánětlivý lék s malou dávkou analgetik. Rychle zabraly a pomohly.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 14:45
- Nahlásit

EvkaS
Evi co skříně?? Už bydlíte??

choco
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 14:58
- Nahlásit

Jupííí, Míša se ozvala a v neděli snad pojedeme na cvičeníčko

U nás měl mrtvý ocásek zatím jen Andy, taky z toho byl chudák vykulenej,ale přešlo to naštěstí po dvou dnech.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 15:07
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, o víkendu jsme ji po chvilkách konečně domontovali. Ale byla to docela fuška. Jsem netušila, že tam bude takových součástek. Ale dneska už tam budu stěhovat věci a konečně budeme moci ložnici douklidit a zase žít jako civilizovaní lidé.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 15:11
- Nahlásit

No jo, taky mám ráda když je hotová takováto větší akce - spoustu věcí se při tom vyhodí, je to nové hmmmm... taky bych něco předělala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:14
- Nahlásit

Dobré ráno,
ať dobré pro všechny.Pro jednu mou známou,majitelku mého odchovu už žádné není.
Její náhlý a zbytečný odchod mě zase přesvědčil,že třeba užívat si každého pěkného dne.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:27
- Nahlásit

Zuzana T
Jééžiši, co se jí stalo?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:31
- Nahlásit

Vlasta
Upadla,uhodila se do hlavy a umrzla - zbytečné nešťastná náhoda - nikdo nebyl poblíž.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:45
- Nahlásit

Zuzana T
To je hrozný! To snad ani není možný! Kolik jí bylo roků?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:58
- Nahlásit

+ - jako mně

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 08:15
- Nahlásit

Zuzana T
Ach jo, život je fakt zvláštní. Taky jsem se nedávno dověděla o smrti jednoho známého se kterým jsem kdysi pracovala a vždy po několika letech jsem ho viděla třeba v Kauflandu, tak jsem o něm věděla jenom střípky, ale ty byly natolik trpké, že když jsem se dověděla o jeho smrti tak si nějak myslím, že snad spáchal sebevraždu, protože už nemohl unést svůj osud. A o té smrti jsem se dověděla jenom proto, že můj švagr dělá regionálního manažera Providentu a taky ho znal z dřívějška, takže když Provident odepisoval dluhy, tak o tom věděl.

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání