| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 18:31
- Nahlásit
Zuzana T tak to mě i na cvičáku říkali že je Greeny hubený - dost dlouho jsem tam nebyla - už ho krmím i rohlíkama, ale váhu tedy nedoženeme - i když mu do granulí přidám konzervu tak stejně sežere tu svoji obvyklou dávku a co je navíc nechá v misce - on si tu váhu asi dal za úkol udržovat sám.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 19:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Tak ho fedruj dobrotami a moc ho nehoň.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 19:49
- Nahlásit
Zuzana T no teď už jo, ale myslím, že bude pozdě, za ten týden toho moc nenabere
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 19:53
- Nahlásit
Vlasta
já ti to říkala
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 19:57
- Nahlásit
Zuzana T já vím...
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 02:23
- Nahlásit
Vlasta
Pokud potřebuješ nahnat váhu a objemově už to nejde, zkus máslové žloutkové věnečky (sušenky) s plnotučným tvarohem a ještě si u veta můžeš koupit calopet pastu. To by mohlo mít úspěch i za týden. A gratujuji ke Konopišti.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 06:47
- Nahlásit
Marie Šustová
Děkuji za radu, a děkuji za gratulku - akorát jsme tam moc nezazářili oproti Hluboké to byla hrůza.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 08:11
- Nahlásit
Vlasta
Ale,prošli jste a to je hlavní.Chovatelka z Vás musí mít radost!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 08:46
- Nahlásit
Zuzana T
no nevím... na RK už jsou výsledky, se podívej na tu bídu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 08:48
- Nahlásit
Vlasta
Někdy se nazadaří,někdy jo.Koukni na FTR v Rakousku,tam dokončí 1-2 normálka.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 08:55
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti ještě jednou velká gratulka!!!
Já jsem teď Bocině taky nasadila speciální energetickou pastu (Nutrical), protože baští jako prokopnutá, ale pořád je jako nudle.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:09 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit
Já když potřebu u psů trochu nahnat kila na výstavu, tak nedám dopustit na tesko knedlíky za 10 kaček. A pokud je zalilu vývarem, tak teplá snídaně a večere zmizí společně z granulema. Obzvlášť teď v zimě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 09:46
- Nahlásit
Tak u nás je opačný problém,Lexy dohárala a už se chystá být matkou - když není větší přísun krmení - což tedy není,spíš naopak - doráží se vodou a pak vypadá jak březí vlk .Musím vodu schovávat a dávat přídělem.Chudák Cathy,ta to odnáší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 11:17
- Nahlásit
Zuzana T
EvkaS
Marie Šustová
já už uvažuju o zátěžovce, jenže my na výstavy pojedeme jenom občas a tak ho zase nechci zkrmit moc, aby mohl běhat. No a přesně - honit to na poslední chvíli je naprd - s těma knedlíkama se docela bojím aby nechytil průjem - doma v bytě je to smrtelný problém
Mě připadal pořád stejný - ale asi není.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:53 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Ahoj všem!!
Prosím, kdo máte zkušenosti s mrtvým ocasem??? Jak se toho co nejrychleji zbavit?? Od včera nevrtíme, tak doufám, že je to jen mrtvý ocásek a nic vážnějšího.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 12:59
- Nahlásit
bilksa
Držet v teple,to je jediný. Pokud by jí to bolelo,tak dát vhodný analgetikum. Zkušenost nemám,ale hodně známých s tím válčí docela pravidelně. držím palce,do víkendu by to mělo být v pohodě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 13:06
- Nahlásit
jana33
No zatím je jen doma - ničím ji cpát nechci, ale potřebuju, aby do soboty byla OK... Nevím, jestli ji to bolí, ale evidentně ji to štve - špatně se jí venčí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 14:22
- Nahlásit
bilksa
jestli je to mrtvý ocas tak do soboty bude fit - Greeny to měl taky a trvalo to cca 3-4 dny a zase vrtěl. Je to pro psa bolestivé, Greeny si ani nechtěl sedat bo ho to bolelo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 14:26
- Nahlásit
Vlasta
Charlotte si ho zase občas chce jako kousat, pak zase ne, je vidět, že jí to taky vadí. Teď se vyhřívá u topení, tak snad to bude brzy zase v normálu.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 14:41
- Nahlásit
bilksa
U nás na to trpí hodně labík Maxík. Párkrát stačilo jen držet v teple a v klidu. Ale již dvakrát to do dvou dnů neodeznělo, a tak nám vet nasadil Tolfedine, je to protizánětlivý lék s malou dávkou analgetik. Rychle zabraly a pomohly.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 14:45
- Nahlásit
EvkaS
Evi co skříně?? Už bydlíte??
|
choco
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 14:58
- Nahlásit
Jupííí, Míša se ozvala a v neděli snad pojedeme na cvičeníčko
U nás měl mrtvý ocásek zatím jen Andy, taky z toho byl chudák vykulenej,ale přešlo to naštěstí po dvou dnech.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 15:07
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, o víkendu jsme ji po chvilkách konečně domontovali. Ale byla to docela fuška. Jsem netušila, že tam bude takových součástek. Ale dneska už tam budu stěhovat věci a konečně budeme moci ložnici douklidit a zase žít jako civilizovaní lidé.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2011 15:11
- Nahlásit
No jo, taky mám ráda když je hotová takováto větší akce - spoustu věcí se při tom vyhodí, je to nové hmmmm... taky bych něco předělala.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:14
- Nahlásit
Dobré ráno,
ať dobré pro všechny.Pro jednu mou známou,majitelku mého odchovu už žádné není.
Její náhlý a zbytečný odchod mě zase přesvědčil,že třeba užívat si každého pěkného dne.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:27
- Nahlásit
Zuzana T
Jééžiši, co se jí stalo?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:31
- Nahlásit
Vlasta
Upadla,uhodila se do hlavy a umrzla - zbytečné nešťastná náhoda - nikdo nebyl poblíž.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:45
- Nahlásit
Zuzana T
To je hrozný! To snad ani není možný! Kolik jí bylo roků?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 07:58
- Nahlásit
+ - jako mně
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2011 08:15
- Nahlásit
Zuzana T
Ach jo, život je fakt zvláštní. Taky jsem se nedávno dověděla o smrti jednoho známého se kterým jsem kdysi pracovala a vždy po několika letech jsem ho viděla třeba v Kauflandu, tak jsem o něm věděla jenom střípky, ale ty byly natolik trpké, že když jsem se dověděla o jeho smrti tak si nějak myslím, že snad spáchal sebevraždu, protože už nemohl unést svůj osud. A o té smrti jsem se dověděla jenom proto, že můj švagr dělá regionálního manažera Providentu a taky ho znal z dřívějška, takže když Provident odepisoval dluhy, tak o tom věděl.
|