| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:07
- Nahlásit
Tak to naši si nějakej bobek najdou,sníh nesníh,ale naštěstí jim po tom nic není.
Vlasta
Určitě to bude infekční,když začal jeden a druhej to převzal,ale je možný,že včasným podáním léků jsi to zažehnala. Na zítra budeme držet palce a tlapky.
bilksa
No,ta Boleslav mě zklamala, mám to tam ráda a je to blízko,ale národka Vlasák a mezinárodka polskej allrounder,to je teda lákadlo
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:17
- Nahlásit
Holky na FB má jedna holka psa nemocného parvovirózou ( průjmy,zvracení) a to přesto,že je očkovaný.Bacha.
Obávám se trochu Brna - bude tam narváno a jestli něco lítá vzduchem,tak tam je to ideální chytit.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:24
- Nahlásit
Zuzana T
Ježiš, nestraš!! Teď si nemůžeme nic dovolit - máme domluvených hodně akcí na canis.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:27
- Nahlásit
jana33
Hm, my na národce Pasák a na mezinárodce Čečrdlová. U Čečrdlový jsem nikdy nebyla, ale myslím, že nejsme její typ.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:29
- Nahlásit
bilksa
Na výstavách se často šíří kotcák - protože vet přejímka je směšná a pro potvrzení před výstavou se už v místě bydliště nechodí.To je stejné,jako když si necháš udělat źdravotní průkaz a vyšetř.absolvuješ pouze 1x v životě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:30
- Nahlásit
bilksa
Mladou Boleslaví budu letos max. projíždět po dálnici .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:32
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, tohle je šílený. Snad se nám to všem vyhne!!
No s Bolkou to vidím podobně, ale já ani nepojedu po té dálnici...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:44
- Nahlásit
Zuzana T
A je to potvrzená parva? To je teda děs.
Ad kotcák- ono tomu ani zamezit nejde,pes je nejvíc infekční v době,kdy se kašel ještě vůbec neprojeví
Mě ta Bolka mrzí, protože já zas nejsem takovej nadšenec,abych jezdil do Budějovic nebo Brna. Budem to muset promyslet,na krajskou pojedem určitě. Ale domluvila jsem se s kamarádkou,že pojedeme na klubovku KCHLS,máme kousek od Humpolce chatu (teda máti),tak to pojmem jako rekreační víkend
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:49
- Nahlásit
jana33
My letos klubovku vynecháváme - původně jsem se těšila, že si dáme sraz u kamaráda, ale máme zrovna o tomhle víkendu flyballový turnaj a jelikož je jich jen 7 do roka, tak si jedeme zasoutěžit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
jana33
No Budějovice - vynechávám samozřejmě - Mr.A. není má krevní skupina.
no asi jo
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 12:55
- Nahlásit
Zuzana T
Tak tam já nekoukám ani do propozic,je to prostě daleko ale letos jsou dvoudenní Litoměřice,tak jedem,ať je tam,do je tam,když to máme za zadkem
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 13:00
- Nahlásit
Zuzana T
Tak my Budějovice jedeme, jediný, co máme u čumáku, tak to i když jen na čumendu.
jana33
Jako my ty Budějovice...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 13:04
- Nahlásit
jana33
bilksa
ale holky - nejste vy nějaké líné?
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 13:39
- Nahlásit
jana33
V Litoměřicích jsou pro LR zahraniční rozhodčí, zvlášť Beate Ting je výborná.
O očkování, jeho účinnosti a rizicích jsem zrovna četla hodně zajímavý článek od jednoho amerického veterináře. Je to poměrně dlouhé, ale informace tam uvedené jsou docela děsivé a zarážející. Doporučuji přečíst.
http://www.klasicka-homeopatie.cz/ockovani.html
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 13:43
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak o to líp
Jupííí, právě jsem se od dozorující dozvěděla,že moje práce je výborná a jen s drobnýma úpravama jí můžu považovat za definitivní verzi. Huráá,jde to oslavit procházkou s psiskama
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 13:50
- Nahlásit
jana33
blahopřeju!
já mám taky šťastnej den, byla jsem na velké kontrole u MUDrů a další ko. až za rok
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 13:53
- Nahlásit
Petra Bailie
No asi lepší nevědět,protože z toho nelze ven.Očkovat pravidelně musíš,když chceš na soutěže,výstavy,dovolenou do zahraničí apod.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 14:24
- Nahlásit
Takže opravdu něco lítá ve vzduchu: právě mi psala sestřenka, že jeden její golden má průjem, a druhý zvrací.
Tak to je tedy hezký...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 14:34
- Nahlásit
jana33
Gratuluji - Hujerko!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 16:30
- Nahlásit
Když jsme u těch výstav: kdo jedete jarní Prahu?
Tak se mi úspěšně rozjel zánět dásně, takže zítra mažu k zubaři. To mi ještě chybělo... Bolí to jako prase.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 17:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Na Václavíka bych i šla,ale na tu dámu ze SVK nee.
Hm,tak to tě lituji.Já jdu příští týden na finální úpravu léčeného zubu - pátá a snad poslední návštěva- první tři byly něco...
Na FB máš ode mně zprávičku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 17:07
- Nahlásit
Zuzana T
No pěkně se mi to sešlo, to mi ty státnice pěkně začínají...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 17:09
- Nahlásit
bilksa
Šáry ty jsi poslední dobou samá choroba - myslím,že se potřebuješ zastavit a věnovat se chvíli své maličkosti .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 17:13
- Nahlásit
Zuzana T
Já vím, už to na sobě hrozně cítím, to je už stresem - furt se ve mně pere nějaký zánět a tělo si s tím ne a ne poradit.
Musím to ještě vydržet do června. Dnes jsem rozesílala mailíky na základky v okolí kvůli práci, tak uvidím, jestli se něco neobjeví - zatím je to bída...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 17:33
- Nahlásit
bilksa
No tak alespoň dodržuj zdravý režim v jídle,spánku !
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 17:46
- Nahlásit
Zuzana T
Ano mami.
Ne, snažím se tohle alespoň dodržovat, i když už začíná pokulhávat i ten spánek.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 17:49
- Nahlásit
bilksa
no to si myslím,když sčítám vše,co stíháš -nezdárná dcero .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:32
- Nahlásit
Tak my jsme v poho - Kejsa sice ještě tlačí, ale Greeny tuhý bobek - takže myslím, že u nás infekce nehrozí, protože Greeny průjmíkoval jenom včera večer. Žere normálně, tváří se normálně, veterinář říkal, že by to mělo být v pohodě.
Psincový kašel máme naočkovaný spolu s boreliozou zvláštními vakcínami, tak doufám, že nám toto taky nehrozí.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 18:51
- Nahlásit
Vlasta
Tak to je fajn, že jste to zvládli. Na FT budeme moc držet palečky!!
Zuzana T
Prosím tě, já že toho mám hodně?? Dyť mám fakticky jenom školu, ani do práce ještě nechodím. Psala jsem ti na FB odpověď, ale nevím, jestli ti došla - už si byla pryč.
Tak už jsem měla domluvený cvičení u Maříků, ale díky učení a pak myslickýho kurzu, který mám každou sobotu a neděli až do března se tam nejdřív dostaneme v půlce března.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2011 19:02
- Nahlásit
Zuzana T máš mejlíka
|