| Autor |
Zpráva |
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 21:04 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
bilksa
ať se ti líp učí, posílám dnešní Edičku
btw, já měla státnice tohle pondělí přesně před rokem a hrozně, ale hrozně jsem litovala, že nemůžu jet do Tábora na MS v cyklokrosu, kde se to Štybarovi tak moc povedlo... tak nezoufej, až budeš mít po, všechno si vynahradíš!!!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 21:06
- Nahlásit
Pro všechny...
jedna parní lokomotiva v akci
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 21:32
- Nahlásit
Eda
Já si taky říkám, že si pak všechno vynahradím.
Edička je parádní!! Lokomotiva nemá chybu.
Jinak se Charlotte vrátila z naháňky se šrámem na hlavě - z blízka si vyříkávali s lišákem, kdo že je v leči pánem...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 22:10
- Nahlásit
A jak se jí to podařilo? To byl postřelenej nebo ho někde překvapila?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2011 23:18
- Nahlásit
jana33
Postřelenej. Naštěstí to není vidět, to by mne trefilo, že bychom vyměnili oholenou nohu za šrám na hlavě. Jezevčík skončil hůř - ten má natržený ucho.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 10:55
- Nahlásit
bilksa no tedy, já jsem lišku viděla leda tak v noci z auta - potkat bych ji nechtěla.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 11:14
- Nahlásit
Vlasta
No liška sama je v pohodě, ale tohle prý byla pěkná bitka.
Tak se nám dnes rozšířila smečka - sestřenka se ujala ročního psa borderky, žil zavřený rok v kotci, nikdo s ním nic nedělal, ani neslyší na jméno. Je ale pěknej a má PP, tak z něj snad něco bude. Takže teď máme na dvoře pět psů - tři goldeny, německýho ovčáka a borderku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 11:49
- Nahlásit
bilksa
Tak to jo. Ty by ses taky rvala,kdyby ti šlo o život
A ty dva další goldeni jsou koho?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:11
- Nahlásit
jana33 slyšela jsem na honu jak se bavili myslivci, že i postřelený královák útočí na psa a dovolí si i na člověka - tedy nevím nakolik jde o mysliveckou latinu, posledně mi od křídlovaného králováka odehnali psa střelci - tak jsem to nemohla zažít
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:26
- Nahlásit
Zdravím,tady je po ránu iformací.
Já včera strávila super den na Pasekách na lyžích.Nádherné počasí,super sníh.Měli jsem tam závody v obřím slalomu pro závodníky wondsuringu a přidružené osoby ( manželky,milenky,děti,babičky atd).Byla jsem druha nejstarší ze 12ti žen.No co vám mám povídat,jela jsem,smrt ve vočích a skončila 11tá ,ale dojela jsem obě kola a nezabila se.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:26
- Nahlásit
Vlasta
Králováci jsou pěkný svině,to je obecně známé, jdou po obličeji zobákem i ostruhama,ale i na záda. Hospodář z jednoho sdužení má na zahradě takovou malou zoo a kromě normálních bažantů i králováka - má ho od mala,ale stejně říká,že k němu se nikdy neobrací zády,udělal to jednou a má jizvy dodneška.
Btw Samoušek na předposledním honu ulovil obyč slepici,která nechtěla letět a byl klovlej do čumáku a mě stačila ještě klovnout do prstu a to byla takovej záprdek
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:28
- Nahlásit
Zuzana T
Gratuluju
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:29
- Nahlásit
Zuzana T no tedýýý - Paseky to mi něco říká... Krkonoše??? nevím... prosím tě co je wondsuring ? jako obří slalom vidím v televizi - to je mazec, do toho bych nešla - ale wondsuring ?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:32
- Nahlásit
jana33 my jak jsme byli v pátek na tom zámku na Konopišti tak tam mají pávy a oni se vůbec nebáli když jsme tam měli na nádvoří nástup, tak přelétali ze zábradlí na stromy a tak - docela mě překvapilo jak taková koráb létá a nejapně mě taky napadlo, jestli by ho Greeny přinesl kdyby ho střelili - já vím, že se pávi nestřílejí - ale napadlo mě to..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:35
- Nahlásit
Vlasta
no nemám brejle to má být windsurfing - aby v zimě chlapci od vody nezaháleli,tak se občas v zimě pořádájí takovéto akce.Těším se na fotky,včera při vyhlašování je pustili a vypadaly moc pěkně. Bylo nás celkem 43.Od kluka aholky,co aktivně lyžují a závodí sem tam až po 8 holčičku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:39
- Nahlásit
Zuzana T
Jsem inteligentní,já to pochopila
Vlasta
Takovýhle myšlenky já mám taky. Skoda,že u nás divoý husy přelítají, chtěla bych vidět psiska,jak by se střelenou snažili zvednout a divili by se,jak je najednou ta "kachna" těžká
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:40
- Nahlásit
Zuzana T aháá - no vidíš skoro jsi vymyslela nový sport
To musí být hezké když jste taková parta.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:42
- Nahlásit
Vlasta
Byl to den,jako malovaný a vše se dařilo,všichni si to užívali.Super den,kterých člověk nezažije tak mnoho.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:49
- Nahlásit
Zuzana T poslala jsem Ti na meandry mejlíka - potřebuju poradit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 12:55
- Nahlásit
" cenná " rada odeslána zpět
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:18
- Nahlásit
jana33
To víš, že jo, taky bych se bránila.
Ty dva goldeni jsou taky sestřenky, je tu u nás dost často, takže teď už tu místo čtyřech psů bude pět. No nechala jsem je venku, protože pět velkých psů v bytě už je masakr.
Zuzana T
Gratulace!! Důležitý je dojet obě kola - co by za to některé profi závodnice daly...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:19
- Nahlásit
Zuzana T díky
Za chvíli mastím za otcem do LDN a potom na cvičák - budeme nacvičovat výstavu to zase bude!!!! trauma jako na trialu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:21
- Nahlásit
jana33
Charlotte zatím největší, co přinesla, tak kormorán a jednou mi přitáhla obrovskýho jezevce. Toho rvala po zemi.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:40
- Nahlásit
Hurá,kamarádka si z Polska dneska veze CACIBA !
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:40
- Nahlásit
bilksa
Tsss,máme čtyři a pohoda
Samoušek nosí i lišáky,pětikilovýho aportoval jako nic,teda když zjistil,že s ním musí pomalejc a ne letět,jak magor Kormorány tu nemáme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:45
- Nahlásit
jana33
Tedy už bych se té vaší smečky skoro bála..takoví trhači.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:47
- Nahlásit
jana33
Jo, lišáka taky přinese - zrovna toho včera dotáhla. A to jí na tom ještě viseli dva jezevčíci a dva kerňáci.
Jinak ale u Charlotte vedou zajíci - čím těžší, tím lepší.
Zuzana T
Hezký!! A kdopak?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 13:53
- Nahlásit
bilksa
Samoušek má taky radši srstnatou,Fanča zatím pernatou,ale je fakt,že lišku viděla naposled někdy v roce a to se teda tvářila dost nedůvěřivě. Ale králíčky má ráda Rozárka ta je na peří 100%, králíka nebo zajocha přinese,ale odvázaná nebude
Zuzana T
Proooč? My máme mírumilovné psíčky....teda až na Ferdu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 14:29
- Nahlásit
bilksa
Rozárka Chlupaté štěstí.Ve čtvrtek jsem jí stříhala a mooc se mi líbila,takže jsem věřila v její úspěšné tažení.
jana33
jen aby...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 14:30
- Nahlásit
Zuzana T
Rozárka se mi moc líbí Tak to gratulace!!
|