Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 19:52
- Nahlásit

Vlasta
Tak zítra touhle dobou,tady chci někomu gratulovat!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 19:56
- Nahlásit

Zuzana T
Souhlas, alespoň někdo tu od nás musí sbírat úspěchy!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 20:34
- Nahlásit

Zuzana T tak zítra touto dobou Ti řeknu komu můžeš gratulovat jo????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 20:44
- Nahlásit

Vlasta
neodmlouvej!

choco
Člen
# Zasláno: 27 Led 2011 21:13
- Nahlásit

Vlasta

I když je máš na to naočkované,tak můžou dostat x jiných typů....proto to do psů fakt nervu...

A taky přeju zítra hoodně štěstí , užijte si to ;)

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 09:41
- Nahlásit

Dobré ráno! Tak jsem byla u doktora a nakonec to dopadlo celkem dobře - dal mi jen řepík, pak tu fialovou vodičku a jinak čekat...

Tak Vlasta už bojuje, co? Držíme palečky!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 09:51
- Nahlásit

bilksa
A má krásné počasí,sluníčko a lehce umrzlo.Snad je tam nakonec 9 nebo 10 psů a měli by tam být jen dva GR,z toho jeden Š.Pr. - tak má velkou šanci.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 10:39
- Nahlásit

Zuzana T
Oni to určitě zmáknou!! Jsou to šikulky!! U nás je tedy pěkně hnusně - šíleně fouká, zataženo a minus 6. Fakt strašná zima.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 11:03
- Nahlásit

Zase budou hujeřit
Tady taky fičí,takže se zdá daleko větší zima,než je.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 11:26
- Nahlásit

jana33
Přesně, ráno jsem si při venčení nevzala čelenku a myslela jsem, že mi upadnou uši. Stačilo by do nich jen cvrnknout.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 12:22
- Nahlásit

Ahoj všem,

tak mám info: vyhrála Míša s Ferrari, Vlasta je s Mydlíčkem třetí a dokončili jen 3 psi z 9.

Takže gratulace!!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 12:34
- Nahlásit

EvkaS
jsi mně předběhla!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 12:34
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to smažu, ať to můžeš napsat ty.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 12:41
- Nahlásit

Tak gratulace!! To jsou šikulové!!! Tééda, "úmrtnost" vysoká.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 12:55
- Nahlásit

Jsem říkala,že budou hujeřit. Gratulace obrovská

choco
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 13:14
- Nahlásit

Paráda

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 13:27
- Nahlásit

jana33
No bohužel na titul to nebylo- Greeneček paničku pozlobil s předávkou.Ale i tak jsou dobří a příští rok budou ještě lepší...

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 14:35
- Nahlásit

Zuzana T
Úspěch je to velký, když dokončili jen 3 psi. To je paráda!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 20:43
- Nahlásit

Ahojte, tak titul fakt nemáme - dokončili jsme ostudně ve 3.ceně hlavně kvůli přinášení - bylo to jako hon na 8 lečí, první čtyři jsme šli jako trial a potom se trial ukončil a pokračovali jsme všichni v honu. V části trial se Greeny rozhodl, že se mu nelíbí ani jeden bažant a tak když pro něho došel tak ho bral i na dvakrát a po cestě ke mě si ho ještě min 5x položil a opravoval, občas se ji snažil lízat - no prostě katastrofa - celkově s přinášení máme za jedna a ještě dozvuky tohoto máme v ochotě z práce za 3 a poslušnost a ovladatelnost za 2. Po skončení trialu jsme tedy pokračovali v honu a byla jsem připravená Greena "vyškolit" že takto tedy ne, protože to normálně nedělá. Bohužel jsem neměla ani jednu příležitost - na honu Greeny nosil báži bez opravy jako vždycky - tož nevím co se stalo, ale výsledek je, že trial jsme opět pouze ušmudlali...

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Led 2011 21:57
- Nahlásit

Vlasta
To je neuvěřitelný, jak ty naše psiska nás dokážou vycukat, co?? Charlotte se při posledních zkouškách tvářila, že nikdy nebyla ode mne dál jak na dva metry a o slídění nikdy neslyšela. Bych ji vždycky nejradši zabila, když člověk ví, jak skvěle to umí...

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 09:02
- Nahlásit

Krásné ráno všem!!

Tak se mi státnice nebezpečně blíží a já mám stále pocit, že nic neumím... Dneska jsem kvůli učení vynechala poslední loveckou akci sezóny - poslední naháňka, tak to mne tedy mrzí hodně. Zrovna je tu azuro, minus osm, ideální podmínky na naháňku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 10:01
- Nahlásit

bilksa u nás je taky nádherně - šla jsem si hned po ránu vyčistit do lesa hlavu od té včerejší hořkosti- docela mi to pomohlo všechno je krásně jiskřící, pejskaři ještě spali, takže nikde nikdo - nádhera.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 10:22
- Nahlásit

že trial jsme opět pouze ušmudlali...
to mluvíš o předešlým titulu
Nj,oni si umí vymyslet neskutečný věci,hlavně vždycky člověka vypečou na něčem,co absolutně nečeká. Hlavně,že jste to dali. A na čem vypadli ostatní?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 11:07
- Nahlásit

jana33 většinou neustáli klidy a druhý golden co byl se mnou tak smolně v poslední leči vyměnil kusy. Ty klidy jsou na trialu asi nejtěžší - tedy pokud já můžu hodnotit - my je máme a posereme zase zbytek - takže asi je nejtěžší všechno

to mluvíš o předešlým titulu

no právě, myslím že když mi psali do PP výsledek( vlastně hned za ten titul) tak asi nechápali jak mohl ten pes co nenosí vyhrát jinde - a to mě tedy fakt dost štve.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 11:24 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Vlasta
Neblbni. Jo,tak na klidech bychom vypadli taky, jednorázově u vody nebo na markingu je to v pohodě,ale na honu je madam zvyká,že se na začátku vypustí a jak padne rána,tak letí
Stejně je to zajímavý,Fanča mi tohle občas dělá se zmrzlou nebo jetou zvěří,ale proč se mu nelíbili čerstvý kusy,to fakt ví jen on. Hlavně,že to máteOni to určitě znaj ze svý zkušenosti, já se takhle bavila s panem rozhodčím na vodkách (hlavní,dohlížející),on je nějakej machr přes ohaře a sám říkal,kolikrát za svoji kariréru vypadl,a že dokud párkrát nevypadneš a nenaučíš se,že i nejvycvičenější pes si občas udělá,co chce,tak jseš houby vůdce

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 11:29
- Nahlásit

jana33 no stejně mě to mrzí - včera jak jsem jela zpátky tak jsem si říkala, že na všechno kašlu a budu se psama chodit na procházky a bude mi dobře - kamarádka mě seřvala že jsem rozmazlený fracek, tak jsme se tomu nakonec zasmály.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 11:37
- Nahlásit

Vlasta
Nj,když někdo na prvním trialu dostane titul,tak má pocit,že už to půjde takhle vždycky kdybys vypadla,tak budeš ráda za třetí cenu to je jak na výstavách,když dostáváš védéčka,jásáš nad výbornou,když máš samej titul,tak výborná bez pořadí je na ho..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 12:19
- Nahlásit

jana33 JJ, máš pravdu, jenom se to těžko přiznává na vlastní kůži

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 13:18
- Nahlásit

Vlasta
Jj,já taky vždycky při nějakým povedeným kousku uvazuju Fanču v lese

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Led 2011 13:44
- Nahlásit

jana33 No když to tady po sobě čtu, tak se tedy rychle přestanu ráchat v sebelítosti a musím si taky přiznat, že to bylo pěkné, bylo krásné počasí a taky prostředí na Konopišti je luxusní - takže bych to mohla brát taky jako příjemně strávený den a neotravovat - jo, je to tak
Jo a právě jsme zapojili setop -box co jsme dostali a je super - máme ho na druhou televizi a je i s kartama na satelit apod. já se v té technice moc nevyznám takže i synové jsou spokojení. Vůbec měl RK krásné ceny - to musím říct, Míša vyhrála mixer a fakt dobrou značku. K tomu byl bažant, krmivo Hills a taška s dalšími věcmi od Hillsu.

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání