| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 15:31
- Nahlásit
bilksa
Krása,tady teď taky něco připadlo,ale vzhledem k tomu,že od zítřka má přijít to mega oteplení,je to na nic. To zas budou psiska jak prasáta
Holky,všem v Brně budu držet palce,heslo je "zlatá vítězí" já jedu na víkend ke kamarádce,budeme zpracovávat státnicový otázky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 16:01
- Nahlásit
jana33
Jo, šly jsme si to s holkama užít, protože zas bude bahno - otrava.
Jinak Evi, chápu, taky tam nejraději vidím zlatou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 17:52
- Nahlásit
bilksa
jj,zlatušky jdou do boje
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2011 17:57
- Nahlásit
Zuzana T
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 08:35
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!
No jinak doufám, že dneska v poho dojedu do Brna. Všude po ČR připadl sníh, tak snad budou silnice v pohodě sjízdné. Nemáte nějaké info?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 08:41
- Nahlásit
EvkaS
Zatím nic nevím, já doufám, že to bude dobrý - jedeme po dálnici přes Vysočinu... Vyrážíme až v půl čtvrté, tak snad budou cesty upravené.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 08:46
- Nahlásit
Já vyrážím směr Praha,tak držím všem palce, Evčo,Vlasto máte na mně telefon,tak informujte
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 08:54
- Nahlásit
bilksa
No já vyrážím už asi před 14h, abych to stihla za světla (za tmy nerada jezdím). A přes Vysočinu jedu taky, ale přes Ždár nad S., na dálnici se připojím až za Bíteší. Tak uvidíme.
jana33
Budu informovat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:02
- Nahlásit
EvkaS
My jsme chtěli jet taky dřív, ale kamarád musí ještě do práce, takže až takhle. No počítám, že na ubytování bychom měli dorazit kolem půl šesté, tak to ještě celkem jde.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:21
- Nahlásit
My vyrážíme + - v 15 hod.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:32
- Nahlásit
Tak jsem se rozhodla nekoupat - nevím, jestli dělám dobře, ale srst má pěknou, tak mi to přijde zbytečný.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:36
- Nahlásit
bilksa
NESMÍ BÝT NA OMAK ŠPINAVÁ,FRYCKSTRAND JE NA TO HOOODNĚ HÁKLIVÝ.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:41
- Nahlásit
Zuzana T
No to není - máme všude sníh. Jejda, tak to jsi mě vyděsila - hlásí oteplení a to moje prase...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 09:52
- Nahlásit
bilksa
tak jí dneska drž v čistotě,no.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 10:12
- Nahlásit
Zuzana T
Uvidím. Nakonec jsem ji do sprchy nacpala, Michal spí po noční, tak jsem si málem udělala kýlu. Z toho psího miminka je pěkný kus ženský...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:22
- Nahlásit
Hodně úspěchů zlaťandám, užijte si to a v pořádku dojeďte.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 11:38
- Nahlásit
Ketrin1
díky v neděli poreferujeme.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2011 10:06
- Nahlásit
Ahoj, všichni,
s dovolením se zase vetřu se začátečnickým dotazem Kde se dají sehnat srnčí spárky?
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 10:06 - Změnil/a: jowana
- Nahlásit
Dobrý den, chtěla bych se optat, jak je to s registrací u klubů? Můžu se zůčastnit OVVR, když v žádném klubu nejsem, nebo naopak zůčastnit se zkoušek, když jsem např. v klubu retrívrů a OVVR pořádá KCHLS?Kolikrát se na OVVR může jít? Když ho napoprvé nesložíme, můžeme např. za 3měsíce jít znovu? Nebo už v PP budeme mít zapsáno, že nebylo složeno..
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 16:29
- Nahlásit
jowana
Můžu se zůčastnit OVVR, když v žádném klubu nejsem,
ano, pouze nečlen má vždycky vyšší poplatek za zkoušky než člen.
Kolikrát se na OVVR může jít?
třeba milionkrát
Když ho napoprvé nesložíme, můžeme např. za 3měsíce jít znovu?
klidně třeba už za týden.
|
jowana
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 19:06
- Nahlásit
Ketrin moc děkuju za info. Když můžu jít několikrát, to to pak můžu si nechat i vícekrát zapsat do PP? Dříve se to hodnotilo místy (v I.ceně,II. ..), pak jsem někde slyšela, že to je, že je zkouška složená, nebo ne, jak to tedy prosím je?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:10
- Nahlásit
jowana když děláš OVVR u KCHLS tak je výsledek prospěl a nebo neprospěl - na ceny se nehraje. U Retriever klubu píšou 1.-.3. cenu. Je jedno v jaké ceně to uděláš - hlavně když uděláš.
Jinak hlásíme příjezd z Brna - zaznamenali jsme historický neúspěch - v sobotu Greeny D a v neděli s handlerkou VD. Jo je to tak, čtete dobře, prostě když se daří tak se daří
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:20
- Nahlásit
Vlasta
Cože, proč D ??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 20:24
- Nahlásit
Ketrin1 no Greeny má spoustu vad - jako má to nemůžu popřít, a pan rozhodčí byl fakt přísný - Déček padlo u psů v sobotu asi 5 co vím, v pracovní třídě dvě.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:14
- Nahlásit
No tak historický neúspěch máme též: v sobotu jsme z kruhu vypadli s VD a dnes D. No dnes to tedy zamrzelo, ale jak řekla Vlasta: když sde daří, tak se daří.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin1
JJ,Ericson výbornými opravdu šetřil,ale viděla jsem déčkový posudek a byl pěkný.Má zřejmě jinak nastavené hodnocení,než je u nás zvykem.I dnes u fen byla déčka a védečka hodně často.
Já jsem spokojená,Lexy oba dva dny V4,všechna štěňata dopadla na VN a většinou v pořadí,největší úspěch měl Dante - oba dva dny VN1 a super posudky.
Pro některé naše vystavují bylo asi hodnocení dost šokující,já jsem ale podobné již zažila a není to nic tak vyjimečného.Nicméně,je to pořád jen výstava a svět se neboří.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:26
- Nahlásit
Zuzana T už jsem doma, dala jsem si skleničku vína a už to taky tak vidím ovšem musím uznat, že dneska ráno jsem byla dost depresívní až teď to ze mě spadlo.... jinak Zuzi moc díky - ty víš za co...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:30
- Nahlásit
Vlasta
Já ráda dělám lidem radost,obzvláště těm oblíbeným .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:32
- Nahlásit
Zuzana T no tedy, dneska asi zase neusnu
ne fakt, z Brna jsem odjížděla úplně mrtvá, ale doma se mi zase nechce spát - jestli já nepatřím někam do ústavu...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:34
- Nahlásit
Vlasta
haha,to my všichni nejspíš...
|