Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:17
- Nahlásit

Tak jsem to zakřikla a F zase kulhá tak jí dám asi týden klidovej režim, a když to nepomůže,budem muset na vet. Mě hrábne

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Já byla včera s Cathy.Petr jí vzal na horách do hospody,kde mají mřížkované kovové schody a ošklivě si nalomila malíčkový drápek.Vet jí ho odstranil a máme bandáž.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:25
- Nahlásit

Zuzana T
au,to jsou ošklivý bolístky. Já se bojím,jestli si někde něco nenatrhla nebo jinak nepoškodila. No,nic s tím nenadělám

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:29
- Nahlásit

jana33
mě starý Kejsa taky kulhá čím dál více - ale on má DKK jako prase a DLK taky - pomáhá mi ale ten koňský Alavis, potom je to dobrý.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:34
- Nahlásit

Zuzana T
mřížkované kovové schody
na stejných se Borgo v létě zranil na rozhledně. Strhl si celou tu vrchní vrstvu drápku, pak s tím musel ujít ještě asi 15 km... ale nějak moc si toho naštěstí nevšímal. Já ho tam nechtěla brát, jenže jsem ho dole neodložila- nepočítala jsem, že by na ty roštové schody šel, ale on prostě šel za námi.
jana33
třeba to ještě přejde

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:35 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Vlasta
Tak,když si občas kulhne Rozárka s neměřitelnou dysplazkou,tak to taky neřeším,jí teď hodně pomohl ten aptoflex,ale Fanča má klouby čistý. Jenže jak teď sebou několikrát řízla na ledě,tak se bojím,jestli si něco neudělala. Nebo by se jí taky mohla vrátit panostitida,už jsem slyšela o víc jak dvouletech psech a my máme vždycky něco extra

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:40
- Nahlásit

jana33
Nesmíš pořád myslet na tu nejhorší variantu
Jak byly v lednu ty mrazy okolo -20°, tak Bresta s Corou vždycky na začátku procházky taky kulhaly, jak je to studilo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:41
- Nahlásit

jana33
a jo, tak to je jiná... my taky máme extra buřty, ještě jsem se neslyšela že by měl pes na hlavě hnisavé ložisko bez toho že by tam měl předtím otevřenou ránu - no a my jo... jsem vůbec netušila že je to možné.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:42
- Nahlásit

Ketrin1
Tss,jsem jen realista,známe to.

Tohle dělal Samouš na honech,na nástupech a o přestávkách než se rozběhal a zahřál,tak vypadal jak chromajzl

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:44
- Nahlásit

No holky,začínám se fakt přiklánět k panostitidě,zmáčkal jsem jí nohu,jak mě to naučil Duchek a kvičelatak dávám do pondělí klid bez procházek (čímž si zadělávám na blázinec), a když se to v pondělí po procházce vrátí,volám Duchkovi

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:46
- Nahlásit

jana33

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 15:18
- Nahlásit

jana33
tak to je fakt nepříjemné. Už jsem o té vrácené panostitidě taky slyšela. Maxovi bude v červenci 5 let a naštěstí (ťuk ťuk) se nevrátila a snad už nevrátí. Ten klidový režim je hrozný pro akčního labíka. Tak ať je to brzy dobré...

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:01
- Nahlásit

jana33
Jejda, snad to nebude tak zlý. To by bylo nepříjemný!!
Zuzana T
Jj, když jsme vycházeli, tak tu pršelo. Naštestí se nám to tu vybralo.

Dali jsme si pěkně do těla. Charlotte vyhnala lišku, tak si dali všichni sprint po lese. Liška jim pak zmizla do nory a Charlotte se tam snažila narvat, no zjistila, že norník z nebude....

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 16:58
- Nahlásit

bilksa
To znám,labradoři taky zkoušej norovat

Hele,když to bude panostitida,tak to zas rychle odezní,to by byla ta lepší varianta.

Mira A
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 17:58
- Nahlásit

Ahojda všem! Tak jak je po výstavě po těle? Užili jste si to?
Se Zuzkou jsme již spolu mluvili, tak vím, ale co vy ostatní?

EvkaS
Já dávám naší tříleté Broock Chicken & Pearl Millet Adult Kuře & proso a nebo to jehněčí - standardní. Sklony k nadváze nemá, vypadá dobře, i odpad vypadá dobře, žere s chutí. zdá se spokojená, a já jsem taky.

Zuzana T
Jsme s Broock a s Aragornem nahlášený na kurz k Evě a Jindře na 22-tého! Bude sranda... Ještě se asi přidá Aisha (modrá) a uvidíme co na to Atrey (sv. modrý)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 20:24
- Nahlásit

bilksa
- Charlotka je boží.

Mira A
Já si výstavu užila a doufám,že i ostatní ano,no a někteří si alespoň užili/y své v diskusích....

Ty jsi ale příkladný chovatel - hezky vedeš své odchovečky do školičky.

jana33
ať to není nic vážného

Mira A
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 21:03
- Nahlásit

Zuzana T
Příkladný to nevím, ale potom co mi udělali za ostudu je musím postavit do latě!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 21:22
- Nahlásit

Mira A
teda teda,ty si nějak přísný

Mira A
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 21:27
- Nahlásit

Zuzana T
To je jen sranda... však víš
Každopádně mám radost, že někteří mají zájem něco dělat. (alepoň prozatím)

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 22:11
- Nahlásit

Zuzana T
No na něco je. Zrovna jsem jí chválila, když jsem ji za ocas tahala ven, že není krasavice, ale pro mne je nejšikovnější Charlottka ze všech Charlottek, co znám.... Ještě k tomu potichu dodávám, že je totiž jediná Charlotte, co znám.

Mira A
Jen tak dál!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 22:25
- Nahlásit

bilksa
prý se mračila na ženicha

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2011 22:29
- Nahlásit

Zuzana T
No tak jestli tohle bylo považovaný za mračení, tak to bych jim nepřála vidět, co dělá na ty, co se jí fakt nelíbí...

Na ní si nechala hooodně líbit. Ono jí to holt dýl trvá - borderáka, co jsme s ním bydleli přijala na milost až druhý den. To už k ní mohl v klidu čuchat, aniž by předváděla blížící se bouřku.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 07:15
- Nahlásit

bilksa
no není to žádná běhna..

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 08:32
- Nahlásit

Mira A
Nakonec jsem zkusila objednat Artemisku a uvidíme. Ta krmiva jsou obě špičková, tak uvidíme, co na to bude říkat naše slečna vybíravá. Kdyžtak zkusím CC.

Jinak výstavu jsem si užila, akorát to tam strašně rychle uteklo a nestihla jsem obejít všechny, které jsem chtěla. Ani jsem nestihla přivézt naši Bocinku, která na mě odevzdaně čekala v autě (to bylo pak radosti, když jsem přišla ). Nicméně velmi se mi líbilo posuzování pana H.F. Myslím, že někteří rozhodčí tam měli stát vyrovnaní a učit se, jak se má správně posuzovat. Opravdu mi spadla čelist a doufám, že budu mít tu šanci mu někdy předvést i svého hafana. A mimo jiné mě velmi uchvátila vysoká úroveň předvedení zahraničních účastníků. Tolik krásných psů jsem opravdu ještě neviděla. Jsem moc ráda, že jsem tam mohla být.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:11
- Nahlásit

EvkaS
No to jsem ráda,že se ti líbil,má neuvěřitelný vztah ke psům,ohromnou pamět a k vystavovatelům se chová velmi pěkně,vysvětlí co a jak se mu líbí či nelíbí a i když zadá horší známku,tak člověk nemá pocit,že má doba třínohou příšeru.Za své peníze dostane srozumitelný popis svého psa.
Bohužel ve vedlejším kruhu byl velmi slabý zapisovatel - nestíhal psát,tak vynechával slova a text nedával vůbec smysl.Prý se p.E. chytal za hlavu,když to zjistil.On byl teda velmi přísný,ale vzhledem k tomu,že se do Německa na něj přihlásilo 160 goldenů a samá kvalitní značka,tak je to vypovídající.Tragické ovšem je,že se Němci chovají úplně stejně,jako někteří naši pořadatelé výstav.Napíší do propozic slušné jméno a po úzávěrce změní rozhodčí.....Jemu dali asi 6 zbytkových plemen a zmíněných 160 goldenů paní Ovesné ( pudlařce ),která goldeny posuzovala 1x na národce pod taktovkou pí.Goldfusové.No všechny tedy lituji.Prý se ale zvedla vlna nevole a vystavující si oficiálně stěžují na praktiky pořadatele ,tak jsem zvědavá,jak to dopadne.

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:12
- Nahlásit

EvkaS
Já teď stojím před další objednávkou krmiva od Pučálky. Brůče budu brát to co vždy, ale u Arouška si nejsme jistí, jestli bychom mu teď neměli teď dát jeden pytel toho special needs. Přece jen je trochu tučný.
Výstavu jsem si také užil, i když jsme byli jen na čumendu. Máme i videa (jak posuzuje HF i jak předvádí ten profi handler), tak je pak nějak sestříháme a dáme na web. Také jsem na závěr zašel ke kruhu kokršpaňelů potěšit své oko černobílými strakáči. Tak jsem zastihl pana Studeníka, tak ho mám také na videu.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:16
- Nahlásit

.Jemu dali asi 6 zbytkových plemen a zmíněných 160 goldenů paní Ovesné ( pudlařce ),

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:16
- Nahlásit

Ketrin1
Jo taky 'čumím'

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:44
- Nahlásit

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2011 09:50
- Nahlásit

Tak to je síla. Btw myslíte,že někdy dají na web výsledky nebo prostě labrošové ani zlaťáci neexistuji?

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání