| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:43
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, svět se neboří, je pravda, že má hodnocení posunuté jinak. Nic se neděje, jen doma si teď z Charlotte dělají srandu, že byla královna mezi ošklivkama.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:45
- Nahlásit
bilksa
Do doby,než zas přinese lišáka,pak bude královnou honu!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:51
- Nahlásit
Zuzana T
Škoda, že to není nikde vidět.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:54
- Nahlásit
bilksa
stačí pohotově vyfotit a hodit na web...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 21:58
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to bych musela být fakt dobrá, abych to stihla vyfotit. No třeba příště.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 07:59 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Dobré ráno všem!
Zuzi, tobě ještě jednou gratuluji k úspěchům na výstavě. Byla to opravdu řežba, ale stálo to za to. Tolik krásných psů jsem pohromadě ještě neviděla. Nestihla jsem všechno, co jsem stihnout chtěla. Neděli jsem měla celou takovou pokaženou, páč jsem netušila, zda vůbec dojedu domů, protože autíčko stávkovalo. Naštěstí to vydrželo a dojeli jsme v pořádku domů. Doma jsem byla tak vyčerpaná, že jsem jen trochu uklidila a šla spát.
Fotek moc nemám, protože jsem nějak nestíhala. Ale z toho venkovního focení se povedly všechny, takže zúčastněným je pošlu během dneška na e-mail.
Jinak všem moc děkuji za milou společnost na výstavě!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 09:03
- Nahlásit
EvkaS
Evičko,jsi moje zlato,jsem ti neskonale vděčná za osobní péči o Hailey,protože já jsem hrubě nestíhala a velmi mi záleželo na tom,aby svojí výstavní premieru Déčka prožila co nejlépe.Díky Tobě,Mírovi a ostatním v našem týmu bych řekla,že se to podařilo.
Ještě jednou díky a na oplátku vypomohu zase já někde - někdy.... a na fotky se těším.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:08
- Nahlásit
Ahoj všem,úspěšným gratuluji,neúspěšným taky, to si pak člověk i toho védéčka sakra cení,když jsou měřítka takováhle My měli takovouhle rozhodčí loni na národce v Bolce a její vvédéčko mě fakt těšilo
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:11
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, nemáš vůbec za co. Jsem ráda, že jsem se mohla do toho procesu zapojit. Moc mě to baví. Takže ráda pomůžu příště zase.
Ani jsem ti nestihla ukázat Bocku. Ráda bych na ni znala názor, protože mi přijde, že se konečně dostáváme z toho "žížalózního" období a taky nasrsťuje, tak bych chtěla vědět, jak ji vidí jiní a zda se máme pokoušet hlásit ještě na další výstavy. Tak ti ji někdy přivezu ukázat, až budeš mít čas.
Jinak právě jsem ti zahltila e-mail na Seznamu fotkama, tak se můžeš pokochat. Vybrala jsem jich od každého víc, ať si můžeš vybrat.
Teď jdu na Šárku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 10:59
- Nahlásit
EvkaS
Díky - všichni jsou super,mám z nich velikou radost.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:02
- Nahlásit
Tak jsem ožila a protože jsem dneska byla doma tak jsme se psama vysekli dlouhou procházku a dokonce už mám uklizeno a vypráno všechno z výstavy. Se tedy musím pochválit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 14:18
- Nahlásit
Vlasta
No to jseš tedy rychlík!! Já tu mám strašný bordel - zítra dělám těžkou zkoušku a samozřejmě jsem se na to přes víkend ani nepodívala, takže se to snažím dohnat.... No nevidím to v růžových barvách...
Kdybych byla alespoň tak úspěšná, jako Charlotte, tak by mi to bohatě stačilo. Takže beru i známku dobře.
EvkaS
Evi, díky moc za fotečky!! Jsou krásný, snad budu mít čas zaktualizovat web - vůbec nestíhám.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2011 15:10
- Nahlásit
Tak hlavně že to berete sportovně a že se vám to líbilo! ani vás nestíhám číst, teď jsme dorazili z lyží, zběžně uklidím po víkendu kdy jsem tu měla 10 lidí a pak mažu do práce a večer na kurz. Ještě v sobotu jsme byli na běžkách, ale teď to vypadá že asi rozkvetou petrklíče... psi samozřejmě šťastně zablácení.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 12:48
- Nahlásit
bilksa
Jsem ráda, že se ti fotečky líbí.
Ti, kdož krmíte Canine Caviar a Artemis, prosím poraďte, kterou značku zvolit pro téměř tříletou fenu zlatého retrívra - poměrně vybíravou?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:04
- Nahlásit
My se vrátili z procházky (ťuk ťuk,zdá se že F přestala kulhat), zatímco dospěláci měli víceméně zastříkaný jen podvozky, Fanuš byla doslova zasraná od čenichu po špičku ocasu. Asi se zamyslím nad kotcema
A volala mi kamarádka,co k nám jezdí cvičit,že má pes plíseň,tak doufám,že se to u nás neprojeví. Prý mu oholili hlavu,jak dlouho to může u labroše zarůstat?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:10
- Nahlásit
jana33
Maxíkovi zarůstala hlava v létě, když měl tu alergii a za dva měsíce to nebylo už skoro vidět.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:17
- Nahlásit
EvkaS
Evi, kde jsou fotky na Tvých stránkách?? On je nikdo ještě na stránkách nemá... ani Zuzka
Mydlíček tedy nemá ani jednu vošklivou???
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:18
- Nahlásit
EvkaS
Jé,tak to bude kamarádka ráda,plánuje si letos výstavy,tak je z toho přešlá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:21
- Nahlásit
EvkaS
Já krmím nyní Canine Caviar special need - neboť holky jsou rychle-tloustnoucí typy .
Ale Jak Artemis adult,tak CC obě dobře snášely.Nedám na tyto dvě značky dopustit.
Tak jsem slyšela ,že se kolem Brna rozpoutaly v určitých kruzích plamenné vášně . Bože můj,my jsme tedy národ......
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:22
- Nahlásit
Vlasta
Nestíhám a doma kleknul PC - synek ho má dneska opravit - ale znáš naše rychlé a hodné chlapce....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:23
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti přiznám se, že jsem zpracovala zatím jen ty pro Zuzku a Šárku a zbytek ještě nemám. Ale dneska večer to snad klapne. Mydlíčka mám, ale bohužel handlerka mi ho nepostavila k objektivu, takže nic moc, ale něco ti pošlu. (a v sobotu jsem tě nestihla). Jinak jsem si ho chtěla samozřejmě vyfotit kvůli stránkám, ale zapomněla jsem na to.
jana33
Já myslím, že pokud ho nebudou muset holit opakovaně, tak to zaroste rychle. Maxíkovi to taky rychle zarostlo. Když se na to člověk soustředil, tak ještě měsíc po tom to bylo jen lehce znát, ale kdo o tom nevěděl, tak si nevšiml. A jakou má barvu? Myslím, že nejvíce je to vidět na žluté.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:30
- Nahlásit
EvkaS
Samozřejmě že žlutou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:30 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:32
- Nahlásit
EvkaS
no já myslím že každopádně bude lepší fotky kdy ho handlerka nepostavila než kdybych Greena stavěla já - ještě že jsi to nestihla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:37
- Nahlásit
Hezký den všem!! Tak jsem zpět ze zkoušky - teď se budu až do večera užírat, jestli to mám, nebo jestli si to ve čtvrtek zopakuji...
Ráno u nás úplný azuro, teď prší. No beru pláštěnku a vyrážíme se psama.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:38
- Nahlásit
bilksa
prší???? Tady je azuro!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:41
- Nahlásit
Vlasta
hahaha,to je ubohýýýý.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:51
- Nahlásit
Ony ještě nejsou výsledky Brna na webu čmku??? jsem se chtěla podívat...
Zuzana T
plamenné vášně
jak jinak
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 13:57
- Nahlásit
Ketrin1
No ale výsledky nejsou jenom u nás - jinak jo - taky jsem se tam dívala. Od včerejška se nic nezměnilo a jsou tam podivně jenom nedělní fena GR, jinak nic, v sobotu ani neudělali kolonku zlatý retriever. To je divný, jinak bývali dost rychlí Brňáci.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2011 14:02
- Nahlásit
Vlasta
no právě, najela jsem na ty plemena podle abecedy a LR jako kdyby ani neexistovali...
|