| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 18:40
- Nahlásit
jana33
Zatím jsem tam nic neobjevila, když něco už je zelené, tak v takové hnusné. Mám čas, tak budu sledovat.
Vlasta
Takový by se mi zrovna líbil, tak třeba něco objevím.
Jinak u nás 5cm sněhu, hurááá!! Celé dopoledne chumelilo jak blázen.
EvkaS
Koupili jsme si 2,5 roku starou dvojkovou oktávku. Bohužel jsme se až pozdě dočetli, že trpí na to, že ačkoli v příručce píší, že výměna oleje po 20 tisících, tak déle jak 15 tisíc auto nesnese a odejde všechno, čím ten olej projde. A taky že ano - postupně se nám rozbíjelo všechno. Teď už by to mělo být dobré, tak doufám, že už bude šlapat. Bohužel jsme se díky tomu dostali do finančního srabu, takže žádné zkoušky, výstavy, musíme nejdřív splatit dluh.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:13
- Nahlásit
bilksa
Nj,jednoduchý to není,já mám konečně hadry do honitby,ale něco onačejšího kromě toho sáčka taky ne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 19:24
- Nahlásit
jana33
Do honitby taky něco mám, i když to je taky tak, že někde něco vždycky objevím, ale to slušné oblečení je fakt hrozně těžký sehnat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 11:10
- Nahlásit
Dneska jako všichni makáte nebo co??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:09
- Nahlásit
Vlasta
Kuk,jsem zde
Včera jsme slavnostně psům po dvou letech otevřeli celou zahradu a vypadá to,že s Fanynky bude pes venkovní,protože objevila starý jabloňový větve a odmítá chodit domů, a když přijde,tak jí zas já odmítám vpouštět,protože je jak prase
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:49
- Nahlásit
jana33
žere je?? Mě to oba psi dělají mooc rádi. Pokud je někdy chvilka tak najdou klacík, zalehnou a požírají si ho..
Hele a proč slavnostně po dvou letech - chyběl plot??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:53
- Nahlásit
Vlasta
No jasně,lítá s nima a pak zalehne a žere. Samouš rovnou žere
Jj,asi tak šest metrů,ale nějak se k tomu nemohl K dokopat. Plus ta ještě byl náletovej bordel a zbytky starýho drátěnýho plotu,tak to už jsem likvidovala v létě
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:03
- Nahlásit
čau, škoda že jsem v sobotu neměla v pohotovosti foťák-mohla jsem vám ukázat, jak lovecký pes zdrhá před stádečkem srnčí zvěře. (= Borgo přibíhal na zapískání a zároveň někde dál v lese byli jiní lidi s jiným psem, co ty srny zřejmě vyplašil... ale vidět byl jen pádící Borgouš a za ním ta zvěř
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 13:11
- Nahlásit
Ketrin1
No,to musel být pohled pro bohy
Já takhle jednou litovala,že si nevzala foták,taky zážitek se srnčím - psiska lítali, a na jedný straně jsem viděla srnčí,tak pískám - Rozárka s Ferdou se vrátili(Fanča tuším ještě nebyla),ale Samouš se zrovna uvelebil na mezi a začal kadit - tím pískotem jsem ale srnčí vyplašila,takže běželi k lesu,ale zrovna tím místem,kde byl Samouš - takže on tlačil a z obou stran okolo něj leteli srnky,krásnej pohled ale tlačit přestat nemohl
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:37
- Nahlásit
jana33
to jste asi trénovali klid před zvěří ne?????
Když jsme ješšt jezdili k máti na barák tak tam měli sousedi děsně útočného kocoura, takovýho šedáka velkýho. A když byl Kejsi sám, tak mu vždycky kocour dával čočku, protože Kejsi nepochopil, že kocour je nepřitel a chtěl s ním hrát. Potom přibyl Greeny a zkraje když byl malý jsem ho hlídala, aby mu kocour neublížil, potom dorostl a zdědil nenávist ke kočkám asi po mámě, no jednou jsme zase přijeli a kocour už se chystal prudit - a to čuměl jak ho Greeny hnal až na strom - Kejsa se potom taky přidal, když viděl co dělá mladý, ale fakt kocour čuměl jak péro z gauče
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:48
- Nahlásit
Vlasta
Jj,to byl parfors,nucenej klid
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:59
- Nahlásit
jana33
taky ti po sežrání trávy a nebo něčeho takového sedí a tlačí až jim lezou oči z důlků a hovno jim visí u zadku a nemůžou se toho zbavit??? Někdy mi to připadá směšné, ale ne tehdy, když chodí okolo lidi a já jim to musím vytáhnout rukou - tedy jako navleču si na ni sáček, ale někdy mám pocit že ty lidi si myslí, že toho psa minimálně znásilňuju
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:03
- Nahlásit
Vlasta
Nj,travička visící ze zadku to je evergreen, to zas začne,až na jaře vyleze osení,to nemusíme chodit,stačí dojít na louku a psi se pasou a pasou
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:11
- Nahlásit
Tak jsem se právě dočetla, že dubnový seminář o handlingu nebude. Bude jen ten podzimní. Škoda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:16
- Nahlásit
EvkaS
Jéé, vidíš úplně jsem na to zapomněla - a spoléhám, že to sleduje kamarádka...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:34
- Nahlásit
Vlasta
No já tam chodím čučet skoro každý den, aby to nepropásla a dneska jsem se tam dočetla tohle, tak škoda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:47
- Nahlásit
EvkaS
No jo, Tebe Brno naladilo a mě spíše odradilo
Psala jsem Ti mejlíka o tom www - co myslíš??? Blbost???
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 10:55
- Nahlásit
Vlasta
Ne, blbost to není a zaregistrované to ještě nikdo nemá, takže by to šlo. I se mi to líbí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:43
- Nahlásit
EvkaS no a nebo vyměnit jména psů.....
Právě jsem se vrátila z Prahy, zastavila jsem se v Ikee a chtěla jsem koupit rámečky a vázu. Koupila jsem osušky ( nevadí že už je nemám kam dávat), misky, příbory a naběračku u vázy a rámečků jsem pořád nevěděla které, tak jsem nekoupila žádné
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 16:55
- Nahlásit
EvkaS
Mně se to hodí, že je ten kurz až na podzim - chceme vyrazit s chovatelkou a v tomhle termínu máme dogtrekk, tak jako pořadatelé tam musíme být.
Jinak teď se vrátil táta z procházky revírem a koukám, že si to Charlotte štráduje s kunou v mordě. Během procházky našli s Britou hromadu, tak Brita zahlásila, taťka odházel pár větví, a když vyběhla, měla to spočítaný. Charlotte si jí hned čapla a nesla až domů.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:12
- Nahlásit
bilksa
jé, tak to závidím, takovou šikovnou "kunochytačku"
pomáhali jsme sousedce s odchytem a bylo to "drama" a vypadá to, že ji má na půdě znova...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 23:33
- Nahlásit
Eda
No jo, oni jsou neuvěřitelně chytrý a pěkný šelmy. Nezdají se...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 07:23
- Nahlásit
Eda
Na kunu na půdě nám pomohla kočka, tedy kocour - ne že by ji přímo lovil, stačila pouhá jeho přítomnost, vlastně byl ještě kotě a kuna se odstěhovala.
Ten hluk, co kuna nadělá - zvlášť v noci - je neuvěřitelný
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 08:01 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin1
hluk, to bylo ještě to nejmenší, ale ta mrcha zničila izolaci ve střeše a řím pádem to byla značná finančná pecka...
a jak se ksichtila, když se chytla do klece. vezli jsme vypustit ven a celou dobu vyváděla jak pominutá... opravdu urputný zvířátko...
kočka bohužel nepřipadá v úvahu, nepřežila by s jejich ohařkou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:30
- Nahlásit
"My máme s manželem společnou vkladní knížku." - "A to nedělá problémy?" - "Ne, my to máme rozdělené - on na ni ukládá a já z ní vybírám!"
Mám dneska úmorný den - tak něco na pobavení a ze života
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:52
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, to záleží na tobě jaký budeš chtít název stránek. Oboje je pěkné a zajímavé. Jinak až se uvidíme, připomeň mi, že si chci Mydlíčka nafotit. Potřebuju ho na stránky, nemůžu najít vhodnout fotku, kterou bych tam potřebovala. Doufám, že se uvidíme toho 6.3. v neděli na tréninku? Jinak nějaký návrh www už mám, tak to doladím a pošlu, ať vídíš, že nelením.
bilksa
Mně to trochu mrzí, že nebude v tom dubnu, ale na druhou stranu, v tom dubnu to bude asi docela narvané, takže možná dobře, že se to posunulo. Alespoň se budu víc těšit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 10:54
- Nahlásit
bilksa
Brita hlásí,jo? Tak to je teda tandem
Ketrin1
Sousedi mají asi pět koček a kunám to nedělá žádný problémy
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 11:27
- Nahlásit
EvkaS
No to jsme docela v pasti - teď je focení ošklivé okolí ne??
Já zkusím stáhnout na flasku všechny fotky které mám v práci v počítačí - ovšem jestli to půjde to nevím. ... jo a Ty jedeš až 6.3.?? Já plánuju teď v neděli cvičit s Míšou - máš moc práce??? Už se těším na ukázku ... jsem zvědavá, jestli budu mít na stránky co psát.....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:40
- Nahlásit
Vlasta
No tak my jsme cvičili teď o víkendu s Míšou, tak jsme se domluvili, že až toho 6.3., protože ten víkend před není doma. No a já teď mám o víkendu stejně rodiče na návštěvě, tak bych stejně nemohla.
Neboj, budeš mít co psát.
Počasí mi nevadí, tedy pokud nebude pršet. Mně jde o Greena, okolí se stejně ořízne.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 12:54
- Nahlásit
EvkaS
Evi, myslíš, že bych tě pak časem mohla také využít na tvorbu webovek pro chovku??
jana33
Jo, Brita hlásí kuny a kočky, Charlotte zhaslou zvěř. Máme to dobře rozdělené. Musím udělat nějakou fotku s Charlotte, dokud ji nemám vydělanou - šetřím si kůže na čepici, ať mám co dát na stránky.
|